Mai multe
De la: googoodoll, la data 2008-09-24 19:16:09ete na, ca barbatii nu fac pe don Juanii pe tastatura ai uitat sa spui, mai au si IQ mare, unii(ul) dintre ei |
||
|
_fantoma_ Postat pe 24 Septembrie 2008 19:19 |
||
|---|---|---|
|
||
|
Postat pe 24 Septembrie 2008 19:22 |
||
|
deh draga ma simt nevoita sa va retrimit din nou acea descriere perfecta a .... eeee stiti voi a cui...evident a barbatului perfect!!!!! care dispune de o tehnica perfecta de vrajeala prin invaluire... dar ... va las sa va delectati.... ca azi sunt ocupata cu manualul de utilizare al forumului ... tot pt aceeasi tipologie de avortoni cretinoizi evident... http://www.kudika.ro/comunitate/dandanaua_reloaded/blog/view/3627/definitie-cocalar-cu-dedicatie-de-la-mine-fara-numar-pt-se-stie-nu-i-asa-mic-negru-si-urat3-alias-avorton-cretinoid.html doamnelor... va recomand de asemenea si cocalari.com ca deh cu pitzipoancele ne delectam mai pe seara.... |
||
|
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 24 Septembrie 2008 19:24 |
||
|
dandanicooo..,Sultanu' nu pune de la el !!! el a expus doar o realitate, cunoscuta de tot forumul asta.. ai uitat ,ca poza ta a fost purtata la avatar de zeci de usere..??? acolo nu se vedeau calcaie crapate ci doar un piciorus mic masura 34 si calcaie fine.. acolo nu se vedeau fire de par alb si par neangrijit.. ci poate.., una dintre cele mai fumoase podoabe capilare ,a unei femie frumoase.. acolo nu se vedea chipul unei femei trecute de 30 de ani,cu aspect de 45... ci al unei femei trecute de 30 de ani,cu aspect de adolescenta. acolo SE vedea un trup de invidiat..,un fund pe care orice barbat l-ar admira.. dar care, pentru unul.., a devenit acru intre timp.. iar in spatele femeii vazute de de cei de aici,se afla sufletul tau frumos ,caracterul si NU ultimul rand inteligenta ta.. |
||
|
Postat pe 24 Septembrie 2008 19:24 |
||
aia cu IQ-ul corespunzator mai au oaresce jene, ca deh, de la sublim la ridicol nu e decat un pas
|
||
|
googoodoll Postat pe 24 Septembrie 2008 19:25 |
||
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 24 Septembrie 2008 19:28 |
||
De la: googoodoll, la data 2008-09-24 19:25:58aia cu IQ-ul corespunzator mai au oaresce jene, ca deh, de la sublim la ridicol nu e decat un pas tot asa am crezut si eu... de acolo si porecla cu dandanica... adica cum ca nu-s toata acasa.... si reloaded adica is calcata rau pe coada.... dar cum spuneam intr-un post de poveste... (epopeea troiana) "pt prostie inca nu s-a gasit leacul...dar poate sa mai spere ...stiinta evolueaza" nu ma refer decat strict la replica din " epopeea troiana" evident |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 24 Septembrie 2008 19:29 |
||
|
delectati-va putintel http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/19388/Sexul-anormal-si-sanatatea.html mai tarziu urmeaza stiri curente de ep pitzipoanca.org si cocalari.com... aaa sa nu uitam stirile de ultima ora de pe hai6.net |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 24 Septembrie 2008 20:25 |
||
|
buna seara am asteptat pareri "masculine" dar se pare ca barbatii de pe Kudika au plecat la agatat.Cred ca asta-i scopul intrarii lor pe acest forum.Si eu care credeam ca barbatii si femeile pot fi si ...prieteni. |
||
|
dan_70 Postat pe 25 Septembrie 2008 23:35 |
||
