Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

n trezim cu primavara in case....................deja visez la plaja
portitza_Maria
Postat pe 20 Ianuarie 2009 11:13
Si eu vreau la plajaaaaaaaaaaaa!!!!
Lucia1971
Postat pe 20 Ianuarie 2009 11:15
NEATA TUTUROR! SA INCEAPA DISTRACTIA!
missalexandra
Postat pe 20 Ianuarie 2009 11:19
sefa
plaja.....soare...mare............off............de abia astept.......sa ma duc l a mare...........
portitza_Maria
Postat pe 20 Ianuarie 2009 11:21
"neataaaaaaaaaaaaaa !!!!........pusei repede mancarica la fiert,dadui repede drumu' la masina de spalat........si venii ,tot repede,sa beau cafeluta cu voi !!!!!............ .....

soroooooooooo......o cafeluta PE NISIP,FIERBINTE SIIIII.....DUBLA ,se poate ?????...... ..............

nasaaaaaaaaaaaaaaaa.......tragea-te-as io de coditele alea lungi si frumoase !!!.......si pupati-as io ochii aia de te-mbata !!!.....pan' la urma nu putusi sa stai fara noi,ai ?????.........PAI DACA TE IUBIM SI NE IUBESTI !!!!...... ..............

Patroano.......voteaza pe cine vrei !!!!.....ca am io ac de cojocul tau !!!.......

Ingeras......io nu vreau caldura.......desi vreau la plaja !!!..........VREAU DOAR SA RASARA SOARELE PE STRADA MEA !!!!........ ......

si acum pupiceii cuveniti pentru restul lumii,fara discriminari !!!......
etta
Postat pe 20 Ianuarie 2009 11:24
mda ...ma duc si eu la Mare distanta de casa ....

mafia_nrr1
Postat pe 20 Ianuarie 2009 11:25
Neata
iris_4_ever
Postat pe 20 Ianuarie 2009 11:26
.
plaja.............broz............nisip............barbati bronzati.....ahhh..........ce vis frumos
portitza_Maria
Postat pe 20 Ianuarie 2009 11:26
De la: etta, la data 2009-01-20 11:24:03 "neataaaaaaaaaaaaaa !!!!........pusei repede mancarica la fiert,dadui repede drumu' la masina de spalat........si venii ,tot repede,sa beau cafeluta cu voi !!!!!............ .....

soroooooooooo......o cafeluta PE NISIP,FIERBINTE SIIIII.....DUBLA ,se poate ?????...... ..............

nasaaaaaaaaaaaaaaaa.......tragea-te-as io de coditele alea lungi si frumoase !!!.......si pupati-as io ochii aia de te-mbata !!!.....pan' la urma nu putusi sa stai fara noi,ai ?????.........PAI DACA TE IUBIM SI NE IUBESTI !!!!...... ..............

Patroano.......voteaza pe cine vrei !!!!.....ca am io ac de cojocul tau !!!.......

Ingeras......io nu vreau caldura.......desi vreau la plaja !!!..........VREAU DOAR SA RASARA SOARELE PE STRADA MEA !!!!........ ......

si acum pupiceii cuveniti pentru restul lumii,fara discriminari !!!......

vine cafeluta la nisip........DUBLA...TRIPLA.......cu dedicate pentru soraaaa........

stai tu linistita ca va RASARI SOARELE SI PE STRADA TA..SI PE A LUI...SI PE..PE...A VOASTRA

mafia_nrr1
Postat pe 20 Ianuarie 2009 11:29
iris ce faci mai draguta???? acu' te trezisi??? ca eu pana la ora asta am facut o gramada de treaba ....

o cafeluta pentru iris..si .....
mafia_nrr1
Postat pe 20 Ianuarie 2009 11:33
Mafia la... Mare distanta de casa, eu la... Mare inghesiuala in troleibusul 25 care ma duce la servici... Ioi, ioi...
Lucia1971
Postat pe 20 Ianuarie 2009 11:36
De la: mafia_nrr1, la data 2009-01-20 11:33:41iris ce faci mai draguta???? acu' te trezisi??? ca eu pana la ora asta am facut o gramada de treaba ....

