Setari Cookie-uri

CLUB PENTRU FEMEI NESATISFACUTE CARE DORESC DISCRETIE

De la: vas25, la data 2008-11-20 13:05:12
De la: heaven_gate, la data 2008-11-20 12:55:07
De la: Bluetulip, la data 2008-11-20 12:54:20Am ajuns si eu casa mai devreme....chipurile sa iti fac o surpriza....si cand colo....ORGIE frate....haine peste tot...frigiderul lasat deschis.siiii..ce imi vad ochii.NU SE POATE ....toate ca toate pana la berea mea..il servesti pe Vas cu BEREA MEA....nu se poate asa ceva

offffffff..........pe tine te vreau........doar atat

deci asa da
cum a venit tulipu, m-ai si dat la o parte
m-ai aruncat pe geam si mai stai si la etajul 17

si macar nu mi-ai dat parasuta

vezi , deasta am bagat eu divort de tine
sa nici nu te mai vad de acum incolo

merge cu amandoi.........

Postat pe 20 Noiembrie 2008 13:06
De la: luchianramona, la data 2008-11-20 13:05:29Copii, de ce va suparati? In loc sa va aud gemand de placere din camera de alaturi, voi va certati? Nu vreau sa-mi scada libidoul, ca Gratu-mi face asa de biiineeee! Stati calmi ca mai am eu bere. Totusi suntem sub acelasi acoperis, cand luam o pauza nu vreti sa ciocnim o halba cu totii, poate ne vin idei si macar azi s-o punem de-o orgie?

poooiii.....cand te-am chemat intre mine si heaven .....nu ai vrut sa te bagi
te-ai bagat repede langa gratu
si mai ziceti de barbati ca ei sunt cei care insala
uitate la heaven....era sotia mea....si a aprut la un moment dat tulipu.....nu stiu unde l-a cunoscut....si m-a si inselat cu el....si am bagat divort.....si acum am vrut sa-i mai du o sansa.....da vad ca tot la tulip ii este capul.....

_fantoma_
Postat pe 20 Noiembrie 2008 13:08
De la: heaven_gate, la data 2008-11-20 13:06:36
De la: vas25, la data 2008-11-20 13:05:12
De la: heaven_gate, la data 2008-11-20 12:55:07
De la: Bluetulip, la data 2008-11-20 12:54:20Am ajuns si eu casa mai devreme....chipurile sa iti fac o surpriza....si cand colo....ORGIE frate....haine peste tot...frigiderul lasat deschis.siiii..ce imi vad ochii.NU SE POATE ....toate ca toate pana la berea mea..il servesti pe Vas cu BEREA MEA....nu se poate asa ceva

offffffff..........pe tine te vreau........doar atat

deci asa da
cum a venit tulipu, m-ai si dat la o parte
m-ai aruncat pe geam si mai stai si la etajul 17

si macar nu mi-ai dat parasuta

vezi , deasta am bagat eu divort de tine
sa nici nu te mai vad de acum incolo

merge cu amandoi.........

ah ne satulooo si nesatisf...ututoooo
gratuit89
Postat pe 20 Noiembrie 2008 13:09
De la: vas25, la data 2008-11-20 13:08:57
De la: luchianramona, la data 2008-11-20 13:05:29Copii, de ce va suparati? In loc sa va aud gemand de placere din camera de alaturi, voi va certati? Nu vreau sa-mi scada libidoul, ca Gratu-mi face asa de biiineeee! Stati calmi ca mai am eu bere. Totusi suntem sub acelasi acoperis, cand luam o pauza nu vreti sa ciocnim o halba cu totii, poate ne vin idei si macar azi s-o punem de-o orgie?

poooiii.....cand te-am chemat intre mine si heaven .....nu ai vrut sa te bagi
te-ai bagat repede langa gratu
si mai ziceti de barbati ca ei sunt cei care insala
uitate la heaven....era sotia mea....si a aprut la un moment dat tulipu.....nu stiu unde l-a cunoscut....si m-a si inselat cu el....si am bagat divort.....si acum am vrut sa-i mai du o sansa.....da vad ca tot la tulip ii este capul.....

