Setari Cookie-uri

Pt par drept...placa ...sau permanent ?

Incearca produsele Japoneze pt par si nu o sa mai ai probleme. Tratamente,masti,sampoane nu exista sa nu dea randament. Iar mastile traditionale cu ulei masline si ou,etc daca nu au ceva care sa faca firul de par sa le absoarba ti-ai dat parul cu grasime degeaba. In plus grasimea impiedica radacina firului de par sa respire (radacina firului de par are nevoie de aer).Nu sta cu parul nespalat in ideea ca asa il protejezi pentru ca este o mare greseala. Bafta...
vernisdoll
Postat pe 21 Ianuarie 2009 19:54
De la: vernisdoll, la data 2009-01-21 19:54:04Incearca produsele Japoneze pt par si nu o sa mai ai probleme. Tratamente,masti,sampoane nu exista sa nu dea randament. Iar mastile traditionale cu ulei masline si ou,etc daca nu au ceva care sa faca firul de par sa le absoarba ti-ai dat parul cu grasime degeaba. In plus grasimea impiedica radacina firului de par sa respire (radacina firului de par are nevoie de aer).Nu sta cu parul nespalat in ideea ca asa il protejezi pentru ca este o mare greseala. Bafta...
ai foast in japonia sau acolo traiesti>?de unde crezi tu ca noi ne-am putea permite ?in primul rand sunt greu de achizitionat si in al 2 lea sunt scumpe in raport cu banii nostri
nor_pufos
Postat pe 21 Ianuarie 2009 19:59
ma , am avut parul facut permanent... candva prin tinerete... de atunci si pana acum...natural... adica ondulat de la mama natura....
nu folosesc placa ,si nici o gramada de produse cosmetice pt par.... .imi place sa il dau din cand in cand cu ulei de ricin.... si cam atat...e destul de lung(65 de cm) si se pastreaza bine...pana acum.
dandanaua_reloaded
Postat pe 21 Ianuarie 2009 20:11
Traiesc si aici si acolo si prefer sa dau 50 ron pe un produs bun decat 20 ron pe un sampon din Romania. Este adevarat ,un sampon Shiseido poate costa si 20-25 euro dar are 550ml adica mai mult decat dublu fata de sampoanele de la noi.
vernisdoll
Postat pe 21 Ianuarie 2009 20:13
buna...am o mica problema si voiam sa cer parerea si altora...eu am parul des si cu tendinte de ondulare...de obicei mi-l indrept cu placa...dar am inceput sa il cam ard...si am citit pe diverse site-uri ca este bun uleiul de ricin...pentru regenerare...si mi-am cumparat...dar...cum se aplica pe par?..doar la radacini sau pe toata suprafata?

Mersi anticipat :*
florynutza_bb
Postat pe 25 Martie 2009 20:14
De la: florynutza_bb, la data 2009-03-25 20:14:42buna...am o mica problema si voiam sa cer parerea si altora...eu am parul des si cu tendinte de ondulare...de obicei mi-l indrept cu placa...dar am inceput sa il cam ard...si am citit pe diverse site-uri ca este bun uleiul de ricin...pentru regenerare...si mi-am cumparat...dar...cum se aplica pe par?..doar la radacini sau pe toata suprafata?

Mersi anticipat :*
.....eu stiu k doar la radacina:)shi ai mare grija cum il clatesti...pentru k daca nu l clatesti foarte bine se va ingrasa extrem de repede...da...da rezultate uleiul de ricin:)
HannaH_RaluK
Postat pe 26 Martie 2009 18:19
Uleiul de ricin- da, numai la radacina si
Uleiul de masline - la varfuri si tii 1 h sau 2 inainte de a te spala, hidrateaza si ajuta firul de par uscat si deteriorat de la placa de par.
Iti recomand sa iti cumperi o placa de par de calitate, eu am placa asta:
http://www.altex.ro/catalog/index.jsp?catalogId=1&categoryId=423&itemId=3854#
cumparata chiar de la Altex si este excelenta.
Pentru a iti proteja firul de par cumpara de la Matrix si aplica inainte de placa:
http://www.matrixbeautiful.com/products/sleek_look/iron_smoother.aspx
cumparat din magazin cu produse pentru saloane.
NU iti recomand indreptarea de par chimica din salon, adica cea permanenta de care spuneai deoarece ataca enorm firul de par si il distruge de la radacina, am avut o prietena care a apelat la metoda asta si regreta foarte mult.
In orice caz, toate aceste modalitati de a ne indrepta parul afecteaza structura lui insa eu am optat pentru indreptarea cu placa de aprox. 2 ori/luna si sunt multumita.

