Setari Cookie-uri

cand el nu vrea sa faca sex

De la: deea_devi, la data 2008-09-12 15:39:06dragii mei, nu este vorba despre o relatie online. ne cunoastem foarte bine, (pseudo)relatia noastra dureaza de 2 ani, locuim in acelasi oras etc. nu are sens sa intru in detalii, de unde stiu eu ca nu are pe nimeni,stiu sigur lucrul asta. lucrurile au stat asa intre noi de la inceput. intotdeauna mi-a spus aceleasi cuvinte, mii de remarci cu privire la cat de frumoasa sunt, cat de sexy, senzuala, ca ma doreste nespus...insa am facut sex de foarte putine ori. iar cand am facut-o, a fost minunat si m-am simtit excelent cu el. din pacate am facut sex doar de 5 ori in 2 ani. de cate ori ii reprosez ca nu facem sex si ca ma simt foarte prost din cauza asta, nu recunoaste niciodata ca e o problema. imi spune ca am innebunit, ca de fapt, el ma doreste foarte mult, dar e obosit si stresat de la serviciu etc. iar eu nu stiu ce sa cred...
de doi ani si nu a/ti facut sex niciodata
dorina73
Postat pe 11 Decembrie 2008 20:17
liliana_b2007
Postat pe 1 Ianuarie 2009 23:37
Sexul e foarte important intr-o relatie insa acolo ajungi,din placere....dorinta de a te apropia de celalalt...din obligatie...sau Faci Dragoste!
...poate intr-un cuplu intervine oboseala si rutina. poate stresul isi are cuvantul lui.... insa apropierea fizica isi are rostul ei..
daca te evita e clar ca ceva se petrece cu el,cand tu iti (il)doresti..poate te incearca si rade de tine sa vada poze cu tine goAla(nu e indicat sa trimiti asa ceva,pt ca e posibil ca te anunte prietenii ca sunt pe nu stiu ce siteuri) daca ar fi vrut cu adevarat ai fi fost in patul lui de multa vreme...dar..e clar isi urmareste scopul...
o fi el dulce ca o caramea dar ..e posibil sa plangi in pumni...cauta sa fii in atentia barbatului care nu te considera obiect sexual ci FEMEIA care trebuie IUBITA .. MULT SUCCES
liliana_b2007
Postat pe 1 Ianuarie 2009 23:48
mersi draga!

Postat pe 1 Ianuarie 2009 23:56
De la: deea_devi, la data 2008-09-11 17:43:09iubesc nespus de mult un barbat care nu vrea sa faca sex cu mine. nu mi-a spus niciodata ca nu vrea, dimpotriva, imi spune mereu cat de mult ma doreste, cat de sexy sunt, senzuala frumoasa, cat de bine arat, imi cere mereu sa-i trimit poze cu mine goala, ma provoaca la discutii pe teme de sex etc. el este tulburator de sexual, este foarte senzual, foarte masculin, pasional...imi vine sa-l mananc. din pacate, imi spune mereu ca e foarte obosit, stresat, cand vreau sa ne vedem, mereu intervine altceva sau este pur si simplu obosit. precizez ca stiu sigur ca nu are pe altcineva. stiu ca ma place foarte mult, stiu ca sunt speciala pentru el. de asemenea, m-am folosit de toate tertipurile posibile ca sa-l provoc in ultimul hal.nu stiu ce sa mai fac, pentru ca am incecat absolut orice. poate e cineva printre voi care s-a confruntat cu o astfel de situatie. merci!
eu cred ca el se gandeste ca in momentul cand vei face sex cu el tu vei avea anumite astepatari din partea lui si i este frica sa nu dezamageasca
nor_pufos
Postat pe 2 Ianuarie 2009 00:38
Avea Cleo o intrebare, pe prima pagina a topicului; intreba daca e normal ca barbatul cu care esti de 2 ani sa nu mai vrea sa faca dragoste, poate doar de 2 ori pe luna?
Ce spuneti? Nu-i raspundem? Desigur, sunt multe detalii ale relatiei pe care trebuie sa le cunoastem inainte de a da un raspuns ... Sa fi intervenit nepasarea (avand aceeasi partenera de 2 ani)? Cleo, ati discutat despre acest subiect?

