Setari Cookie-uri

Cunoasteti cupluri Scorpion-Varsator?

Buna, stiti cum este relatia intre un Scorpion si un Varsator, sunt cu prietenul meu de 2 luni, eu sunt scorpion iar el varsator, deocamdata ne intelegem bine insa pe majoritatea site-urilor de specialitate am citit ca este o relatie aproape imposibila.Cunoasteti astfel de cupluri, ce-mi puteti spune?
ADE_ADE82
Postat pe 16 Septembrie 2008 10:01
si daca iti spun ca eu cunosc un astfel de cuplu si se inteleg k draku` si el o bate te desparti de iubitul tau ?? iti va schimba cu ceva relatia?

Cum puteti ma sa punetzi asemenea intrebari ??? Stai cu iubitatu` si vezi dak e bn sau nu..dak nu`ti place dai papucii ca nu cred ca`i dai paucii dak iti spune vasilica !

DOAMNE
Sabrina_Nede
Postat pe 16 Septembrie 2008 14:39
nu e vorba ca ma despart ... eram pur si simplu curioasa...era un fel de ocupatie a timpului liber de la serviciu
ADE_ADE82
Postat pe 16 Septembrie 2008 16:09
Tot ce tine de horoscop (compatibilitati intre zodii, trasaturile zodiilor, ...etc) sunt doar niste generalitati! Astrologia nu este o stiinta exacta!!!! Zodia in care esti nu te reprezinta in totalitate, conteaza si ascendentul tau , sunt mult mai multi factori care contribuie la personalitatea ta. Daca vrei sa iei in considerare ce spun astrele despre zodia ta si a partenerului tau, trebuie sa fi constient/a de faptul ca acestea sunt doar niste trasaturi generale.
Daca vrei cu adevarat sa afli mai detaliat despre zodia ta si despre compatibilitatile zodiei tale poti sa-ti faci o astrograma! Oricum, trebuie sa fi ceva mai pasionat/a de astrologie.....asta k sa nu interpretezi gresit.
Anyway, sunt scorpion, am fost cu un varsator, desi la inceput nici nu voiam sa aud de zodia asta :P:P si m-am distrat super super tare cu el, a reusit sa ma faca sa iubesc viata asha cum o facea el zi de zi (specific varsatorului:) E drept k nu a durat f mult relatia(6 luni) dar a fost una dintre cele mai infloritoare relatii pe care le-am avut, m-a facut sa ma simt excelent in propria persoana, si in plus am si ramas amici f buni. :)
Conteaza si ce spun astrele, dar mai mult conteaza ce simti tu !!

Postat pe 17 Septembrie 2008 16:05
buna,eu sunt varsatoare si el este scorpion,suntem impreuna de 5 ani si avem o relatie de vis......,deci se poate,multa bafta si multa fericire
alexacodorean
Postat pe 7 Octombrie 2008 19:03
eu sunt varsator si am fost 5 ani cu un scorpion....a fost frumos.. dar amndoi incapatanti.... nu am rezistat
Deutza7
Postat pe 17 Octombrie 2008 11:05
eu sunt scorpion,iar el varsator.suntem impreuna de 3 ani si 2 luni.e relatia p care mi-am dorit-o.in astia trei ani cred ca de vreo 3-4 ori ne-am certat din lucruri serioase .de cele mai multe ori ne certam din prostioare. depide si cum il educi si tu.comunica mult cu el.provoaca-l sa discute cu tine problemele lui, pt ca el singur nu ti le va spune.dar iti pot spune ca uneori are niste ideei foarte ciudate.ITI TREBUIE FOARTE MULTA REBDARE CU EL.

