Mai multe
asta ziceam si eu
|
||
|
ilyescorina Postat pe 7 Martie 2009 21:54 |
||
|---|---|---|
mult prea tare rad cu lacrimi
|
||
|
dodosweet Postat pe 24 Martie 2009 01:50 |
||
|
||
|
|
||
|
Diavolyta_ Postat pe 27 Martie 2009 16:18 |
||
cand am ''facut-o'' (sau ma rog ca nu se poate spune asa)...cand am incercat sa o fac cu un pusti care era virgin si si-a dat drumul cand m-a vazut goala
|
||
|
Anonima_007 Postat pe 29 Mai 2009 13:09 |
||
De la: iris_4_ever, la data 2008-10-24 21:18:49Am si io o poveste doar ca nu as putea spune ca e stupida pentru ca a fost un pic dureroasa si amuzanta in draci ...eu una am ras cu lacrimi in timp ce prietenul meu suferea Am ras cu lacrimi =))))))))))
|
||
|
Postat pe 23 Iunie 2009 14:42 |
||
| Mai am si eu una,nu'i nush ce de haioasa....mama prietenului meu a primit o fatza de masa extraordinara( dupa spusele ei ) ...era termorezistenta si asa si pe dincolo....pana ne'am dat hutza mai violent pe ea si s'a rupt si s'a indoit si numa noi stim cum am stat cu tava incalzita pe ea, ca doara'doara o sa se mai intinda si nu o sa se observe...si inca una la o prietena acasa...era inainte de craciun, ne adunasem la ea acasa sa vb de una alta...si ne'a venit pofta de hutza, ne'am pironit in baie si mai mult de jumatate de ora tot bateau astia la usa si incerecau sa ne scoata ca le trebuia la wc...bineinteles ca toti au ajuns sa faca pishu afara in frig, si tipa s'a ales cu niste lucruri sparte prin baie...nasol. | ||
|
godesshera Postat pe 23 Iunie 2009 14:49 |
||
nu am avut parte de partide stupide
|
||
|
yumy Postat pe 23 Iunie 2009 14:51 |
||
cea mai stupida...cind intra ....si iese repede
|
||
|
pamela_1 Postat pe 23 Iunie 2009 15:10 |
||
|
||
|
yumy Postat pe 23 Iunie 2009 15:11 |
||
misto topikul.....sunt multe intimplari hazlii
|
||
|
pamela_1 Postat pe 23 Iunie 2009 15:17 |
||
o da
|
||
|
yumy Postat pe 23 Iunie 2009 15:25 |
||
|
Nu au fost stupide , ci comice.. de exemplu odata cand ma dusesem in vizita la matusa mea , si ea plecase cu sotul ei in oras..se facuse seara si venise prietenul meu sa ma vada..stateam in hol si se vedea prin geamul de la usa de la intrare tot. am inceput noi grozavia, a durat mult, si noroc ca atunci cand m-am dus sa ma spal in baie am auzit si batand la usa.noroc ca era perdeaua si seara si nu se vedea prea bine de data asta.eu am si uitat de spalat am iesit din baie fara sa apuc sa imi pun chilotii pe mine, doar panatalonii, si pe el il vedeam cum fugea in dormitor cu panatalonii in vine si faza tare ca el era inaintea mea si nu reusea sa deschida usa la dormitor si eu tot il impingeam .Am ras de muream amandoi, si ce noroc.La fix am terminat
|
||
|
Postat pe 23 Iunie 2009 15:46 |
||
si eu am avut o faza atat de penibila...eram eu cu un negru,imi placea la maxim de el,cert e ca voiam doar o aventura cu el,cand ajungem noi in pat si i-am vazut p___ am incremenit nu mi-a venit sa cred ce dimensiuneeeeeeeeee mamaaaaaaa ramasesem cu ochii pe ea ,asa...ne-am sarutat noi asa rapiid si i baga el,cand dupa un minut se opreste,il intreb ce faci de ce te-ai oprit?pai...cred ca am terminat..la care eu am izbucnit in ras ca nu credeam,dar el era serios.va dati seama ca a fost dezastru,nu ma gandeam ca la cat o avea si la cum arata de misto sa nu fie prea bun la pat
|
||
|
dalilascumpy Postat pe 23 Iunie 2009 16:50 |
||
De la: ella_688_2008, la data 2008-10-24 23:49:59Cred ca multi de aici vorbiti din filme :)))))))))hhaaha inseamna ca ai o viata prea monotona,sau nu sti sa gusti momentul |
||
|
dalilascumpy Postat pe 23 Iunie 2009 17:43 |
||
De la: MARTHE, la data 2008-11-20 19:54:50 Buna copii, doamne ce-am ras esti tareeeee
|
||
|
dalilascumpy Postat pe 23 Iunie 2009 19:03 |
||
ehhh multe s pot intampla...uite noi am dorit sa o facem odata cu prezervativ....chiar dak foloseam pastile...voiam sa vedem cum e...ne sarutam maingaiem, alea alea...si kn ajungem la punctul culminant...imi pune pachetelu ala in mana si imi spune "Hai~!"...la care eu intr ce sa fac cu chestia aia...si aja am avut o discutie de vreo 1`0 min despre cn ar trb sa puna prezervativul...iar eu am ramas cu "Chestia"(prezervativul) in mana si radeam aman2...fiind fff inkpatanati o tineam pe a noastra...pana la urma l-am aruncat unde am nimerit...si am trecut la actiune aja...partea buna a fost k nu ne-a pierit chefu in timpul ala....a ramas o amintire frum...si aqm mai radem...
