Mai multe
| luati o pauza si vede-ti dupa ce se inampla... | ||
|
_dulcik_ Postat pe 4 Martie 2009 21:56 |
||
|---|---|---|
|
Hai sa`ti marturisesc ca si eu sunt mai rece de fel, iubitul meu ma dragaleste mereu si e un scump dar eu de multe ori ma comport rece, am nevoie de "aer" fara vre`un motiv..pur si simplu, desi ne iubim si ne intelegem..suntem impreuna de 3 ani si... Adevarul e ca de prea mult ce ma iubeste, uneori ma sufoca, el asa este..iar eu nu prea stiu sa`mi manifest afectiunea mereu, dar am si momentele mele cand ii arat cat il iub, cand il alint in egala masura Ideea este ca daca ea nu iti arata niciodata ca simte ceva..te`ai gandit ca e posibil sa n simta nimic? Nu stiu ce sa zic..eu cred ca tu singur ar trebui sa stii,daca te iub si nu tsie sa`ti arate..daca ea nu8 stie invat`o |
||
|
Cherry_bob Postat pe 5 Martie 2009 14:18 |
||
| pai vb cu ea si intreab-o ... poate k ei nu ii place sa o sufoci | ||
|
|
||
|
_dulcik_ Postat pe 5 Martie 2009 17:11 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Buna | 10 | De la: geo_x 4 Septembrie 2009 16:24 |
| caderea parului | 10 | De la: _dulcik_ 11 Martie 2009 20:47 |
| intrebare... | 11 | De la: yarinay 24 Februarie 2009 18:50 |
|
|
||
| fetelor ajutati-maaa!! | 2 | De la: myrrwna 10 Mai 2009 10:52 |
| Ce se poarta toamna asta in materie de imbracaminte??? | 14 | De la: AlexandrinaS_Memories 16 Ianuarie 2009 14:05 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.