O tona de cafeluta pentru iris ca pe iris a trezit-o postasul care nu stia ca iris a adormit la 6 dimineata

Cred ca tre sa apelez la un medic
Medicii care-s pe aici ....imi poate spune cineva cum e posibil sa adorm imediat ce-l vad pe x iar cand nu e la mine nu pot inchide un ochi toata noaptea ?
Asta-i motivul pentru care nu pot dormi de nici o culoare cand sunt singura
iris_4_ever
Postat pe 20 Ianuarie 2009 11:38
De la: Lucia1971, la data 2009-01-20 11:36:43Mafia la... Mare distanta de casa, eu la... Mare inghesiuala in troleibusul 25 care ma duce la servici... Ioi, ioi...

ahhhhh..patroana...talica in troile...sau ce-i ala..... pai tu ar trebui sa ai o masina speciala cu soferule..sa te aduca si sa te duca la muca..mall ..unde vrea inima ta.....
mafia_nrr1
Postat pe 20 Ianuarie 2009 11:40
Io-s fata modesta, circul doar cu mijloacele de transport in comun...
Lucia1971
Postat pe 20 Ianuarie 2009 11:43
De la: iris_4_ever, la data 2009-01-20 11:38:25
De la: mafia_nrr1, la data 2009-01-20 11:33:41iris ce faci mai draguta???? acu' te trezisi??? ca eu pana la ora asta am facut o gramada de treaba ....

O tona de cafeluta pentru iris ca pe iris a trezit-o postasul care nu stia ca iris a adormit la 6 dimineata

Medicii care-s pe aici ....imi poate spune cineva cum e posibil sa adorm imediat ce-l vad pe x iar cand nu e la mine nu pot inchide un ochi toata noaptea ?

Eu am o explicatie, dar nu sunt medic ci peste. Dpdv zodiacal, mah, nu de altu'!!!!
Lucia1971
Postat pe 20 Ianuarie 2009 11:44

'neatza lumeeee

vazui si io ca se da cate ceva pe aici, una alta
si am venit saprimesc si eu; imi datzi si mie?

luciaaaaa , ai cam vrea tu sa ma tunzi, daaaaa' nu prea cred ca ai ce mai fata
dupa ce ca am 10-15 fire de par, mai este si tuns numarul 1
_fantoma_
Postat pe 20 Ianuarie 2009 11:45
ioi tata ce-am vazut acum la Motor ex ...compania Hyundai a scos o noua masina..ioi........vreau si eu.... mda se pare ca saptamana aviatoare este ziua mea...sau Mos Nicolescu..la mine cu intarziere....
mafia_nrr1
Postat pe 20 Ianuarie 2009 11:46
Soroooooooo.........ce buna fuse cafelutaaaaaa !!!!......... ......parca vad si soarele rasarind acuma !!!...... ........ ........si cu "sanatatile" sper ca e mai bine !!!!......... ....

Iriiiiiiiisssss........

Vasiiiiii.....si cam ce ai vrea tuuuuuu ???........
etta
Postat pe 20 Ianuarie 2009 11:48
De la: vas25, la data 2009-01-20 11:45:15
'neatza lumeeee

cafeluta nu-ti dau ca face rau la Tic-Tac..asa ca-ti dau o tequila de e frig afara sa te incalzesti.....

mafia_nrr1
Postat pe 20 Ianuarie 2009 11:50
De la: Lucia1971, la data 2009-01-20 11:44:08
De la: iris_4_ever, la data 2009-01-20 11:38:25

Eu am o explicatie, dar nu sunt medic ci peste. Dpdv zodiacal, mah, nu de altu'!!!!

Peste la peste trage da explicatia unde e ?
iris_4_ever
Postat pe 20 Ianuarie 2009 11:54
De la: mafia_nrr1, la data 2009-01-20 11:50:58
De la: vas25, la data 2009-01-20 11:45:15
'neatza lumeeee

cafeluta nu-ti dau ca face rau la Tic-Tac..asa ca-ti dau o tequila de e frig afara sa te incalzesti.....

