Mai multe
De la: etta, la data 2009-01-16 14:04:21 'na ziua !!!!......voi baut cafele .......si io stat la bucatarie si facut mancarica !!!!........o fi corect ?????......... tare buna mancarica ta etta ,dupa cum ziceam ...fac si eu aceasi mancare si de data asta m-am trezit ca ma ustura ochii asa ca am pus de o supa la plic Se misca ca un fund de baba virgina site-ul asa ca ma duc sa votez fetele si ma bag la axn scifi
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 16 Ianuarie 2009 20:00 |
||
|---|---|---|
seara buna, mafiuta! si la suceava e zapada, iar pe mine banuiesc ca iar ma prinde raceala iris, tu nu meriti pupici din cauza pijamalelor!stie cineva pe unde umbla sheeva? |
||
|
Lulli Postat pe 16 Ianuarie 2009 20:03 |
||
De la: Luli2, la data 2009-01-16 20:03:37seara buna, mafiuta! buna Luli.... la tine ninge..la mine ploua......
|
||
|
|
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 16 Ianuarie 2009 20:05 |
||
| atunci prefer zapada decat ploaia...un ceiut verde, mafiuta?cu mine evident | ||
|
Lulli Postat pe 16 Ianuarie 2009 20:07 |
||
De la: Luli2, la data 2009-01-16 20:07:33atunci prefer zapada decat ploaia...un ceiut verde, mafiuta?cu mine evident categoric..si ma bucur ca ai acceptat sa bei un ceai verde ca tot zic de ceai verde de cateva zile si nimeni nu ma baga in seama..... am devenit invizibila....dar asta este..am sa devin mai mult invizibila ......mai bine....Sa fiti iubiti...sanatosi.......
|
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 16 Ianuarie 2009 20:10 |
||
soroooooo.....arunc un bulgare si pentru tine........dar inca n-am ajuns decat pe balcon sa privesc zapada !!!!......acuuu'........fii atentaaa.......zfuuuuuuuuuu......a ajuns la tine ??????.........
|
||
|
etta Postat pe 16 Ianuarie 2009 20:12 |
||
io nu vreau ceai verde,ca nu sunt la cura ....... .......ueak.......nu-mi place !!!........nici cand sunt racita nu beau ceai.......ca altfel,te-am vazut !!!!.........
|
||
|
etta Postat pe 16 Ianuarie 2009 20:14 |
||
De la: iris_4_ever, la data 2009-01-16 20:00:58De la: etta, la data 2009-01-16 14:04:21 'na ziua !!!!......voi baut cafele .......si io stat la bucatarie si facut mancarica !!!!........o fi corect ?????......... buna si supa la plic......da' bine e sa-ti puna-n farfurie cineva mancare calda ,nu ?????........
|
||
|
etta Postat pe 16 Ianuarie 2009 20:16 |
||
De la: Luli2, la data 2009-01-16 20:03:37seara buna, mafiuta! si pupicii mei,unde puii mei E ??????..........iar ma sarisi.......
|
||
|
etta Postat pe 16 Ianuarie 2009 20:17 |
||
uite asa...savuram aroma fina a unui ceai verde sencha...ne delectam narile cu parfumul sau...mafiuta draga, suntem cele mai fericite! zdufffffff! ETTTA! bulgarele tau mai nu mi-a cazut in ceai!
|
||
|
Lulli Postat pe 16 Ianuarie 2009 20:23 |
||
|
etta, am dat pupici doar celor prezenti, ca ai venit dupa 2 minute nu se pune! si daca vrei pupici, tre sa pui vorba buna la lionu pt augraf ca moare truli de durere si ciuda pe iris! |
||
|
Lulli Postat pe 16 Ianuarie 2009 20:24 |
||
De la: Luli2, la data 2009-01-16 20:23:04uite asa...savuram aroma fina a unui ceai verde sencha...ne delectam narile cu parfumul sau...mafiuta draga, suntem cele mai fericite! zdufffffff! ETTTA! bulgarele tau mai nu mi-a cazut in ceai! pai avea alta tinta....na si tie unu' !!!!.......zfuuuuuuuuu.......hahahaha....te-am nimerit !!!.......