Postat pe 27 Octombrie 2008 18:41
Barbatul pe care il iubesc e varsator.Am fost impreuna,chiar am locuit impreuna,de foarte multe ori ne-am despartit si tot de foarte multe ori ne certam.A fost o relatie pasionala si inca avem sentimente unul pentru celalalt,dar,pur si simplu,e imposibil sa fim impreuna!
Oricum ar fi fost relatia noastra,nu regret nimic si nici nu consider ca este imposibila relatia voastra.Intr-adevar,trebuie sa ai multa rabdare!
Mult succes!
kandreeea
Postat pe 28 Octombrie 2008 08:29
eu varsator, el scorpion si suntem impreuna de aproape un an. Se poate, trebuie sa ai rabdare ca in rest totul e aproape perfect. Ne intelegem foarte bn chiar daca astrele spun contrariul.
MidnightFist
Postat pe 7 Noiembrie 2008 15:06
Buna! Sunt scorpion si el varsator suntem de 4 luni impreuna si ne intelegem bine. nu este prima relatie cu un varsator ce pot sa iti zic este ca daca sti cum sa controlezi relatia totul depinde doar de tine este adevarat ca sunt incapatanati dar daka u vrei tot ca tine vor face pentru ca au totusi o personalitate mai slaba. sunt foarte iubitori si daca te iubeste va face tot ce ii sta in putinta sa te tina langa el dar ai grija ca sunt asa de usor de manevrat incat la un moment dat te vei plictisii. nu te lua dupa astre! adevarat si ele influenteaza relatia si anumite momente din viata dar incearca si ai sa vezi cum este. Bafta!
lorycyka
Postat pe 24 Noiembrie 2008 13:55
Buna
eu sunt scorpion si sotul meu este varsator...si sincer nu prea ne intelegem(suntem impreuna de 6 ani),nu stiu dc are vreo importanta zodiile, ci pur si simplu ca nu suntem compatibili la caracter...
mikidutza_gabi
Postat pe 24 Noiembrie 2008 18:01
salutari.eu sunt scorpion si sunt de 1o{zece} ani cu un varsator.cum e relatia? greu de spus .ne iubim enorm dar suntem doua pietre tari si de multe ori nu vorbim deloc aceeasi limba. uneori sunt dea dreptul inresponsabili si nesuferiti.nu vorbesc la modul general caci cunosc si varsatori cu picioarele pe pamant dar totusi 99 la suta fug de greutati,de raspundere ,de cum dau un pic de greu nu mai sunt langa tine. noi avem nevoie de barbati tari si responsabili in care sa ne putem baza nu de copii de crescut. asa ca gandeste de doua ori inainte
si oricum e o relatie foarte greu de tinut dar nu imposibil depinde de cata dragoste e la mijloc.mai cunosc vreo trei cupluri si este exact aceeasi poveste. multa bafta tuturor
doralyn
Postat pe 24 Noiembrie 2008 18:01
buna eu si prietena mea suntem un cuplu eu scorpion ea varsator dar tot asa ne intelegem si noi daca vrei sa vb mai multe si vrei sa sti mai multe putem vb pe mass daca vrei bovidiucatalin@yahoo.com
reteta
Postat pe 25 Noiembrie 2008 07:54
mereu la mijloc zodiile?iubitiva si basta
erikahd2008
Postat pe 18 Februarie 2009 14:54
parintii mei sant scorpion-el,varsator_ea,si nu au divortat ink....
lacrasar
Postat pe 19 Februarie 2009 14:16
Salutare, am fost cu un scorpion 1 an si 3 luni si ne-am despartit pe aceeasi data cand ne-am cunoscut, dupa ce i-am oferit inelul de logodna anul acesta pe 14 feb intr-un decor de vis... am aflat 3 zile mai tarziu ca s-a jucat foarte mult cu mn...eu fiind o pers mai delasatoare am acceptat toate toanele ei...cand ma iiubea si ma vroia cand il vroia pe fostul ca acela era mai tot timpul la dispozitia ei...si el fiind tot varsator fiind cu el vre-o 3 ani inaintea mea... stiu sigur ca nu am sa uit niciodata ce am simtit si am trait alaturi de ea...dar nu a avut niciodata incredere in mine..si asta m-a durut enorm..chiar daca eram foarte mult plecat in tara..si ne vedeam in perioada iernii doar la sf de saptamana..sau cand veneam si mai devreme...ne certam mult dar ne si iubeam foarte mult traind fiecare clipa impreuna la intensitate maxima...despartirea a venit pe fondul minciunilor ei si a neincrederii in mine..eu incercand tot timpul sa ii dovedesc dragostea mea...asta a fst sa fie...sper ca poate peste ani..sa mai fim impreuna..scorpionul e genul de pers care te fc sa simti ca traiesti..si