Setari Cookie-uri

Concurs

Pentru cine doreste sa slabeasca(sanatos) se va lansa in curand un concurs:marele premiu este un laptop de ultima generatie,dar sa nu uitam ca cea mai mare realizare ar fi :restabilirea greutatii corporale.Voi reveni cu detalii.Se vor mai castiga si alte premii,dar nu cunosc suficiente detalii,cand voi fi in posesia regulamentului va voi anunta.

Postat pe 23 Septembrie 2008 16:31
no..ca laptop am..daca-mi da vreun joystick..ma bag si eu..

Postat pe 23 Septembrie 2008 16:36
io nu vreau laptop....
vreau un desktop cu multi giga de ram.....
dandanaua_reloaded
Postat pe 23 Septembrie 2008 16:37
aaa si am uitat sa precizez ca vreau sa ma ingras nu sa slabesc,...... altceva????
dandanaua_reloaded
Postat pe 23 Septembrie 2008 16:38
si cu fundita roz...

Postat pe 23 Septembrie 2008 16:38
nuuu sa fie rosie fundita... la mine.....
dandanaua_reloaded
Postat pe 23 Septembrie 2008 16:40
io vreau sa slabesc sanatos , cate pastile de herbalife tre sa inghit pt asta ?
zii repede pana nu ma duc la concurenta
iris_4_ever
Postat pe 23 Septembrie 2008 16:40
na te bagi si tu acu....

strici bunatate de topic......
reaoooooo!!!1
dandanaua_reloaded
Postat pe 23 Septembrie 2008 16:42
maaaaaa!!! aci e de mine! mocaciuni? si ce trebuie sa facem? sa ne indopam cu pastile? si daca ne dereglam?

Postat pe 23 Septembrie 2008 17:03
da ce ai senzatia ca suntem normale? si apoi ne da si cadouri...

Postat pe 23 Septembrie 2008 17:08
De la: petreflp, la data 2008-09-23 16:31:42Pentru cine doreste sa slabeasca(sanatos) se va lansa in curand un concurs:marele premiu este un laptop de ultima generatie,dar sa nu uitam ca cea mai mare realizare ar fi :restabilirea greutatii corporale.Voi reveni cu detalii.Se vor mai castiga si alte premii,dar nu cunosc suficiente detalii,cand voi fi in posesia regulamentului va voi anunta.

hmmm...aici miroase a ceva.... la ultimul concurs tot unul petre a castigat si tot din Pitesti... oare???

poate fii coincidenta ..pe toti din Pitesti ai cheama petre???
mafia_nrr1
Postat pe 23 Septembrie 2008 18:11
da' da de data asta concureaza el cu el insusi asa ca unul din ei poate sa castige...

Postat pe 23 Septembrie 2008 18:12
De la: petreflp, la data 2008-09-23 16:31:42Pentru cine doreste sa slabeasca(sanatos) se va lansa in curand un concurs:marele premiu este un laptop de ultima generatie,dar sa nu uitam ca cea mai mare realizare ar fi :restabilirea greutatii corporale.Voi reveni cu detalii.Se vor mai castiga si alte premii,dar nu cunosc suficiente detalii,cand voi fi in posesia regulamentului va voi anunta.

ma' petrica , de ce toata lumea ii zice "laptop de ultima generatie"?
unde te uiti, vezi acelasi lucru " aoleuuuu, veti castiga ce n-a castigat parisu, al mai ciumec si al mai cu oo laptop!!!"

Postat pe 23 Septembrie 2008 18:19
sigur si clar ca tre' sa castige un PETRE...
mafia_nrr1
Postat pe 23 Septembrie 2008 18:20
petre roman

Postat pe 23 Septembrie 2008 18:22
nuuuuuu
io votez cu BASEEEEE !!!!!

dandanaua_reloaded
Postat pe 23 Septembrie 2008 18:23
De la: geo32, la data 2008-09-23 18:19:44

ma' petrica , de ce toata lumea ii zice "laptop de ultima generatie"?
unde te uiti, vezi acelasi lucru " aoleuuuu, veti castiga ce n-a castigat parisu, al mai ciumec si al mai cu oo laptop!!!"

nu uita sa-l intrebi pe petrica ce windows are....laptopul generatiei....vista sau XP ??? sau asta de noua generatie are windows ferestre???
mafia_nrr1
Postat pe 23 Septembrie 2008 18:23
eu vreau totusi un joystick..

Postat pe 23 Septembrie 2008 18:26
cu fundita roz ,nu ino????
si io vreau un desktop.... da sa aiba numa vreo 4 giga de ram... ca de restul n-am ce face...

aaaa si funda sa fie rosie...
dandanaua_reloaded
Postat pe 23 Septembrie 2008 18:27
io vreau o imprimata!

Postat pe 23 Septembrie 2008 18:36
geo s-a facut ...una color e bine????
ti-o dau pe a mea.....
serios acu.... chiar vrei?????
iti trimit... ca io nu am ce face cu ea vreau un acu laser....
dandanaua_reloaded
Postat pe 23 Septembrie 2008 18:49
iti dau si eu una...da-ti umpli singur cartusul..

Postat pe 23 Septembrie 2008 18:53
io vreau doar TOP-UL.....BARBATILOR ...ca sufar de sindromul LAP !!!!......
etta
Postat pe 23 Septembrie 2008 18:55
De la: inocica, la data 2008-09-23 18:53:45iti dau si eu una...da-ti umpli singur cartusul..

geooooo......baga ,tata, "culori" la "cartus"....poate iese bebeu` policolor !!!!......
etta
Postat pe 23 Septembrie 2008 18:56
De la: etta, la data 2008-09-23 18:55:27 io vreau doar TOP-UL.....BARBATILOR ...ca sufar de sindromul LAP !!!!......

