Setari Cookie-uri

Sarcina oprita in evolutie...

Fetelor...aici este f greu de povestit, este f dureros. Am avut 2 sarcini oprite in evolutie, 2 sarcini dorite. Am facut tone de analize,printre care si cea mai complexa analiza de cariotip (genetica) toate ok...raspunsul medicului: selectie naturala. Imaginati-va ca nu m-a satisfacul raspunsul, dar nu am de ce sa ma leg deoarece cum am spus analizele au fost ok.
Vreau sa stiu daca ati trecut prin aceasta dureroasa experienta, motivele spuse de medici si daca pana la urma sunteti mamici.
Va astept cu drag...Felicia.



P.S. Daca a mai fost discutat topicul...eu nu l-am gasit si chiar vreau sa vb cu voi...



Cine isi uita istoria risca sa si-o repete!
Felicia_29
Postat pe 15 Octombrie 2008 10:52
Ufff, stiu cum e. Been there done that :(
Chiar e selectia naturala si nu stiu ce poti face. In clipa in care insa am lasat tot stresul deoparte si am zis "ok, nu merge, asta e", atunci s-a intimplat si acum sunt in 4 luni si totul e perfect. Infertilitatea de cuplu se declara abia dupa 1-2 ani, dar la tine oricum nu pare sa fie problema, ovulatie ai, totul e ok. Ai rabdare si nu e consuma prea mult, lasa sa se intimple.
leto
Postat pe 20 Octombrie 2008 16:20
Da, am ovulatie, ba mai mult, cand mi-am propus sa raman insarcinata am ramas imediat, din prima luna...dar de 10 saptamani de sarcina nu trec.
Ma bucur pt tine, sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!

Felicia.
Felicia_29
Postat pe 20 Octombrie 2008 16:48
Am pierdut 4 sarcini prin oprire din evolutie si nu am copii.Raspunsul medicului este superficial pentru ca nu exista astfel de diagnostic .Exista ceva care face ca produsul de conceptie sa moara.Trebuie descoperit .Si un medic bun e in stare.Exista la Iasi o doctorita care face adevarate minuni,insa eu m-am dus prea tarziu.Nu astepta sa se intample pur si simplu pentru ca pierzi timp pretios!Daca vrei iti pot da nr.de telefon de la clinica respectiva.
mar_nanu
Postat pe 15 Noiembrie 2008 16:56
De la: mar_nanu, la data 2008-11-15 16:56:38Am pierdut 4 sarcini prin oprire din evolutie si nu am copii.Raspunsul medicului este superficial pentru ca nu exista astfel de diagnostic .Exista ceva care face ca produsul de conceptie sa moara.Trebuie descoperit .Si un medic bun e in stare.Exista la Iasi o doctorita care face adevarate minuni,insa eu m-am dus prea tarziu.Nu astepta sa se intample pur si simplu pentru ca pierzi timp pretios!Daca vrei iti pot da nr.de telefon de la clinica respectiva.