|
||
|
etta Postat pe 16 Ianuarie 2009 20:38 |
||
De la: Luli2, la data 2009-01-16 20:24:37etta, am dat pupici doar celor prezenti, ca ai venit dupa 2 minute nu se pune! cum nu eram prezenta ????.......ca eram cu o "uratura" mai sus de sor-mea !!!!......si nici mica nu sunt ca sa nu ma fi vazut !!!......eeee.......si daca nu dai pupici,nu vezi autograf !!!.......you first !!......
|
||
|
etta Postat pe 16 Ianuarie 2009 20:42 |
||
De la: mafia_nrr1, la data 2009-01-16 20:10:58De la: Luli2, la data 2009-01-16 20:07:33atunci prefer zapada decat ploaia...un ceiut verde, mafiuta?cu mine evident poftim...??? sa crezi tu asta .. sa nu care cumva sa absentezi iar ,ca ma supar rau.. ![]() pupici din cortul meu,pt familia ta..
|
||
|
stef_Sultanu Postat pe 16 Ianuarie 2009 21:39 |
||
vad ca bate vant deeeee .....iarna p-acia`......asa ca ma tirez.....si va pupik de noapte buna !!!!......... ......SI ACUMA NINGE LA MINEEEEEEE !!!!........
|
||
|
etta Postat pe 16 Ianuarie 2009 21:40 |
||
|
dragilor.. ,acum trebuie sa va spun noapte buna !! maine ne vedem in Poiana..,cu vin fiert si multa veselie ,langa PERVERSA ,LIONU si puiul lor.. cu luci si sotul ei.. dandanica ,scorpionul ,cadana sefa si eu pe langa ei..
|
||
|
stef_Sultanu Postat pe 16 Ianuarie 2009 21:44 |
||
distractie sa aveti gindul meu va fi la voi,dativa si pt mine o tura si pt voi cafegiilor cafea in termos pt dimineata,servitiva ca eu muncesc si miine
|
||
|
mari58 Postat pe 17 Ianuarie 2009 01:04 |
||
salutare gasca !!!!.......va saluta Sultanu' ,din cuibul Gainusei PERVERSE !!!.......am apasat butonul interfonului si i-am "speriat" cloaca !!!.......si-acum o "linisteste" cu o cafeluta LUNGAAAAAAAA.......stiti voi mai departe !!!........alaturi de mine !!!...... ........gata,va pupam si va dorim un week-end frumos !!!......ca noi o s-avem sigur !!!.......
|
||
|
stef_Sultanu Postat pe 17 Ianuarie 2009 09:22 |
||
|
Neata Sultane, da' stiu ca te tii de perversitati de dimineata...mai fain era daca spuneai in interfon "Elodia mama,esti acasa?" Sa va distrati, sa va obositi, sa va inghete nasucu...am fost la vot, bineinteles...poi da,numai asa pot sa ma mir cat mai poate sta Lucia in pozitia aia nasoala si ce frumos se uita etta la mine, eee...cand vrea ceva...a luat-o lumea razna? toti vor la mare? cred ca cei din Constanta se distreaza acum, hmm, e totusi o discriminare...ei unde merg? Deci am atata treaba azi ca nu stiu de unde sa incep, ma si gandeam sa nu incep deloc...si fiecare dimineata vine cu confirmarea tot mai dura ca una dintre orhideele mele se cam duce...pe apa sambetei...deci,am sufletul zdrobit.. Revin!
|
||
|
Postat pe 17 Ianuarie 2009 10:51 |
||
neata tuturor.....................un weekend superb...............pt unii va fi sigur.......munte......partie...have fun.... okto........nu fi suparata...cumparam alta
|
||
|
portitza_Maria Postat pe 17 Ianuarie 2009 10:54 |
||
|
neata! ce fac fetele? eu abia astept sa plec de la munca...