ca nu exista limite...facandu-ne pe noi varsatorii sa scoatem la iveala tot ce inseamna nebunie si extaz..lucruri pe care nu le exteriorizam in prezenta niciuneia dintre celelalte zodii.... NU AM SA REGRET NICIODATA CE AM TRAIT SI CUM AM IUBIT !!!.... VIATA MERITA TRAITA !!!... chiar daca de cele mai multe ori se termina urat..ca in cazul meu..cu vise si dorinte distruse..iar din partea ei..o ignoranta totala..asa sunt scorpionii..dar in suflet sufera foarte mult... deci,...IUBITI-VA MULT SI COMUNICATI AVAND INCREDERE UNUL IN CELALALT...INDIFERENT DE MEDIUL SAU DOMENIUL IN CARE LUCRATI !!!!..
Am sa scriu odata un subiect " 1an si 3 luni langa un scorpion-trairi cat intr-o viata de om..." si il voi posta aici impartasindu-va din trairile mele...pt a sti unde greseste fiecare ca-ci eu eram foarte incapatanat...din pacate... va doresc numai bn si multa dragoste... Mario.
Mario_Chip
Postat pe 20 Februarie 2009 11:48
Barbatii varsator sunt calmi,linistiti,inteligenti.Femeile scorpion daca stii sa le intelegi sunt foarte bune prietene, daca nu pot devenii niste scorpii in adevaratul sens al cuvantului.Dupa parerea mea, la cat cunosc eu aceste zodii cred ca sanse sunt intr-o relatie de acest gen.Aaa si inca ceva,femeile scorpion sunt foarte geloase,cand sunt cu un barbat le place ca toata atentia acestuia sa fie indrepta ta asupra lor.Offf imi e tare mila de barbatii care stau langa scorpioance!!!
micutadaria
Postat pe 13 Martie 2009 07:42
Fratimiu este Varsator si este impreuna cu o tipa Scorpion de 3 ani de zile...chiar locuiesc impreuna.Exista din cate am observat o armonie destul de normala in casa lor...insa nu stiu daca este artificial impusa prin compromis sau vine de la sine.Oricum nu te lua dupa predictii astrale in ceea ce priveste relatiile ci creeaza-ti tu propriile pareri in functie de trairile pe care le ai.
VisareInVant
Postat pe 13 Martie 2009 07:54
da eu sunt scorpion el varsator am fost impreuna 1 an si 6 luni,el e f orgolios nu isi recunoaste greselile,,knd e nervos nu tine cont si vb urat eu una nu am mai rezistat cu toate ca inca il mai iubesc...
adelina_ela
Postat pe 15 Martie 2009 01:14
numai tine cont de horoscop... fiecare are caracerul sau
_dulcik_
Postat pe 15 Martie 2009 10:46
D a, cunosc un cuplu...sunt de 15 ani impreuna, s-au mutat impreuna dupa 2 saptamani si au si un copil de 11 ani. http://www.kudika.ro/comunitate/forum/post_reply/19943.html#
ralu_ralu56
Postat pe 15 Martie 2009 20:45
Buna.... e prima oara cand raspund si am putine emotii dar am considerat ca e timpul sa ne cunoastem.....Si eu sunt varsatoare si sunt casatorita cu un varsator si suntem impreuna de 24 de ani ne-am cunoscut pe 27 decembrie 1984 si am ramas impreuna de pe 01 ianuarie 1985.....nu am avut timp sa ne cunoastem....pur si simplu s-a intamplat si nu regret o clipa alegerea facuta. E un sufletist fara egal, e foarte atent cu mine, imi indeplineste orice dorinta stie sa ma faca sa ma simt bine atunci cand sunt trista.Intotdeauna am comunicat,am cautat sa nu ascund nimic,intai i-am zis sa fim prieteni si apoi soti......sa stiti ca cel mai mult conteaza comunicarea intre parteneri, sa fi corect si cinstit si sa ii spui verde in fata ce iti convine sau nu.Nu neg ca am fost tot timpul numai fericiti, au mai aparut si la nori negrii dar intotdeauna unul dintre noi a cedat....culmea de cele mai multe ori el si recunosc Avem o fetita minunata impreuna si suntem mandrii de ea. Ce sa va mai spun ?.......decat sa aveti incredere unul in celalalt, sa nu incetati sa va iubiti si comunicarea conteaza foarte mult. Va pup si va doresc sa fiti impliniti si fericiti
ghitalidia45
Postat pe 16 Martie 2009 00:33
Imi cer scuze ca in loc de scorpion am scris varsator sotul meu e scorpion si eu sunt varsatoare....si va rog sa ma credeti ca zodiile nu au nici o influienta prea mare atata timp cat exista iubire ,intelegere si respect pt cel de langa tine....Va doresc numai bine
ghitalidia45
Postat pe 16 Martie 2009 15:04
Scorpion - Varsator