da, nu e rau, sigur da-mi numarul!
dar eu sunt din Bucuresti, refuz sa cred ca aici nu exista medici competenti...zau!
la un moment dat un medic a zis ca ar fi vb despre incompatibilitate de cuplu...adica eu pot face cu altcineva copii si fostul meu sot la fel...sa vedem.
iti urez multa sanatate si sa dea Dumnezeu sa ni-se rezolve problema!
Felicia_29
Postat pe 17 Noiembrie 2008 13:55
Da, am vazut ca esti din Bucuresti abia dupa aceea.Cumnatei mele i-au spus la Bucuresti ca are trompele infundate, i-au dat un tratament care n-a avut niciun efect si pe unde mergea, i se spunea ca nu va face copii.Si acum are 2 fetite la distanta de 5 ani una de alta.Clinica se numeste IRIS , telefon 0232213793, doctor YVONA LUPASCU.Se face programare .Sa fii sanatoasa si sa izbandesti ceea ce eu nu am fost in stare.Doare rau!
mar_nanu
Postat pe 18 Noiembrie 2008 19:12
Nu vb asa mar_nanu...nu se stie ce are rezervat Dumnezeu pt noi...poate inca nu i-a venit timpul.
Hai sa nu ne descurajam, sa ne relaxam si incredere maxima si cred ca asa vom reusi.
Te pup si sa auzim numai de bine!
Felicia_29
Postat pe 19 Noiembrie 2008 10:43
Draga mea , stii de ce vorbesc asa?Pentru ca , intr-adevar doare .Sunt profesoara , educ copii , dar nu pe ai mei , am multe impliniri profesionale , dar cand nu sunt de acord cu atitudinea unor copii, chiar ai colegelor mele, primesc replici de genul :"Dv. nu stiti, pentru ca nu aveti copii!'. Fa tot ce poti acum ca sa ai copilul tau. Stiu ca poate sa te dezamageasca uneori , asa cum si noi ne-am dezamagit parintii , dar e al tau! Nu lasa timpul sa-ti fie dusman!Te pup cu tot sufletul unei femei care nu se simte implinita pentru ca ar fi putut fi o mama buna si nu este mama.
mar_nanu
Postat pe 19 Noiembrie 2008 16:20
De la: mar_nanu, la data 2008-11-19 16:20:28Draga mea , stii de ce vorbesc asa?Pentru ca , intr-adevar doare .Sunt profesoara , educ copii , dar nu pe ai mei , am multe impliniri profesionale , dar cand nu sunt de acord cu atitudinea unor copii, chiar ai colegelor mele, primesc replici de genul :"Dv. nu stiti, pentru ca nu aveti copii!'. Fa tot ce poti acum ca sa ai copilul tau. Stiu ca poate sa te dezamageasca uneori , asa cum si noi ne-am dezamagit parintii , dar e al tau! Nu lasa timpul sa-ti fie dusman!Te pup cu tot sufletul unei femei care nu se simte implinita pentru ca ar fi putut fi o mama buna si nu este mama.


Te rog frumos sa nu te descurajezi asa...nu se stie niciodata. Stiu cum e cand lumea din jur este rautacioasa cu lucrurile care dor...ignora-i!
Am incredere in Dumnezeu, stiu ca va face o minune si pt noi...
Ai si tu incredere in El!
Felicia_29
Postat pe 20 Noiembrie 2008 10:54
Nu sunt foarte documentata in domeniul asta, recunosc...
Dar am o vaga banuiala, pt. ca mai sus s-a pomenit de incompatibilitatea dintre tine si partener...
Ar putea fi vorba de RH: daca tu ai RH negativ si iubitul tau pozitiv, sau invers, ar putea fi asta problema...daca e asta, nu e problema grava...multe femei cu RH negativ fac copii (de exemplu, mama )...desi am avut probleme mari la nastere din cauza RH-ului si mai am si acum, dar mai mici...
ramo_88
Postat pe 11 Decembrie 2008 12:51
De la: ramo_88, la data 2008-12-11 12:51:55Nu sunt foarte documentata in domeniul asta, recunosc...
Dar am o vaga banuiala, pt. ca mai sus s-a pomenit de incompatibilitatea dintre tine si partener...
Ar putea fi vorba de RH: daca tu ai RH negativ si iubitul tau pozitiv, sau invers, ar putea fi asta problema...daca e asta, nu e problema grava...multe femei cu RH negativ fac copii (de exemplu, mama )...desi am avut probleme mari la nastere din cauza RH-ului si mai am si acum, dar mai mici...


