Mai multe
Destui
|
||
|
_dulcik_ Postat pe 10 Martie 2009 20:14 |
||
|---|---|---|
| deci... eu am prietena care are iubit de mai bine de un an; dorm uneori impreuna, insa cica ea e inca virgina. chestia asta a fost motiv de despartire o vreme, cand el s-a cuplat cu una "usoara"(ne dam seama de ce). oricum, tipul s-a intors la virginica. o iubeste...ce mai! dar zau, ca sa iti saruti(mai ales in public, d'apai in particular) si sa iti mangai asa de lasciv iubitul si in acelasi timp sa il "privezi" de placerile trupesti, normal ca o sa faca la un mom. dat o "criza" (mai ales dupa un an de frecat menta, cum s-a intamplat in cazul de fata). si se mai intreba domnisoara "puritana" de ce a lasat-o ala pt o fufa... | ||
|
Aset Postat pe 10 Martie 2009 20:24 |
||
|
Sincer e f jenant modu in care raspundeti voi aici...chiar citesc de mult articolele si forumu de pe kudika da atitudinea voastra e ...bleah...o relatie se construieste prin mai multe lucruri,da sexu o implineste ...dar daca barbatu de langa tine ar ramane impotent paralizat ai pleca de langa el?! dana...si eu stiu mai multe relatii in care lucurile nu s-au consumat si se iubesc si fac mai multe gesturi frumoase decat unii care o fac en-gros ...unii au asteptat pana la casatorie...e asa de greu sa accepti convingerile cuiva?! si ca tot ati zis de masturbare si alte jucarioare cred ca le-ati folosit cam mult altfel ati stii ca iubirea se masoara in mai mult ... oricum imi pare rau de ce am citit pe aici...mai ales ca pareati ca aveti creier multe dintre voi... |
||
|
|
||
|
n_nadina Postat pe 25 Martie 2009 19:18 |
||
|
Nu e obligatoriu sa aiba pe altcineva, e posibil sa treaca printr-o perioada in care nu se mai simte atras fizic. Daca acesta este motivul nu e indicat sa-ti iei haine cat mai sexy, ci sa te "acoperi" un pic, pentru ca el sa te redescopere, sa fie din nou curios...adica e bun un pic de mister Multa bafta |
||
|
kudika_gothica Postat pe 14 Aprilie 2009 10:06 |
||
| Dar ce varsta au oamenii astia? E chiar nesanatos ce fac ei -fizic si psihic .... Iar asta cu sexul dupa casatorie.... trebuie sa te bazezi foarte mult pe norocl tau daca te risti asa! | ||
|
Postat pe 14 Aprilie 2009 10:15 |
||
doamne....si tu o crezi/.... cum sa stai in casa,pat cu iubitul atita timp si sa nu faci nimik/!!!1 il mincam cu fulgi cu tot
|
||
|
pamela_1 Postat pe 14 Aprilie 2009 10:17 |
||
cunosc si eu pe una cica e virgina da umbla cu unu insurat mai sa fie...tre sa fi prost sa crezi asta....o rupe pe coana...p......crede-ma
|
||
|
pamela_1 Postat pe 14 Aprilie 2009 10:18 |
||
|
Hmmm paoi o relatie fara sex dureaza...aproximativ..:-s...7 luni? CEva de genul..:-j...dar exista si baieti diferiti care daca tin la o fata enorm o asteapta cat e nevoie..[bn s satura si ala dk aia ii o "calugaritza"...] k deh...o asteapta el pana crede ea d cuviinta dar ar treb s se hotarasca...si cele kre zik k sutn virgine dupa c dorm langa pers ubita...sunt pure minciuni...eu si cand stau pe scaun langa al meu tot nu ii dau pace...[bine saruturi alea alea k c drec suntem in publik:))] dar daca as fi si langa el seara d seara..auuua mama:X..:)) bine dar e o aberatie sa putem crede asa ceva...sincer...:|...si nu are qm...si chiar daca stau..inseamna ca tipu` ori o inseala ori e gay...hai s fim seriosi:))..daca dupa un an nu au fct nik...nici macari mangaieri,atingeri,alea alea...atunci e groaznic:(..pare rau pt el:| |
||
|
Dyush Postat pe 14 Aprilie 2009 20:56 |
||
|
pai pana la urma mai e o chestie ca daca fata e virgina normal ca baiatul o asteapta dar daca fata numai este virgina si il lasa pe acel baiat sa astepte 5-6 luni deja intervin conflicte pana la urma... oricum nu exista persoana care sa nu fii facut ceva niciodata sau care sa se pastreze asa pt tot restul vietii pura |
||
|
_dulcik_ Postat pe 15 Aprilie 2009 22:40 |
||
|