In speranta ca ti-am fost de ajutor,
Daniela
Daniella_Alina
Postat pe 29 Martie 2009 15:12
mai eu folosesc placa mai tot timpul si parul meu chiar nu a aptit nimic... nu s-a ars nu are nimic... in schimb am avut o colega care si-a facut permanent si arata ca naiba ... avea un par ars si imbacsit...
_dulcik_
Postat pe 29 Martie 2009 15:26
buna...eu am parl cretz da las vrea drept...styty cumva vreo metoda?va rog sami spuneti

Postat pe 1 Mai 2009 23:14
De la: kudika019775, la data 2009-05-01 23:14:43buna...eu am parl cretz da las vrea drept...styty cumva vreo metoda?va rog sami spuneti


foloseste placa lol ce greu e
_dulcik_
Postat pe 3 Mai 2009 01:27
Si eu folosesc placa de aproximativ 2 ani si am un par foarte sanatos. Bineinteles ca ii mai aplic o masca din cand in cand. Ori cu ulei de ricin si galbenus de ou(retele de mai sus) ori de la Avon, masca de par cu masline--e foarte buna pt regenerare.
De retinut ar fi faptul ca trebuie folosita o placa buna...cu placute de ceramica, cele care au protectie mai mare. Eu am una de la Remington si e foarte buna.
kidzuite
Postat pe 7 Mai 2009 17:43
De la: kidzuite, la data 2009-05-07 17:43:02Si eu folosesc placa de aproximativ 2 ani si am un par foarte sanatos. Bineinteles ca ii mai aplic o masca din cand in cand. Ori cu ulei de ricin si galbenus de ou(retele de mai sus) ori de la Avon, masca de par cu masline--e foarte buna pt regenerare.
De retinut ar fi faptul ca trebuie folosita o placa buna...cu placute de ceramica, cele care au protectie mai mare. Eu am una de la Remington si e foarte buna.


pai sunt cele mai bune cele de la remington ... eu am una de la remingon si una de la rowenta
_dulcik_
Postat pe 8 Mai 2009 22:13
Permanent drept si il ai drept si cand iesi din baie fara sa te chinui cu placa si cand ploua si cand transpiri nu mai ai nici o problema cam pentru 6 luni.Pentru mine una e alegerea cea mai buna, urasc sa stau cu placa mereu si cand ploua putin "adio" mai ales ca ma si spal zilnic pe cap. Fara permanent drept inseamna zilnic aceiasi problema pentru mine. Dar acum mai depinde si de rabdarea omului si de buzunar pentru ca te costa cam 150 ron.
vernisdoll
Postat pe 12 Iunie 2009 19:29
Buna! eu am facut o indreptare permanenta de la Bio Ionic si a iesit super. Nu mi-a ars parul, dinconta mi l-a reconditionat si pot spune ca arata super, mai sanatos si mai drept ca inainte. E o tehnologie nou aparuta in Romania si indreptarea poste fii folosita si ca tratament. Eu o recomand!
catalinao
Postat pe 18 Iunie 2009 13:39
Permanentul drept este o varianta foarte buna daca te-ai saturat de intinsul zilnic cu placa. Kit-ul costa 100 RON si il poti folosi acasa, fara ajutorul unui specialist. E aproape la fel ca si vopsitul parului. Nu este recomandat persoanelor cu parul decolorat. Daca doriti mai multe detalii despre cum se foloseste si de unde il puteti achizitiona: permanent.drept@yahoo.com
Pitaque
Postat pe 24 Iunie 2009 12:12
eu am parul destul de ondulat si nu mai suport...il vreau drept mai mult timp, sa nu mai fie nevoie sa ma duc mereu la coafor si sa il intind cu placa.
ce pot face?
unde ma pot duce sa intreb de permanent drept?
macar sa ma tina 6 luni!
Va pup!
Alina_Botoroaga
Postat pe 24 Iulie 2009 22:15
Pe site okazii.ro se gaseste permanent drept bio ionic japonez. Eu ma fac de cativa ani si ma tine cam intre 4 si 6 luni. Exista si un permanent drept M3D ( magic 3D) care tine si mult si parul ramane stralucitor si super matasos ca in recllame dar nu se gaseste pe site-uri in romania. Intraba pe cel care vinde pe okazii.ro daca are si cu M3D.
vernisdoll
Postat pe 26 August 2009 07:47
La voi inca e bine! nu ati vazut parul meu.dupa baie se face cretz cretz si sta infoiat.incer sal indrept si se face pisla nushtiu ce sai mai fak parkai blestemat.pot sal asez doar la salon si akasa cu plaka.dar mi se ingrasha tare si plaka il arde.imi cade o sa ramin cheala degraba Nu am cei face
Past_insert
Postat pe 8 Noiembrie 2009 18:37
placa este ok dar dupa un timp inevitabil iti deterioreaza parul, depinde cat de des il faci, dar permanentul daca este facut cum trebuie poate fi o alternativa buna, mai ales daca obisnuesti sa il indrepti des. Totus ti-ar trabui o analiza a parului ca sa stii exact ce e bine pt parul tau, eu ma fac la Adi Gordi stylistul multor vedete.
Este foarte practic iar acum am vazut pe situl lui ca analiza parului este gratuita www.adigordi.ro
eu zic inceraca ca esti pe maini bune si nu ai nimic de pierdut apoi povesteste-ne cum a fost :)


