Setari Cookie-uri

exista relatie fara sex???

De la: don_scarlatt, la data 2008-10-30 22:55:20relatii fara sex? cum sa nu... eu am o relatie ultra faina cu soacra-mea. din cand in cand imi vine sa o omor, adica mai tot timpul. cu toate astea nu i-am tras-o niciodata, ca mi-era ca se omoara singura...

uitati aici un om cu cap
sarutama
Postat pe 10 Februarie 2009 14:30
sex fara relatie da..relatie fara sex...hmmm..relatie de prietenie poate...am avut si nu pot s-o numesc relatie..
pisi323
Postat pe 10 Februarie 2009 14:31
De la: , la data 2008-12-28 13:51:23nu behai mai Dor_a de inteligenta ci de oboseala ca am obosit sa imi tot bat gura cu prostiile voaste in loc sa raspundeti la intrebarea de pe topic vorbiti cu totul altceva nu mai faceti bascalie si spuneti-mi daca ati avut vreo relatie fara sex pe bune ca mai intereseaza

unu ,,,eu nu am vazut caine sa behaie
doi am avut draga relatii de sex ,toti cred eu de aici ,dar de ce esti curiosa ,tu nu ai avut?????vin eu la tine sau vi tu la mine??
sarutama
Postat pe 10 Februarie 2009 14:32

Se intampla prin 1800, toamna, ca femeile ramaneau virgine pana in noaptea nuntii. Nimic nou pana aici...

Se intampla, insa, ca si in zilele noastre se mai gasesc cateva conservatoare care respecta traditia din 1800 (toamna). Iar aceasta veste este, pentru mine, cat se poate de surprinzatoare, mai ales in contextul in care, pentru o perfecta respectare a regulilor, este necesar ca si barbatul sa fie fecior in noaptea nuntii.

Cat ar trebui sa asteptam ca o femeie sa accepte sa faca sex cu noi? Credeam ca o saptamana, o luna, poate chiar 2-3 reprezinta o perioada potrivita. Mai mult de atat mi se pare curata nebunie, iar in conditiile in care mai mult inseamna "7 ani", deja incep sa ma gandesc daca aparatul genital al respectivului barbat este inca in stare de functionare.

Este adevarat ca uneori apare in viata ta o femeie care iti fura mintile cu totul. Esti dispus sa astepti oricat si sa faci orice pentru a o avea. Dar asta nu inseamna (cred eu) ca daca stimata d-soara refuza sa faca sex, ar trebui sa nu facem nici noi deloc (cu sau fara ea).

Poate ca este de condamnat fapta sa (nu stiu de catre cine, dar poate ca este...), dar oare prietenul ei nu a facut ceea ce am fi facut oricare din noi in situatia lui? Sau poate ca altii ar fi lasat-o de mult pe d-soara "Manastire" si ar fi cautat pe altcineva... Sau, poate ca nu...
lenyia
Postat pe 10 Februarie 2009 14:32
ete na,nu se poate decat daca sunteti eunuci hahhahahahahahaha

Postat pe 10 Februarie 2009 14:35
De la: lenyia, la data 2009-02-10 14:32:27
Se intampla prin 1800, toamna, ca femeile ramaneau virgine pana in noaptea nuntii. Nimic nou pana aici...

Se intampla, insa, ca si in zilele noastre se mai gasesc cateva conservatoare care respecta traditia din 1800 (toamna). Iar aceasta veste este, pentru mine, cat se poate de surprinzatoare, mai ales in contextul in care, pentru o perfecta respectare a regulilor, este necesar ca si barbatul sa fie fecior in noaptea nuntii.

Cat ar trebui sa asteptam ca o femeie sa accepte sa faca sex cu noi? Credeam ca o saptamana, o luna, poate chiar 2-3 reprezinta o perioada potrivita. Mai mult de atat mi se pare curata nebunie, iar in conditiile in care mai mult inseamna "7 ani", deja incep sa ma gandesc daca aparatul genital al respectivului barbat este inca in stare de functionare.

Este adevarat ca uneori apare in viata ta o femeie care iti fura mintile cu totul. Esti dispus sa astepti oricat si sa faci orice pentru a o avea. Dar asta nu inseamna (cred eu) ca daca stimata d-soara refuza sa faca sex, ar trebui sa nu facem nici noi deloc (cu sau fara ea).

