Mai multe
De la: Iris4ever, la data 2008-09-29 20:14:09AM revenit ,m-am uitat si la profilul tau , ai o fata deosebit de draguta dar ai preferat sa pui ca avatar singura poza care nu te avantajeaza deloc. nu am deschis topicul degeaba! asadar si prin urmare, am citit toata discutia, nu vorbeam de un caz general, ci de faptul ca tipul nu vroia sa se culce cu prietena... ms pt elogii, le`am observat, le apreciez! ms pt parere! imi pare rau ca te`ai blocat! sper ca ai reusit intr`un final sa te deblochezi! desi nu am inteles dc! pur si simplu asta sunt, asa ma vad! iar in privinta exprimarii mele, este lamentabil faptul ca tocmai de asta te`ai agatzat! poate nu am scis tocmai academic, dar nu vad cu ce te`ar deranja?! si in plus, hai sa facem diferenta... netul este net iar viata de zi cu zi nici nu se compara! |
||
|
AMG22 Postat pe 30 Septembrie 2008 20:17 |
||
|---|---|---|
|
nu stiu de ce, dar am asa un presentiment ca tui nu stii de capul tau deloc deloc nu ai zis din prima ca-ti este prieten nu vad de ce ar trebui sa faca sex fara frontiere, daca el nu este asa sex total = ? raman la ideea ca esti dusa cu pluta si nu stii ce vrei |
||
|
Patricianul Postat pe 30 Septembrie 2008 20:26 |
||
ea are o problema de cateva pagini incoa, tot vrea sa se razbune, dar vorba aia "razbunarea arma prostului" ca s-ar putea ca pana la urma tot ea sa ramana cu buza umflata, nu recomand asa ceva, experienta
|
||
|
|
||
|
mmodellino Postat pe 1 Octombrie 2008 11:27 |
||
| eu sunt de alta parere nu cred ca un barbat refuza o partida de sex daca se simte atras de acea frumusete femenina si mai ales daca ia picat cu troncul e imposibil sa o refuze poate numai daca e insurat si e frica sa nu il banuiasca nevasta altfel nu prea as crede ca vreunul ar refuza asa o ocazie | ||
|
Postat pe 29 Octombrie 2008 14:45 |
||
De la: dana_3, la data 2008-10-29 14:45:29eu sunt de alta parere nu cred ca un barbat refuza o partida de sex daca se simte atras de acea frumusete femenina si mai ales daca ia picat cu troncul e imposibil sa o refuze poate numai daca e insurat si e frica sa nu il banuiasca nevasta altfel nu prea as crede ca vreunul ar refuza asa o ocazie so crezi tu pe asta am mai zis o data daca vrei detalii, citeste din urma |
||
|
_fantoma_ Postat pe 29 Octombrie 2008 14:49 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-09-22 08:35:53este virgin..... scuze nu m-am putut abtine..... Claudio are perfecta dreptate - UNICUL barbat care te-ar REFUZA este cel care NU ARE CU CE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Iar treaba cu VIRGINUL (NU stiu la ce poveste faceti referire, dar) este pentru PROASTELE CARE POT S-O CREADA, adica acesta NU este/va fi/a fost NICIODATA MOTIVUL! DOAR ''UN IMPOTENT COMPLET'' o sa refuze ''o partida'', chiar si cei care sunt cu unele disfunctionalitati TOT OR SA INCERCE ... de NU, INSEAMNA CA I-A LASAT DE TOT.
|
||
|
agoldfish Postat pe 29 Octombrie 2008 21:32 |
||
|
ptiu maica! sa nu te deochi! ajunsesi tu la cocluzia ca trebuie sa fie ciucurelu in stare de mumie, sa refuzi femeia!! da' in afara ciucurelului mai au vreo doua organe bune de folosit, ca sincer , de limba impotenta n-am auzit! |
||
|
Postat pe 29 Octombrie 2008 21:35 |
||
EXISTA????!!!!!
|
||
|
catch_a_fire Postat pe 30 Octombrie 2008 09:16 |
||
care sunt barb care zic nu.......sincer......sa iasa in fata
|
||
|
Postat pe 30 Octombrie 2008 09:18 |
||
| coman | ||
|
Postat pe 30 Octombrie 2008 09:34 |
||
ai dreptate...uitasem...
