Mai multe
De la: vas25, la data 2008-10-17 11:31:27 nu-i cucu-bau sa te serveasca cu o tequlia dar daca vrei o irish cofee cu cea mai mare placere ai de la mine....
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 17 Octombrie 2008 11:33 |
||
|---|---|---|
De la: deyankutza, la data 2008-10-17 11:12:17nu ma pupa sa nu iti dau raceala ..o mica gluma...laura? pot sa te intreb ceva? tu ce crezi? cum sa ma raportez la faptul k nu imi gasesc pe nimeni? nu stiu daca este un aspect important in viata mea..cel putin nu era dar aCUMA sunt foarte afectata de asta... ieri m-am tuns si asta mi-a cam dat un plus de incredere....mersi mult pentru sfat... si eu vreau sa ma fac bine cat mai repede... eee daca tu te-ai tuns sa capeti un plus de incredere ce zici de mine ca m-am tuns acu vreo 5 ani,asa...periuta sa nu iti mai povestesc ca aveam si atunci parul lung pana la fund. a fost cea mai faina vara , nimeni nu ma recunostea, nici macar mama, ca i-am spus ca merg sa imi tai varfurile la par si m-am intors cu coada in mana... se uita mama saraca traznita la mine . nu e numai plus de incredere e si distractie pe cinste. nu te preocupa cum ca fatul tau frumos nu apare.... e cam chior si inca nu te vede...dar si cand o da cu ochii de tineeee sa vezi atunci.
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 17 Octombrie 2008 11:37 |
||
| mersi mult laura...exact asa m-am gandit si eu..asa e cel mai bine..te pup mult de tot | ||
|
|
||
|
deyankutza Postat pe 17 Octombrie 2008 11:38 |
||
|
irish caffe? si eu vreeeeau plsssssssssss cand vad irish deja fac la fel ca trenul atata sunt de indragostita de irlanda... uite vas,daca iti place berea neagra,direct de la mama ei de acasa,iti dau din toata inima.guiness beer tot din irlanda.... |
||
|
matracucu Postat pe 17 Octombrie 2008 11:38 |
||
luli iubita cred ca e vreo greseala pt ca nu ti-am trimis mesaje pe privat,imi pare rau...... cine o fi??????
|
||
|
matracucu Postat pe 17 Octombrie 2008 11:40 |
||
|
mai dragele mele azi aveti o caeluta de la mine... neata pufulete... sti ceva ma tot tin sa iti spun semeni cu delia o fosta colega de a mea.... azi o sun sa vad ce mai face ca mi-ai amintit de ea.... sheeva.... pai iar ai plecat nemancata de acasa???? cafeaua virtuala o dau eu dar de restul inca nu pot sa te ajut. luli tie una tare ca piatra iti dau azi sa te trezesti laura..... daca mai dai si tu cate una o sa fim speedee gonzales ... fetelor va pup ca am ceva treaba de dimineata dar revin cand termin.pupilic la toata lumea. inclusiv la sultan care e deja la munca. su lui cucu bau care probabil ca iar are treaba... si lu mari cucu care ne canta seara asa fain. spor la tot ce faceti azi ...!!!
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 17 Octombrie 2008 11:41 |
||
Dandanaua...nici eu nu mi-am propus sa ma tund scurt..desi si eu aveam parul lung...da asta tocmai clarificam... k nu are rost sa stau si sa astept...lucrurile de obicei se intampla pe neasteptate...iar in alta ordine de idei eu am si obosit sa tot caut sau sa astept pe cineva care nu mai vine...deocamdata am sa ma bucur k am prietene noi..pe voi toate dragutele de pe aici...si cam atat...te pup
|
||
|
deyankutza Postat pe 17 Octombrie 2008 11:43 |
||
aaaaaa luli,daaa,e vorba de comentariile la poze....scuza-ma da ma zapacii de tot,da asa e,m-am uitat la poze sa vad cat de minunata esti.esti o scumpete de nu ai mai vazut,dulce si frumoasa ...si tot ce vrei.....ca sa nu mai vb de fat-frumosul de langa tine....eeeee
|
||
|
matracucu Postat pe 17 Octombrie 2008 11:44 |
||
De la: deyankutza, la data 2008-10-17 11:43:33Dandanaua...nici eu nu mi-am propus sa ma tund scurt..desi si eu aveam parul lung...da asta tocmai clarificam... k nu are rost sa stau si sa astept...lucrurile de obicei se intampla pe neasteptate...iar in alta ordine de idei eu am si obosit sa tot caut sau sa astept pe cineva care nu mai vine...deocamdata am sa ma bucur k am prietene noi..pe voi toate dragutele de pe aici...si cam atat...te pup may fata draga,cat esti de dragutza......pai daca nu a aparut pana acu...he he.....si cand o aparea el.....o sa zici ca a meritat sa astepti....
|
||
|
matracucu Postat pe 17 Octombrie 2008 11:45 |
||
mersi laura...nu imi pierd aceasta convingere...
|
||
|
deyankutza Postat pe 17 Octombrie 2008 11:49 |
||
pentru toate fetele dragute de aici, se stiu ele, de la mine numai si am terminat si cafeaua de baut! in schimb mi am dat seama ca n am mancat nimic!