Si ii faci rau la procesor
iris_4_ever
Postat pe 20 Ianuarie 2009 11:54
salutare ubitele meleeeeeeeeeeeeeeeeee.......................

Lucia, iris, etta, mafiuta...................... pupicei fara numar

vas draguta sa nu crezi ca am uitat de tine......
uite de la fata o turma de pupicei..................................
sun_shine
Postat pe 20 Ianuarie 2009 12:03
pupici multzi si de la mine pt tot haremul meu drag .
pupici stef ,si tzie tantzelu' la fel
matracucu
Postat pe 20 Ianuarie 2009 12:27
De la: laurathegirl, la data 2009-01-20 12:27:03pupici multzi si de la mine pt tot haremul meu drag .
pupici stef ,si tzie tantzelu' la fel

Laura ubita........................dor mi-a fost de tine.......................

pupicei
sun_shine
Postat pe 20 Ianuarie 2009 12:33
dragii mei,pls help !!!!
cateaua mea a murit ....insa a ramas un pui in urma ei....
de o saptamana il tin in casa insa imi fac probleme cu alimentatzia lui.I-am dat lapte praf cateva zile insa nu i-a fost bine,pe urma am schimbat pe o reteta gasita pe net cu lapte de vaca,miere,galbenus de ou si smantana.........mi-e frica insa ca e prea mult.....zilnic cate un galbenus parca nu suna bine la un pui asa mic.
are doua saptamani catzelul.....imi spunetzi va rog ce sa fac,ce sa ii dau sa pape???
mi-e frica pt el...desi el se simte bine....papa si doarme.....
matracucu
Postat pe 20 Ianuarie 2009 12:35
monica ,reusesti sa ramai tot timpul o fiintza atat de dragutza.......
matracucu
Postat pe 20 Ianuarie 2009 12:36
laptele e f bun........mai ales cel de vaca.............galbenus poti sa ii dai dar nu in fiecare zi.......de 2-3 p saptamana....smantana e prea mult..........
portitza_Maria
Postat pe 20 Ianuarie 2009 12:37
Laura, despre catelusi nu stiu ce sa iti spun, eu am avut un puiutz de pisoi, pe care tot asa, nu il hraneam cum ar fi trebuit... Am terminat mergand la doctor sa-i puna glucoza... A supravietuit, ca de! pisoi, noua vieti... Acum are 3 ani.
De aceea ma gandesc ca poate in cateva saptamani ii faci o vizita unui veterinar sa ti-l consulte si - eventual - sa-i faca o injectie cu glucoza si vitamine...
Dor_a
Postat pe 20 Ianuarie 2009 12:40
cel mai bn iti da sfaturi un veterinar........
uite eu ii dadeam laptic de vaca.......2 galbenusuri pe sapt..........legume fierte...supica de legume...sau pui......cand era mik.......
apoi cu timpul i-am dat mancare specifica ..cainilor..........plus ce ii dadeam inainte......
carne fiarta...oase fierte..........al meu papa si dulciuri...inghetata...........
portitza_Maria
Postat pe 20 Ianuarie 2009 12:44
da,ma gandisem sa ii scot galbenusul din meniu.....
cu sigurantza dora,o sa il duc la un veterinar insa astept inca o saptamana macar sa mai creasca o leaca.ingeras,ma gandeam ca laptele de vaca face limbrici,asa o fi oare????
matracucu
Postat pe 20 Ianuarie 2009 12:46

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cafeneaua BucuresiFun 7 De la: Altfel 19 Iulie 2010 14:42
topic doar pentru care stiu sa scrie si sa se exprime cotrect in limba romana 33 De la: angelradios 19 Octombrie 2010 23:55
Rochite pentru orice eveniment 1 De la: kudika323397 28 Septembrie 2010 14:36
Doriti instalatie de incalzire in pardoseala sau pe calorifere cu eficienta termica garantata si cost -confort redus ? 3 De la: copacelul 12 Mai 2009 10:15
Atentie! Asigurarile de locuinte devin obligatorii in vara anului 2010 1 De la: smaraldu 9 Martie 2010 21:28