Mai multe
|
Sau poate ca... unii barbati chiar sunt orbi si nu stiu sa valorifice persoana de langa ei! toti se plang pentru ca nu inteleg femele... si exista n intrebari de genu: " ce isi doresc femeile?!" dar barbatii ce is doresc?! intr`o zi iti spun k le`ai intrat la inima si dupa aia nu mai dau semne de viata cu saptamanile, pentru ca apoi sa zica, ca le e un dor imens de tine! ne irosim timpul si energia cu niste oameni indecisi! |
||
|
AMG22 Postat pe 23 Noiembrie 2008 18:01 |
||
|---|---|---|
|
||
|
Marina_20 Postat pe 23 Noiembrie 2008 18:10 |
||
pt AMG22 |
||
|
|
||
|
Marina_20 Postat pe 23 Noiembrie 2008 18:12 |
||
De la: dana_3, la data 2008-11-23 17:28:52asta e si parerea mea barbatii sunt innebuniti dupa sex asa ca in mod sigur cel care isi refuza prietena pentru a o satisface sexual se satisface cu o alta femeie ca daca s-ar abtine de la sex prea mult timp risca sa se imbolnaveasca cea mai mare tampenie pe care am auzito ever ever cu afirmatia asta te-ai intrecut pe tine |
||
|
_fantoma_ Postat pe 24 Noiembrie 2008 13:20 |
||
De la: heaven_gate, la data 2008-10-30 09:18:39care sunt barb care zic nu.......sincer......sa iasa in fata io sunt ala nu trebuie sa arati doar bine ptr mine trebuie sa mai ai si alte chestii ca sa-mi dau repede chilotii jos |
||
|
_fantoma_ Postat pe 24 Noiembrie 2008 13:22 |
||
De la: vas25, la data 2008-11-24 13:22:50De la: heaven_gate, la data 2008-10-30 09:18:39care sunt barb care zic nu.......sincer......sa iasa in fata sau sa ai o pofta nebuna de a te descarca! zi k nu`i asa?! |
||
|
AMG22 Postat pe 24 Noiembrie 2008 16:44 |
||
|
PT VAS 25 DA CARE SUNT CHESTIILE ALEA CARE TE-AR FACE SA ITI DAI REPEDE CHILOTII JOS IN FATA UNEI FEMEI MAI ALES CA ESTI UN BARBAT DE 36 ANI MA MIR CA AI PUTEA REFUZA LA VIRSTA TA O FEMEIE CHIC |
||
|
Postat pe 24 Noiembrie 2008 20:10 |
||
De la: dana_3, la data 2008-11-24 20:10:43PT VAS 25 nu una ca tine ...de asta sa fi sigura
|
||
|
Postat pe 24 Noiembrie 2008 20:25 |
||
De la: heaven_gate, la data 2008-11-24 20:25:47De la: dana_3, la data 2008-11-24 20:10:43PT VAS 25 poate una k tine?! :) |
||
|
AMG22 Postat pe 25 Noiembrie 2008 18:58 |
||
auzi..o femeie chic
|
||
|
Postat pe 25 Noiembrie 2008 19:42 |
||
De la: AMG22, la data 2008-11-24 16:44:32De la: vas25, la data 2008-11-24 13:22:50De la: heaven_gate, la data 2008-10-30 09:18:39care sunt barb care zic nu.......sincer......sa iasa in fata daca am o pofta nebuna sa ma descarc, si nu am femeia care imi place langa mine, mai bine ma duc la baie |
||
|
_fantoma_ Postat pe 26 Noiembrie 2008 17:07 |
||
De la: dana_3, la data 2008-11-24 20:10:43PT VAS 25 danuta, imi pare rau sa-ti spun asta dar tie chiar daca iti explic, nu vei intelege in momentul cand ai sa intelegi ca varsta nu conteaza ptr foarta multa lume, poate o sa ma chinui sa-ti explic si daca vrei, intreaba lumea care ma cunoaste de pe site-ul asta, sa-ti spuna ei cum arat eu la 38 de ani ( nu 36 cum ai spus tu ) si cum a spus si heaven ( pe ea de fata buna ), tie nici ciucurelul nu ti l-as arata oricum tu esti paralela cu SEX ul |
||
|
_fantoma_ Postat pe 26 Noiembrie 2008 17:13 |
||
| hmm am si eu o problema ... sunt impreuna cu prietenul meu avem 1 an impreuna si nu am facut deloc dragoste.faza este ca tipul are 28 de ani face 29 de ani si eu 21... aiurea este ca nu avem unde sa ne oferim clipe frumoase pentru ca la mine ai mei mereu sunt aksa si la el e maik-sa care na vine peste noi ... sa vada ce fac daca veau ceva si restu' ... de ramas la el e mai greu pentru ca serviciul lui nu ne permite asta ... voi ce credeti?? credeti ca va mai merge relatia asta??? | ||
|
adiutza87 Postat pe 26 Noiembrie 2008 17:14 |
||
eu chiar cred ca sunt barbati care refuza o partida doar de dragul de a face sex....motive sunt multe....nu e lege sa se simta atrasi de orice tipa... si pana la urma daca faci sex cu oricine nu te respecti ca persoana ..ma rog asta e parea mea....trebuie sa ai niste criterii...standarde....pretentii...