|
||
|
Postat pe 30 Octombrie 2008 19:33 |
||
De la: heaven_gate, la data 2008-10-30 09:18:39care sunt barb care zic nu.......sincer......sa iasa in fata faina treaba! "nu stiu" se pune!!? |
||
|
Postat pe 30 Octombrie 2008 19:35 |
||
O femeie de ce refuza? Incep sa ma revolt =)) multe din voi au senzatia ca pentru ca au sani(alea care au ) si vagin e normal ca aproape orice barbat sa vrea sa faca sex cu voi =)) WAKE UP!!!Hai sa dau totusi si un motiv: scarba
|
||
|
Postat pe 31 Octombrie 2008 03:48 |
||
| Cat despre problema ei... poate o sa reusesc sa ma exprim daca ma lamureste si pe mine cineva daca pana la urma respectivul e sau nu prietenul si daca au facut vreodata sex...:| | ||
|
Postat pe 31 Octombrie 2008 03:55 |
||
Mda.. am aflat singura... mare chin sa citesc tot...plictisitor... draga mea Deschizatoare de Topic-uri (mi-a fost lene sa-ti retin nick-ul, hai nu te supara ca ti-am dat unul dragut ) maturizeaza-te!!! macar asa putin.. nu trebuie sa o faci pentru tine.. dar fa-o pentru noi scuteste-ne de socurile tale si accepta ca nu toti vor sa ti-o traga
|
||
|
Postat pe 31 Octombrie 2008 04:10 |
||
| da, dar recunoaste ca, majoritatea barbatilor care spun ca nu vor sa ti-o traga, de fapt, asta vor.. si de multe ori, patesc ca si vulpea cu strugurii, sunt acrii daca nu ajunge la ei.. | ||
|
nefer Postat pe 31 Octombrie 2008 12:41 |
||
De la: Powerpuff, la data 2008-10-31 04:10:44Mda.. am aflat singura... mare chin sa citesc tot...plictisitor... draga mea Deschizatoare de Topic-uri (mi-a fost lene sa-ti retin nick-ul, hai nu te supara ca ti-am dat unul dragut Am sa retin, ms mult! Dar am trecut de mult peste asta! Pup la voi dragilor, ce dulci imi sunteti azi, v`as tzuca pe toti!
|
||
|
AMG22 Postat pe 31 Octombrie 2008 17:13 |
||
De la: AMG22, la data 2008-09-24 18:30:00De la: oanna_81, la data 2008-09-22 08:54:40chiar exista si barbati cu principii. din fericire.. prietena nu este ,,orice femeie disponibila'' |
||
|
Postat pe 31 Octombrie 2008 17:19 |
||
De la: nefer, la data 2008-10-31 12:41:36da, dar recunoaste ca, majoritatea barbatilor care spun ca nu vor sa ti-o traga, de fapt, asta vor.. si de multe ori, patesc ca si vulpea cu strugurii, sunt acrii daca nu ajunge la ei.. aveam un prieten care se ghida in viata pe principiul: in orice femeie vad o posibila amanta. n-a iertat nimic!! dupa un timp , ii se pusese porecla "gica f...-tot"! |
||
|
Postat pe 1 Noiembrie 2008 13:20 |
||
De la: geo32, la data 2008-11-01 13:20:31De la: nefer, la data 2008-10-31 12:41:36da, dar recunoaste ca, majoritatea barbatilor care spun ca nu vor sa ti-o traga, de fapt, asta vor.. si de multe ori, patesc ca si vulpea cu strugurii, sunt acrii daca nu ajunge la ei.. Poi daca stia ce si cum sa faca omul! Baiat destept ;
|
||
|
AMG22 Postat pe 1 Noiembrie 2008 21:36 |
||
|
sunt destui idioti care asta isi doresc in viata, sa f... tot. Parca ar fi cine stie ce filozofie... sa ai, fizic, o femeie.. Mai greu e sa o ai... altfel... ceea ce e mai important.. si mai greu... |
||
|
nefer Postat pe 3 Noiembrie 2008 09:21 |
||
| cred ca amicul tau ori nu poate si tu te-ai inselat (apropo de metoda cu cartoful :) )ori are o conceptie super misogina si incuiata,cum ca o femeie daca vrea ea prima cu el e usoara si face cu multi asa , de parca daca vroia el primul si ea accepta dupa un timp inseamna ca ar fi neaparat sfanta !bineinteles ,asta excluzand cazurile cand e insurat sau are prietena de mult timp,sau are vreo boala sexuala!oricare din cele ar fi, ce vroiam sa adaug insa, pentru autoarea postului e ca ...eu cred ca nu ai pierdut nimic! | ||
|
lief Postat pe 18 Noiembrie 2008 21:59 |
||