Postat pe 20 Noiembrie 2008 13:09
Asa e femeia......nehotarata......lasa ca o rezolvam noi...tre sa ne intelegem...cine vine si la ce ora.....
Bluetulip
Postat pe 20 Noiembrie 2008 13:21
Doamne! Nici nu apuc sa tastez un mesaj ca vin altele pe banda rulanta! Asa trebuie sa fie intr-un bordel iubitilor. NEBUNIE MAREEE! Vreau cu ciocolata Gratu! Uite o am la mine, am tinut-o intre sani si deja e topita. E numai buna sa-ti ung madularul cu ea! Lasa-ma putin sa merg in camera de alaturi unde se ciondanesc ceilalti, sa iau o cupa de sampanie. Gata, am venit. Asaaaaa, iau ciocolata in gura si-mi apropii buzele de panisul tau, iau usor capul intre buze, MMMMM, acum cu limba de jur imprejurul lui, ussooor, ce dulce este!!! Lasa-ma sa-l privesc. MARET! Acum introduc penisul in cupa de sampanie, ah, ce sete-mi este, lasa-ma te rog sa ti-o sug toata! De cand astept clipa asta! Imi picura sampania pe marginea buzelor, inca simt gustul de ciocolata.........mainile tale imi pipaie nebune sanii......
luchianramona
Postat pe 20 Noiembrie 2008 13:22
De la: Bluetulip, la data 2008-11-20 13:21:37Asa e femeia......nehotarata......lasa ca o rezolvam noi...tre sa ne intelegem...cine vine si la ce ora.....

pai i 3 nu se poate?.......sau daca vrei doar cu tine.....te astept pana poti sa ma satisfaci

Postat pe 20 Noiembrie 2008 13:23
De la: Bluetulip, la data 2008-11-20 13:21:37Asa e femeia......nehotarata......lasa ca o rezolvam noi...tre sa ne intelegem...cine vine si la ce ora.....

tulipule...hai ia o si hai sa stam un pic de vb
_fantoma_
Postat pe 20 Noiembrie 2008 13:25
vrei in 3......Vas te bagi?
Bluetulip
Postat pe 20 Noiembrie 2008 13:29
imi veni o pofta.......de o banana....ahhhhhhhhh
am buzele fierbinti.....si eu sunt singura......

Postat pe 20 Noiembrie 2008 13:32
De ce s-a golit casa asta? Heaven, mai ai o banana si pentru mine? Sau v-ati suparat ca n-am venit la voi? Mai dati-mi o sansa! Baietii or fi terminat berea?
luchianramona
Postat pe 20 Noiembrie 2008 13:41
Vas....hai sa bagam divort amandoi..........e cel mai bine.mai sunt si alte nesatisfacute ......
Bluetulip
Postat pe 20 Noiembrie 2008 13:42
ok...bagati divort.....ramaneti cu fetele noi.......

Postat pe 20 Noiembrie 2008 13:43
De la: luchianramona, la data 2008-11-20 13:41:27De ce s-a golit casa asta? Heaven, mai ai o banana si pentru mine? Sau v-ati suparat ca n-am venit la voi? Mai dati-mi o sansa! Baietii or fi terminat berea?

cum preferi banana ....mare sau medie?
dar iti dau mare si groasa.....ca doar de aia am.......si e f gustoasa....iti satisface cavitatea bucala ...rau de tot

Postat pe 20 Noiembrie 2008 13:44
De la: luchianramona, la data 2008-11-20 13:22:17Doamne! Nici nu apuc sa tastez un mesaj ca vin altele pe banda rulanta! Asa trebuie sa fie intr-un bordel iubitilor. NEBUNIE MAREEE! Vreau cu ciocolata Gratu! Uite o am la mine, am tinut-o intre sani si deja e topita. E numai buna sa-ti ung madularul cu ea! Lasa-ma putin sa merg in camera de alaturi unde se ciondanesc ceilalti, sa iau o cupa de sampanie. Gata, am venit. Asaaaaa, iau ciocolata in gura si-mi apropii buzele de panisul tau, iau usor capul intre buze, MMMMM, acum cu limba de jur imprejurul lui, ussooor, ce dulce este!!! Lasa-ma sa-l privesc. MARET! Acum introduc penisul in cupa de sampanie, ah, ce sete-mi este, lasa-ma te rog sa ti-o sug toata! De cand astept clipa asta! Imi picura sampania pe marginea buzelor, inca simt gustul de ciocolata.........mainile tale imi pipaie nebune sanii......