ps! colega mea care are parul cretz-cretz si-a facut parul drept prin permannet si arata perfect.
a zis ca e un permenent special si la facut la Gordi
eu sincera sa fiu as vrea sa-l am cretz natural
kudika082077
Postat pe 9 Noiembrie 2009 01:30
de curand prietenul mi-a luat o placa de indreptat parul.si as vrea sa mi l fac drept singura,dar nu prea reusesc.am parul pana la umeri.poate stie cineva cum as putea sa mi fac parul drept singura.
madi_madi
Postat pe 20 Decembrie 2009 09:48
De la: miha_ela_8, la data 2008-09-20 20:15:27mereu mi-am dorit sa am parul drept si de ceva timp folosesc placa dar nu ma tine mai mult de 2 zile ce produse ar treb sa folosesc dupa ce il intind pt a ramane drept mai multe zile ... am incercat si cu fixativ si cu ceara dar fara prea mare rezultat ... am parul des si putin ondulat


al meu e mult prea drept. sta de parca l am intins cu placa 5 ore incontinuuu
dar imi place asa
blondiewishes
Postat pe 20 Decembrie 2009 09:54
Doamne nu recomand nimanui sa foloseasca placa:|
am placa din ceramica de la hair majesty de 2 ani....
am devenit obsedata....chiar daca am paru drept trebuie sa simt eu placa in par:|
nu conteaza daca nu imi sta un fir bine...trebuie sa il indrept
si pe langa asta...daca nu te tunzi macar dupa o luna in doua zile ai paru de parca nu l ai spalat de o saptamana...
mai bine lasati paru neintins :-j
kudika140367
Postat pe 9 Martie 2010 10:39
Incearca odata dak ejti curioasa nu se poate intampla nmk dar ptr k iti indrepti parul cu plaka incearca sa incepi sa folosesti masca+balsam+sampon foarte bun (elseve ) ji niciodata sa nu iti indrepti parul cu plaka knd esti ud ptr k asta il arde ingrozitor,ai rabdare spalal seara ji usucal ji a2-a zi il potzi indrepta
MissDanuca
Postat pe 5 Aprilie 2010 18:13
Incearca odata dak ejti curioasa nu se poate intampla nmk dar ptr k iti indrepti parul cu plaka incearca sa incepi sa folosesti masca+balsam+sampon foarte bun (elseve ) ji niciodata sa nu iti indrepti parul cu plaka knd esti ud ptr k asta il arde ingrozitor,ai rabdare spalal seara ji usucal ji a2-a zi il potzi indrepta
MissDanuca
Postat pe 5 Aprilie 2010 18:13
nici una nici alta...de ce sa iti strici parul?
iulia069834
Postat pe 10 Aprilie 2010 15:27
Sa va dau eu exemplu.poate asa nu va mai trebuie placa
Eram intr-o dimineata la o colega(ea isi indrepta zilnic parul)si ne pregateam sa plecam la scoala.
Imi statea bretonul aiurea si am rugat o sa imi dea placa.din greseala..pentru o SECUNDA mi-am atins placa de frunte.M-A ARS ingrozitor.am avut semn aproape o luna si ustura ca naiba.
Ganditi-va.Cat rau face placa parului...care este mai sensibil decat pielea.Ganditi va..pe mine intr o singura secunda m a ars rau ...apai parului ce-i face..cand tineti pe par placa mult timp?
Ei,acum e acum.
Precizez ca pe atunci aveam parul de aceasi lungime.