lola21
Postat pe 2 Ianuarie 2009 18:01
eu cred ca daca o femeie poate sa stea noua luni cu un barbat si apoi sa faca sex cred ca si barbatul poate sa faca sex de cinci ori pe an.Si femeia care sta noua luni pana la primul contact sexual mai poate sa faca si sex odata la trei luni dupa aceea.
Baiat_Rezervat
Postat pe 2 Ianuarie 2009 23:47
intre timp, adica de pe 11 septembrie 2008, de cand am postat topicul pe forumul de discutii, am facut sex de 2 ori(o data in octombrie si o data in decembrie) , desigur, la insistentele mele. deja sunt absolut scarbita de situatia asta, nu o mai suport, dureaza de 2 ani si 5 luni. am ajuns intr-un punct in care sunt convinsa ca nu se va schimba absolut nimic, niciodata. asa e el. asa ca, am hotarat sa pun capat acestei relatii, astept ocazia sa declansez un scandal din care nu va mai fi cale de intoarcere. va multumesc mult pentru mesaje, din pacete multi dintre voi au inteles gresit situatia si nu e vina nimanui, doar ca nu am suficient spatiu pentru a introduce foarte multe detalii. nu e vorba de vreun macho care se culca cu atat de multe femei, incat nu mai are loc si pentru mine. e vorba de un barbat cu probleme, un barbat care nu are chef sa faca sex. care este cauza, nu stiu, inca nu am reusit sa o cunosc. am impresia ca nu-l satisface sexul obisnuit, ii plac anomaliile. cam asta e...
deea_devi
Postat pe 3 Ianuarie 2009 13:18
De la: deea_devi, la data 2009-01-03 13:18:22intre timp, adica de pe 11 septembrie 2008, de cand am postat topicul pe forumul de discutii, am facut sex de 2 ori(o data in octombrie si o data in decembrie) , desigur, la insistentele mele. deja sunt absolut scarbita de situatia asta, nu o mai suport, dureaza de 2 ani si 5 luni. am ajuns intr-un punct in care sunt convinsa ca nu se va schimba absolut nimic, niciodata. asa e el. asa ca, am hotarat sa pun capat acestei relatii, astept ocazia sa declansez un scandal din care nu va mai fi cale de intoarcere. va multumesc mult pentru mesaje, din pacete multi dintre voi au inteles gresit situatia si nu e vina nimanui, doar ca nu am suficient spatiu pentru a introduce foarte multe detalii. nu e vorba de vreun macho care se culca cu atat de multe femei, incat nu mai are loc si pentru mine. e vorba de un barbat cu probleme, un barbat care nu are chef sa faca sex. care este cauza, nu stiu, inca nu am reusit sa o cunosc. am impresia ca nu-l satisface sexul obisnuit, ii plac anomaliile. cam asta e...