te-ai inselat dar sa nu generalizez...............nb ........vise optimiste
|
||
|
Postat pe 25 Septembrie 2008 23:36 |
||
|
la cati barbati sunt pe kudika, e firesc sa se piarda printre topicuri :) si ca sa iti raspund la intrebare, eu ma uit la bijuterii :D |
||
|
googoodoll Postat pe 25 Septembrie 2008 23:49 |
||
De la: dan_70, la data 2008-09-25 23:35:48buna seara dane, exista prietenii intre barbati si femei care dureaza de ani buni (cam 14 in cazul meu) doar ca intr-adevar barbatii d epe acest site.... intra doar in scopuri... hmmmm nu vreau sa generalizez dar sunt putini si este evident ca nu se prea omoara cu forumul decat in scopuri "agatatoare" .... si eu cred ca prietenia intre un barbat si o femeie este de mii de ori mai trainica decat cea intre 2 femei sau 2 barbati.... dar asta e doar parerea mea.... apropo asta e un site destul de feminin asa ca ...probabil ca daca nu au inclinatii sau laturi feminine de descoperit barbatii nu prea intra. |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 26 Septembrie 2008 13:50 |
||
De la: googoodoll, la data 2008-09-25 23:49:21la cati barbati sunt pe kudika, e firesc sa se piarda printre topicuri :) la cele din aur sau.....!? |
||
|
Postat pe 26 Septembrie 2008 13:54 |
||
la verigheta mai intai si apoi la argintarie....
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 26 Septembrie 2008 14:01 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-09-26 14:01:08la verigheta mai intai si apoi la argintarie.... Bestiala!!!!!!!!!!
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 27 Septembrie 2008 17:28 |
||
|
[quote name=\'geo32\' date=\'2008-09-26 13:54:52\'][quote name=\'googoodoll\' date=\'2008-09-25 23:49:21\']la cati barbati sunt pe kudika, e firesc sa se piarda printre topicuri :) si ca sa iti raspund la intrebare, eu ma uit la bijuterii :D[/quote] la cele din aur sau.....!?[/quote] nu conteazaaaa!!! bijuterii sa fie !!!! ca pot fi de bun sau prost gust sau puse aiurea, asta-i alta poveste |
||
|
googoodoll Postat pe 27 Septembrie 2008 19:02 |
||
De la: dan_70, la data 2008-09-23 14:35:05 Am citit multe comentarii in care doamnele si domnisoarele isi dadeau cu parerea la ce observa ele prima data la un barbat.Trebuie sa recunoastem ca ,noi barbatii am avut de invatat de aici. Asa ca hai sa le-ajutam si noi sa faca o impresie buna privitor la "prima impresie" si ceea ce ne atrage noua atentia la o femeie. Astept pareri! Mai intai la ochii ei..Daca imi plac si mi se par interesanti, putem continua. Altfel, adio! Legat de ochi, mie mi se pare ceva aparte sa reusesti sa te intelegi cu cineva, in primul rand, din priviri! Daca imi plac ochii ei, apoi trecem la testul cu imbracatul si vorbitul. Deci vedem felul cum se imbraca si cum vorbeste. Daca o vad ca vorbeste vulgar si obscen (astfel de ipoteze, in cazul meu, ar fi permise probabil numai in pat), din nou, Adio! Idem, daca se imbraca exclusiv peacoking. Sa fie decenta. Stiti cum se spune, o femeie se cunoaste dupa felul in care se imbraca, iar un barbat dupa felul in care vorbeste. E o vorba destul de adevarata, zic eu. De la felul cum vorbeste deriva si alte chestii pe care le urmaresc la o fata, dar astea doua ar fi primele mele criterii de apreciere. |
||
|
Postat pe 27 Septembrie 2008 20:35 |
||
