Setari Cookie-uri

cea mai stupida partida de sex :D, acum sa va vad :))))

hai sa va zic eu una recenta...oarecum obisnuita....am fst aseara cu pr meu la cinema. am vazut madagarscar 2....toate bune si frumoase.... : el a zis k vrea sa ma duca aks k era ff obosit...dar eu nu si nu....k vreau sa mai stau cu el k le zisesem alor mey k ajung mai tarziu aks si era pacat sa pierdem ocazia....i-am zis k nu facem nk dk nu vrea pt k e obosit....oricum ajungem la el aks....se duce la parinti lui sa le zica k a venit si k nu nevoie sa vina maicasa sa-i bage lemne pt k nu mai pleca in orash (sta la casa iar parintii lui erau in alta casa)....vine si-mi zice :"sa vezi k vine george peste noi k i-am zis k vb mai tarziu" la care eu "hai k nu o sa vina...fi linistit!"...
normal k el nu a avea chef sa stam si incepem noi distractia... .ne dezbracam si ne sarutam...stiti voi...stiam k e obosit asa k m-am gandit k ar fi bine sa stau eu deasupra pt inceput si in timp ce ma miscam eu acolo in toata splendoarea mea ma aplec putin peste el.....si cine credeti k intra si intra??...maicasa!!!!!!!!!!!! si intreaba cv de genu' :"ce e cu galagia asta?"...sml-confused0006: .eu nu imi amintesc decat usa deschisa....si deoarece ma lasasem peste el exact pe partea cu usa nici el nu a vazut-o....am ramas traumatizata...am zis k vreau sa ma ascund undeva sa nu ma mai gaseasca nimeni...si k nu vreau sa o mai vad pe maicasa cel putin o luna.....el saracu era la fel de pierdut in spatiu...a zis k nici nu se mai duce sa-i ceara sa-i puna masa :sml-o happy0009:
nush cum naiba dar eu park am cv cu familia lui....la inceputul reletiei noastre....am fst la el....si din una in alta....am ramas fara bluza pe mine....aveam ink pantaloni....si bate taicaso la usa....el a strigat k nu intra dar taicaso e cam incapatanat asa k a intrat,.....ne adusese niste cirese....doamne ce am mai ras si atunci...problema e k at nu-l stiam pe taicaso deloc...aia a fst prima mea intalnire cu el...in schimb cu maicsa ma inteleg chiar bine...e o persoana draguta....nu crd k o sa ma mai uit in ochii ei muuuult timp
smile4life
Postat pe 11 Ianuarie 2009 12:02
nu am mai ras de mult timp cu atata pofta...
am si eu cate ceva in cufarul cu amintiri, dar acum, ca am citit tot ce ati povestit voi, parca nu mai sunt asa de tari fazele... o sa vi le spun alta data...
oricum mersi pentru terapia prin hohote de ras, aveam nevoie
catalexis
Postat pe 11 Ianuarie 2009 12:56
priapism, eventual...
albertinasb
Postat pe 11 Ianuarie 2009 16:09
si eu am ras cu lacrimi la fazele pe care le-ati povestit.
app de virgini, am si eu o..patzanie. acum vreo cativa ani eram cu un tip mai mic decat mine...n-avea saracul decat 16 ani, si era virgin. pana si primul sarut tot cu mine se intamplase. el se mutase impreuna cu parintii la vara lui, pt o perioada; vara cu care eu eram buna prietena. asa ca intr-o seara...fiind noi 3 singuri acasa, stateam la taclale, una alta.... la un moment dat, tipa se duce in balcon sa fumeze o tigata. noua ce ne trece prin cap? o inchidem in balcon. zis si facut. apoi ne gandim sa facem si noi o treaba, ca alta ocazie nu prea mai pupam. incepe el sa se joace cu degetele acolo jos, dar la un moment dat se uita la mine si imi zice:"auzi, explica-mi si mie cum vine treaba pe aici, k eu nu prea inteleg". normal...imi venea sa rad, dar m-am abtinut... in fine...isi pune baiatul prezervativ..incepem noi o treaba...dar era asa de..mic..k de abia il simteam. asa k m-am enervat si i-am zis sa scoata prezervativul, k eu oricum iau pastile. cand a auzit, l-a si scos, si l-a aruncat pe undeva...faza e k dupa putin timp s-a auzit usa...venisera ai lui cu bagajele, k abia se mutau. ne-am imbracat in graba, fiind vara n-aveam prea multe de pus pe noi, i-am dat drumul fetei din balcon si ne-am asezat cuminti toti 3 pe canapea.
ai lui, de cum au intrat, s-au dus direct la cutia cu prezervative si au observat k lipseste unul si in scurt timp l-au si vazut aruncat pe covor. si-au dat seama ce s-a intamplat si, contrar asteptarilor, l-au luat in brate si l-au felicitat k nu mai e virgin, apoi au inceput sa-l intrebe cum a fost...etc. la un moment dat n-a mai rezistat si le-a zis k ar fi fost si mai bine dak l-ar fi lasat sa termine
Lexy87
Postat pe 11 Ianuarie 2009 18:11
De la: iris_4_ever, la data 2008-09-24 19:14:10uite un subiect interesant