...intelege si tu acum...a fost post... ....bine dar..nu esti obligata sa tii..
nico1234
Postat pe 3 Ianuarie 2009 13:24
Un barbat care te place si este perfect sanatos, fizic si mental, eu zic ca nu ar avea niciun motiv care sa-l determine sa refuze o intalnire mai speciala intre voi doi, adica una in care sa se ajunga la dragoste sau, ma rog, sex, in cazul in care nu tii la el. Din cate spui, am impresia ca, deocamdata, sunteti la stadiu de cunoastere doar prin internet....asta am inteles din faptul ca iti cere o gramada de poze cu tine si ca, de cate ori il rogi sa va vedeti, gaseste motive...ca este obosit, etc. Daca este asa, inseamna ori ca nu este cel care pretinde a fi, ori ca are ceva de ascuns, ori ca nu vrea o relatie serioasa, ori ca nu are loc de intors la el acasa, din cauza parintilor s.a.m.d. Un sfat iti dau: vezi daca merita sa te hazardezi mai departe... Toate bune si multa sanatate!
aly05
Postat pe 21 Ianuarie 2009 22:28
aly,merci de mesaj,dar nu ai citit cu atentie postarile mele. nu suntem la stadiul de cunostere. dupa 2 ani si jumatate nu mai esti la stadiual de cunostere si daca te uiti mai bine,ai sa vezi ca am sis cris ca am facut sex de cateva ori...ne cunostem foarte bine.
deea_devi
Postat pe 22 Ianuarie 2009 16:14
pity_82
Postat pe 10 Februarie 2009 11:17
draga mea, asa ceva nu se poate...ma unfla rasu' in 2 ani sex de 5 ori? esti tu fraiera ( scuze) cum poti sta langa o asa panarama de om? cand este vb de dragoste dai totul si faci pe naiba in patru sa fii cu persoana iubita sa o tii in brate ,sa-i simti parfumul , gustul ...tot ce reprezinta ea, nu? asta este un nemernic se foloseste de tine, lasa-l ! nu sta dupa un prost si ce daca iti spune ca te place , esti sexi? te incalzeste cu ceva? hai, fi sincera si recunoaste! crezi ca viata este facuta sa iti cante cineva frumos la ureche ca esti sexi sau alte prostii? nu merita sa pierzi timpul dupa fatalau :)) succes, trezestete la realitate! viata reprezinta tot ce este frumos si simti nu vb.vb in vant? daca asta vrei ramai langa fatalau!succes in tot ce faci sau vei vafe!
mayasimona
Postat pe 20 Februarie 2009 16:44
"sincer va spun ca nu stiu nici eu ce sa mai cred el mi-a zis atunci cind a dormit cu mine ca e foarte obosit si poate de aia a nu a fost in stare de o partida de sex,dar credeti-ma ca nici eu nu stiu ce sa mai cred daca el este asa de indiferent fata de mine de ce m-a dorit in patul lui si chiar a insistat mult sa dorm cu el macar o noapte,eu cred ca el in adincul sufletului nu este indiferent fata de mine ca doar altefel nu dormea in pat cu o femeie care ii este indiferenta"

am trecut si eu printr-o situatie asemanatoare si am ajuns la concluzia ca tipul voia doar sa ma provoace si nimic mai mult. si a trecut mult de atunci, timp in care eu am fost f indiferenta cu privire la propriai persoana. iar de mai bine de juma de an umbla el dupa mine. si ???? sa fie sanatos ! e prea tarziu.
sunt_doar_o_pisicutza
Postat pe 20 Februarie 2009 19:18
Mai Geo,se combina perfect orgasmul intelectual(zic eu) sau mental cum zici tu,cu actul sexual in sine.Pe bune.Eu cred ca tipul stapaneste foarte bine ,,Arta de a face sex,,.Si sta mai putin bine la capitolul ,,Arta de a iubi,,.Dar combinate,ies PERFECT.Eu l-as calari putin.Si nu mi-ar strica nici un bici si niste catuse,dar nu le am la indemana,poate i-ar mai veni mintea la cap.O sa-mi cumpar,pentru orice eventualitate.Nu-mi place violenta domestica,dar mai stii ca s-ar putea sa am nevoie.................
Niciodata,sa nu spui niciodata.Nu stii ce-ti rezerva viitorul.Sau,ar mai fi o posibilitate,tipul o fi devenit pudic,intre timp.Cine stie?
S-ar putea sa mai imi vina idei mai bune.
manoiu_elisabeta
Postat pe 20 Februarie 2009 19:28
De la: manoiu_elisabeta, la data 2009-02-20 19:28:52Mai Geo,se combina perfect orgasmul intelectual(zic eu) sau mental cum zici tu,cu actul sexual in sine.Pe bune.Eu cred ca tipul stapaneste foarte bine ,,Arta de a face sex,,.Si sta mai putin bine la capitolul ,,Arta de a iubi,,.Dar combinate,ies PERFECT.Eu l-as calari putin.Si nu mi-ar strica nici un bici si niste catuse,dar nu le am la indemana,poate i-ar mai veni mintea la cap.O sa-mi cumpar,pentru orice eventualitate.Nu-mi place violenta domestica,dar mai stii ca s-ar putea sa am nevoie.................
Niciodata,sa nu spui niciodata.Nu stii ce-ti rezerva viitorul.Sau,ar mai fi o posibilitate,tipul o fi devenit pudic,intre timp.Cine stie?
S-ar putea sa mai imi vina idei mai bune.



despre ce vorbesti!?
ca-s olecutza intro ceata. risipeste-mio!!

