Mai multe
| poate cineva a mai trecut prin asta si a reusit sa faca ce trebuie...pritenul meu se drogheaza..zilnic..de cateva ori pe zi..cu ketamina..injectabil...imi doresc din tot sufletul sa l ajut...mai ales ca are doar 16 ani!!!!!!!!eu sunt mai mare ca el cu 2 ani si totusi nu stiu ce sa fac in situatia asta...ma simt incapabila..pe langa faptul ca comportamentul i s a schimbat radical..nu suport sa l vad asa,imi fac griji pentru el si nu stiu cum sa l fac sa se opreasca...tin mult la el si chiar daca nu o sa mai continui relatia probabil pentru ca deja e prea mult pentru mine,ma simt datoare sa l scot din asta.il iubesc si nu mai suport sa stea langa mine si sa nu fie prezent... | ||
|
killy Postat pe 6 Octombrie 2008 16:42 |
||
|---|---|---|
De la: killy, la data 2008-10-06 16:42:48poate cineva a mai trecut prin asta si a reusit sa faca ce trebuie...pritenul meu se drogheaza..zilnic..de cateva ori pe zi..cu ketamina..injectabil...imi doresc din tot sufletul sa l ajut...mai ales ca are doar 16 ani!!!!!!!!eu sunt mai mare ca el cu 2 ani si totusi nu stiu ce sa fac in situatia asta...ma simt incapabila..pe langa faptul ca comportamentul i s a schimbat radical..nu suport sa l vad asa,imi fac griji pentru el si nu stiu cum sa l fac sa se opreasca...tin mult la el si chiar daca nu o sa mai continui relatia probabil pentru ca deja e prea mult pentru mine,ma simt datoare sa l scot din asta.il iubesc si nu mai suport sa stea langa mine si sa nu fie prezent... stiu sentimentul ala de neajutorare, desi persoana de care vorbesc eu nu e dependenta de droguri. cred ca cel mai bine ar fi sa vorbesti cu parintii lui sau cu cineva cu 'greutate' pentru el si a incerca sa-l internati intr-o clinica de dezintoxicare, de una singura nu stiu daca ai reusi sa-l faci 'sa se lase'. |
||
|
Laurelin Postat pe 7 Octombrie 2008 12:46 |
||
|
In primul rând persoana respectiva trebuie sa recunoasca starea agravata in care se afle si trebuie s-a doreasca sa se lepede de aceast "viciu/boala". Deoarece el este minor, banuiesc ca parintii pot interveni pentru al interna într-o clinica de dezintoxicare. [Chiar daca el nu vrea] Sau exista si instata sau autoritate tutelara care pot probabil intervenii si în situatii de genul asta. El este "bolnav", dependent si nu mai are vointa. Daca îl iubesti nu sta si te uita cum se nenoroceste singur...Informeazate pe net unde poti gasi ajutor profesional. Si daca nu poti rezolva nici cum, lasal si nu te chinui degeaba lânga el. |
||
|
|
||
|
Full_Metal_Jacket Postat pe 8 Octombrie 2008 13:52 |
||
| oricum cred vei suferi mult langa el, inainte de a-ti multumi e posibil sa te condamne sau sa te respinga - cred ca iti trebuie mult tact si muuuulta rabdare | ||
|
Laurelin Postat pe 9 Octombrie 2008 01:10 |
||
imi pierd speranta pe zi ce trece...cu toate astea il iubesc din ce in ce mai mult .totusi am vorbit cu cineva care mi a promis ca o sa aiba grija de el si ca o sa l opreasca la timp...am incredere in acea persoana ..atat cat pot o sa incerc sa l ajut :( ms mult..
