Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

laura...pupici...nu te am mai vazut pe aici!
mafiutzaa....ma bucur ca esti aici..muulti pupici si tie!
alinadanielalazar
Postat pe 19 Ianuarie 2009 20:00
De la: alinadanielalazar, la data 2009-01-19 19:58:34stefule, lucia , etta, lionule, ema si nu in ultimul rind scorpioane...multumesc mult pentru urari!
a fost o surpriza foarte placuta....impresionant de placuta!
va pupacesc pe toti!

scorpinu' mi-a reamintit..
eu te-am sunat si am inceput sa cant la telefon ,La multi ani !!!
iar ei nu m-au lasat singur..!!
PERVESOOOOO,cum te simti in pizdamalele imbracate de Sultan...???
stef_Sultanu
Postat pe 19 Ianuarie 2009 20:02
De la: mafia_nrr1, la data 2009-01-19 19:45:21
De la: stef_Sultanu, la data 2009-01-19 19:33:12mafiuto...,Sultanu' te iubeste mult si ai lui la fel..
stii bine asta !!
cand ne mai dai web..???
ne este tare dor de tine..
salutari PRINTULUI tau si pupici alei mici si nebuna tare..

Sultane am sa va dau si web..nu mai folosesc messenger..deoarece nu reusesc sa-l deschid ..am sa-ti dau un alt site unde ma poti vedea live nu in reluare ca in messenger....iar in acelasi timp i-mi poti auzi si vocea dar nu acuma deoarece sanatatea mea este in pioneze de ceva vreme...tare mi-e frica sa nu-mi cada o pioneza, daca-mi cade voi fii in pom iar daca creanga se rupe voi fii jos....

sper sa-mi revin cat mai repede..daca.....

cat despre nebunica mea micuta...da...pot spune ca-i mai nebuna.... pai da..precum stapanul....

vreau detalii pe privat,despre site !!
stiu ca tu esti mai nebuna decat ea,dar iti seamana destul de bine..

SANATATE MAXIMA ,mafiuto..!!
stef_Sultanu
Postat pe 19 Ianuarie 2009 20:04
Soroooooooooo.........ma sperii !!!!.......acusica bag repede o "cerere" la Doamne-Doamne !!!!.......si totul va fi bine,ai sa vezi !!!!!....... ........

nasaaaaaaaaaaaaaaaa......bine-ai revenit,FETICAAAAAA !!!!!........ce dor mi-era de cuvantul asta ......FETICA .......pup tare de tot !!!!........ ......

Iris......cum puii mei nu are gust de ciorba ,ciorba ta ?????......da' de ce are gust ????..... .........vrei sa ma scoti gospodina proasta,acu,dupa ce te-am tinut pe mancarica calda si buna,2 zile ????.......ca tu ai zis ca e buna !!!!....... ....... .......

Alina........iote inca un LA MULTI ANI !!!!......

Sultane,pizdamaua e spalata,ca prea ma infierbanta mireasma ei !!!!........

Luaraaaaa....bine ai mai aparut printre noi !!!........

etta
Postat pe 19 Ianuarie 2009 20:10
buna seara tuturor...mii de pupici si numai bine sa va fie...
inocica2
Postat pe 19 Ianuarie 2009 20:16
De la: inocica2, la data 2009-01-19 20:16:54buna seara tuturor...mii de pupici si numai bine sa va fie...

Ionicel bine ai revenit un ceai ceva..???
mafia_nrr1
Postat pe 19 Ianuarie 2009 20:20
De la: inocica2, la data 2009-01-19 20:16:54buna seara tuturor...mii de pupici si numai bine sa va fie...

...... .....

azi e ziua REINVIERII !!!!....... .....
etta
Postat pe 19 Ianuarie 2009 20:20
De la: etta, la data 2009-01-19 20:10:45 Soroooooooooo.........ma sperii !!!!.......acusica bag repede o "cerere" la Doamne-Doamne !!!!.......si totul va fi bine,ai sa vezi !!!!!....... ........

nasaaaaaaaaaaaaaaaa......bine-ai revenit,FETICAAAAAA !!!!!........ce dor mi-era de cuvantul asta ......FETICA .......pup tare de tot !!!!........ ......

Iris......cum puii mei nu are gust de ciorba ,ciorba ta ?????......da' de ce are gust ????..... .........vrei sa ma scoti gospodina proasta,acu,dupa ce te-am tinut pe mancarica calda si buna,2 zile ????.......ca tu ai zis ca e buna !!!!....... ....... .......