| barbatii care zic nu la sex sunt mai rari cei mai multi zic da la sex si mai ales la aventurile de o noapte pe care un barbat care inca nu l-a apucat IMPOTENTA nu ar puteao refuza in nici un caz | ||
|
Postat pe 19 Noiembrie 2008 22:28 |
||
De la: dana_3, la data 2008-11-19 22:28:59barbatii care zic nu la sex sunt mai rari cei mai multi zic da la sex si mai ales la aventurile de o noapte pe care un barbat care inca nu l-a apucat IMPOTENTA nu ar puteao refuza in nici un caz fi mai explicita..te rog.....nu am inteles.........pe al tau iubit il cheama IMPOTENT?......si cum il strigi?....POT SAU IMPOT? Suna soneria. Sotia disperata se roaga: - Doamne fa sa dispara amantul, iar sotul sa nu stie nimic. La care un glas din inalturile cerului spune: - Bine, fie... te scap... dar cand o sa mori o sa ti se traga de la APA. Sotia a fost bucuroasa ca a scapat de amant, gandindu-se ca in ceea ce priveste apa...va avea grija si se va feri. Peste un timp apare o oferta de nerefuzat pentru o croaziera pe mare, impreuna cu toate prietenele ei. Se duce femeia in excursie, cand deodata incepe o furtuna. Femeia iar se roaga: - Doamne, stiu ca mi-ai spus ca o sa mor din cauza apei... dar acum, gandeste-te... sunt atatia oameni nevinovati... pentru mine o sa omori toti oamenii de pe acest vas? La care glasul raspunde: - De-ai sti de cati ani ma chinui sa va adun pe toate la un loc... |
||
|
Postat pe 21 Noiembrie 2008 10:33 |
||
De la: nefer, la data 2008-11-03 09:21:06sunt destui idioti care asta isi doresc in viata, sa f... tot. Parca ar fi cine stie ce filozofie... sa ai, fizic, o femeie.. subscriu |
||
|
_fantoma_ Postat pe 21 Noiembrie 2008 14:55 |
||
|
Ma bag si io ca musca, dar am alta situatie pentru voi. Sunt casatorita de mai putin de un an, e adevarat ca sotul meu nu e genul pasional dar am ajuns la abstinenta. Nu m-am ingrasat, ma ingrijesc, incerc metode noi (nu va asteptati sa dezvolt subiectul asta :D ) de a-l atrage si...NIMIC.Iar daca e vb de sex e cu wham bam thank you m'am Sper sa nu ma luati si pe mine la 3 pazeste. Am incercat sa vorbesc cu el si cu frumosul si cu o amenintare mica si nu prea functioneaza. Any thoughts? p.s. nu e vb de felul in care arat, nu sunt 90-60-90 dar nici foooarte departe (y'all know what i mean :D ) Pe celelalte planuri ne intelegem de minune, n-avem nici o problema la capitolul comunicare, de complexat nu are de ce sa fie...pur si simplu nu stiu ce sa fac. Baietii poate veniti cu vreo explicatie mai elaborata sa inteleg si eu ce se petrece. |
||
|
pufis Postat pe 22 Noiembrie 2008 23:14 |
||
| eu cred ca are pe altcineva, un om care-si iubeste sotia NU o poate refuza sexual | ||
|
lief Postat pe 23 Noiembrie 2008 12:08 |
||
| eu cred ca are pe altcineva, un om care-si iubeste sotia NU o poate refuza sexual | ||
|
lief Postat pe 23 Noiembrie 2008 12:08 |
||
De la: lief, la data 2008-11-23 12:08:05eu cred ca are pe altcineva, un om care-si iubeste sotia NU o poate refuza sexual 100% are pe altcineva :
|
||
|
yumy Postat pe 23 Noiembrie 2008 12:13 |
||
| asta e si parerea mea barbatii sunt innebuniti dupa sex asa ca in mod sigur cel care isi refuza prietena pentru a o satisface sexual se satisface cu o alta femeie ca daca s-ar abtine de la sex prea mult timp risca sa se imbolnaveasca | ||
|
Postat pe 23 Noiembrie 2008 17:28 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Pareri :) | 12 | De la: surubelnita 28 Decembrie 2014 10:45 |
| barbatul varsator????pareri.... | 20 | De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 15:54 |
| Il urasc pe fratele lui!!!!!!!!!!!!!!! | 14 | De la: mirogow 27 Iunie 2009 20:22 |
|
|
||
| un sfat,orice | 6 | De la: kudika159859 31 Martie 2010 12:28 |
| marimea conteaza? | 63 | De la: dairaa 23 Iunie 2009 21:08 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.