Postat pe 20 Februarie 2009 19:33
De la: nor_pufos, la data 2009-01-02 00:38:37
De la: deea_devi, la data 2008-09-11 17:43:09iubesc nespus de mult un barbat care nu vrea sa faca sex cu mine. nu mi-a spus niciodata ca nu vrea, dimpotriva, imi spune mereu cat de mult ma doreste, cat de sexy sunt, senzuala frumoasa, cat de bine arat, imi cere mereu sa-i trimit poze cu mine goala, ma provoaca la discutii pe teme de sex etc. el este tulburator de sexual, este foarte senzual, foarte masculin, pasional...imi vine sa-l mananc. din pacate, imi spune mereu ca e foarte obosit, stresat, cand vreau sa ne vedem, mereu intervine altceva sau este pur si simplu obosit. precizez ca stiu sigur ca nu are pe altcineva. stiu ca ma place foarte mult, stiu ca sunt speciala pentru el. de asemenea, m-am folosit de toate tertipurile posibile ca sa-l provoc in ultimul hal.nu stiu ce sa mai fac, pentru ca am incecat absolut orice. poate e cineva printre voi care s-a confruntat cu o astfel de situatie. merci!
eu cred ca el se gandeste ca in momentul cand vei face sex cu el tu vei avea anumite astepatari din partea lui si i este frica sa nu dezamageasca




TU TE AUZI ???
CHIAR CREZI CA I PASA LUI DACA O DEZAMAGESTE PE EA SAU NU??? .....
morticia_adams
Postat pe 20 Februarie 2009 23:56
... si eu am cunoscut pe cineva acum 6 luni, si iubita mea mi-a povestit ca a avut o relatia cu cineva care tot asa nu vroia sa faca nimik deoarece el ii spunea ca tine la ea si ca ar mai fi avut o relatie cu cineva si dupa ce au facut dragoste sau despartit........ in relatia mea cu ea in sase luni ne apropiem vertiginos de vreo 300 de ori si apropo iubita mea este insarcinata in 9 saptamani!!!
vasyionita
Postat pe 21 Februarie 2009 19:01
inseamna ca tu ca si femeie esti varza
nocturnalia
Postat pe 16 Iunie 2009 11:37
nu, de fapt, inseamna ca tu esti o ignoranta care iosi da importanta si are impresia ca le stie ea pe toate. iti mai lipsesc bigudiurile din cap si tigara in mana...ups! nu te vad,poate chiar ai aceste "accesorii"...
deea_devi
Postat pe 22 Iunie 2009 15:59
nu esti singura fata care trece prin aceasta situatie..pot zice ca la mine este si mai complicat...locuim impreuna de 3 ani...nu se pune problema de rutina...ne iubim si ne simtim bine impreuna ...dar cand vine vorba de dragoste ,totul o ia razna ...am incercat toate posibilitatile...se excita dar nu ar face dragoste cu mine nici mort...eu am inceput sa-l bat la cap ca sa se duca sa consulte un specialist a zis ca de dragul meu si de frica sa nu ma piarda se va duce....poate fi o problema pshica sau este nevoie de un urolog...daca este ceva serios intre voi,sau vrei ca relatia sa evolueze pune piciorul in prag
rodyk1988
Postat pe 24 August 2010 22:53
De la: rodyk1988, la data 2010-08-24 22:53:13nu esti singura fata care trece prin aceasta situatie..pot zice ca la mine este si mai complicat...locuim impreuna de 3 ani...nu se pune problema de rutina...ne iubim si ne simtim bine impreuna ...dar cand vine vorba de dragoste ,totul o ia razna ...am incercat toate posibilitatile...se excita dar nu ar face dragoste cu mine nici mort...eu am inceput sa-l bat la cap ca sa se duca sa consulte un specialist a zis ca de dragul meu si de frica sa nu ma piarda se va duce....poate fi o problema pshica sau este nevoie de un urolog...daca este ceva serios intre voi,sau vrei ca relatia sa evolueze pune piciorul in prag


rodicuta tata, tu esti in poza aia!!?