Sorooooo...iote-ma ..ca ma falfai ...

sunt la ora de dupa care la ora de sport ...alergat pe masina cu banda..ca la scarile rulante

mafia_nrr1
Postat pe 19 Ianuarie 2009 20:22
daca zici tu...stai catinel ca n-am inviat de tot...sunt in curs de inviere
inocica2
Postat pe 19 Ianuarie 2009 20:23
De la: mafia_nrr1, la data 2009-01-19 20:22:44
De la: etta, la data 2009-01-19 20:10:45 Soroooooooooo.........ma sperii !!!!.......acusica bag repede o "cerere" la Doamne-Doamne !!!!.......si totul va fi bine,ai sa vezi !!!!!....... ........

Sorooooo...iote-ma ..ca ma falfai ...

sunt la ora de dupa care la ora de sport ...alergat pe masina cu banda..ca la scarile rulante

uuuhhhhhhhh.....bine ca poti macar sa te falfai !!!!.........si mai si alergi !!!....E DE BINE !!!!!........
etta
Postat pe 19 Ianuarie 2009 20:28
De la: etta, la data 2009-01-19 20:20:49

...... .....

azi e ziua REINVIERII !!!!....... .....

asa este etta..
inocica,s-a terminat palica Sultanului si tu nu ai mai venit..
bine macar ca ai aparut aici !!
stef_Sultanu
Postat pe 19 Ianuarie 2009 20:30
De la: stef_Sultanu, la data 2009-01-19 19:12:46nu-mi vine a crede..!!
onnyta_nasa a revenit,sora mea laura..,monica_iubita,Truli_musca-ma,dienuta_sechestru,iris_am ceva special for you mafiuta mea scumpa si draga..
si cati mai sunteti fratilor mai vechi si noi prieteni ,ca nu va pot numi pe toti..!!
va tzuc pe toti la gramada la fel de apasat si ma bucur ca va am aproape..!!

SULTANE. mancati-as guritza matale..................abia astept sa pun manautele pe tine...... ma bucur sa te vad pe aci , ca.iti cam simtii lipsa.....

ai de la noi o turma de pupicei super dulci pt tine si minunatata ta familie...................
va iubim.................... .
sun_shine
Postat pe 19 Ianuarie 2009 20:34
Etta ...PERVERSA mea ubita..............................aparusi mama........................

ma bucur tare mult ca te-am cunoscut ...imina mea face bumburi bumburi de fericire de cate ori te vede.............

fata va trimite pupicei.pt tine si linonii.....................
sun_shine
Postat pe 19 Ianuarie 2009 20:36
buna seara................

ce muuulllllti sunteti......................va pup pe fiecare in parte, nu va mai numesc ca sunteti prea multi................... ...............numai dandanica lipseste.............. oare pe unde umbla........

va las dragilor.........ma pun la invatat...........ca am miercuri examen...........
o seara minunata sa aveti
dienuta_nou
Postat pe 19 Ianuarie 2009 20:36
succes dienuta..!!

monica_iubita...
va tzucam si noi ,cei din cort !!
salutari ursuletului si pupicei Printesei..
va las acum ,gasca destrabalata...
vb nasei onnyta..
va dau pupici de noapte buna !!
stef_Sultanu
Postat pe 19 Ianuarie 2009 20:47
De la: voicu_monica2001, la data 2009-01-19 20:36:33Etta ...PERVERSA mea ubita..............................aparusi mama........................

ma bucur tare mult ca te-am cunoscut ...imina mea face bumburi bumburi de fericire de cate ori te vede.............

fata va trimite pupicei.pt tine si linonii.....................

stai sa ma vezi pe REAL !!!!.....atunci sa te tii !!!!......pup si io pe tine si familia ta minunata !!!......
etta
Postat pe 19 Ianuarie 2009 20:51
Dienuta....spor la invatat.....ai de la mine cafeluta speciala ,sa te tina treaza !!!...... ....

dragilor,cred ca ma retrag si io.....ca a inceput un film cu rechini !!!....... ........ma'c sa-l vizionez !!!.....noapte buna si vise frumoase !!!....... .....ca ros-albastre nu vreau sa va urez azi ...... .....ca sa nu va obosesc ........
etta
Postat pe 19 Ianuarie 2009 20:54
Somnik usor cafengiilor..........................

fata o taie la patutz ca al meu terorist face valuri iara....................

si trebuie sa ma conformez dorintei ei de a ma lua in brate inainte de culcare.................

va pupicesc super dulce si va doresc maine o zi minunata..........
sun_shine
Postat pe 19 Ianuarie 2009 21:59
noapte buna gagici...observ ca sunteti pe locul 5 respectiv 7 ...ft bine...nu puteam eu sa merg la somn fara sa votez...ca nu se stie la cat ma trezesc eu dimineata...tzucaleala

Postat pe 20 Ianuarie 2009 00:12
neataaaaaa dragii mei...