Cand un Scorpion si un Varsator se intalnesc are loc o imbinare de idei diferite si filozofii diferite. Scorpionul face fata vietii cu ajutorul unei intensitati sentimentale puternice. Varsatorul are o privire asupra vietii extrem de idealista si de neobisnuita. Cand Scorpionul prefera sa fie mai introvertit si sa ramana singur cu persoana iubita, Varsatorul vrea sa iasa in oras cu prietenii. Poate parea ca au putine interese comune dar amandoi poseda o dorinta puternica; cand isi unesc fortele pentru un scop comun, succesul este asigurat.
Atat Scorpionul cat si Varsatorul pot fi neascultatori si incapatanti. Le place ca lucrurile sa mearga asa cum dicteaza ei, fara a se pune intrebari. Scorpionul cauta sa inteleaga lucrurile pana la cel mai mic detaliu pe cand Varsatorul este modern si uraste detaliile. Scorpionul va gasi pe Varsator ca fiind incitant, desi se poate simti frustrat incercand sa penetreze mintea acestui revolutionar. Varsatorul nu va aprecia posesivitatea Scorpionului sau nivelul de atentie de care acesta are nevoie, dar va gasi devotamentul Scorpionului ca fiind un mare suport.
Scorpionul este guvernat de planetele Marte si Pluto, iar Varsatorul este guvernat de Saturn si Uranus. Marte este o energie masculina, radicala, agresiva si curajoasa si Pluto lumineaza aceste impulsuri adaugand renasterea. Saturn este o energie rece si Uranus este caracterizat de neobisnuit. Marte este sentimental, reactionand fara sa se gandeasca la consecinte; aceasta este natura Scorpionului. Pentru Varsator, Saturn este caracterizat de munca si disciplina pentru atingerea scopurilor in timp ce Uranus determina gandirea inovatoare. Scorpionul va invata pe Varsatoru in legatura cu viata realizata pe implusuri sentimentale si ce inseamna sa treci de suprafata lucrurilor. Varsatorul poate invata pe Scorpion sa fie mai detasat si sa nu se bage in situatii incontrolabile, reevalunandu-si scopurile daca s-a pierdut.
Scorpionul este un semn de apa iar Varsatorul este un semn de aer. Varasatorul trece prin viata prin explorare inventiva, in timp ce Scorpionul este mai analitic. Scorpionul cauta motiv iar Varsatorul cauta stimulare. Poate fi dificil pentru parteneri sa inteleaga originea gandirii celuilalt. Problemele pot aparea daca Scorpionul este prea posesiv sau daca Varsatorul pare prea rece si nu-i ofera Scorpionului asigurarea sentimentala de care acesta are nevoie. Ambii trebuie sa inteleaga ca vad lumea intr-un mod diferit si ar trebuie sa accepte aceste diferente.
Ambele semne pot fi rigide si incapatanate. Ei tind sa persevereze cand lucreaza pentru un scop comun. Daca au un plan se vor tine de el pana cand vad rezultate. Odata ce si-au dat seama ca sunt prieteni buni nu-si vor schimba niciodata parerea, dar daca au pareri diferite pot descoperi ca Scorpionul este mai tenace, mai dogmatic si nu se va da inapoi de la manipularea sentimentala a celuilalt. Daca amandoi cred in valoarea relatiei vor trece Peste orice diferenta de opinie.
Cel mai bun aspect al relatie Scorpion-Varsator este capacitatea de succes prin uniunea lor. Ambele semne au personalitati foarte puternice asa ca nici una nu o va domina pe cealalta pe fata. Odata ce isi rezolva diferentele de opinie si se pun de acord asupra rolului fiecaruia in echipa, pot da rezultate foarte bune.
_dulcik_
Postat pe 16 Martie 2009 20:51
Scorpion - Varsator