|
||
|
ZuZu24 Postat pe 24 Iunie 2009 14:42 |
||
se poate cite o data sa fie barbatul prea inhibat si sa nu poata sa isi foloseasca scula... asta nu inseamna ca nui bun..pur si simplu inhibitia....am o prietena care murea de ris ca de 2 ori sa intimplat asa...si se gindea ca tipu nu le are cu sexul...insa dupa ce a scapat de inhibitii......era tipa super incintata de ce armasar este ...sunt diverse lucruri care mai impiedica ....o buna partida de sex
|
||
|
pamela_1 Postat pe 24 Iunie 2009 14:57 |
||
|
||
|
yumy Postat pe 24 Iunie 2009 14:59 |
||
De la: Lucia1971, la data 2008-09-24 19:46:06Stupid poate fi si atunci cand vrei sa faci o gingasie cu un barbat si iti dai seama ca tocmai ai terminat de gatit si mainile iti miros a usturoi sau mai stiu eu ce... Stupid e si atunci cand o faci cu un leberwurst, se sparge membrana si pe urma vii la gine sa ti se faca spalaturi vaginale ca sa te cureti (asta e valabil la femei)... Stupid e sa o faci cu o sticla de bere, sa se faca vid in sticla si sa nu mai poti sa o scoti... Sa mai zic? nu stupid ci trist,e faptul ca o tanara femeie nu stia ce sa faca atunci cand am pus o pe ea deasupra,desi abia iesise dintr o relatie f lunga.am ramas neplacut surprins ca in toti anii ani de relatie nu a avut ocazia sa faca sex si in pozitia asta(sau poate in oricare alta pozitie in afara de cea a misionarul).bine dupa aia am vb cu ea si mi a zis ca nu i place sa "munceasca" .cred ca a fost doar o scuza.s a simtit un pic rusinata si de asta mi a dat raspunsul ala pt ca in a 3 a zi de sex, cand deja prinsese miscarea,era toata umeda si prinsa in moment.deci daca nu i placea sa "munceasca" nu mai vroia sa fie ea deasupra si a 2 a si a 3 a oara.....cred ca "norocul" ei a fost ca a dat peste un scorpion ca mine,caruia ii place sa experimanteze si n are hibe in acest domeniu. in concluzie e trist ca desi unele persoane au o vasta experianta sexuala,nu se bucura de tot ce sexul poate oferi.parerea mea. aah si tot ce am scris aici e adevarat nu e o inventie. |
||
|
GreenScorpio Postat pe 24 Iunie 2009 15:28 |
||
|
||
|
yumy Postat pe 24 Iunie 2009 15:42 |
||
De la: , la data 2008-09-24 19:24:52era o data in noapte............luna ne lumina(da afara),stelele ne priveau.........si el mandru ca ii iese cv in seara respectiva.......se aseza...........ma saruta............ma excita...........gemeam usor........il vroiam sa ma faca sa .......zbor ....cred........ma atinse ...ma gadila...imi saruta pasarika.....era frumos ...ooo....f frumos......saracul excitat era.........se intarise maduva......dar dupa 30 min cam asa.............ramasa cu buza ...nu cu limba iesita din gura sa............si uite asa partida de sex nu ii reusi ...ca fu fata a dracu si-l refuza ....dupa ce se mai excita.....si ma mai saruta........... |
||
|
kudika060420 Postat pe 18 August 2009 18:31 |
||
M-AM BINEDISPUS PE ZIUA DE AZI
|
||
|
Andre_Ioana Postat pe 19 August 2009 17:34 |
||
De la: ZuZu24, la data 2009-06-24 14:42:11ehhh multe s pot intampla...uite noi am dorit sa o facem odata cu prezervativ....chiar dak foloseam pastile...voiam sa vedem cum e...ne sarutam maingaiem, alea alea...si kn ajungem la punctul culminant...imi pune pachetelu ala in mana si imi spune "Hai~!"...la care eu intr ce sa fac cu chestia aia...si aja am avut o discutie de vreo 1`0 min despre cn ar trb sa puna prezervativul...iar eu am ramas cu "Chestia"(prezervativul) in mana si radeam aman2...fiind fff inkpatanati o tineam pe a noastra...pana la urma l-am aruncat unde am nimerit...si am trecut la actiune aja...partea buna a fost k nu ne-a pierit chefu in timpul ala....a ramas o amintire frum...si aqm mai radem... daca nu stie sa-si "monteze" un prezervativ, roaga-te sa nu te insele. |
||
|
radhookoo Postat pe 20 August 2009 17:27 |
||
| loading 99%.... | ||
|
felixcat Postat pe 20 August 2009 18:19 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| am nevoie de un sfat urgent | 8 | De la: chryss_tyna 11 Februarie 2009 21:11 |
| primul sarut | 371 | De la: kudika_972424 19 August 2014 00:47 |
| Marire penis | 254 | De la: kudika_1037813 9 Iulie 2019 09:13 |
|
|
||
| fericire si sex | 28 | De la: mimi_ca29 21 Ianuarie 2011 21:31 |
| Pro sau contra Reductil? (pastile pentru slabit) | 21 | De la: kudika061192 20 August 2009 16:45 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.