Poate ca este de condamnat fapta sa (nu stiu de catre cine, dar poate ca este...), dar oare prietenul ei nu a facut ceea ce am fi facut oricare din noi in situatia lui? Sau poate ca altii ar fi lasat-o de mult pe d-soara "Manastire" si ar fi cautat pe altcineva... Sau, poate ca nu...

asta era discutia unui amicreferitoare la acest topic....parerea mea?......:fiecare face ceeace il "coafeaza" (deci consider ca exista si relatie fara sex.....si dc nu si dragoste!)
lenyia
Postat pe 10 Februarie 2009 14:46
exista si relatii fara sex poate pe la batrinete cand nu mai exista atractie sexuala dar intre un barbat si o femeie parerea mea este ca nu poate exista relatie fara sex pentru aceea nu se mai numeste relatie ci numai amicitie
ilyescorina
Postat pe 10 Februarie 2009 16:19
Dar nu l-as lasa nici macar la batranete.................

unde il prind ....oooo ies scantei..........................
sun_shine
Postat pe 10 Februarie 2009 16:53
relatie fara sex????????????
oare e nebuna? sau frigida?
sa stea asa fara sa probeze ":materialul" inainte si dupa casatorie sa se trezeasca ca-i impotent sau mai rau habar nu are ce sa faca cu "dotarea"...... "buna" idee!!!
betterrr
Postat pe 17 Februarie 2009 08:46
De la: betterrr, la data 2009-02-17 08:46:03relatie fara sex????????????
oare e nebuna? sau frigida?
sa stea asa fara sa probeze ":materialul" inainte si dupa casatorie sa se trezeasca ca-i impotent sau mai rau habar nu are ce sa faca cu "dotarea"...... "buna" idee!!!

sun_shine
Postat pe 18 Februarie 2009 11:49
super tare faza...si o crezi?....hai sa fim seriosi.....si eu fac sex de mult timp...oare mai sunt virgina?....hahahahahhahahaha
mikela_my
Postat pe 18 Februarie 2009 15:10
Da e posibil, dar ce zici atunci cind ajungi la concluzia ca tu ai tratat-o ca pe o fecioara, iar ea ....cu altcineva? Asta e marea problema. Daca esti asa sigur, sau daca nu intentionezi altceva, atunci si dragostea platonica (asa se numeste) e o solutie.
taurita61
Postat pe 18 Februarie 2009 21:10

382 mesaje
Postat pe: 28 Decembrie 2008, ora 13:51 Raporteaza abuz Citeaza Raspunde

nu behai mai Dor_a de inteligenta ci de oboseala ca am obosit sa imi tot bat gura cu prostiile voaste in loc sa raspundeti la intrebarea de pe topic vorbiti cu totul altceva nu mai faceti bascalie si spuneti-mi daca ati avut vreo relatie fara sex pe bune ca mai intereseaza

sa stii ca eu inainte sa ma mut la prietenul meu dormeam pe la el ocazitional.el incerca cateodata,cateodata dormea dus.eram virgina si vroiam sa ma asigur ca e cel care merita.dupa ce m-am mutat la el am dormit impreuna dar de abia dupa 2 luini m-am culkat cu el.si sunt 4 ani de atunci.si sunt cu el si azi.se mai intampla si de astea.dar un an nu cred.si cine a zis ca turcii sunt respectosi ca pot dormi langa tine fara sa faca sex 6 luni atunci sa stiti ca minte.basme.o zi buna
roscatika23
Postat pe 18 Februarie 2009 21:57

Oras: BUCURESTI
Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 15:10 Raporteaza abuz Citeaza Raspunde

super tare faza...si o crezi?....hai sa fim seriosi.....si eu fac sex de mult timp...oare mai sunt virgina?....hahahahahhahahaha

tare faza. oare eu mai sunt?dar nu inteleg ceva:daca nu mai e virgine de ce ar zice ca e?ii e rusine sau ce?sunt fff curioasa:mai sta cu prietenul ei acum?
roscatika23
Postat pe 18 Februarie 2009 22:06