| eh, coman... ce-i frumos ca toata teoria se surpa cand apare dragostea. Noi zicem: mi-ar place sa fie in felul asta, ori in altul; sa fie inalt, ori mic; cu ochi albastri sau negri; sa vb frumos, sa se poarte la fel... foarte frumoasa teorie si ce bine ar fi sa ne putem indragosti de modelul ideal din teoria noastra! Dar vezi? Uneori lucrurile stau cu totul altfel. Ne loveste uneori dragostea fix pt cei care nu merita. Trecem cu vederea peste nepotrivirile lor cu tiparul nostru sanatos din minte. Iertam usor ceea ce nu ne place. Uneori mintea ne spune ca ar trebui sa ne departam, insa inima vrea acel om. Alegerea nu e deloc usoara, oricat de viteaz vrei tu sa pari. Daca alegi sa urmezi sfaturile mintii cu siguranta sufletul tau se va incovoia de durere. Daca alegi sa-ti urmezi inima... nu stiu cum e. Incearca; eu nu am putut niciodata sa ma las in voia ei. | ||
|
amme22 Postat pe 27 Septembrie 2008 21:21 |
||
De la: amme22, la data 2008-09-27 21:21:24eh, coman... ce-i frumos ca toata teoria se surpa cand apare dragostea. Noi zicem: mi-ar place sa fie in felul asta, ori in altul; sa fie inalt, ori mic; cu ochi albastri sau negri; sa vb frumos, sa se poarte la fel... foarte frumoasa teorie si ce bine ar fi sa ne putem indragosti de modelul ideal din teoria noastra! Dar vezi? Uneori lucrurile stau cu totul altfel. Ne loveste uneori dragostea fix pt cei care nu merita. Trecem cu vederea peste nepotrivirile lor cu tiparul nostru sanatos din minte. Iertam usor ceea ce nu ne place. Uneori mintea ne spune ca ar trebui sa ne departam, insa inima vrea acel om. Alegerea nu e deloc usoara, oricat de viteaz vrei tu sa pari. Daca alegi sa urmezi sfaturile mintii cu siguranta sufletul tau se va incovoia de durere. Daca alegi sa-ti urmezi inima... nu stiu cum e. Incearca; eu nu am putut niciodata sa ma las in voia ei.
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 27 Septembrie 2008 21:24 |
||
incerc sa nu ma uit ..
|
||
|
morticia_adams Postat pe 28 Septembrie 2008 10:15 |
||
|
ma uit la parul ei...prefer sa fie spalat proaspat (in fiecare zi trebuie!) si sa fie lucios, frumos, sa nu aibe fixativ ma mai uit sa nu aibe haine stramte pe ea si daca se poate sa nu poarte haine de proasta calitate cum ar fi blue jeans de la chinezi sau de la Kenvelo (dar asta se mai poate trece totusi cu vederea ca nu toata lumea are bani de marci mai bune...dar daca nu are bani atunci sa nu poarte jeansi, sa poarte altceva cum ar fi pantaloni de stofa) |
||
|
Postat pe 5 Octombrie 2008 10:58 |
||
| la "arta conversatiei"/la capacitatea de introspectie si autoevaluare/la posibilitatea de a ma intelege si interpreta, lucid/si nu in ultimul rind, la nevoia, dorinta si puterea de confruntare in zbor - "ma poti ajunge? te pot ajunge?" | ||
|
Postat pe 11 Octombrie 2008 01:26 |
||
buna sa va fie inima tuturor doamneleo si domnisoarelor de pe acest site, citind acest topic ma cam amuzat.asa ca o sa fiu direct si la subiect.dan_70---- stii imi place ca barbati care au raspuns la intrebarea ta au inceput cu :parfum, cum arata ,unghii ,coafura ,etc hai sa iti zic eu adevaru un barbat cand vede o femeie se uita prima data la þaþe,funt,picioare.nu mai fi-ti voi acum cine nu sunteti.asta e adevaru, apoi ne uitam cum arata la fata si restu ce ati mai zis voi.De ce barbatilor le place sa arate ceea ce ar vrea sa fie si nu arata ceea CE SUNT? PS :sunt barbat....realist. |