geo_reincarcat_iara
Postat pe 24 August 2010 22:58
El nu vrea sa faca sex? Numai daca are "niscai"probleme,altfel mie greu sa cred....
Barbie30
Postat pe 24 August 2010 23:02
Poate asteapta momentul potrivit,poate nu vrea sa-ti dea de inteles ca vrea de la tine doar sex ! Ai rabdare cu el ! Si incearca sa discuti cu el pe tema asta !
kudika315664
Postat pe 25 August 2010 00:18
De la: geo_reincarcat_iara, la data 2010-08-24 22:58:20
De la: rodyk1988, la data 2010-08-24 22:53:13nu esti singura fata care trece prin aceasta situatie..pot zice ca la mine este si mai complicat...locuim impreuna de 3 ani...nu se pune problema de rutina...ne iubim si ne simtim bine impreuna ...dar cand vine vorba de dragoste ,totul o ia razna ...am incercat toate posibilitatile...se excita dar nu ar face dragoste cu mine nici mort...eu am inceput sa-l bat la cap ca sa se duca sa consulte un specialist a zis ca de dragul meu si de frica sa nu ma piarda se va duce....poate fi o problema pshica sau este nevoie de un urolog...daca este ceva serios intre voi,sau vrei ca relatia sa evolueze pune piciorul in prag


rodicuta tata, tu esti in poza aia!!?

stem_29
Postat pe 25 August 2010 01:00
De la: rodyk1988, la data 2010-08-24 22:53:13nu esti singura fata care trece prin aceasta situatie..pot zice ca la mine este si mai complicat...locuim impreuna de 3 ani...nu se pune problema de rutina...ne iubim si ne simtim bine impreuna ...dar cand vine vorba de dragoste ,totul o ia razna ...am incercat toate posibilitatile...se excita dar nu ar face dragoste cu mine nici mort...eu am inceput sa-l bat la cap ca sa se duca sa consulte un specialist a zis ca de dragul meu si de frica sa nu ma piarda se va duce....poate fi o problema pshica sau este nevoie de un urolog...daca este ceva serios intre voi,sau vrei ca relatia sa evolueze pune piciorul in prag


Deci, ii dai d'soarei sfaturi de pus picior in prag:))) insa nici tu nu l-ai pus, doar ti-a promis!
Si ce faci daca nu se trateaza?( nu in sensul ca EL nu vrea sa se trateze, ci efectiv nu se poate trata boala, nici medical)Si inca ceva, cum nu face dragoste cu tine nici mort?!....DOAMNE!
O sa stai cu el de mila?
Apropo, ai vazut din ce data e acest topic?
stem_29
Postat pe 25 August 2010 01:03
De la: stem_29, la data 2010-08-25 01:03:49
De la: rodyk1988, la data 2010-08-24 22:53:13nu esti singura fata care trece prin aceasta situatie..pot zice ca la mine este si mai complicat...locuim impreuna de 3 ani...nu se pune problema de rutina...ne iubim si ne simtim bine impreuna ...dar cand vine vorba de dragoste ,totul o ia razna ...am incercat toate posibilitatile...se excita dar nu ar face dragoste cu mine nici mort...eu am inceput sa-l bat la cap ca sa se duca sa consulte un specialist a zis ca de dragul meu si de frica sa nu ma piarda se va duce....poate fi o problema pshica sau este nevoie de un urolog...daca este ceva serios intre voi,sau vrei ca relatia sa evolueze pune piciorul in prag