e foarte interesant iris la posturile lu bella rossa ai zis ca nu e interesant deloc si ca nu il intelegi si te-ai luat de ea si avei chef de cearta iar aici e interesant topicul cand e vorba de sex la altele nu le intelegeti stii cand ti-am scris ce nu intelegi si de ce nu e bun topicul lui bella rossa ptr ca nu se scrie despre sex expre am intrat aici sa vad dak te gasesc ca eram sigura ca am sa te gasesc unde se scrie de sex bravooooooooooooo
bruni_eu
Postat pe 11 Ianuarie 2009 18:37
Nici nu vreau sa-mi imaginez cum a fost faza de care povesteti tu..dar cred ca mai mult decat penibila. Bine ca a avut efect apa rece, si nu a fost nevoie sa chemati un medic. Am auzit ca uneori doar medicul poate face ceva in astfel de cazuri...:P
ragatza2007
Postat pe 11 Ianuarie 2009 18:39

Partida stupida de sex pentru e cind cunosti un barbat si ti se pare ca " te va rupe" ca e foarte pasional si ca veti avea un sex nebun si cind se ajunge la alcel moment iti dai seama ca e bun de nimic are penisul cit un degetar si nici macar nu site sal foloseasca si in loc sa te sarute ca lumea te mozoleste doar
Din pacate am avut asemenea experiente si e foarte enervant
pseudonim
Postat pe 11 Ianuarie 2009 18:58
cea mai penibilia...poi e proaspata, merita povestita...io si el...io 25, el 40...ai fi zis ca la varsta lui stie ceva mai mult de atat...dupa ca am stat amandoi aproape o juma de ora pe canapea, cu ochii in televizor, ma gandesc "mah, il astept de 3 ani, e cazul sa fac eu primul pas"...si-mi dau tricoul jos...in fine, incepe actiunea, dupa care ma trezesc data jos din pat din cauza de exces de zel din partea lui, cu matza lui calare pe mine...jenant...mai ales ca mi-era groaza de pisici in dormitor...
acelasi tip, ceva mai recent...ne intalnim noi la locul lui de munca, dupa ce toata lumea se carase pe acasa...intram in sala de protocol, incuiem usa...ne facem de cap, iesim....si SURPRIZA ...alarma era pusa, usile se blocasera deja si noi eram prinsi inauntru, cu patura in brate...va dati seama cam ce figura a facut seful lui cand a venit sa vada ce s-a intamplat...jenant tare...
acelasi tip, masina, camp...trecut bine de miezul noptii...ne facem noi de cap pe bancheta din spate, dupa care ies eu in boscheti...adica la vreo cative metri de masina...timp in care un tip, nu ma intrebati ce facea la ora aia acolo, trece pe langa mine...va dati seama ca am lesinat fara sa dau de veste...nu mai fac sex in masina in viatza mea...si nu pe camp...:D
crissa_909
Postat pe 11 Ianuarie 2009 23:51
De la: bruni_eu, la data 2009-01-11 18:37:37