||
|
mickyyo_parintele Postat pe 11 Octombrie 2008 01:48 |
||
| iata ca barbatii isi spun si ei parerea...asa, asa! | ||
|
Postat pe 11 Octombrie 2008 13:08 |
||
De la: eva5, la data 2008-10-11 01:26:52la "arta conversatiei"/la capacitatea de introspectie si autoevaluare/la posibilitatea de a ma intelege si interpreta, lucid/si nu in ultimul rind, la nevoia, dorinta si puterea de confruntare in zbor - "ma poti ajunge? te pot ajunge?" si iti dai seama de toate alea enumerate, dintro singura privire!! superman , tu esti!!? |
||
|
Postat pe 11 Octombrie 2008 13:14 |
||
De la: geo32, la data 2008-10-11 13:14:10De la: eva5, la data 2008-10-11 01:26:52la "arta conversatiei"/la capacitatea de introspectie si autoevaluare/la posibilitatea de a ma intelege si interpreta, lucid/si nu in ultimul rind, la nevoia, dorinta si puterea de confruntare in zbor - "ma poti ajunge? te pot ajunge?" Da e superman -E femeie Are privirea mai complexa
|
||
|
Full_Metal_Jacket Postat pe 11 Octombrie 2008 13:35 |
||
De la: mickyyo_parintele, la data 2008-10-11 01:48:35 parinte, si care ar fi partea anatomica de ai enumerat-o tu acolo si anume funt?????????? daca t ar fi langa d pe tastatura as fi zis ca e viteza divina, si te referi la coor, insa nu e asa. deci am o nedumerire
|
||
|
googoodoll Postat pe 11 Octombrie 2008 14:06 |
||
De la: mickyyo_parintele, la data 2008-10-11 01:48:35 Daca intradevar sunteti parinte, sper ca asa se numeste profesia la ortodoxi sau cel putin persoana care propagheaza cuvintele celui de sus, ma faceti sa banuiesc omul in sutana cu sufletul in cer si sulla in coaste. Mi se pare absurd, cand omul bisericii predica si in acelasi timp se gandeste la tate si fund. Nu ca imi depaseste imaginatia, dar macar un har de decenta ar fi de dorit, sa nu-si sustina si verbal gandurile libidinoase, si sa isi impartaseasca dorintele corpului. Fiecare profesie are nevoie de soft skills si calitati, demnitate si bun simt. Un exemplu „bun“, nu belindusi ochii la fund si tate. Macar sper ca ii lasati i minori in pace ? Sau e la moda sa atragi credinciosi prin cuvinte desfranate,? Faptul ca va spun dvs. inseamna atat, ca doresc sa pastrez o anumita distanta. fata de mata. Pe viitor scutitima de urari si d-zeu– ca nu sunt ortodoxa si nu va permit asta. |
||
|
Full_Metal_Jacket Postat pe 12 Octombrie 2008 00:34 |
||
| are si el voi...............parintele.........cand s-o insura isi ia o nevasta cu tate ,fund,fata,cap.....pr total femeie | ||
|
Postat pe 13 Octombrie 2008 16:46 |
||
|
prefer ca barbatii sa se uite mai putin la fizic, si sa asculte ce spun. dar...daca se uita fix in ochii mei, si intreaba: "ce program ai in seara asta?" ,e muuuuuuuult mai bine! ne scutesc pe el, de bulbuceli jenante , si pe mine de balbaieli ridicole
|
||
|
Postat pe 29 Octombrie 2008 11:40 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Lamuritzi-ma si pe mine... | 18 | De la: mady_puppy 3 Decembrie 2009 16:38 |
| gravida sau nu? | 12 | De la: MoniqueM 13 Septembrie 2009 09:52 |
| Insarcinata ? | 46 | De la: cristiana_cris 14 Octombrie 2009 10:29 |
|
|
||
| Nebanuitele cai ale vietii... | 23 | De la: aneea18 12 Mai 2010 19:46 |
| dependentza in dragoste | 3 | De la: kudikaroxi 5 Mai 2009 11:06 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.