dA TU CREZI CA EA TREBUIA SA ITI ZICA TIE DACA FACE CEVA CU EL SAU NU?.... DECI DACA URASC CEVA PE LUMEA ASTA ... PROSTIA E NR. UNU.... CHIAR NU INTELEG ACELE PERSOANE CARE ASCUND FAPTUL CA ELE SE CULCA CU IUBITII LOR SI O FAC DUPA PE FETELE CUMINTII SI INOCENTE ... PLUS CA PE DEASUPRA LE MAI SI CRITICA PE ALTELE CARE O FAC
_dulcik_
Postat pe 3 Martie 2009 21:59
Auzi esti blonda?Tu chiar o crezi?...daca iti zic si eu ca am o prietena de 2 ani si dorm in fiecare seara cu ea dar nu facem sex...ma crezi?....ipotetic vorbind....
Si in legatura cu intrebarea "exista relatie fara sex?" ...da exista...la fel cum exista broasca cu pene....
BogdanPaul
Postat pe 4 Martie 2009 03:56
nu e chiar asa sigur ca nici o relatie nu poate rezista fara sex mai ales la inceput cand sexul e de nelipsit intr-o relatie dar nu putem spune ca o relatie stabila se bazeaza numai pe sex odata ce se invecheste relatia partenerii nu mai sunt asa de ahtiati dupa sex conteaza mai mult pe incredere comunicare si sa se inteleaga bine iar apoi vine si sexul de la sine
ilyescorina
Postat pe 4 Martie 2009 20:01
n-am inteles nimic
si nu inteleg de ce te tot aplauzi
kitty_krieger
Postat pe 4 Martie 2009 20:07
Cand am vazut titlul postului ma asteptam sa fie vreo pagina de intriga ...cuprins ...incheiere...dar a fost asa o ''abureala'' de n-am inteles unde care cu cine ...prietena ..s-a ingrasat, acuzatii, sex pana la casatorie... .... ..

Sunt persoane virgine care ajung la o anumita varsta( +20 ) si le trebuie mai mult timp ca sa dobandeasca incredere in partener, e vorba de o trairi emotionale si psihologice ..ca asa e foarte simplu sa desfaci picioarele ..nu-ti trebe prea multa carte sau sa te duca prea tare capul .. bla bla bla da ce vorbesc eu de lucruri sfinte ...nu ma bagati in seama ...imi trece mie :)))! Love is better than sex !
__LL__
Postat pe 4 Martie 2009 20:26
Pai asta e cea mai mare aberatie.... normal ca nu exisa relatie de lunga durata fara sex
_dulcik_
Postat pe 4 Martie 2009 21:12
da poate fata aia nu face sex, ci dragoste :)))
Diavolyta_
Postat pe 8 Martie 2009 11:00
exista.se numesc relatii de prietenie.
dana_mv
Postat pe 8 Martie 2009 11:12
Dana, subscriu! Si chiar exista astfel de relatii intre persoane de sex opus, dar cu orientari sexuale normale, ca sa zic asa... Uneori exista tentatia de a depasi linia dintre amicitie si sex, dar depinde de cei doi pana unde sunt dispusi sa mearga...
Lucia1971
Postat pe 8 Martie 2009 11:20
De la: Lucia1971, la data 2009-03-08 11:20:40Dana, subscriu! Si chiar exista astfel de relatii intre persoane de sex opus, dar cu orientari sexuale normale, ca sa zic asa... Uneori exista tentatia de a depasi linia dintre amicitie si sex, dar depinde de cei doi pana unde sunt dispusi sa mearga...
asa este.dar pana acolo,e doar...prietenie.
dana_mv
Postat pe 8 Martie 2009 11:26
poate sa existe prietenie chiar si fara sex?eu as zice ca nu , prietenia intre o femeie si un barbat poate sa includa si sexul atunci cand exista atractie sexuala si sentimente de iubire intre cei doi....
ilyescorina
Postat pe 8 Martie 2009 18:53
De la: DiavolytaTa, la data 2009-03-08 11:00:29da poate fata aia nu face sex, ci dragoste :)))

Asta asa e... poate nu stie sa faca diferenta dintre dragoste si sex
_dulcik_
Postat pe 8 Martie 2009 21:47
si daca stie sa fac diferenta intre sex si dragoste atunci asta cum se mai numeste.............?
ilyescorina
Postat pe 9 Martie 2009 19:29
De la: ilyescorina, la data 2009-03-09 19:29:24si daca stie sa fac diferenta intre sex si dragoste atunci asta cum se mai numeste.............?
....sex....dragoste...sunt relatii intime,oricum ar fi.
dana_mv
Postat pe 10 Martie 2009 16:47
dragoste faci cu persoana pe care o iubesti , iar sex faci cu cine iti pica :)))
cam asa ar fi :D
Diavolyta_
Postat pe 10 Martie 2009 18:27
si cine ar dori sa imbine sexul cu dragostea????
luceafaru_iubirii
Postat pe 10 Martie 2009 18:29

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna 36 De la: kudika_12368 30 Noiembrie 2012 16:13
voteaza :d 4 De la: panduru88 8 Februarie 2010 19:54
Virgina la 23 de ani... 324 De la: kitty_grl 1 August 2014 07:49
Vacanta cu peripetii 36 De la: salitos 5 Mai 2010 12:24
help 6 De la: laurathegirl 3 August 2008 20:55