Setari Cookie-uri

La ce uiti prima data la o femeie?

larisa, las-o draguta mai moale cu vorbele de duh

suntem aici sa ne distram , nu sa ne certam; eu cel putin de asta sunt pe aici; dar daca iese si putina actiune a'la poarta raiului, nu strica

_fantoma_
Postat pe 23 Septembrie 2008 21:42
care voi?

Postat pe 23 Septembrie 2008 21:42
vas ,eu ma cert?

Postat pe 23 Septembrie 2008 21:43
si eu ma distram....

Postat pe 23 Septembrie 2008 21:43
De la: ROBERTA_BRUNI, la data 2008-09-23 21:40:48
De la: vas25, la data 2008-09-23 21:38:40

mahhhhh, roberta, nu prea m-am proptit in ei, ca eu ieseam seara, si era cam pustiu prin oras

da nici prin cluburi nu te vazui ; deasta te intreb pe unde umblasi

vas,in craiova seara,toata lumea cauta punctulG !

ooooffffffff, si eu il cautai, dar nu prea il gasii

poate data viitoare am mai mult noroc

ca vin iar, cand o juca craiova cu steaua
_fantoma_
Postat pe 23 Septembrie 2008 21:44
De la: Stilll_MeG, la data 2008-09-23 21:41:03
De la: vas25, la data 2008-09-23 21:36:05

cand ?

Pai cand,cand...dar cand...ce? .Faza cu suptu' iese din start ca iar dau de banuit p-aici .
S-apoi tata socru nu ma mai ia de nora daca fac din-astea

atunci revin la propunerea initiala : A R A T A L E, sa ne bucuram si noi
_fantoma_
Postat pe 23 Septembrie 2008 21:46
De la: Larisa82, la data 2008-09-23 21:43:04vas ,eu ma cert?

mi asa mi s-a parut, ca aveti ceva de impartit ( care oricum nu merita efortul )
_fantoma_
Postat pe 23 Septembrie 2008 21:47
De la: Larisa82, la data 2008-09-23 21:39:37mda,vad ca singurele intrebari la care te duce capul sa raspunzi sunt cele adresate da vas...
eu nu am zis ca nu exista in lb engleza cuvantul blondies,dar ai grija cum formulezi cand vrei sa zici ceva in lb engleza,sau tu pui cuvintele oricum,indiferet ca e corect sau nu?daca se potrivesc sau nu?
ti se pare ca ma certam,erau simple observatii pe care ti le-am facut dar tu nu ai avut replica...
sa vezi cum e cand ma cert...dar de obicei o fac cu persoane care sunt de acelasi nivel cu mine,sau chiar peste, sa fie provocarea mai mare

Nu,raspund doar celor ce prezinta interes,celor ce nu au raspuns cu rautate

.Ce ti se pare tie gresit in "blondies do it better"?Caci mi se pare destul de corect gramatical.Si intelege cine vrea sa inteleaga,nu cine o face pe-a...necunoscatoru' .Offf blondele,blondele...

Ok,q acele "simple" observatii,si daca cauti pe cineva "de acelasi nivel cu tine" poti incerca pe diferite site-uri...incluziv pe-a lu pitzi
Stilll_MeG
Postat pe 23 Septembrie 2008 21:47
De la: vas25, la data 2008-09-23 21:47:28
De la: Larisa82, la data 2008-09-23 21:43:04vas ,eu ma cert?

mi asa mi s-a parut, ca aveti ceva de impartit ( care oricum nu merita efortul )

Nu,vas,eu nu am nimic de impartit,se pare ca ea are ceva de impartit cu mine... .Dar daca ea considera asta distractie,las-o sa se desfasoare .
Stilll_MeG
Postat pe 23 Septembrie 2008 21:50
Vas,si aratatu' asta tot la "pacate" intra
Stilll_MeG
Postat pe 23 Septembrie 2008 21:53
pffff!!! la asta cu pitipoanca m-ai nenorocit defintiv
probabil tu in viata ta nu ai vazut cum arata o pitipoanca de poti sa-mi zici mie asa ceva....
hai sa iti zic inca o chestie....eu stiu vorbi (si scrie)4 limbi!! asa ca te rog nu imi tine tu lectii de engleza ca nu are rost...
mai eu vad ca tu ai ceva personal cu blondele,ti-am zis daca esti geloasa,vopseste-te!