Deci, ii dai d'soarei sfaturi de pus picior in prag:))) insa nici tu nu l-ai pus, doar ti-a promis!
Si ce faci daca nu se trateaza?( nu in sensul ca EL nu vrea sa se trateze, ci efectiv nu se poate trata boala, nici medical)Si inca ceva, cum nu face dragoste cu tine nici mort?!....DOAMNE!
O sa stai cu el de mila?
Apropo, ai vazut din ce data e acest topic?
pai daca nu vrea sa se culce cu tine nici mort..inseamna ori ca l-a apucat impotenta..ori face sex cu ALTA si pe tine te tine de FRAIERA....
kudika029282
Postat pe 26 August 2010 17:34
De la: deea_devi, la data 2008-09-12 21:00:10va multumesc mult pentru mesaje, chiar si pentru cele putin mai dure.stiu ca nu sunteti rau-intentionati.excludem din start varianta ca are pe altcineva,stiu sigur ca nu are o relatie stabila.n-as spune ca l-am urmarit,pentru ca suna cam freaky,dar a fost ceva de genul asta,m-am interesat si prin cunostintele comune,am intrebat daca e cu cineva.in fine,n-are sens sa povestesc ce si cum,ca imi ia prea mult spatiu.chiar nu e altcineva.vorbeste foarte rar de femeile din viata lui,de fostele,de aventuri,si din putinele dati cand am facut sex,imi dau seama ca are un trecut sexual foarte bogat.si ma gandesc ca poate e cam plictisit de sexul obisnuit.m-am gandit si ca are o problema sexuala de natura psihica,in sensul ca prefera mai mult sa priveasca,decat sa faca.pe de alta parte,inca de cand ne-am cunoscut,mi-a spus ca nu vrea sa aiba o relatie stabila si poate ca explicatia sta si in asta.cunoscandu-ma mai bine in acesti 2 ani,s-a atasat de mine si stiu ca ma place foarte mult,ca sunt speciala pentru el si poate de-aia nici nu vrea sa faca sex,ca sa nu se implice si sa treaca peste hotararea lui de a nu avea o relatie.in fine,imi gasesc o gramada de explicatii.si nici eu nu-mi dau seama care s-ar potrivi cel mai bine.din acest motiv am si scris pe forum,sperand ca poate a mai trecut cineva prin asta.


sti ce spun eu? daca se multumeste prin a privi, poti incepe prin a-l provoca atunci cand va vedeti si daca sunteti in intimitate sa pui o melodie ritmata si sa incerci sa ii faci un streptease .. private dance sau cum vre sa il numesti .. provoaca-l si vezi ce reactii are .... succes!
SaraTancredi
Postat pe 12 Septembrie 2010 02:16
De la: deea_devi, la data 2009-01-03 13:18:22 ............. e vorba de un barbat cu probleme, un barbat care nu are chef sa faca sex. care este cauza, nu stiu, inca nu am reusit sa o cunosc. am impresia ca nu-l satisface sexul obisnuit, ii plac anomaliile. cam asta e...







... o parere ... probabil ca el stie ca isi doreste ''anomalii'' (daca am inteles bine ce sugerezi) si evita cit poate ... mai grav este ca pe tine te deranjeaza doar ... frecventza scazuta a acestor ''anomalii'' !!! ... cred ca te plingi degeaba de el ... nu cumva ''anomaliile'' au inceput de cind te-a cunoscut pe tine ? ...


marco918
Postat pe 12 Septembrie 2010 02:25
De la: marco918, la data 2010-09-12 02:25:01
De la: deea_devi, la data 2009-01-03 13:18:22 ............. e vorba de un barbat cu probleme, un barbat care nu are chef sa faca sex. care este cauza, nu stiu, inca nu am reusit sa o cunosc. am impresia ca nu-l satisface sexul obisnuit, ii plac anomaliile. cam asta e...







... o parere ... probabil ca el stie ca isi doreste ''anomalii'' (daca am inteles bine ce sugerezi) si evita cit poate ... mai grav este ca pe tine te deranjeaza doar ... frecventza scazuta a acestor ''anomalii'' !!! ... cred ca te plingi degeaba de el ... nu cumva ''anomaliile'' au inceput de cind te-a cunoscut pe tine ? ...


poate ii plac perversiunile iar pe tine nu vrea sa te puna sa i le faci pentru ca stie ca nu iti plac....si asta ar fi un motiv ca el nu vrea sa faca sex cu tine...
kudika029282
Postat pe 12 Septembrie 2010 10:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Durerea zilnica de cap=sarcina? Heeeelp :( 7 De la: yocorrina22 19 Aprilie 2010 14:47
TEL SEX 42 De la: Eva32 3 Septembrie 2011 02:46
legat de postinor 2 2 De la: Cioplinsky 8 Iulie 2010 23:19
cum sa scap de timiditate? 33 De la: Barbie30 13 August 2010 10:34
Pastila de a doua zi..si insarcinata? 1 De la: kudika_1003003 7 Martie 2016 17:49