Ohhooo , pai asta-i boala grea etta ....ce faci ca sa scapi de ea ?
iris_4_ever
Postat pe 23 Septembrie 2008 19:21
De la: iris_4_ever, la data 2008-09-23 19:21:27
De la: etta, la data 2008-09-23 18:55:27 io vreau doar TOP-UL.....BARBATILOR ...ca sufar de sindromul LAP !!!!......

Ohhooo , pai asta-i boala grea etta ....ce faci ca sa scapi de ea ?

iau aspirina .......O-Zone !!!!!......
etta
Postat pe 23 Septembrie 2008 19:33
Regulamentul concursului CLEAN 9 + LIFESTYLE 30

Art. 1 Organizator
SC Forever Living Products Rom�nia SRL, cu sediul �n Bucure�ti, Bd. Aviatorilor, nr 3, sector 1, �nregistrat� la Registrul Comer�ului nr. J40/12036/1998, av�nd cod unic de �nregistrare CIF RO 11258030.
Art. 2 Durata concursului
Concursul se deruleaz� �ntre 15 Septembrie 2008 �i 31 Decembrie 2008.

Art. 3 Condi�iile de participare
Concursul se adreseaz� tuturor distribuitorilor Forever Living Products care au atins nivelul de Asistent Supervizor �i mai sus, conform Planului de Marketing , f�r� limit� de v�rsta �i care sunt s�n�to�i din punct de vedere clinic.
Art. 4 Modul de desf�urare al concursului
�nscrierea la concurs se va face pe baza c�nt�ririi oficiale a distribuitorilor la unul dintre punctele de lucru ale organizatorului, �n perioada 15septembrie-31 decembrie 2008.
�nscrierea �n concurs aduce dup� sine obligativitatea achizi�ion�rii �n perioada desf�ur�rii concursului a pachetelor Clean 9 �i Lifestyle 30. Cu ajutorul produselor din aceste programe �i a indica�iilor pe care le cuprind, fiecare concurent va �ncerca s� reduc� num�rul kilogramelor pe care le-a �nregistrat la c�nt�rirea oficial�. Sunt interzise orice alte forme de provocare a sc�derii �n greutate (ex: folosirea metodelor chirurgicale).
C�nt�rirea final� va avea loc la acela�i punct de lucru la care a avut loc �i c�nt�rirea ini�ial�. Dac� la �nscriere s-a f�cut dovada cump�rarii unui singur pachet din cele dou� obligatorii, la c�ntarirea final� trebuie f�cut� �i dovada cump�r�rii celui de-al doilea pachet
C�nt�rirea final� se va desf�ura �n perioada 5-15 ianuarie 2009. Cei care nu au f�cut proba c�ntarului final p�n� la aceast� dat� vor fi descalifica�i. Totodat�, vor fi descalifica�i �i cei care nu pot face dovada achizi�ion�rii ambelor pachete Clean 9 �i Lifestyle 30 la data c�ntarului final.

Art. 6 Desemnarea c�tig�torilor, premiile �i premierea
Concursul �i va desemna c�tig�torii (premiile 1, 2, 3) pentru fiecare dintre cele dou� categorii: b�rba�i �i femei.
Evaluarea rezultatelor finale se va face procentual, pe baza raportului dintre kilogramele pierdute �i greutatea ini�ial� (�nainte de �nceperea programului). Concuren�ii al c�ror raport kilograme pierdute � greutate ini�ial� este cel mai mare vor fi desemna�i c�tig�torii locurilor 1. C�tig�torii locurilor 2 �i 3 vor fi cei clasa�i imediat sub ei.
Premierea c�tig�torilor se va face �n cadrul evenimentului Success Day din 24 ianuarie 2009, iar Forever Living Products Rom�nia va calcula si va vira impozitul la sursa de 16% conform Cap. 8, �Venituri din premii�, din Codul Fiscal, Legea 571/2003.
Premiile �n valoare totala de ��. RON sunt urm�toarele:
- Premiul 1 (b�rba�i �i femei):c�te un laptop �n valoare de ��� RON fiecare, adic� �n total ��.. RON
- Premiul 2 (b�rba�i �i femei): ������. �n valoare de ���� RON fiecare, adic� �n total ���.. RON
- Premiul 3 (b�rba�i �i femei): �����. �n valoare de 850 RON fiecare, adic� �n total ���� RON
Art. 7 Substituirea premiului
Organizatorul nu ofer� contravaloarea �n lei a premiului c�tigat.
Art. 8 Responsabilitatea
Participarea la acest concurs implica obligativitatea respect�rii prevederilor prezentului regulament.
Regulamentul concursului va fi publicat pe site-ul organizatorului �i va putea fi consultat gratuit la solicitarea fiec�rui participant la concurs.

DIRECTOR GENERAL

Sz�cs G�bor

Postat pe 26 Septembrie 2008 15:58
aaaa
n-am avut rabdare sa citesc... pt ca io vreau cura de ingrasare care sa ma aduca la greutatea normala ..duap 2 zile de foame inpusa de o afurisita de indigestie....

imi e greu sa cred ca am nevoie de slabit....
dandanaua_reloaded
Postat pe 26 Septembrie 2008 15:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cum scapi de cosuri in 6 minute? 2 De la: Aalice666 19 Septembrie 2011 15:47
ATENTIE! URGENT!! premii kudika 1 De la: CAELUM 21 Noiembrie 2009 13:53
Operatiile pentru slabit!!!! 50 De la: alecsutza5 27 Septembrie 2013 13:05
mesaj important 1 De la: albe_beea 5 Februarie 2009 15:24
Spune-mi cum mananci, ca sa-ti spun cine esti 15 De la: ocgiogi 9 Martie 2009 18:04