Postat pe 23 Septembrie 2008 21:55

offf, daca va mai zgandariti una pe alta, imi strang jucariile si plec

nu mai am chef de certuri

oriunde ma uit, nu exista decat certuri, orice topic ar fi, pe orice tema, trebuie sa fie cineva care sa nu-i convina ceva

in loc sa stam de vb civilizat si sa ne distram pe anumite teme, trebuie sa ne mai si certam, parca nu ne-ar ajunge ce se intampla in viata reala, trebuie sa ne certam si aici

dar , ma rog, fiecare face cat il duce capul
asta e, traim in romanica, si nimic nu este imposibil

o seara buna sa aveti
_fantoma_
Postat pe 23 Septembrie 2008 21:56
stii ce? nu vad sensul sa o mai lungesc cu tine aiurea,trebuia sa-mi dau seama de cate parale faci dupa ce vulgaritati iti scrii "la misto"sau cum ai zis...
te las sa te intretii in continuare cu subiectele care prezinta un real interes pt tine.
nu te mai deranja sa imi raspunzi..

Postat pe 23 Septembrie 2008 21:58
scuze vas...

Postat pe 23 Septembrie 2008 21:59
De la: Larisa82, la data 2008-09-23 21:55:39pffff!!! la asta cu pitipoanca m-ai nenorocit defintiv
probabil tu in viata ta nu ai vazut cum arata o pitipoanca de poti sa-mi zici mie asa ceva....
hai sa iti zic inca o chestie....eu stiu vorbi (si scrie)4 limbi!! asa ca te rog nu imi tine tu lectii de engleza ca nu are rost...
mai eu vad ca tu ai ceva personal cu blondele,ti-am zis daca esti geloasa,vopseste-te!

Da,ok si eu stiu limbi straine,asta asa,ca sa urmez modelu' si sa imi fac firma singura .Pai,daca tu poti sa faci observatii,eu nu am voie pt ca nu sunt blonda?:))
Mai,pitzipoance am vazut destule,si am avut chiar si altercatii cu ele
Aaaah,blonda am fost si eo,dar m-am vopsit rapid satena,pt ca nu ma mai suportam
Stilll_MeG
Postat pe 23 Septembrie 2008 22:00

mamscuzati ca ma bag si eu ca musculita... acolo.... dar totusi de danut stie careva ceva????
danut mai ala care a deschis topicul...
ca vad ca vas s-a facut patron in locul lui... (na, ca ti-am zis-o )

danuuuuut mai mami te-ai speriat de cotoharle???/ de gaitze??? de femei?????
hai mai mama cu un raspun ...ca uite am umplut vreo 7 pagini de cand iti pusasi si tu o intrebare....
dandanaua_reloaded
Postat pe 23 Septembrie 2008 22:04
De la: vas25, la data 2008-09-23 21:56:14

oriunde ma uit, nu exista decat certuri, orice topic ar fi, pe orice tema, trebuie sa fie cineva care sa nu-i convina ceva

in loc sa stam de vb civilizat si sa ne distram pe anumite teme, trebuie sa ne mai si certam, parca nu ne-ar ajunge ce se intampla in viata reala, trebuie sa ne certam si aici

o seara buna sa aveti

Vas,eu nu am inceput nimic,dar nu-mi place ca "cineva" care traieste cu impresia ca are un coeficient de inteligenta mai ceva ca al lui Einstein sa se lege aiurea de posturile mele,mai ales ca nu ma cunoaste. .Eu initial stau pe forum ca sa imi fac prieteni,pe cand altii doar ca sa se mandreasca cu replici acide,care dau dovada doar de snobism .Si e prima oara cand mi se intampla asa ceva.De ce?Pt ca in general stau la locul meu,raman la stadiul de gluma,dar mai sunt si persoane rautacioase,care vor sa isi umple timpu' .Whatever (doamna profesoara,am scris bine? )
Stilll_MeG
Postat pe 23 Septembrie 2008 22:05
De la: vas25, la data 2008-09-23 21:56:14

o seara buna sa aveti

beeeeeei cum sa pleci mai si io cu cine ma mai convetesc acilea??
ha??? adica cu cine ma conversez vroiam sa zic???
ce vrei sa ma supar sa ma duc la "bambuci" sa mai scriu vreo 2 definitii de cocalar????