|
||
|
laryssa_ Postat pe 26 Noiembrie 2008 17:22 |
||
De la: adiutza87, la data 2008-11-26 17:14:52hmm am si eu o problema ... sunt impreuna cu prietenul meu avem 1 an impreuna si nu am facut deloc dragoste.faza este ca tipul are 28 de ani face 29 de ani si eu 21... aiurea este ca nu avem unde sa ne oferim clipe frumoase pentru ca la mine ai mei mereu sunt aksa si la el e maik-sa care na vine peste noi ... sa vada ce fac daca veau ceva si restu' ... de ramas la el e mai greu pentru ca serviciul lui nu ne permite asta ... voi ce credeti?? credeti ca va mai merge relatia asta??? vechea vorba: "get a room!" :P |
||
|
AMG22 Postat pe 27 Noiembrie 2008 11:41 |
||
De la: adiutza87, la data 2008-11-26 17:14:52hmm am si eu o problema ... sunt impreuna cu prietenul meu avem 1 an impreuna si nu am facut deloc dragoste.faza este ca tipul are 28 de ani face 29 de ani si eu 21... aiurea este ca nu avem unde sa ne oferim clipe frumoase pentru ca la mine ai mei mereu sunt aksa si la el e maik-sa care na vine peste noi ... sa vada ce fac daca veau ceva si restu' ... de ramas la el e mai greu pentru ca serviciul lui nu ne permite asta ... voi ce credeti?? credeti ca va mai merge relatia asta??? in masina! doar daca nu vrea sa faca. |
||
|
Postat pe 27 Noiembrie 2008 11:47 |
||
| as vrea sa ii raspund lui Lief.O sa te pun pe ganduri dar pune-te in situatia inversa, adica sa nu te intelegi cu sotul tau, sa nu ai comunicare afectiva si de nici un alt fel, sa fiti mereu in contradictie. unul sa vrea ceva si celalalt altceva, dar, pe de alta parte, sa nu te poti dezbraca in fata lui fara sa te gandesti ca urmeaza.... stii tu ce. Sa nu ti se vada un centimetru de piele,( fara sa-ti dai seama) si sa-i starnesti simturile imediat, dovada ca singura legatura dintre voi e o dependenta fizica, strict sexuala. Nu e bine, deloc, crede-ma. De aceea ma aflu eu aici, pentur c a am nevoie de comunicare cu oameni care sa posede ceea ce se cheama inteligenta emotionala, si citiva..., chiar au.. | ||
|
nefer Postat pe 28 Noiembrie 2008 09:22 |
||
|
laryssa, nu gresesti deloc. adiuta....asa ceva n-am mai auzit. de acord ca lumea asta-i mica. da' pt asa ceva nu e mica deloc: o cabana, o limbare prin padure (nu parc), o gramada de locuri chiar si prin oras . asa e la inceput: mai greu :)
|
||
|
Bun_Bordeux Postat pe 28 Noiembrie 2008 22:40 |
||
| pt nefer, consider ca nu trebuie sa gandesti identic cu partenerul,e mai important sa te completezi si sa respecti libertatea de exprimare a celuilalt!insa daca ideile sunt chiar opuse vizavi de prioritatile in viata atunci inseamna ca relatia e bazata doar pe sex ,depinde ce-ti doresti de la o relatie | ||
|
lief Postat pe 29 Noiembrie 2008 11:59 |
||
| barbatii care zic nu la sex sunt o specie farte rara in general toti spun da la o partida de sex condimentata cu una orala mai ales parerea mea e ca acei barbati care refuza sa faca sex cu prietena sau iubita lor ori isi inseala prietena sau partenera cu alta femeie ori sunt in cize de impotenta si nu mai au cu ce sa faca sex alta expicatie eu nu gasesc la un asemenea barbat care isi refuza partenera sa faca sex | ||
|
Postat pe 29 Noiembrie 2008 21:26 |
||
|