dpt e la ccdamielle pt dana_33 femeie...sau ma rog ce-i fi ,pt ca se pare ca nici tu nu mai sti.....esti dusa rau cu capul!!!!!!! cred ca nici macar o partida de sex oral nu te mai salveaza.....mai bine nu mai scrie nimic si apucate...de crosetat sau de orice altceva....care nu implica prea mult creier.... |
||
|
kudika015551 Postat pe 2 Mai 2009 12:09 |
||
| mai na acum... multe nu vor sa recunoasca ca si-au inceput viata sexuala sincer chiar nu inteleg dc o fac.. pana la urma e ceva firesc | ||
|
_dulcik_ Postat pe 3 Mai 2009 01:08 |
||
|
Buna voua, ..sunt intr-o sit aiurea,prietenul meu,cu care am o relatie superba pe toate planurile de mai 4 ani..mi-a spus ca, (precizez ca..suntem casatoriti amindoi..fiecare cu alta pes.)..sotia lui cu care nu mai are relatii sexuale de mai bine de 6 ani..a fost diagnosticata cu o boala..nu tocmai frumoasa..si anume..negi genitali aparuti in jurul anusului..ma cam pasa aceasta situatie..cu el mi9-e foarte bine si nu as vrea sa renunt la el..insa..port eu s ail cred pe cuvint ca nu se..iubeste si cu nevasta??..mi-e ff greu sa ma despart de el doar pentru ca. mi-e frica s anu ma contamineze..si..reversul..mi-e frica de mor sa nu primesc si eu..cadoul de la nevasta-sa..care..probabil ..nemultumita fiind de performantele sexuale ale sotului..a sarit in gradina vecina si s-a intors cu aceasta..boala..puteti spune ce vreti..accept..am vrut doar sa marturisesc cuiva acesta "drama"..oarecum a mea..si..voi erati singurii carora puteam incredinta..taina mea |
||
|
Merido Postat pe 3 Mai 2009 16:28 |
||
De la: Merido, la data 2009-05-03 16:28:30Buna voua,
|
||
|
Diavolyta_ Postat pe 4 Mai 2009 19:50 |
||
Da...
|
||
|
Merido Postat pe 6 Mai 2009 16:46 |
||
| poate e pocaita fata....sau chiar si baiatul | ||
|
Postat pe 14 Mai 2009 17:55 |
||
De la: ctwmn, la data 2008-10-29 22:44:38 Am auzit si eu basme de o cunostinta care a dormit 6 luni in acelasi pat cu un turc(bine de mentionat dupa reputatia pe care o au) , si culmea om de treaba nici nu s-a atins de ea, SASE LUNI! credeam ca basme nu se mai spun da se pare ca altii fac asta de un an:)) Cu tot respectul... imi explica si mie care e faza cu turci?... ce reputatie? Sunt buni amanti, sadici, perversi....ce? Merci anticipat. Sper ca mai intra cineva pe topicul asta. Pupici
|
||
|
ingerash80 Postat pe 26 Iulie 2009 21:04 |
||
|
Imi explica si mie "careva" care e faza cu turcii...? Asta vroiam sa scriu :D |
||
|
ingerash80 Postat pe 26 Iulie 2009 21:06 |
||
pai am avut si eu oroarea...pardon onoarea de a vorbi cu cativa turci.Inafara de curve si femei nu prea au alte preocupari
|
||
|
tigaie Postat pe 26 Iulie 2009 21:14 |
||
De la: kudika010938, la data 2009-04-14 10:15:57Dar ce varsta au oamenii astia? E chiar nesanatos ce fac ei -fizic si psihic .... Iar asta cu sexul dupa casatorie.... trebuie sa te bazezi foarte mult pe norocl tau daca te risti asa! asa este..... te bazezi ca o sa faci sex dupa casatorie.... si apoi barbatul tau pleaca cu alta............
|
||
|
buzulici Postat pe 26 Iulie 2009 23:56 |
||
De la: tigaie, la data 2009-07-26 21:14:21pai am avut si eu oroarea...pardon onoarea de a vorbi cu cativa turci.Inafara de curve si femei nu prea au alte preocupari cat de sigura esti de ceea ce spui!!? |
||
|
geo_x Postat pe 27 Iulie 2009 00:11 |
||
De la: NICOLLE66, la data 2008-10-31 12:59:02nu exista asa ceva in ziua de azi cand toti sunt in calduri ,nu poti sa stai cu o persoana de sex opus in aceeasi casa/pat de atata timp fara ca macar odata accidental:)sa nu se intample ceva...decat daca nu cumva sunt pe invers cum s-a mai spus.altfel este imposibil!!! Ba SE POATE! UN AN si mai bine, sa te tot chinuie, dar sa nu fie in stare sa iti faca ceva DACA nu are cu ce!!! Dupa un total de 10 ani, se poate spune ca e un barbat normal ... dar la Doctor tot NU s-ar duce!!! |
||
|
agoldfish Postat pe 27 Iulie 2009 00:14 |
||
De la: geo_x, la data 2009-07-27 00:11:27De la: tigaie, la data 2009-07-26 21:14:21pai am avut si eu oroarea...pardon onoarea de a vorbi cu cativa turci.Inafara de curve si femei nu prea au alte preocupari Dar tu?