|
||
|
killy Postat pe 9 Octombrie 2008 18:27 |
||
| Buna! am vazut intrebarea ta din intamplare pe site si nu m-am putut abtine sa nu te incurajez in lupta pe care ai de gand s-o duci pentru insanatosirea prietenului tau. am trecut si eu printr-o intamplare similara.... din pacate relatia noastra s-a incheiat. Sper ca tu sa reusesti sa-l faci sa constientizeze ca nu e buna calea pe care a ales-o. Multa bafta!!! | ||
|
mannyshor Postat pe 9 Octombrie 2008 19:13 |
||
pfff fiecare zi e o provocare...deviere de comportament...tre sa am rabdare cu carul,uneori imi vine sa renunt..dar ceva ma tine in picioare..totusi e un semn bun faptul k azi a zis eldin proprie initiativa ca face o pauza de 2 ani ..sper sa fie asa..e greu dar am speranta ca se va sfarsi bine.ms celor care au raspuns..astept sugestii
|
||
|
killy Postat pe 10 Octombrie 2008 17:24 |
||
| mannyshor poti sa mi dai mai multe detalii te rog?poate ma ajuta cumva/// | ||
|
killy Postat pe 10 Octombrie 2008 18:04 |
||
|
Buna.Am trecut si eu prin ceva asemanator.L-am pus sa aleaga intre mine si droguri.A spus ca ma alege pe mine,dar nu s-a tinut de cuvant,l-am parasit imediat.S-a intors inapoi la mine dupa 2 zile si mi-a jurat ca nu va mai lua droguri.Au trecut trei luni de cand se abtine........deci totusi se poate daca ai vointa. Bafta!!!!!!!!! |
||
|
cristina_palfi Postat pe 22 Octombrie 2008 13:04 |
||
| Lasa-mi un id de mess sau un nr de tel. sau cauta-ma pe mine pe ''fvombcjsr@yahoo.com'' sa vorbim, poate te pot ajuta. | ||
|
dousk Postat pe 6 Noiembrie 2008 16:09 |
||
| Cel mai bun lucru pe care poti sa-l faci pt el e sa-l convingi sa se interneze (sau pe parintii lui, ei au aceasta putere). | ||
|
Postat pe 6 Noiembrie 2008 16:23 |
||
|
daca el nu isi doreste sa renunte, nu prea aveti ce sa ii faceti... vb. cu parintii lui, poate astfel veti reusii sa il comvingeti sa faca ceva in sensul asta... |
||
|
my_melody Postat pe 21 Noiembrie 2008 21:27 |
||
|
ex sotul este alcoolic, se lasase 2 ani de zile, dar cand ne-am despartit s-a reapucat ar fi bine sa faca dezintoxicare, sa intre intr-un grup terapeutic si sa inteleaga el ca trebuie sa se lase toata aceasta lupta depinde doar de vointa lui si sprijinul tau |
||
|
moniche Postat pe 21 Noiembrie 2008 21:34 |
||
| Le spui parintilor lui, astfel il interneaza intr-o clinica..oricum, este greu cu drogatii, pt ca trebuie sa aiba si ei vointa...altfel nu se poate, degeaba se chinuie cei din jurul lui sa il ajute daca el se gandeste numai la seringa ;) Este foarte greu...prostul meu de acasa, ca numai asa il pot numi, a inceput sa fumeze iarba, a cam fumat de cateva ori si fumeaza ori de cate ori a avut ocazia..s-a dus si pe stadion fumat, a riscat sa il prinda politistii asa...inconstienti. De asemenea o prietena are un iubit care se drogheaza de la 14 ani, acum are 26...tipul ala mi se pare ciudat, drogurile te schimba total, iti scad performantele din toate punctele de vedere...nasol, imi pare rau pt tine. Cred ca o sa sfarsesti in a te despartii de el...in cazul in care el nu prea vrea sa renunte la droguri...nu se merita sa stai dupa capul lui, o sa iti pierzi timpul degeaba | ||
|
Postat pe 21 Noiembrie 2008 21:36 |
||