nu mi se pare cn stie ce tragedie sa refuze un barbat o partida de sex. nu trebuie neaparat k partenera sa fie o "boarfa" pur si simplu dak nu simti k este ok nu o faci ;) anyway...fiecare cu mentalitatea sa. |
||
|
Postat pe 29 Noiembrie 2008 23:04 |
||
De la: dana_3, la data 2008-11-29 21:26:14barbatii care zic nu la sex sunt o specie farte rara in general toti spun da la o partida de sex condimentata cu una orala mai ales parerea mea e ca acei barbati care refuza sa faca sex cu prietena sau iubita lor ori isi inseala prietena sau partenera cu alta femeie ori sunt in cize de impotenta si nu mai au cu ce sa faca sex alta expicatie eu nu gasesc la un asemenea barbat care isi refuza partenera sa faca sex Ai dreptate 180%! Raspuns la titlul topicului: doar eunucii loviti de barierele alea. |
||
|
Postat pe 20 Decembrie 2008 12:08 |
||
|
Danutza, mi-ar place sa discutam face 2 face. Pt. argumente, ca te vad tare hotarata ;) . Oare chiar asta sa se fi gandit initiatoarea topicului? O partida de sex intre parteneri? Oricum, chiar crezi ca exista 2 oameni identici, de generalizezi cu atata convingere? |
||
|
Bun_Bordeux Postat pe 21 Decembrie 2008 17:28 |
||
De la: Bun_Bordeux, la data 2008-12-21 17:28:12Danutza, mi-ar place sa discutam face 2 face. Pt. argumente, ca te vad tare hotarata ;) . Oare chiar asta sa se fi gandit initiatoarea topicului? O partida de sex intre parteneri? In nici un caz nu ma gandisem la ce zici tu! eu aveam in minte ceva de genul road runner si coyote! d`oh! te complici un pic, poate asa iti place, no offence :) |
||
|
AMG22 Postat pe 22 Decembrie 2008 16:36 |
||
|
sorry, dar nu inteleg. tocmai asta ziceam: e vorba de aventuri, nu de parteneri. de complicat insa, imi place sa ma complic :) . |
||
|
Bun_Bordeux Postat pe 24 Decembrie 2008 20:44 |
||
De la: adiutza87, la data 2008-11-26 17:14:52hmm am si eu o problema ... sunt impreuna cu prietenul meu avem 1 an impreuna si nu am facut deloc dragoste.faza este ca tipul are 28 de ani face 29 de ani si eu 21... aiurea este ca nu avem unde sa ne oferim clipe frumoase pentru ca la mine ai mei mereu sunt aksa si la el e maik-sa care na vine peste noi ... sa vada ce fac daca veau ceva si restu' ... de ramas la el e mai greu pentru ca serviciul lui nu ne permite asta ... voi ce credeti?? credeti ca va mai merge relatia asta??? exista pensiuni si la 1500.000pe noapte.....dhaaaaaaa
|
||
|
Postat pe 26 Decembrie 2008 00:10 |
||
De la: laryssa_, la data 2008-11-26 17:22:17eu chiar cred ca sunt barbati care refuza o partida doar de dragul de a face sex....motive sunt multe....nu e lege sa se simta atrasi de orice tipa... si pana la urma daca faci sex cu oricine nu te respecti ca persoana ..ma rog asta e parea mea....trebuie sa ai niste criterii...standarde....pretentii... asa e am 27 de ani si refuz destul de mult.daca nu are ceva anume care sa ma atraga,se poate dezbraca si in pielea goala ca fara cateva sute de grame de black lable nu ma ating de ea tine un pic de respectul de sine.si femeile duc lipsa sexului cateodata si nu sar in pat cu orice guvid.mameluc numa de dragul de'a se descarca.....la fel cred ca se intampla si cu noi,sau macar cu unii.cunosc o