Mai multe
nu behai mai Dor_a de inteligenta ci de oboseala ca am obosit sa imi tot bat gura cu prostiile voaste in loc sa raspundeti la intrebarea de pe topic vorbiti cu totul altceva nu mai faceti bascalie si spuneti-mi daca ati avut vreo relatie fara sex pe bune ca mai intereseaza
|
||
|
Postat pe 28 Decembrie 2008 13:51 |
||
|---|---|---|
|
dana, daca tu postezi un comment in care iti ceri scuze celor pe care i-ai jignit si promiti ca vorbesti normal de acum incolo, iti garantez ca lumea va vorbi cu tine si iti va raspunde. eu, fiindca nu m-am nimerit in calea ta pana acum, sper ca n-o sa primesc ocari pentru asta, iti pot raspunde : Nu, nu exista asa ceva, e prea greu de mentinut, doar daca nu exista interese ascunse la mijloc. |
||
|
googoodoll Postat pe 28 Decembrie 2008 14:40 |
||
|
Da exista cea de prietenie care nu implica sex si sunt atatia care se admira se doresc dar nu si-o pun pentru ca se respecta relatia amic +amica cat despre pasajul asta : [" cunosc pe cineva care desi doarme cu iubitul ei de cand s-au cunoscut,adica de un an,ea inca afirma ca este virgina si ca niciodata nu a atins-o.si mai penibil este ca ea ii critica pe cei care fac sex inainte de casatorie."] deci inca mai avem mansatiri trimite-o acolo si nu mai zic ca mi se pare vrajeala curata sau topic deschis la "sto" |
||
|
|
||
|
real_cock Postat pe 28 Decembrie 2008 14:56 |
||
| am avut eu de ce te int? | ||
|
nsp Postat pe 29 Decembrie 2008 20:14 |
||
|
Sincer, POATE mai exista si relatii fara sex dar atunci cred ca nu locuiesc impreuna si sunt foarte credinciosi, merg pe la manastiri si se spovedesc si impartasesc la fiecare post. Eu am o prietena care desi are 27 de ani, e inca virgina si chiar doreste sa se pastreze pana la casatorie, e foarte credincioasa (e chiar si profesoara de religie). |
||
|
meekk Postat pe 29 Decembrie 2008 23:19 |
||
| Va urez un an nou fericit! Si toate dorintele frumoase, sa vi se implineasca! | ||
|
Cassey_Tarot Postat pe 30 Decembrie 2008 14:52 |
||
| deci nu imi vine sa cred unde sa ajuns in ziua de azi. daca cineva are o relatie fara sex atunci sunt martieni....sunt foarte putine persoane care vor sa astepte pana la casatorie dar exista! fiecare concepe iubirea in felul lui,eu una sunt satula de reviste, editoriale care iti dau tie tot felul de definitii inventate ca sa atraga publicul si astfel sa creasca vanzarea si prestigiul revistei.totul este o manipulare, o spalare de creier, si iti impune un stil de viata pe care , daca nu il respecti atunci esti inapoiat.prostii pentru cei care cred!!!SI FETE CARE SE LAUDA CA SUNT VIRGINE SUNT LA TOT PASUL!!!! | ||
|
dyaaa Postat pe 10 Ianuarie 2009 19:55 |
||
si eu am aceasi parere nu este chiar atat de rusinos sau penibil sa ai o relatie fara sex intradevar sunt putini barbati care vor sa astepte pana la casatorie dar totusi mai exista si asta nu inseammna ca nu iubesc sau ca nu au nici o afectiune fata de acea femei care chiar daca o doresc in gand sa faca sex totusii sunt in stare sa se abtina de la a face sex inainte de casatorie si isi manifesta iubirea fiecare in felull lui
|
||
|
Postat pe 10 Ianuarie 2009 21:43 |
||
| se poate da...am patito si eu...am vrut sa imi sarut prietenul pe gat si s-a speriat:))) | ||
|
Bibyshol Postat pe 22 Ianuarie 2009 21:25 |
||
| parerea mea este ca o relatie fara sex nu poate rezista prea mult si oricat aar incerca un cuplu sa mentina o relatie fara sex parerea mea este ca nu se poate mentine acea relatie pentru ca tot la despartire se va ajunge iar atunci cand unul din parteneri nu mai vrea sa faca sex inseamna ca unul din parteneri il insala pe celalalt facand sex cu altcineva | ||
|
ilyescorina Postat pe 23 Ianuarie 2009 21:55 |
||
e penibil.........