| Buna.Si eu am trecut printr-o situatie k a ta dar diferenta e k el se droga injectabil cu heroina apraoape zilnic.chiar si d 2ori pe zi.am stat q el 2 ani d zile au fost 2 ani plini d bucuri fericire si multa iubire.l`am iubit enorm si pot s`ti sp sincer k ajunsesem intr`un timp sa-i dau eu banii s poata sa se drogheze ptr k avea rauri din ce in ce mai dese ii era din c in ce mai rau,poate nu face=am bn k-i dade-am bani s-si cumpere droguri dar sti-am k dk se droga nu intra in sevraj si sti-am k n-am s-l pierd:( am incerk s-l fac s se lase d ele spunandu-i k dk nu se lasa de droguri il parasesc...am reusit s-l fac o perioada s nu se mai drogheze dar nu a durat mult si s-a apukt iar:(..pana a aflat parintii nostrii d ceea c se intampla,si a fost internat la dezintoxicare d ktre tatal lui.A stat in spital 1luna jumatate ma duce-am zilnic la el dar..intr-o buna zi a fugit din spital:(..si bineinteles a fost din nou internat km tot 1 luna jumatate si knd a iesit din spital tatal lui l-a dus la un unchi s fie kt mai departe d anturaj si d mn.:( au treqt luni bune fara s ne vdm si s suferim unul dupa celalalt pana a reusit s vina la mn si s`mi pov tot ce s-a intamplat.ne-am reimpakt dar dupa jumatate d an ne-am desp definitiv.q toate k si aqm mai simtit ceva unul ptr celalalt...dar am ramas amici si vb mai mereu pe mess.Oricum aqm nu se mai drogheaza,si-a luat permisul si este si angajat la o firma d distributie.Mult noroc.numai stand langa el il poti ajuta..inceark si impune`i unele lucruri..santajeaza`l si poate o sa poata scapa si el d viciul asta.Mult NOROC! | ||
|
Nicoleta17 Postat pe 24 Noiembrie 2008 00:41 |
||
| Nicoleta..si dc nu incerci sa te impaci cu el? daka totusi simtiti ceva unul pentru celalt..Atta de mare e forta parintilor de a va desparti? | ||
|
Printz3s Postat pe 27 Noiembrie 2008 22:51 |
||
off topic...poate sa bage pana moare...nu mai tine de mine multumesc mult tuturor celor care au raspuns...a fost o experienta...insa nu se merita sa ti pierzi timpul...in sfarsit multumesc:*
|
||
|
killy Postat pe 29 Noiembrie 2008 21:17 |
||
|
Din cate am inteles, tipul este minor. Deci repejor asa, eu zic ca cel mai bine e sa vorbesti cu un parinte sau un profesor, cu cine iti este mai usor. Spun repejor, inainte sa fie prea tarziu. Poate ca acum te va uri pt. asta, dar mai tarziu iti va fi recunoscator. Bafta!! |
||
|
ramo_88 Postat pe 3 Decembrie 2008 15:38 |
||
si eu trec prin aceeasi situatie ca si tine....si eu am aflat abia zilele trecute ca iubitul meu se drogheaza...faza proasta e ca eu nici nu stiu cu ce si cum,,,,pt ca nu am apucat inca sa discut cu el despre situatia asta fiind plecat la parintii lui....el are 20 de ani....il iubesc enorm....si vreau din tot sufletul sa-l ajut sa renunte...stiu ca va reusi pt ca deja mi-a spus ca pt mn e in stare sa se schimbe....suntem impreuna de 2 luni....
|
||
|
kudika462416 Postat pe 29 Octombrie 2011 14:43 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| unde este increderea barbatiilor? | 19 | De la: amanda01 8 Iulie 2009 16:42 |
| Cum il fac sa il intereseze si altceva decat persoana mea?? | 26 | De la: piper 12 Octombrie 2009 18:50 |
| iubita mea | 4 | De la: luchianramona 28 Octombrie 2010 17:08 |
|
|
||
| prieteni...dar ce se va intampla mai departe.... | 31 | De la: Ina19 24 Februarie 2009 17:16 |
| Care sufera asa mult? | 52 | De la: therapsong2 18 Iulie 2009 11:39 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.