multime de barbati care ar f...e tot ce respira si sincer refuz sa ma las amestecat in acea categorie.cred ca trebuie sa fie o femeie la locul potrivit,in momentul potrivit.sunt de obicei mai nebun ca nebunii dar am si io momente cand chiar nu am chef,parca simt ca mi'e lene si am momente cand as da cu ...... stiti voi,de toti peretii.oricum in concluzie de cele mai multe ori cand refuz o fac deoarece gasesc persoana respectiva neatragatoare si plictisitoare,iar cand nu am chef ,tot o dreg io cumva daca tin la persoana de langa mine
|
||
|
Postat pe 26 Decembrie 2008 00:21 |
||
De la: dana_3, la data 2008-11-29 21:26:14barbatii care zic nu la sex sunt o specie farte rara in general toti spun da la o partida de sex condimentata cu una orala mai ales parerea mea e ca acei barbati care refuza sa faca sex cu prietena sau iubita lor ori isi inseala prietena sau partenera cu alta femeie ori sunt in cize de impotenta si nu mai au cu ce sa faca sex alta expicatie eu nu gasesc la un asemenea barbat care isi refuza partenera sa faca sex daca se intampla ocazional poate fi doar lene sau oboseala dar daca omu refuza mereu aceasi tipa,zic ca atunci tipa nu trezeste interes in el.....nu cred ca ar trebui rastignit pe cruce unu daca nu are chef.si noi intelegem atunci cand va doare capul,burta,splina,ficatul,atunci cand sunteti certate cu mama,tata,bunica,sefu,ssmdsi sa nu uitam ca la noi e nevoie de ceva mai multa energie ca la voi.....la voi cu un pic de lubrifiant poate incepe distractia,la noi tebuie chef in primul rand,mancare buna,un sex oral pe cinste,un vin bun,un serviciu cu program redus,si sa fie femeia frumoasa si dracoasa
|
||
|
Postat pe 26 Decembrie 2008 00:27 |
||
| mai eu zic ca nu exista barbat care sa fie normal si apt ptr asa cevca ar putea refuza indiferent de situatie decat doar daca ii place lui sal gadile un alt barbat pe la fundulet;)=)) | ||
|
printul_andrey2000 Postat pe 26 Decembrie 2008 18:17 |
||
De la: mic_negru_si_urat3, la data 2008-12-26 00:21:05De la: laryssa_, la data 2008-11-26 17:22:17eu chiar cred ca sunt barbati care refuza o partida doar de dragul de a face sex....motive sunt multe....nu e lege sa se simta atrasi de orice tipa... si pana la urma daca faci sex cu oricine nu te respecti ca persoana ..ma rog asta e parea mea....trebuie sa ai niste criterii...standarde....pretentii... oi fi tu negru mic si urat si kumm mai vrei, dar refuzi si atunci cand deja nu mai are loc in pantaloni si te porti ca si kumm nu mai poti si chiar trebuie s`o faci?! kumm on... unii barbati sunt chiar de neinteles, dar sincer sa spun, nu ma mai chinui de mult! have safe & hard sex! peace man! |
||
|
AMG22 Postat pe 26 Decembrie 2008 19:13 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| barbati astia | 13 | De la: Sibel_16 15 Ianuarie 2011 08:47 |
| prieteni cu beneficii... | 48 | De la: geo_refinantat 10 Mai 2011 18:22 |
| oare care sunt adevaratele lui sentimente? | 10 | De la: kudika026936 20 Mai 2009 23:03 |
|
|
||
| Voi ce ati alege??? | 18 | De la: Eva32 3 Mai 2011 01:34 |
| Relatie GEMENI-SCORPION??? | 6 | De la: alinaalex 15 Ianuarie 2009 16:40 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.