Nu, nici vb de asa ceva...amandoi avem acelasi RH...altele's problemele, dar inca nedepistate...
Felicia_29
Postat pe 13 Decembrie 2008 13:46
O FOSTA PROFESOARA ..CARE IN TINERETE A LUCRAT CA SISTENTA LA OBTETRICA -GINECOLOGIE .....A AVUT ACEIASI PROBLEMA....ITI DAI SEAMA CA LUCRAND IN DOMENIU A INCERCAT TOT CE ERA POSIBIL SI TOATE TRATAMENTELE DE ATUNCI , CA SI TINE..... A PIERDUT 5 SARCINI.....SI CAND A HOTARAT SA INCERCE VARIANTA ...ANTISTRES...A REUSIT SI ARE 2 COPII....SA LASAT DE MUNCA 3 LUNI SI NU SA MAI INCARCAT PSIHIC CU NIMIC SI NU A STAT CU GANDUL NUMAI LA ASTA ..IN SENSUL ACELA DE A DISPERA ... LA 3 LUNI DE STAT ACASA A RAMAS INSARCINATA SI A CONTINUAT SA STEA ACASA PANA AA NASCUT...SA DEA DUMNEZEU SA AJUNGI SA-TI TI BEBELUSUL IN BRATE SI SA FIE SANATOS SI SA TE BUCUR DE EL O VIATA INTREAGA. TE PUP
ferero
Postat pe 19 Decembrie 2008 23:58
De la: ferero, la data 2008-12-19 23:58:54O FOSTA PROFESOARA ..CARE IN TINERETE A LUCRAT CA SISTENTA LA OBTETRICA -GINECOLOGIE .....A AVUT ACEIASI PROBLEMA....ITI DAI SEAMA CA LUCRAND IN DOMENIU A INCERCAT TOT CE ERA POSIBIL SI TOATE TRATAMENTELE DE ATUNCI , CA SI TINE..... A PIERDUT 5 SARCINI.....SI CAND A HOTARAT SA INCERCE VARIANTA ...ANTISTRES...A REUSIT SI ARE 2 COPII....SA LASAT DE MUNCA 3 LUNI SI NU SA MAI INCARCAT PSIHIC CU NIMIC SI NU A STAT CU GANDUL NUMAI LA ASTA ..IN SENSUL ACELA DE A DISPERA ... LA 3 LUNI DE STAT ACASA A RAMAS INSARCINATA SI A CONTINUAT SA STEA ACASA PANA AA NASCUT...SA DEA DUMNEZEU SA AJUNGI SA-TI TI BEBELUSUL IN BRATE SI SA FIE SANATOS SI SA TE BUCUR DE EL O VIATA INTREAGA. TE PUP


Sa stii ca am mai auzit astfel de cazuri...si cam toate au dat rezultate f bune! Iti multumesc din suflet pt povestioara si pt urari!
Sa dea Domnul!
Felicia_29
Postat pe 20 Decembrie 2008 10:49
dureros,foarteeeeee dureros
dar sa sti ca stresul contribuie foarte mult la evolutia unei sarcini
asa ca incearca sa nu fi stresata ,ia lucrurile asa cum vin de la sine si ai sa vezi ca toate se vor rezolva
succes
io am pierdut o sarcina la 22 sapt.in 1996
in 1997 am nascut un baietel superb la 7 luni si in 1999 am nascut al doilea baietel la fel de superb la 9 luni
sa te ajute D-zeu si pe tine
poop si o zi frumoasa
hixipixi
Postat pe 20 Decembrie 2008 11:09
De la: meliralu, la data 2008-12-20 11:09:53dureros,foarteeeeee dureros
dar sa sti ca stresul contribuie foarte mult la evolutia unei sarcini
asa ca incearca sa nu fi stresata ,ia lucrurile asa cum vin de la sine si ai sa vezi ca toate se vor rezolva
succes
io am pierdut o sarcina la 22 sapt.in 1996
in 1997 am nascut un baietel superb la 7 luni si in 1999 am nascut al doilea baietel la fel de superb la 9 luni
sa te ajute D-zeu si pe tine
poop si o zi frumoasa