e foarte interesant iris la posturile lu bella rossa ai zis ca nu e interesant deloc si ca nu il intelegi si te-ai luat de ea si avei chef de cearta iar aici e interesant topicul cand e vorba de sex la altele nu le intelegeti stii cand ti-am scris ce nu intelegi si de ce nu e bun topicul lui bella rossa ptr ca nu se scrie despre sex expre am intrat aici sa vad dak te gasesc ca eram sigura ca am sa te gasesc unde se scrie de sex bravooooooooooooo

"eo"-s baiat si nu-nteleg din lumea fetelor mai nimic... da' mi se pare ca si tu ai chef de cearta daca vine vorba de iris...
radhookoo
Postat pe 12 Ianuarie 2009 02:45
am patit-o asta vara...el avea prietena dar mie imi cazuse cu tronc...asa ca l-am chemat la mine knd mma era plecata...si dupa ce k m-a si mozolit..cik el asa saruta...in fine...dar dupa ce ca eu stateam deasupra..dupa 10 minute ma intreaba ,,da nu te-ai terminat"...va imaginati ca m-am blocat...si chiar k m-am treminat:))))....
o_parte_din_rai
Postat pe 12 Ianuarie 2009 16:50
De la: radhookoo, la data 2009-01-12 02:45:39

"eo"-s baiat si nu-nteleg din lumea fetelor mai nimic... da' mi se pare ca si tu ai chef de cearta daca vine vorba de iris...

raducule lasa asta , ia zi povestea ta
gabi8ma
Postat pe 12 Ianuarie 2009 19:51
De la: gabi8ma, la data 2009-01-12 19:51:26

vezi ca e pe pagina 6 un pic dupa mijloc. ;) si mai sunt... da' n-am rabdare sa scriu.. plus ca stii stilul meu de povestit... presupunand ca vede vre-una, o sa ma vaneze ca sa ma vada spanzurat :P
radhookoo
Postat pe 13 Ianuarie 2009 14:39
super tari povestioarele:))))
bughitza
Postat pe 13 Ianuarie 2009 16:36
sooper tari povestioarele.Sunt pe jos de ras:P
alecsutza5
Postat pe 13 Ianuarie 2009 18:10
Pacat k sunt la munca si nu am putut sa rad cat am vrut.......bestiale unele intamplari....
tania0
Postat pe 14 Ianuarie 2009 16:57
Super tare..am intrat intr-o doara, sincer nu credeam sa gasesc ceva de doamne ajuta..dar..am ras..este drept.. pe infundate ca se doarme in casa..dar am ras cu lacrimi..
martha69
Postat pe 15 Ianuarie 2009 02:31
mi-am amintit o bucata din tinerete... nici nu imi incepusem viata sexuala pe atunci, insa nu stiu de ce, toata lumea parea sa creada altceva. intr-o seara am plecat in oras cu o amica si cu sora'sa. nici una, nici doua apar gagii lor, unul mai zavragiu decat celalalt. unul in plus. schema, imi zic. astea vor sa ma marite. am dat de dracu, sau macar de un fratior mai mic de-al lui. cand baiatul fara cupla s-a dat la mine si mi-a si spus sincer ca mi-o pune, mi-am zis ca gata, pan' aici mi-a fost, am incurcat-o si basta. da' am cerut voie sa imi pudrez nasucul. birtu' era intr'o curte, pe niste stradute la dracul in praznic... era prin nouazeci cred. asa ca de la buda, am sarit gardul intr'o gospodarie vecina, era intuneric deja. si am sters-o. mama, mama ce viteza aveam, in ciuda obiceiului meu de a calca de doua ori intr-un loc. pe drum mi s-a parut ca ma urmaresc tot felul de chestii reale sau ireale, muream de frica, mi-era urat. am zis bogdaproste cand am vazut blocul unui amic din copilarie. sus la iedu', mi-am zis, am scapat de umblat noaptea singura, ma duce asta acasa. da' lui ii era lene. las'' ca dormi la mine, mi-a zis. nu ies acu' nici sa ma f... pai unde dorm, frate, ca sunt toate camerele pline. dormi cu mine, unde vrei sa dormi? cu tata? nu, frate, ca miroase a scleroza. hai da niste bermude ca doar n-oi dormi in blugi. sar in bermude. arunc ce mai aveam pe mine, raman in maiou si in semiizmenele omului si ma bag la nani. ba, io la margine. bine, fata, zice si il simt ca se foieste pe la spate. ce faci, frate? nu imi gasesc locu'. pai grabeste-te ca te dau jos din pat, ii zic si el nici una, nici doua o manuta pe tatica, una pe domnisorica... io inlemnesc... el intepeneste... ce puii mei faci? pai nu mai fac nimica. mi-am dat drumu' in chiloti, ca de cand asteptam sa pun si io mana pe tine...
nu a fost sex, da' penibil a fost pentru bietu' om. am adormit inainte sa se intoarca de la baie. nu pot sa va spun ce fata avea cand m-am trezit in dimineata urmatoare si nu puteam sa ma uit la el fara sa ma tavalesc de ras.
am fost off topic rau?
catalexis
Postat pe 15 Ianuarie 2009 22:51
De la: radhookoo, la data 2009-01-13 14:39:32