|
||
|
Postat pe 23 Ianuarie 2009 23:20 |
||
nu exista relatie fara sex........ orkat de mult iubesti persoana respectiva la un moment dat se ajunge si la sex..........
|
||
|
Postat pe 23 Ianuarie 2009 23:23 |
||
De la: baby_sabinutza_love, la data 2009-01-23 23:23:42nu exista relatie fara sex........ orkat de mult iubesti persoana respectiva la un moment dat se ajunge si la sex.......... da' de prietenii, ai auzit puisor!? |
||
|
Postat pe 23 Ianuarie 2009 23:44 |
||
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 23:44 Raporteaza abuz Citeaza Raspunde De la: baby_sabinutza_love, la data 2009-01-23 23:23:42 nu exista relatie fara sex........ orkat de mult iubesti persoana respectiva la un moment dat se ajunge si la sex.......... da' de prietenii, ai auzit puisor!? inca nu...are doar 15 anisori |
||
|
Postat pe 23 Ianuarie 2009 23:54 |
||
|
hai mai ca sunt si ele mici :)) si eu sunt mica :P dar am trecut de etapele astea, de fapt, cred ca am sarit peste ele :)) Totusi nu vreau sa imi imaginez ca o sa am o fata si la 14-15 ani vb de sex degajat, este curioasa daca s-ar dezvirgina daca s-ar masturba...ma trec fiorii cand ma gandesc :)) |
||
|
Postat pe 23 Ianuarie 2009 23:59 |
||
exista relatie fara sex, depinde si de perosna repsectiva mai nu toata lumea vrea doar o simpla relatie dar exista si relatii fara sex...
|
||
|
Postat pe 24 Ianuarie 2009 00:00 |
||
ati vazut fetele...stie io mai bine ..arsena,te-am mai tzucat io azi...mai merge odata
|
||
|
Postat pe 24 Ianuarie 2009 00:01 |
||
De la: oktober, la data 2009-01-24 00:01:54ati vazut fetele...stie io mai bine
|
||
|
Postat pe 24 Ianuarie 2009 00:03 |
||
De la: , la data 2008-12-28 13:51:23nu behai mai Dor_a de inteligenta ci de oboseala ca am obosit sa imi tot bat gura cu prostiile voaste in loc sa raspundeti la intrebarea de pe topic vorbiti cu totul altceva nu mai faceti bascalie si spuneti-mi daca ati avut vreo relatie fara sex pe bune ca mai intereseazada exista |
||
|
nor_pufos Postat pe 24 Ianuarie 2009 00:41 |
||
|
||
|
danaela61 Postat pe 24 Ianuarie 2009 09:17 |
||
depinde de varsta
|
||
|
danaela61 Postat pe 24 Ianuarie 2009 09:18 |
||
De la: geo_tz, la data 2009-01-23 23:44:53De la: baby_sabinutza_love, la data 2009-01-23 23:23:42nu exista relatie fara sex........ orkat de mult iubesti persoana respectiva la un moment dat se ajunge si la sex.......... geo hai sa fim si noi prieteni si sa dormim in acelas pat nu stiu cat timp,poti??eu zic ca nu ....ce naiba geo santem in sec 21!!!! |
||
|
catch_a_fire Postat pe 25 Ianuarie 2009 10:47 |
||
| Ce e fratilor cu mentalitatea asta a voastra?ce vin se pare asa dubios k exista relatii fara sex...???acestea exista acolo unde e vb de o dragoste sincera si reciproca...evident k ulterior se poate vb si despre sex..dar asta in mom in care cei doi parteneri vor fi pregatiti! | ||
|
roxana_capatina Postat pe 6 Februarie 2009 13:03 |
||
De la: catch_a_fire, la data 2009-01-25 10:47:05De la: geo_tz, la data 2009-01-23 23:44:53De la: baby_sabinutza_love, la data 2009-01-23 23:23:42nu exista relatie fara sex........ orkat de mult iubesti persoana respectiva la un moment dat se ajunge si la sex.......... prietenii nu trebuie sa doarma neaparat in acelasi pat. Si daca se intampla sa doarma, in niciun caz nu este obligatoriu sa faca sex
|
||
|
Postat pe 6 Februarie 2009 13:07 |
||