Acum eu am parul lung pana aproape de fund (frumos mancal-ar mama si sanatos) iar ea il are ..doua fire..doua paie..tot ars PANA LA URECHI.
Si pe mine ma tenta sa folosesc placa...dar uite ca am fugit de ispita
blondiewishes
Postat pe 28 Aprilie 2010 00:09
voi ce fel de produse de styleing folositi? ma refer la ceara de par sau fixativ...k am incercat multe produse dar nu prea sunt multumita de ele....???
t_kataly
Postat pe 15 Noiembrie 2010 15:42
NOU!! Tratament brazilian OrganiQ cu keratina - 100% natural - pentru indreptarea parului!! Cea mai inovativa,

revolutionara si sanatoasa aparitie in materie de ingrijirea parului, acum disponibil si la tine acasa !! Rezultate

uimitoare pana la 4 Luni !!Ai un par greu de aranjat? Petreci ore intregi chinuindu-te sa iti aranjezi parul dar iti

distrugi structura parului cu diferite aparate pentru indreptarea parului? Solutia este tratamentul brazilian cu

keratina, care iti va lasa parul drept, matasos, foarte stralucitor si cel mai important : SANATOS !! Parul tau va

arata ingrijit si aranjat chiar daca il lasi sa se usuce liber dupa ce il speli. Acest tratament este 100% organic,

fara chimicale, complet sigur si cu rezultate uimitoare !! Renuntati la indreptari chimice ale parului, la placa, la

timp pierdut cu indreptarea parului cu peria sau la banii cheltuiti la salon. Este cel mai potrivit pentru par

vopsit, decolorat, fara viata ! Pret complet tratament la domiciliu: 650RON ( Produse speciale pentru ingrijire dupa

tratament , pentru rezultate indelungate - sampon si balsam - incluse in pret ). Contact : ymirsy@yahoo.com
ymirsy
Postat pe 14 Martie 2011 12:47
poti incerca Tratamentul de par Global Keratin, este un tratament pe baza de keratina care îndreapta natural parul, fara substante chimice dure. Este un tratament de reconditionare care transforma si restabileste stralucirea parului. Acest produs incredibil este conceput pentru persoanele care au parul cret, rebel sau deteriorat!
par_drept
Postat pe 30 Aprilie 2011 18:39
Ti-ai facut permanent-ti-ai terminat parul...Termina cu prostiile...Femeile cu parul cret il vor drept si vicecersa....Natura stie foarte bine ce face.Incercind sa-ti indrepti parul o sa ajungi sa-l distrugi foarte repede si vei cere sfaturi de regenerare.Si regenerarea este cumplit de grea,crede-ma pentru ca ma ocup cu asa ceva.
carmen_natural
Postat pe 1 Mai 2011 21:33

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Revenire la culoarea naturala 2 De la: alexandragru 3 Ianuarie 2016 17:11
ESTE BUN PETROLUL PT PAR ? 45 De la: RaMonutza21 12 Februarie 2016 17:06
Paru gras:solutii daca stiti va rog!!!! 9 De la: balrog 14 Martie 2011 15:08
permanent 3 De la: kudika016376 3 Mai 2009 17:48
vopseaua de par Apivita 6 De la: Ellektra 13 Octombrie 2013 17:56