Wow...ideal! 2 baieti!!! asa imi doresc si eu....tare mult!
Ador baieteii...
Sper din inima sa am un bebe mic...sa ne ajute D-zeu pe toate, cele care sufera de aceeasi drama ca si mine!
Multumesc!
Felicia_29
Postat pe 20 Decembrie 2008 13:17
Acum o saptamaana prietena mea a patit la fel ca tine .ei i-a spus doctorul ca principalul motiv ar fi stresul .e adevarat ea a trecut printr-o peroada mai dificila .partea buna este ca poate sa incerce sa ramana insarcinata.
nor_pufos
Postat pe 30 Decembrie 2008 18:08
De la: nor_pufos, la data 2008-12-30 18:08:14Acum o saptamaana prietena mea a patit la fel ca tine .ei i-a spus doctorul ca principalul motiv ar fi stresul .e adevarat ea a trecut printr-o peroada mai dificila .partea buna este ca poate sa incerce sa ramana insarcinata.


Sigur, sa incerce, sa nu se descurajeze, este f important!
Toate cele bune!
Felicia_29
Postat pe 30 Decembrie 2008 19:55
buna sunt o mamica a doua fete dar prima sarcina am pierdut.o si eu tot asa nu s.a format si a trebuit sa fac intrerupere.deci nu va lasati ca si eu am nascut de doua ori dupa aceea multa bafta
lavynya_79
Postat pe 21 Ianuarie 2009 09:40
buna fetelor,as avea si eu o intrebare.....pana luna asta am avut ciclu normal insa luna asta nu stiu ce am ca am avut ciclu normal 3zile dupa care mi sa oprit iar seara pe la 6 am sangerari iar........poate fi vb de vreo sarcina?!am stari diferite acum spre exemplu obosesc fff repede,nu dorm k-lumea,cand am chef san mananc toata oala de mancare cand nu am pofta deloc de papat......va rog sa imi raspundeti
kudika042294
Postat pe 22 Iunie 2009 12:29
De la: kudika042294, la data 2009-06-22 12:29:12buna fetelor,as avea si eu o intrebare.....pana luna asta am avut ciclu normal insa luna asta nu stiu ce am ca am avut ciclu normal 3zile dupa care mi sa oprit iar seara pe la 6 am sangerari iar........poate fi vb de vreo sarcina?!am stari diferite acum spre exemplu obosesc fff repede,nu dorm k-lumea,cand am chef san mananc toata oala de mancare cand nu am pofta deloc de papat......va rog sa imi raspundeti