pffff....ce matinala pot fii... pai da trezit, facut fitness..spalat acuma si cafelutaaaaaaaaa.......dupa care urmeaza mancarica....

deci dragilor v-am facut cafeluta ..zahar va las pe voi sa puneti......

va doresc o zi cat mai linistita...
mafia_nrr1
Postat pe 20 Ianuarie 2009 08:16
buna dimineata mafia!!!
vreau si eu o cafeluta fierbinte ca tare e frig afara!!!!
dau la schimb un cat sa-ti indulceasca ziulica!!!
buna dimineata cafenea!!!
betterrr
Postat pe 20 Ianuarie 2009 08:44

cafeluta facuta de mafia..??
ce bunatate..,ca pe timpuri !!
am sorbit ,v-am lasat pupici sa va mearga bine la toti si am plecat la treburi !!
stef_Sultanu
Postat pe 20 Ianuarie 2009 09:28
De la: mafia_nrr1, la data 2009-01-20 08:16:53neataaaaaa dragii mei...

pffff....ce matinala pot fii... pai da trezit, facut fitness..spalat acuma si cafelutaaaaaaaaa.......dupa care urmeaza mancarica....

pupateas de mafiot.... cum stii tu sa faci cafeluta buna,... ups! scuze, fugira manierele si uitai sa va zic: BUNA DIMINEATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!

Postat pe 20 Ianuarie 2009 10:09
Buna dimineata si din partea patroanei. Dragii mei, va multumesc pentru voturi, sunteti cei mai tari!
Etta, nu te supara scumpa, da' io si azi il votez pe cuscru'. Ca tu esti prea serioasa la cum te stiu eu REAL!!!
Lucia1971
Postat pe 20 Ianuarie 2009 10:37
De la: onnyta_scorpiuk, la data 2009-01-20 10:09:37
De la: mafia_nrr1, la data 2009-01-20 08:16:53neataaaaaa dragii mei...

pupateas de mafiot.... cum stii tu sa faci cafeluta buna,... ups! scuze, fugira manierele si uitai sa va zic: BUNA DIMINEATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!

ioi..pupa-mai pana ma albesti.... onnyta..onnyta.....
mafia_nrr1
Postat pe 20 Ianuarie 2009 11:02
De la: stef_Sultanu, la data 2009-01-20 09:28:36
cafeluta facuta de mafia..??
ce bunatate..,ca pe timpuri !!
am sorbit ,v-am lasat pupici sa va mearga bine la toti si am plecat la treburi !!

Sultane cafea de la Mafiot facuta la nisip..... hmmm.....

mafia_nrr1
Postat pe 20 Ianuarie 2009 11:04
De la: betterrr, la data 2009-01-20 08:44:25buna dimineata mafia!!!
vreau si eu o cafeluta fierbinte ca tare e frig afara!!!!
dau la schimb un cat sa-ti indulceasca ziulica!!!
buna dimineata cafenea!!!

betterr ...ai o cafeluta de la mine ...ca la mine azi e frumos afara....

pai ce numai tu dai???? hai ca dau si eu.... multam....
mafia_nrr1
Postat pe 20 Ianuarie 2009 11:06
neata fetele............o zi faina cu soare ...................
si o cafa daca se poate
portitza_Maria
Postat pe 20 Ianuarie 2009 11:07
De la: Lucia1971, la data 2009-01-20 10:37:37Buna dimineata si din partea patroanei. Dragii mei, va multumesc pentru voturi, sunteti cei mai tari!
Etta, nu te supara scumpa, da' io si azi il votez pe cuscru'. Ca tu esti prea serioasa la cum te stiu eu REAL!!!

neata patroana.....
mafia_nrr1
Postat pe 20 Ianuarie 2009 11:07
De la: portitza_, la data 2009-01-20 11:07:01neata fetele............o zi faina cu soare ...................
si o cafa daca se poate

portitza....deschide usita sa intre cafeluta.... ...la fel ...ca eu am soare.....precum soarele pe strada mea..va doresc si voua....

mafia_nrr1
Postat pe 20 Ianuarie 2009 11:10

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
paypal 3 De la: battleofwits 2 Aprilie 2011 05:37
NU RATA , DEVINO PARTENER TRUST COMMUNITY SI VEI FI F BINE PLATIT + PREMIII MARI ...INSCRIERE GRATUITA !!! 1 De la: dana92 1 Februarie 2010 16:18
DRAGOSTEA SI IUBIREA!! 21 De la: amarutza 3 Iunie 2009 17:03
Distractia e'n toi si la noi 41 De la: eutoteu 31 Martie 2012 13:06
Hipnoza 15 De la: miss_darine 26 Aprilie 2010 21:47