ah tu continua ... acum e randul meu stau la baza kiloteilor tai...iar tu ti torniusor ...sampania pe sini ...ea se prelinge pe buric...eu o ling usor ...cobor si mai jos...si sorb de pe labiile tale fiecare picatua... ah ce dulce este si ce aroma de capsuni ...cu zeama fructului tau dulce acrisor ...ahh mai vreau ...m ai dami ...te vreau acum urca asa bine ...miscate ..usooor si mai bine ...sus ..jos pe o parte si pe cealalalta,,.ah ce bine i cu tineeeee
gratuit89
Postat pe 20 Noiembrie 2008 13:49
Baieti nu fiti rai. Unde mai gasiti voi o fata ca Heaven? Ce, menaj in mai multi de pe aici nu merge? Uite ce generoasa este: da Heaven o vreau pe aia groasa si gustoasa, sa-mi ajunga pana-n fundul gurii, sa ma mangaie ouasoarele pe barbie, sa ating cu nasucul meu carn burtica baiatului...
luchianramona
Postat pe 20 Noiembrie 2008 13:52
De la: Bluetulip, la data 2008-11-20 13:42:15Vas....hai sa bagam divort amandoi..........e cel mai bine.mai sunt si alte nesatisfacute ......

_fantoma_
Postat pe 20 Noiembrie 2008 13:53
cine doreste o perversa naravasa ,imbracata in costum de piele,cizme 3/4 cu toc cui,intr-o mana cu catuse si in cealalta cu biciusca ??????.......repede,repede,ca oferta-i scurta !!!......
etta
Postat pe 20 Noiembrie 2008 13:58
Stai putin Gratu sa-mi dau sutienul jos ca mi s-au intarit rau de tot sfarcurile si se freaca de dantela. Asa, ce bine este, uita-te putin la sanii mei ce tari si obraznici sunt. Sunt excitata la maxim! Imi ridic putin piciorul ca sa se desfaca toata. Daaa, lasa-ti limbuta moale si da-o de jur imprejurul clitorisului! Nu-l atinge! Mergi pe langa el....asa.....simt ca plesnesc de placere...Te rog, baga-mi un deget usor in pasarica, OOOOOO!!! Poti incerca si unul in fundulet?
luchianramona
Postat pe 20 Noiembrie 2008 14:05
De la: luchianramona, la data 2008-11-20 14:05:37Stai putin Gratu sa-mi dau sutienul jos ca mi s-au intarit rau de tot sfarcurile si se freaca de dantela. Asa, ce bine este, uita-te putin la sanii mei ce tari si obraznici sunt. Sunt excitata la maxim! Imi ridic putin piciorul ca sa se desfaca toata. Daaa, lasa-ti limbuta moale si da-o de jur imprejurul clitorisului! Nu-l atinge! Mergi pe langa el....asa.....simt ca plesnesc de placere...Te rog, baga-mi un deget usor in pasarica, OOOOOO!!! Poti incerca si unul in fundulet?

AH TU NEBUNATICO AZI ESTI PE PLACUL MEU.... CE TI MAI PLACE SA FI... PERVERSAAA... AH DA ACUM SUNT CU GURA LA PASARICA TA... O VREAU O SIMT SI ITI INDES DEGETELE ...USOR ACOLO UNDE VREI TI ,... STIU CA TI PLACE ...DE ACEEA MAI POPOSESC PUTIN...SA LING ZEAMA CARE SE SCURGE INCET DIN PASARICA ... SA TE VAD CUM GEMI SI TE ...PERPELESTI DE PLACERE... DA ACUM SUNT PREGATIT PENTRU ...PENETRARE DORSALA... VAD CA SI TU O VREI... ACUM CA AI ADUS SI ULEIUL AROMAT DE IASOMIE... HAI RIDICA FUNDULETUL OBRASNIC...SI DESFATE PRECUM O FLOARE ...ACU ASA...E BINE DIN CE IN CE MAI BINE ...
gratuit89
Postat pe 20 Noiembrie 2008 14:28
buna lucia
scuze de intarziere dar aveam ora de initziere cu niste tinerei,acuma pot sa stau cu tine pana ninge si sigur ca ar fi bine sa punem niste treburi la punct,ca astia tinerii nu se gandesc decat la sex.....canci facturi,telefoane,impozite.....
matracucu
Postat pe 20 Noiembrie 2008 14:29
De la: etta, la data 2008-11-20 13:58:50 cine doreste o perversa naravasa ,imbracata in costum de piele,cizme 3/4 cu toc cui,intr-o mana cu catuse si in cealalta cu biciusca ??????.......repede,repede,ca oferta-i scurta !!!......