probabil din cauza stresului.am patit si eu o data asa,dar mi-a trecut.daca vezi ca si luna viitoare e la fel mai bine mergi la doctor.
R_F
Postat pe 22 Iunie 2009 12:33
In urma cu 10 zile am pierdut sarcina......11 saptamani.....sarcina oprita in evolutie.Am fost distrusa.Mai ales ca nu mi-a dat nimeni nici o explicatie.Cu 5 zile in urma incepusem sa sangerez, mai maroniu si am fost la control. Mi s-a spus ca sarcina nu are treaba cu sangerarile mele. Si peste cateva zile, cd am mers din nou, speriata ca sangerarea era din ce in ce mai abundenta, diagnosticul a fost tragic. M- a chiuretat.................Fizic cred ca sunt bine, dar psihic nu stiu daca ma voi putea reface vreodata!
Cunoasteti vreun dr bun in Bucuresti sau Buzau, un dr care sa isi dea seama daca e vreo probl genetica sau sa imi recomande toate analizele in astfel de cazuri, pt a nu se mai intampla si data viitoare(daca va exista) acelasi lucru?
Va rog.......astept rasp voastre!
suflettrist
Postat pe 16 Iulie 2009 14:01
buna,
aceeasi drama o traiesc si eu de 9 zile, sarcina oprita din evolutie la 10 saptamani, a doua , prima sarcina am pierduto in urma cu trei ani, la vremea respectiva sa descoperit infectie cu chlamydia si am fost tratati si eu si sotul meu .
am zis ca este momentul sa o luam de la capat , am fost la 4 saptamani la primul control si mia spus ca desi sarcina este foarte mica are activitate cardiaca , sa venim fix peste o luna , ne-am intors la dr. pe 30 iunie acesta era plecat si am intrat la colegul lui daca tot batusem drumul pana la bucuresti degeaba acesta mi-a spus ca are activitate cardiaca l-am vazut si pe bebe era acolo , nemultumita ma hotarat sa merg la alt medic de la giulesti la doar o saptamana cand dr. din pacate la ecograf mi-a spus ca sarcina este oprita din evolutie , greu de crezut dar adevarat din pacate , acesta mi-a spus ca motivele ar putea fi infectioasele (chlamydia, toxoplasama etc. ) dar acestea se exclud avand in vedere ca le aveam facute , a doua cauza hormonal, si in ultima faza care am inteles ca este mai putin probabil , genetic. aceasta este povestea mea pe scurt . stiu prin ce treci din pacate in minte rasuna neincetat intrebarea de ce, simti ca ti se usuca sufletul de durere si asisti neputincios la drama ta , daca ai nevoie de ceva si pot sa te ajut
patricia_elenaionescu_gmail_com
Postat pe 16 Iulie 2009 22:20
De la: patricia_elenaionescu_gmail_com, la data 2009-07-16 22:20:19buna,
aceeasi drama o traiesc si eu de 9 zile, sarcina oprita din evolutie la 10 saptamani, a doua , prima sarcina am pierduto in urma cu trei ani, la vremea respectiva sa descoperit infectie cu chlamydia si am fost tratati si eu si sotul meu .
am zis ca este momentul sa o luam de la capat , am fost la 4 saptamani la primul control si mia spus ca desi sarcina este foarte mica are activitate cardiaca , sa venim fix peste o luna , ne-am intors la dr. pe 30 iunie acesta era plecat si am intrat la colegul lui daca tot batusem drumul pana la bucuresti degeaba acesta mi-a spus ca are activitate cardiaca l-am vazut si pe bebe era acolo , nemultumita ma hotarat sa merg la alt medic de la giulesti la doar o saptamana cand dr. din pacate la ecograf mi-a spus ca sarcina este oprita din evolutie , greu de crezut dar adevarat din pacate , acesta mi-a spus ca motivele ar putea fi infectioasele (chlamydia, toxoplasama etc. ) dar acestea se exclud avand in vedere ca le aveam facute , a doua cauza hormonal, si in ultima faza care am inteles ca este mai putin probabil , genetic. aceasta este povestea mea pe scurt . stiu prin ce treci din pacate in minte rasuna neincetat intrebarea de ce, simti ca ti se usuca sufletul de durere si asisti neputincios la drama ta , daca ai nevoie de ceva si pot sa te ajut



Buna! Mie mi s-a descoperit in urma teastului papanicolau, cand inca eram insarcinata, o infectie cu tricomonas. Dr MEA MI-A ZIS CA NU ESTE NICI O PROBL SI NU MI-A DAT NICI UN TRATAMENT, nimic.Acum as vrea sa-l repet si sa merg intr-adevar la un specialist f bun, dar nu stiu la cine.Nu-mi explic cum sarcina la 10 sapt era ok, iar peste 4 zile parea de 5 saptamani, iar embrionul murise. Nu inteleg si asta ma chinuie f tare.Am inteles ca in Bucuresti la Spitalul Militar ar fi un dr f bun, dr. Stefan Marian. As merge la el, dar am inteles ca acum este in concediu.As face orice sa nu mai trec prin ce am trecut, sa pierzi un copil este cea mai mare drama pe care o poate trai o femeie
sufletultrist
Postat pe 17 Iulie 2009 07:03
si eu am trecut prin situatii asemanatoare,la prima sarcina mi s-a rupt apa la 4 luni iar la a doua nu s-a dezvoltat,dar io am sangerat abundent in ambele cazuri.ginecologul meu mi-a recomandat sa imi fac niste analize la fundeni la dr.uscatescu (cica e fff buna ) oi vedea marti knd ma duc dupa rezultate,dar merita sa va faceti analizele astea k nu se stie niciodata....la mine se pare ca ar fi o broblema cu sangele pt k de fiecare data knd raman gravida sangerez ff rau..e nasol sa pierzi o sarcina,cunos, dar trebuie depasit momentul
sonyas
Postat pe 20 Septembrie 2009 15:50