vezi ca e pe pagina 6 un pic dupa mijloc. ;) si mai sunt... da' n-am rabdare sa scriu.. plus ca stii stilul meu de povestit... presupunand ca vede vre-una, o sa ma vaneze ca sa ma vada spanzurat :P

nu pot sa cred tu esti intotdeauna un dulce nu crec oricum sa te vaneze sa te spanzure , sa te toace marunt poate , da mai stii ?
gabi8ma
Postat pe 15 Ianuarie 2009 23:05
nu mi s-a intamplat mie, dar atat de mult am ras ca vreau sa va povestesc si voua...
tipul rasat, 56 de ani dornic de aventuri amoroase suna la un anunt din ziar si invita o tipa tanara super corp, profesionista la el acasa... merge in baie o spala pe tipa si o sapuneste dar fara actiune la motor... apoi merg impreuna in dormitor...deja se inserase afara... o saruta jos...apoi urca incet in sus la sani o linge si incepe sa o muste usor de sfarc... la un moment dat fata tipa si se ridica in graba din pat... tipului ii ramasese proteza agatata de sfarc .... (si asta fraier...parerea mea e ca ar fi fost mai de succes fara proteza ;)
girisci
Postat pe 18 Ianuarie 2009 13:22
oooau mama da ce am ras vream sa postez si eu ceva insa nu poate concura cu ce atzi trait voi mi sa intaplat in urma cu cativa ani eram in ultimul an de liceu un tip foarte frumos se tot tzinea dupa mine insa intro zi eram in sal de sport (cica imi era rau)si nu eram cu totzi colegii la antrenament pe teren afara vine el al mine ma ia din nou cu vrajeala (cei drept era priceput)apoi incepe sa ma mangaie sa am sarute noroc ca pe atunci nu eram al fel de nebuna ca o facem in sala de sport asa ca lam rugat sa incetee asa ac el am invitat la el in mintea mea mama sa vezi e norocoasa is baiat frumos super bine clagit saruta bestial in mintea mea urma sa am super partida mam dus la el unde ram asteptata intro atmosfera foarte romatica lumanari trandafiri tot tacamu dupa saruturi pe sani asta am simtzit ca i sa ridicat si iam dat jos halatul acre il avea pe el eu oricum maia vem numa fusta pe mine aia ridicata pe talie i vream sa am joc si am inceput sal sarut pe gat apoi cand sal saur pe piet simpt un jet fierbinte si il aud ooau da ce buna esti nu mi sa mai inaplat sa termin asa repede tu chiar aveai de gand sa mio s***i a cazut ceru pe mine ma simtzeam penibil da pe el in consideram dobitoc

alina_delicioasa
Postat pe 18 Ianuarie 2009 17:25
De la: gabi8ma, la data 2009-01-15 23:05:17
De la: radhookoo, la data 2009-01-13 14:39:32

nu pot sa cred tu esti intotdeauna un dulce nu crec oricum sa te vaneze sa te spanzure , sa te toace marunt poate , da mai stii ?