PUTINA RABDARE PERVERSO SADO MASO ca acum vin si la tinee dar nu pot lasa treaba neterminata...
gratuit89
Postat pe 20 Noiembrie 2008 14:31
vasssssssssss,tulipuleeeeeeeeeeeee sariti-i in ajutor lui gratu cu niste degete se pare ca are nevoie sa umple toate gaurile
donttouch
Postat pe 20 Noiembrie 2008 14:33
De la: laurathegirl, la data 2008-11-20 14:29:54buna lucia
scuze de intarziere dar aveam ora de initziere cu niste tinerei,acuma pot sa stau cu tine pana ninge si sigur ca ar fi bine sa punem niste treburi la punct,ca astia tinerii nu se gandesc decat la sex.....canci facturi,telefoane,impozite.....

Laura ,ma primiti si pe mine la bucatarie ???.......ca cica astea mai sado-maso sa mai astepte !!!.......sa iau si io una cafeluta LUNGA ,TARE SI NEAGRA,pentru incalzire !!!.....aaaahhhhh......ce ador sa pleznesc din bici !!!!......plici,plici,plici !!!!.......
etta
Postat pe 20 Noiembrie 2008 14:38
pofteste etta lenga noi astea mai batrane cafeluta este gata asa cum iti place tie si stai linistita o sa ne vine si noua randul deja vad ca sunt necazuri in "paradis"
donttouch
Postat pe 20 Noiembrie 2008 14:47
De la: donttouch, la data 2008-11-20 14:47:53pofteste etta lenga noi astea mai batrane cafeluta este gata asa cum iti place tie si stai linistita o sa ne vine si noua randul deja vad ca sunt necazuri in "paradis"

ma alatur si eu......am ramas singura,...off........cine ma mai satisface si pe mine acum?
poate cafeaua de la voi.......

Postat pe 20 Noiembrie 2008 14:48
Da iubitule, lasa-ma sa ti-o ung eu, asaaa, ma intorc cu funduletul la tine, dar vreau sa-ti vad si privirea cand ma desfac toata in fata ta. Da, ce privire plina de dorinta ai, hai intra, mai intai un dute-vino cu capusorul, acum prinde-ma de plete si penetreaza-ma!!! E bineee, simti ce primitor e funduletul mau? Cum se strange si se desface ca sa-ti faca masaj la madular? OOOOHHHHHHH
luchianramona
Postat pe 20 Noiembrie 2008 14:52
De la: donttouch, la data 2008-11-20 14:47:53pofteste etta lenga noi astea mai batrane cafeluta este gata asa cum iti place tie si stai linistita o sa ne vine si noua randul deja vad ca sunt necazuri in "paradis"

Touchme,cand cineva ma pune sa astept,percep DOBANDA !!!!....caci timpul meu costa !!!.....deci gandeste-te ce "bataita" o sa ia "curajosul " !!!!........ ....plici,plici,plici !!!!.....imi incalzesc biciusca !!!!.......I'M BAAAAAAADDDDD !!!!.......
etta
Postat pe 20 Noiembrie 2008 14:52
ah donty,ai avut dreptate cu mesajul tau de pe prv,
etta draga vino incoa la noi si tu ingeras la fel ca a sosit pustimea care crede ca le stie pe toate,ca a inventat universul......haidetzi acilea la cafeaua aburinda si hai sa inchidem usa de la bucatarie ca mi se facu greatza de ce auzi si vreau sa pot sa beau cafeaua asta in tihna cu voi.
matracucu
Postat pe 20 Noiembrie 2008 14:53
De la: heaven_gate, la data 2008-11-20 14:48:58

ma alatur si eu......am ramas singura,...off........cine ma mai satisface si pe mine acum?
poate cafeaua de la voi.......

Heaven,la cat de perversa sunt in momentul astaaaaaaa.........mai ca m-as oferi !!!!....... .....plici,plici,plici !!!!....... .....de nu, poftim la CAFELUTA !!!.....
etta
Postat pe 20 Noiembrie 2008 14:54

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
pozitia 69..ce ziceti?cum vi e pare?? 287 De la: matracuca 7 Ianuarie 2010 00:38
ajutorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 31 De la: kudika073290 8 Octombrie 2009 00:57
anticonceptionale 7 De la: khristina1987 25 Iulie 2009 18:00
Cum s� �ți g�sești o amant� ? 4 De la: kudika_957439 7 Iulie 2014 09:28
anticonceptionale yasmin 29 De la: mikyraluca 22 August 2011 11:54