Pt.Sonyas
Buna!Imi pare rau pt.tine.Si eu am pierdut o sarcina de 12 sapt.in luna august.Acum am o alta problema nu mi-a venit c.m.si cand am fost la control,la ecografie mi s-a spus ca nu s-a format endometrul?Si au am trimitere la d-na dr.Uscatescu la Fundeni,dar astept sa rezolv mai intai problema asta.Cum ai facut sa ajungi la dr.Uscatescu.Te-ai programat cu mult inainte?Ti-as fi recunoscatoare daca mi-ai raspunde.Mersi Sanatate si sa facem cat mai repede bebelusi sanatosi.
monabadea28
Postat pe 21 Septembrie 2009 16:40
pt monabadea 28
eu am ajund la dr,uscatescu cu trimitere de la ginecologul meu.am sunat si am intrebat knd ma pot duce si mi s-a spus sa ma duc knd vreau.si m-am dus int-o joi,si era o coada....mama-mama numai gravide cu probleme,si cum gravidele au prioritate....intelegi cam cat ar fi tb sa astept (a,eu eram acolo la ora 8.30) si noroc k m-am imprietenit cu o asistenta k altfel nu stiu knd plecam... cu bani totul se rezolva
sonyas
Postat pe 22 Septembrie 2009 16:50
Multumesc mult Sonyas.
monabadea28
Postat pe 23 Septembrie 2009 19:12
Ce pot sa spun,decat ca si eu am trecut printr-o astfel de suferinta...Nimic nu te face sa te simti bine, totul dispare : fericire, implinire sufleteasca...absolut totul devine un tot lipsit de culoare, de valoare...Cel mai dureros moment din viata unei femei...Iar atunci cand se aud acele cuvinte "linistitoare": lasa ca iesti tanara, o sa poti face alti copii...simti cum te prabusesti. Au trecut 3 ani de atunci, pe 21 oct era ziua mea de nastere, iar pe 26 oct.am aflat ca s-a oprit din evolutie de o saptamana aproximativ. Doctora, vazandu-mi disperarea, a spus sa nu mergem a doua zi la spital pt chiuretaj si sa mai astepatm pana luni (era joi). Aveam dureri insuportabile,incepusem sa sangerez, iar sotul meu a insistat sa mergem a doua zi (de sf.Dumitru). La spitalul Cantacuzino, indiferent de cotizatie sau nu, ai parte de un tratament ca la carte...
Mi s-a luat sange pt internarea de o jumatate de zi, apoi asistenta,foarte "draguta", mi-a facut anestezia partiala: " Nu te misca sa nu aud dupa aceea ca nu si-a facut efectul!!". Asta m-a "calmat" si mi-a "linistit" suferinta. Am mers singurica apoi pana in sala de masacru si acolo era o doctora ce isi lua micul dejun, un doctor ce citea ziarul si-si bea cafeaua. Doctora s-a apucat sa scoata, sa traga nu stiu ce facea, dar simteam totul:"Stiu ca te doare, incearca totusi sa te relaxezi!" Cum?! Asistenta ce mi-a facut anestezia vb cu doctora:" Ce bine daca se intampla si la mine la fel!".Dupa...Am MERS SPRIJINITA de pereti SINGURA pana in salon. Sotul era plecat in oras dupa vaccin, am rh negativ, adica si cireasa de pe tort. In salon o doamna "colorata" ce fuma si bea cafea : "Mancal-ar mama pe el." spunea ea mangaindu-si burtica. "Eu nu pot sa nu fumez si sa nu beau cafea, el e bine, mai am un