nu stii niciodata. :))
radhookoo
Postat pe 19 Ianuarie 2009 01:27
cred ca e prima data cnd postez, da' e prea tare topicu`...in fine, aveam vreo 17 ani si faceam si eu sex printre primele dati. eram la mine in camera, la marginea patului, tipu` in fatza mea, in genunchi cu o anumita treaba...intra tata (care a facut box si rugby..deci nu`i mic) !!! Intra, tipu` se ridica, trece prin fatza lui (era in curu` gol ;)) si se ascunde dupa usa...eu m`am rushinat si`am tras repede ceva pe mine. In tot timpu` asta tata statea in usa:| credeam ca ma ia la bataie...dar in schimb a zis "am facut compot ! vreti compot?" si azi imi aduc aminte cu drag de faza aia
cioxy
Postat pe 12 Februarie 2009 11:03
o faza tragic-comica mi s a intamplat si mie .
eram cu niste prieteni (3 baieti -..S , A ,D)intr o seara , si la un momentdat incep sa vb ei de marimi. D spunea ca a fost coleg cu A in liceu si ii era jena sa mearga impreuna la baie pt ca A o are imensa , eu cu A am fost "amicii cei mai buni " o data si mi s a parut ca nu avea nici 12 cm
mica o avea ,5 minute il tinea ...
forgetmenot
Postat pe 6 Martie 2009 17:57
Cea mai "tare" partida de sex din viata mea...veneam de la o petrecere,putin ametit cu gagica...ajungem acasa(eu o aveam sculata inca de la petrecerea aia) si i-am zis "vreau sex salbatic" ea:"ce?" eu:"sex salbatic" zis si facut...ne apucam noi de treaba acolo...si incepe ea:"mai tare mai tare" dau mai tare...iar,"mai tare mai tare" m-am enervat,si ii zic "cat de tare fa vaco,vrei un pickhammer?" si ma dat cu capu de mobia,m-am trezit k ditamai cucuiu si fara pofta de sex salbatic... niciodata...
BogdanPaul
Postat pe 6 Martie 2009 18:40
Si te miri?
Lucia1971
Postat pe 6 Martie 2009 18:42
si tu?! sa-i vorbesti asa?
bine ti-a facut!

Postat pe 6 Martie 2009 18:44
pentru mine cea mai stupida partida de sex a fost cand mi -a cerut sa o iau in gura prima data si apoi sa fac masaje erotice
ilyescorina
Postat pe 6 Martie 2009 18:45
De la: katwoman, la data 2009-03-06 18:44:54si tu?! sa-i vorbesti asa?
bine ti-a facut!

asta ziceam si eu...
Lucia1971
Postat pe 6 Martie 2009 18:46
dehh eram mai mic si mai prost...ce stiam eu...se mai intampla...oricum mi-am loato...ca ea nu a avut nici pe naiba a doua zi,ba chiar era vesela...asa ca numai ii luati partea ei ca pe mn ma durut capu o saptamana si a fost si invatatura de minte...
BogdanPaul
Postat pe 6 Martie 2009 18:58
saracutul de tine...!

Postat pe 7 Martie 2009 21:27

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Salut tuturor!!! 7 De la: sexykudika 11 Iulie 2010 19:53
buna doamnelor 5 De la: kudika_1021058 11 Decembrie 2016 13:57
Inscriu Reprezentanti Oriflame in toata tara 2 De la: lloremmy 9 Octombrie 2011 20:46
sex in 3 90 De la: 11 Februarie 2020 13:20
La ce va ganditi cand faceti sex??? 177 De la: G_I_JOE 6 Aprilie 2009 15:14