|
||
|
wews Postat pe 27 Iulie 2009 00:19 |
||
De la: geo_x, la data 2009-07-27 00:11:27De la: tigaie, la data 2009-07-26 21:14:21pai am avut si eu oroarea...pardon onoarea de a vorbi cu cativa turci.Inafara de curve si femei nu prea au alte preocupari Pai destul...pentru ca toti acei cu care am vorbit(bine inafara de unu) imi cereau intr'una poze cu mine goala si alte rahaturi plus o intamplare ,cand era o amica in Germania...si a abordat'o un turc,iar ea i-a zis ca e romanca,el imediat : OOOO Romania !! bune curve ! prietenii lui la fel...cu alte cuvinte ar fii cam multe coincidente ca TOTI turcii cu care am vorbit sa fie minoritati...cel putin asta e parerea mea n-am intalnit turc nechinuit de hormoni,bineinteles n'ar fii exclus ca eu sa gresesc...dar daca impresia asta o lasa,impresia asta tind sa o am
|
||
|
tigaie Postat pe 27 Iulie 2009 00:19 |
||
|
faptu' ca ai avut tangente cu doi turci in viata ta, nu inseamna ca toti sunt la fel. io-s sigur pi mini de ceea ce spun! |
||
|
geo_x Postat pe 27 Iulie 2009 00:20 |
||
De la: geo_x, la data 2009-07-27 00:20:43faptu' ca ai avut tangente cu doi turci in viata ta, nu inseamna ca toti sunt la fel. nu e vorba doar de doi
|
||
|
tigaie Postat pe 27 Iulie 2009 00:22 |
||
De la: tigaie, la data 2009-07-27 00:19:52De la: geo_x, la data 2009-07-27 00:11:27De la: tigaie, la data 2009-07-26 21:14:21pai am avut si eu oroarea...pardon onoarea de a vorbi cu cativa turci.Inafara de curve si femei nu prea au alte preocupari io credeam ca ai intalnit in realitate!! |
||
|
geo_x Postat pe 27 Iulie 2009 00:22 |
||
De la: agoldfish, la data 2009-07-27 00:14:50De la: NICOLLE66, la data 2008-10-31 12:59:02nu exista asa ceva in ziua de azi cand toti sunt in calduri ,nu poti sa stai cu o persoana de sex opus in aceeasi casa/pat de atata timp fara ca macar odata accidental:)sa nu se intample ceva...decat daca nu cumva sunt pe invers cum s-a mai spus.altfel este imposibil!!! reformuleaza, te rog... Nu stiu de ce am inteles ca trebuie sa stau 10 ani in.. esec dupa esec... (sexual) ca sa fiu convinsa ca e sau nu potent si sa-l trimit, in sfarsit, la doctor.. |
||
|
rashela Postat pe 27 Iulie 2009 00:25 |
||
De la: geo_x, la data 2009-07-27 00:22:51De la: tigaie, la data 2009-07-27 00:19:52De la: geo_x, la data 2009-07-27 00:11:27De la: tigaie, la data 2009-07-26 21:14:21pai am avut si eu oroarea...pardon onoarea de a vorbi cu cativa turci.Inafara de curve si femei nu prea au alte preocupari pai si in realitate e plin centrul de turisti,mai ales pe timp de vara...
|
||
|
tigaie Postat pe 27 Iulie 2009 00:25 |
||
si te-a abotdat vreunu? ca io sincer, cunosc destui cat sa cred ca-s oameni si ei. |
||
|
geo_x Postat pe 27 Iulie 2009 00:30 |
||
De la: wews, la data 2009-07-27 00:19:06De la: geo_x, la data 2009-07-27 00:11:27De la: tigaie, la data 2009-07-26 21:14:21pai am avut si eu oroarea...pardon onoarea de a vorbi cu cativa turci.Inafara de curve si femei nu prea au alte preocupari wews bine te-am gasit
|
||
|
tigaie Postat pe 27 Iulie 2009 00:32 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| AJUTOR URGENT !!! E posibil sa fiu insarcinata? :(( | 29 | De la: felixcat 9 Iulie 2009 13:48 |
| rautaciosi!! | 28 | De la: everything_for_you 5 Iunie 2009 20:27 |
| fiti sincere!!! care este...? | 52 | De la: mascaltzone01 19 Noiembrie 2009 13:10 |
|
|
||
| Parintii! | 34 | De la: hapciucalipta 1 Septembrie 2009 15:13 |
| orgasm sau nu :)) | 97 | De la: lonely_soul 1 Iulie 2009 00:31 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.