Scorpion si Varsator, Apa si Aer? O relatie dificila, mai bine nici nu încerci.

Tu esti Apa, Varsatorul este semn de Aer. Si, oricât de întelegator ar parea, pentru el o relatie sentimentala nu este nici pe departe un vulcan de pasiune, asa cum este pentru tine. De fapt, Varsatorul priveste orice relatie ca o modalitate de a-si îmbogati cunostintele, de a-si largi orizontul: este un semn foarte cerebral si detasat. Exact aceasta detasare a lui te va lasa pe tine nemultumit si bosmuflat, pentru ca, ori de câte ori se va duce pe la prieteni sau în oras, tu vei fi cel care ramâne acasa, iar la întoarcere nici macar nu observa ca te-ai suparat...

Nevoia Varsatorului de independenta este atât de mare, încât nici nu va întelege macar posesivitatea ta în dragoste, daramite sa se mai si conformeze (un verb pe care-l uraste din tot sufletul, de altfel). Are mult prea multe interese ca sa stea pe acasa, iar tie-ti place sa stii mereu unde îti este perechea...

Varsatorul este vestit pentru obiectivitatea rece cu care abordeaza orice problema, iar când ai sa-ncerci sa-i spui ca te deranjeaza iesirile prea dese prin oras, pe le zeci de prieteni, o sa se-ncrunte: nu întelege el prea bine, cum adica sa te deranjeze? Ce, n-ai si tu viata ta de trait? Doar n-oi fi vrând sa stai împreuna cu partenerul 24 de ore din 24, nu? Asa sunt semnele de Aer, nu se potrivesc prea bine cu Apa.
_dulcik_
Postat pe 16 Martie 2009 20:52
Scorpion - Varsator

Tu te simti cel mai bine într-un camin confortabil, unde rutina vietii de zi cu zi aduce împlinirea. Varsatorul, în schimb, este prin excelenta semnul schimbarii, al neconventionalului, si se simte ca într-o cusca daca sta prea mult pe acasa. El are nevoie sa hoinareasca, sa descopere lumea, sa afle ce se mai întâmpla si sa se întâlneasca des cu toti prietenii sai.

Fiind amândoi semne fixe, sunteti foarte greu de schimbat si de convins, asa ca orice mica cearta poate sa explodeze si sa se devina un cosmar: nici el nu cedeaza, dar nici tu! Si majoritatea certurilor vor porni de la firea prea independenta (pentru gusturile tale) a Varsatorului, de la felul în care parca se delecteaza calcându-te pe nervi. La rândul sau, Varsatorul se va mira în fata gândirii tale complicate, care se bazeaza mai mult pe intuitie si mai putin pe fapte si date, si o sa-ti si reproseze acest lucru, fiindca nu e genul care sa-si tina gura când are ceva de spus.

Fiind un semn dominator, Varsatorului îi place sa aiba controlul si în relatia afectiva, iar tu nu prea esti de acord cu asa ceva. Ceea ce va duce la un fel de razboi pe viata si pe moarte, în care tu ai sa-ncerci sa-ti convingi Varsatorul de sentimentele tale, iar el va încerca sa te faca sa gândesti mai rational, mai obiectiv.