|
||
|
puffulete Postat pe 17 Octombrie 2008 11:51 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-10-17 11:41:09mai dragele mele azi aveti o caeluta de la mine... spor la treaba ema!
|
||
|
puffulete Postat pe 17 Octombrie 2008 11:53 |
||
|
Myspace Comments @ 123glitter.com feteleeee,este vineri,uite,nu ne distram si noi un pic??? |
||
|
matracucu Postat pe 17 Octombrie 2008 11:58 |
||
am merita si distractie...nu suna rau ce zici tu acolo
|
||
|
deyankutza Postat pe 17 Octombrie 2008 12:02 |
||
|
Neata M-am trezit si-s cu fundul in sus am uitat sa iau cafea ieri iar acum jos nu am gasit decat tchibo iar asta pt mine sucks sa-mi iau lumea in cap asa de dimineata mi-a fost lene asa ca am luat chestia asta |
||
|
iris_4_ever Postat pe 17 Octombrie 2008 12:02 |
||
De la: laurathegirl, la data 2008-10-17 11:38:40irish caffe? si eu vreeeeau plsssssssssss sarumanusitatele laura, dar nu-mi place berea neagra; cred ca din cauza ca atunci cand eram mic , beam bere cu pepsi, si mi-am facut atunci plinul si acum nu-mi mai place in schimb irish caffe, oricand...oricum...oriunde ca am zile cand o beau la prima ora merci dandanao SIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII asta ptr ca nu am mai trecut de foarte mult timp pe aici si v-am cam neglijat |
||
|
_fantoma_ Postat pe 17 Octombrie 2008 12:04 |
||
|
uite vas,for you,daca tot nu vrei bere neagra,am sa trag un dans asa de amiaza sa vedeti ca ma pricep...ca doar sunt sora sultanului si pot..... Myspace Comments @ 123glitter.com |
||
|
matracucu Postat pe 17 Octombrie 2008 12:09 |
||
|
deci dau acilea din buric de aproape 20 de minute si nimeni nu ma vedeeeeeeee????????/ sau poate ca nu va place... ok,inainte sa ies uite ca v-am adus asta Myspace Comments @ 123glitter.com |
||
|
matracucu Postat pe 17 Octombrie 2008 12:26 |
||
|
mai laurica, mie imi place cum buricaresti, dar te-as vrea o leaca mai aproape, sa-mi clatesc si eu ochii mai bine ce zici? |
||
|
_fantoma_ Postat pe 17 Octombrie 2008 12:28 |
||
laura eu te vad cum dansezi tu pe aici...hula hula...aloha...
|
||
|
deyankutza Postat pe 17 Octombrie 2008 12:30 |
||
si mesi fain de bautura
|
||
|
deyankutza Postat pe 17 Octombrie 2008 12:30 |
||
lasa mah ca nici pe mine nu m-a observat nimeni
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 17 Octombrie 2008 12:31 |
||
nu mai vas,nu pot mai aproape ca o sa imi vezi pistruii si nu vreau asta,sa nu te superi,plus de asta obosesc din ce in ce mai repede iris iubita,nu te intrista pls
|
||
|
matracucu Postat pe 17 Octombrie 2008 12:37 |
||
| buna dimineata...am terminat treaba si am intrat sa va urez o zi buna si un sfarsit de saptamana cum vi-l doriti... | ||
|
inocica2 Postat pe 17 Octombrie 2008 12:40 |
||
iris
|
||
|
deyankutza Postat pe 17 Octombrie 2008 12:40 |
||
mulumim inocica la fel si tie...
|
||
|
deyankutza Postat pe 17 Octombrie 2008 12:41 |
||
| Si ce mai e nou si frumos, ca pe mine ma pali asa o melancolie de zici ca ... mi-am facut perfuzii toata noaptea cu ser de melancolie... | ||
|
sheeva Postat pe 17 Octombrie 2008 12:44 |
||
nou si frumos e k vine weekendu? din ce cauza melancolie? hai inveseleste-te...desi la mine in Timisoara ploua totusi mi-am propus sa nu ma las influentata de vreme...desi sunt si foarte racita...so...inveseleste-te
|
||
|
deyankutza Postat pe 17 Octombrie 2008 12:50 |
||
De la: Iris4ever, la data 2008-10-17 12:31:44lasa mah ca nici pe mine nu m-a observat nimeni cum nu te-a observat nimeni ? pai daca ti-ai luat cafea daia tchibo sau cum ii spune, eu ce sa-ti fac ? |
||
|
_fantoma_ Postat pe 17 Octombrie 2008 12:52 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-10-17 11:41:09mai dragele mele azi aveti o caeluta de la mine... tare ca piatra sa fie, ema, ca-mi pica ochii pe tastatura |
||
|
Lulli Postat pe 17 Octombrie 2008 12:54 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ciclu la 2 saptamani? | 108 | De la: piscolino 27 August 2011 11:01 |
| Cafeneaua astrelor | 44 | De la: gargaritamica 16 Ianuarie 2010 23:20 |
| Nu le am in domeniu,help. | 8 | De la: valy90 1 Decembrie 2010 11:54 |
|
|
||
| Investeste in tine. Fii voluntar LECUPO! | 2 | De la: dandanaua_reloaded 24 Noiembrie 2008 01:13 |
| va rog frumos dati mi un vot | 1 | De la: alice_oct88 15 Martie 2010 00:51 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.