|
||
|
missalexandra Postat pe 17 Ianuarie 2009 10:59 |
||
dar a trecut ziua mea neata potitza
|
||
|
Postat pe 17 Ianuarie 2009 11:00 |
||
|
neata si io desi e aproape 5 dar de ...m-am blocat pe topicul tudoritei si inca nu l-am citit pe tot , mai un telefon , o tentativa de gatit si uite asa a trecut ziua aproape. Nu mai zic nimic de umblareti ca-s amarata ca nu sunt si eu cu ei si nici macar un telefon de consolare nu mi-au dat asa ca nici eu nu sun pe nimeni .... Cred ca-mi caut gajic care sa nu se sperie de trafic aseara au fost baietii la mine la un rentz ,am incercat eu sa-i duc in poiana dar nu , cand au auzit au inceput sa-mi vorbeasca despre trafic , despre cate ore sunt necesare sa ajungem acolo ....le-am dat subiect de discutie vreo juma de ora pe tema asta ca pana la urma sa-mi propuna sa mergem sa bem o cafea la constanta sau oriunde in alta parte mai putin poiana
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 17 Ianuarie 2009 16:56 |
||
lasa Iris nu fii trista,nu au intrat zilele in sac
|
||
|
mari58 Postat pe 17 Ianuarie 2009 21:54 |
||
'NEATAAAAAAAAA !!!!.........sosit acasa.....in sfarsit........cu "camila" Sultanului.........umplut matu'......clatit gura cu vin fiert.........acum,stat la taclale.........inca o clateala cu vinisor.......si-apoi somn de voie.......sau de nevoie...... sau ne va prinde dimineata ????......... ......... .........oricum v-am lasat cafeluta pe bar !!!........s-o savurati cu placere !!!.......
|
||
|
etta Postat pe 18 Ianuarie 2009 02:42 |
||
mi-e somn...merg la vot poate imi trece...mi-a spus mie pasarica sa nu mai merg ca e degeaba...cred ca ar trebui sa conversez numai cu oamenii din nou
|
||
|
Postat pe 18 Ianuarie 2009 11:01 |
||
De la: oktober, la data 2009-01-18 11:01:22 neataaaaa !!!.....ai dreptate....io m-am convins de mult.......da' ne-am jucat putin,io si Luci.....SI NE-AM CONVINS,INCA O DATA ,CA ......NEEEE IUBESTEEEE PRIETEEEENIIIIII !!!!!........ .......... dragilor,va doresc o duminica plina de distractie si iubire sufleteasca !!! .......
|
||
|
etta Postat pe 18 Ianuarie 2009 11:17 |
||
etta, acum sa nu-mi spui ca votez degeaba, ca deja a devenit un obicei sa va votez...defapt si pe unguri i-am votat in noiembrie, tot degeaba...oricum etta, sa stii ca eu va iubesc si daca vreti si daca nu, mai ales daca nu...daca as sta la mare v-as chema la mina, sa moara astia de ciuda...apropo, nu veniti la vara in Muntenegru? mi-am innebunit prietenii deja
|
||
|
Postat pe 18 Ianuarie 2009 11:29 |
||
De la: etta, la data 2009-01-18 11:17:17De la: oktober, la data 2009-01-18 11:01:22 ceeeeeee.....sa n-aud... aduc eu un teanc de buletine...sa le bagam in...urna...am...relatii cu stampila...
|
||
|
nico1234 Postat pe 18 Ianuarie 2009 11:44 |
||
|
distractie si iubire sufleteasca? nahhh...eu vreau ceva ma trupesc si sa dooorm...tot timpul vreau ceva ce nu se poate... pt noi oricum sunteti castigatoare |
||
|
Postat pe 18 Ianuarie 2009 11:50 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| cafenea pe orice subiect | 7 | De la: mikela_my 10 Februarie 2009 13:11 |
| remarca memorabila a unei pitipoance | 13 | De la: dienuscha 10 Iunie 2010 17:02 |
| Cafenea de vara | 349 | De la: caty31 4 Mai 2010 10:48 |
|
|
||
| Pui bichon frise | 5 | De la: kudika114689 5 Februarie 2010 14:43 |
| PORTRETE LA COMANDAAAA...vrea cineva?... | 27 | De la: lil_devil 18 Martie 2009 19:53 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.