Deci? O relatie care, din punctul de vedere al stelelor, nici nu are cum sa înceapa. Atât cât va tine pasiunea fizica a începutului, atât va dura si relatia. Dar când se va pune problema unui angajament pe termen lung, fiecare va regreta ca s-a bagat intr-asa o chestie ciudata... Mai bine stai acasa.
_dulcik_
Postat pe 16 Martie 2009 20:52
sincer...eu sunt scorpioanca iar prietenu`meu e varsator..suntem impreuna de 1an si 4luni..si desi ne mai certam ne iubim enorm de mult....k in fiekre relatie exista si suisuri si coborasuri...o vreme e bine..o vreme intervine ori gelozia si neincrederea mea..ori ideile lui destul de ciudate..sau comportamentul sau..caci pot zice k este foarte irascibil..Trebuie sa te inarmezi cu ft multa RABDARE...asta e termenu`cheie..dak ai rabdare si stii si poti sa il intelegi ...sa stii knd sai fii alaturi ..sau knd sa`l certi ...cand sa ii zici"ft bn" sau"asta nu e ok deloc".... eu am citit la fel..si mam panikt cei drept la inceput..dar acum nu mai tin cont de asa ceva...singurul lucru care conteaza e defapt IUBIREA...bine ca la un moment dat ai sa simti k nu mai suporti tensiunea .. ca iti vine sa urli..sa zbieri....tot ce trebuie sa faci in clipele astea este sai spui tot ce simti..tot ce framanta..sa fii sincera cu el.caci el te va intelege...Deci Go on..la fel k mine:Davem si planuri de viitor chiar...si desi e aproape imposibil de crezut mai mult vin din partea lui..e mai optimist k noi scorpioancele..credeti`ma...Sfatul meu: Sprijina`l..intelegel...iarta`l(in momentele potrivite)..ai rabdare...si dak intrece masura..fa si u la fel cu el..astfel va simti pe propria lui piele ce inseamna si nu`ti va mai face....Desi vreau sa subliniez ceva: SUNT EXTREM DE GELOSI desi nu o arata prefera sa se ascunda sub fatada de Don Juan sau de Domnu` Dur...au latura sensibila si Varsatorii..nu sunt chiar de neatins...Bafta si sper k ti`au fo de folos vorbele mele
mona18deea
Postat pe 17 Martie 2009 22:14
Salutare din nou... Cum e soarta asta...nu au trecut kteva zile si ne-am dat seama ca nu putem sta unul fara celalalt, deci daca exista dragoste cu adevarat puteti trece peste toate... bine inteles nu orice! Chiar si acum ne mai certam..dar ne impacam pt ca nu sunt langa ea..ink nu m-am intors acasa..si e foarte geloasa desi nu recunoaste intr-u totul. Comunicati si iar comunicati si aveti incredere unul in celalat!!! IUBITI-VA MULT!!!
Mario.
Mario_Chip
Postat pe 18 Martie 2009 18:15
eu sunt varsator si iubitul meu scorpion..in zodiac se spune ca nu ne potrivim deloc, si ca el ar fi posesiv si gelos, dar nu e deloc adevarat, mai mult eu sunt cea geloasa, dar fara sa imi dea motive..nu exista relatii in care sa nu fie certuri si discutii, dar noi ne iubim de 3 ani si jumatate, am trecut impreuna prin bune si rele. e un om bland, si ne intelegem de minune, si ca sa nu ne plictisim, ne mai tachinam, din cand in cand. daca ar fi sa ne luam dupa ce se spune despre barbatii scorpion, ar insemna ca toti sa fie burlaci :)
onicadumi
Postat pe 20 Martie 2009 15:50
eu sin cate stiu unele relatii chiar merg... dar oricum nu e de vina horoscopul... sunt caractere cu totul si cu totul diferite dar tine o relatie
_dulcik_
Postat pe 20 Martie 2009 21:29

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
hm 2 De la: _oktober_ 14 Mai 2010 22:44
barbatul sagetator 119 De la: basalic 31 Octombrie 2012 09:22
eu balanta el leu 3 De la: DiavolytaTa 4 Aprilie 2009 18:03
eu pesti...el gemeni?! 28 De la: kijutza 6 Iunie 2010 22:49
il ibesc el este un ticalos 22 De la: fikoadina 8 Martie 2011 16:52