| Topicul este despre RELATII fara sex, nu despre prietenii. O relatie presupune doi oameni care se plac, sunt intr-o relatie, au niste sentimente unul pentru altul, nu sunt doi amici care dorm fund in fund in fiecare seara. Asta nu mi se pare normal. O relatie, repet, este bazata pe sentimente, pe dragoste, si aici vine automat si partea sexuala. Daca cei doi nu au astfel de activitati, atunci nu mai este relatie, ci un acord...stau impreuna din cine stie ce motive, este ceva la mijloc. Acuma sa fim sinceri...da-o naibii de treaba...nu va mai dati sfinti ca vezi doamne totul se reduce la sex, vai mama ce nenorocire!! Cred ca traim cu totii in aceeasi lume si daca nu suntem constienti poate facem ceva sa ne trezim la realitate fortzat! | ||
|
mrskattousa Postat pe 6 Februarie 2009 13:17 |
||
da cu siguranta sunt relatii fara sex!!! la gradinita sau clasele 1-5 k deja la 5-8 ne intindem dak facem afirmatii de genu....
|
||
|
bruneagra25 Postat pe 6 Februarie 2009 14:03 |
||
De la: isa_20, la data 2008-09-24 09:32:20cunosc pe cineva care desi doarme cu iubitul ei de cand s-au cunoscut,adica de un an,ea inca afirma ca este virgina si ca niciodata nu a atins-o.si mai penibil este ca ea ii critica pe cei care fac sex inainte de casatorie..el nu a fost virgin si chiar in prima luna de cand era cu ea a facut sex cu alta...acum el s-a mutat la iubita lui insa mai umbla si cu altele...ce sa mai cred?????apropo,tipa de cand e cu el a inceput sa se ingrase foarte tare... pai de ce s-a ingrasat? zi-i ca sexul ajuta la consumarea caloriilor.... |
||
|
Aladiah Postat pe 10 Februarie 2009 14:15 |
||
De la: roxana_capatina, la data 2009-02-06 13:03:56Ce e fratilor cu mentalitatea asta a voastra?ce vin se pare asa dubios k exista relatii fara sex...???acestea exista acolo unde e vb de o dragoste sincera si reciproca...evident k ulterior se poate vb si despre sex..dar asta in mom in care cei doi parteneri vor fi pregatiti! Dragutza mea, tu ai citit prima postare a topicului? Sau ai aflat ca suntem in pana de mascote, si te-ai gandit sa te oferi voluntara? Daca-i pe-asa, spune-ne, ca dau sfara'n tzara si te primim cu fanfara si toate onorurile, ca tare penurie mai e in ultimul timp... Danutza si-a sters contul, Tudoritza nu mai vrea sa ne convinga de sfintenia lichidului galben, nea Screloza nu a mai primit nici un premiu "Mr. Muscle" ... Bate vantul, ce sa mai!
|
||
|
Dor_a Postat pe 10 Februarie 2009 14:21 |
||
Am pregatit covorul rosu si petalele de trandafiri le-am pus in cosuletz.
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 10 Februarie 2009 14:25 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-02-10 14:21:39De la: roxana_capatina, la data 2009-02-06 13:03:56Ce e fratilor cu mentalitatea asta a voastra?ce vin se pare asa dubios k exista relatii fara sex...???acestea exista acolo unde e vb de o dragoste sincera si reciproca...evident k ulterior se poate vb si despre sex..dar asta in mom in care cei doi parteneri vor fi pregatiti!
|
||
|
sarutama Postat pe 10 Februarie 2009 14:27 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| help.me! | 17 | De la: _Cryssa_ 5 Mai 2011 21:12 |
| eu leu, el rac | 2 | De la: ik22 28 Iulie 2010 04:28 |
| sunt sau nu insarcinata?urgent | 26 | De la: kudika036909 7 Octombrie 2013 14:54 |
|
|
||
| e normal?? | 11 | De la: melycrys 19 Septembrie 2008 00:03 |
| buna | 3 | De la: Radu_Fidel_1 29 Septembrie 2015 15:46 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.