copil acasa, la fel am procedat!", o alta pacienta "Stai linistita ca iesti tanara, o sa mai faci copii!" Doctora,in ciuda tuturor lucrurilor e o doctorita buna, o strica spitalul si personalul. Traumele psihice nu au disparut...dar poate o sa vorbesc altadata. Pt cel de al doilea copil caut o doctora sau un doctor bun, un spital cu rezerva ( nu particular), si oameni preocupati de soarta celui mic ,nu de cotizatii.Mai ales ca nu poti sa nu dai fiecarei persoane in parte bani, caci nu se uita la tine.
kudika075030
Postat pe 16 Octombrie 2009 08:16
Si eu am patit anul trecut acelasi lucru,am pierdut doua sarcini la 6saptamani,la prima nu am avut nici un simptom nu am stiut nimic,la 8 sapatamani mi-a zis medicul ca sarcina era oprita din evolutie,am schimbat medicul si acelasi lucru mi-a zis si actualul meu medic.Dupa 4 luni am ramas din nou insarcinata si am pierdut din nou de aceasta data am avut hemoragie,cu toate ca am facut toate analizele posibile.Medicul meu mi-a zis ca va trebui sa fac tratament de mentinere de sarcina cu injectii in burta inca din momentul in care aflu ca sunt insarcinata si trebuie sa raman in pat macar 3 luni.Suferinta din sufletul meu nu o doresc nimanui dar sunt dispusa sa fac orice pt a avea un copil.As dori daca se poate sa aflu si parerea unui medic roman deoarece eu ma aflu in Cipru.
Multumesc,Ana
anamaria_boghian
Postat pe 25 Martie 2010 12:37
BUNA FETELOR, SI EU TREC ACUM PRIN ASTA, ASTAZI AM FOST LA PRIMUL MEU ECO SI ERAM F FERICITA EU SI PRIETENUL MEU CAND L-AM VAZUT, DAR DIN PACATE MI S-A SPUS CA NU-I BATE INIMIOARA. AM 8 SAPTAMANI SI 6ZILE SI DOCTORA ZICE CA E BINE DEZVOLTAT ARE 2,26CM, DAR DIN PACATE NU II BATE INIMIOARA. INCA NU-MI VINE SA CRED CE SE INTAMPLA SI AM ZIS CA VREAU SA MAI FAC UN ECO PESTE O SAPTAMANA, FIINDCA EU SPER SA NU FIE ADEVARAT CU TOATE CA EA A FOST F CLARA SI A ZIS CA SAPTAMANA ASTA S-AR PUTEA SA SE DECLANSEZE AVORT SPONTAN, IAR DACA ASTA NU SE INTAMPLA, SI LA URMATORUL ECO O SA IASA LA FEL ATUNCI O SA MA CHIURETEZE. PT MINE E A II-A SARCINA OPRITA DIN EVOLUTIE, DAR PRIMA S-A ELIMINAT SINGURA LA 6 SAPTAMANII DIN CAUZA STRESULUI. CHIAR NU INTELEG DE CE S-A INTAMPLAT ASTA FIINDCA ACUM NU AM AVUT STRES SI NICI NU LUCREZ, AM STAT DOAR ACASA. OARE E POSIBIL CA DOCTORA SA SE FI INSELAT? CHIAR DACA AM PROGRAMARE PT SAPTAMANA VIITOARE LA ACEEASI DOCTORA,MAINE ORICUM O SA MA PROGRAMEZ SI LA UN ALT DOCTOR FIINDCA VREAU SA STIU SI ALTE OPINII.
kudika071316
Postat pe 31 Martie 2010 00:20

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
va rog sa-mi dati un raspuns 10 De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 02:30
buna... 18 De la: kudika_36467 12 Iunie 2013 21:59
Avortul spuntan 5 De la: Ele_ely 28 Iunie 2009 16:41
e normal? 8 De la: Shhh 29 Iunie 2010 21:58
sarcina sau dereglare menstruala? 3 De la: Diavolyta_ 7 Mai 2009 00:25