stai acilea ca te jumulesc de pene...
dandanaua_reloaded
Postat pe 23 Septembrie 2008 22:08
heei,ce atita cearta?ce aveti fetelor!
ROBERTA_BRUNI
Postat pe 23 Septembrie 2008 22:13
Eu n-am nimic .Initial venisem sa stau la o barfa,o maslina,o atentie,darrrr...situatia a luat o intorsatura neasteptata
Stilll_MeG
Postat pe 23 Septembrie 2008 22:16
aaaaaa cotoharle rele ce sunteti .... dupa ce ca de vreo cateva zile ma oripilez la replici de virgini... acu si aia mai rasariti isi strang jucariile si pleaca...

ceapa ei de viata...
noroc cu papuasu mieu saracu pe ala (geo) nici una nu-l sperie......

dandanaua_reloaded
Postat pe 23 Septembrie 2008 22:18
gata,maine ma fac blonda
fluturas_
Postat pe 23 Septembrie 2008 22:18
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-09-23 22:04:15

mamscuzati ca ma bag si eu ca musculita... acolo.... dar totusi de danut stie careva ceva????
danut mai ala care a deschis topicul...
ca vad ca vas s-a facut patron in locul lui... (na, ca ti-am zis-o )

danuuuuut mai mami te-ai speriat de cotoharle???/ de gaitze??? de femei?????
hai mai mama cu un raspun ...ca uite am umplut vreo 7 pagini de cand iti pusasi si tu o intrebare....

Stai linistita draga mea. Nu disparui fusesem un pic ocupat. Tocmai am intrat sa vad ce prefera alti barbati si cand colo ce vazui?Inca un motiv de zazanie.Ei,m-am lamurit. La asta e bine sa te uiti prima data la o femeie :la cheful ei de cearta.Dar cum sa-ti dai seama din prima?Cred ca dupa respiratie.Dupa cum isi misca ....narile.
dan_70
Postat pe 23 Septembrie 2008 22:20
da' de ce?

Postat pe 23 Septembrie 2008 22:20
De la: ROBERTA_BRUNI, la data 2008-09-23 22:13:03heei,ce atita cearta?ce aveti fetelor!

deci? unde zisesi ca se afla punctul ala G ?

da ma intai explica-mi , te rog, ce e, ca io nu prea stiu, sunt mic, nu stiu nimic

_fantoma_
Postat pe 23 Septembrie 2008 22:21
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-09-23 22:18:08aaaaaa cotoharle rele ce sunteti .... dupa ce ca de vreo cateva zile ma oripilez la replici de virgini... acu si aia mai rasariti isi strang jucariile si pleaca...

ceapa ei de viata...
noroc cu papuasu mieu saracu pe ala (geo) nici una nu-l sperie......

Precizez ca e prima altercatie pe care am avut-o pe kudika,si nu am inceput-o eo,in general nu-s amatoare

Sper sa ma transform in curand .Dintr-o cotoharla rea ce sunt in...ceva mai bun cu siguranta
Stilll_MeG
Postat pe 23 Septembrie 2008 22:23
vaaaai danut si eu cat te-am asteptaaaaat....
mai nu stiu cum sa te alint ca asa imi place avatarul tau de imi vine sa iti spun papausa masculina.....
dar nu sunt rea acum...
deci ...revenind la topic ramasesem in faza de parfumuri si mirosuri mai importante decat orice tinuta poarta demoazala...
scuze dar tre sa recunosc nu sunt dotata nici cu impresionantii sani descrisi de geo si nici cu alte caracteristi proprii femeilor in general....

asa ca... incerc alte trucuri...
adica.... un parfum.... (nu imi sariti la beregata gaitzelor) ...
dandanaua_reloaded
cunosc eu citiva baieti pe forum care se certau mai rau ca fetele de aici!
ROBERTA_BRUNI

si tu stilll, lasa vrajeala , si zi cum facem cu ce te-am intrebat, sau ma rog, cu ce ti-am propus
_fantoma_
Postat pe 23 Septembrie 2008 22:24
nu sarim ca ai febra..

Postat pe 23 Septembrie 2008 22:25

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Exista cauze reale sau e doar lipsa interesului fata de partenera? 23 De la: alina_20012 16 Februarie 2009 13:55
toate femeile isi doresc orgasm dar cate au? 42 De la: oana0309 15 Septembrie 2011 02:10
inselata sau nu ? 32 De la: pamela_1 25 Iunie 2009 11:47
Stiti de ce avortul se face intr-un nr. asa de mare??? 42 De la: ana18 13 Septembrie 2009 21:37
Fantezii implinite...fantezii in asteptare ( sexuale evident :-P ) 273 De la: vas25 14 Iulie 2009 17:07