Setari Cookie-uri

CLUB PENTRU FEMEI NESATISFACUTE CARE DORESC DISCRETIE

De la: luchianramona, la data 2008-11-20 16:27:49Hai ca tin paharu drept ca mi s-a uscat gurita si tre' sa prind puteri ca sa va tin ... piept. Da n-am draga silicoane, unde vezi tu taietura? Hac! Doar intre picioare am una pofticioasa care nu se mai satura!

io pentru piept dau si picioarele la o parte !!!!.......deci doamna "pofticioasa",sunteti servita !!!!......ca facui rost de-o coada de mop mai lunga !!!!!.......
etta
Postat pe 20 Noiembrie 2008 16:30
si incepu actul 2.............matura pe post de scula......cum vna asa venea...ca dadu de o gaura minuscula....si cum intra asa..asa intra ...usor ea ma penetra.....cu miscari...de parca vrajitorie era....tipam de placere....o vroiam tot mai mult..cat mai adanc...capul in gura imi veni...sanii din camasa ieseau...fericiti.....se vedea....din mine dunarea iesea....matura in continuare pompa....si ma curata....si uite de atata presiune...sperma maturii...pe limbutza sari....care astepta ca tare foame ii era.......
vreti si actu 2?

Postat pe 20 Noiembrie 2008 16:32
Vas draga, daca as fi satisfacuta as parasi bordelu' fuga. Da' tu ce faci, tragi doar cu ochiul pe geam si fugi?
luchianramona
Postat pe 20 Noiembrie 2008 16:33
De la: vas25, la data 2008-11-20 16:28:39
ahhhaaaaaa......

deci dupa atatea alcooale nici nu mai vedeti, da?

OK

acu chiar nu mai trec pe acilea

am zis ca poate poate v-ati mai revenit, da vad ca ati dato in alte alea

s a t i s f a c e r i n e a m p l i n i t e ! ! !

unde vezi tu NEIMPLINITE ?????......ca umpuluram cada cu "satisfactiile" lor !!!........VA-E CIU-DAAAAAA !!!.....VA-E CIU-DAAAAA !!!!.....ca gemura fetele mai bine decat la voi !!!!......
etta
Postat pe 20 Noiembrie 2008 16:33
De la: heaven_gate, la data 2008-11-20 16:32:36si incepu actul 2.............matura pe post de scula......cum vna asa venea...ca dadu de o gaura minuscula....si cum intra asa..asa intra ...usor ea ma penetra.....cu miscari...de parca vrajitorie era....tipam de placere....o vroiam tot mai mult..cat mai adanc...capul in gura imi veni...sanii din camasa ieseau...fericiti.....se vedea....din mine dunarea iesea....matura in continuare pompa....si ma curata....si uite de atata presiune...sperma maturii...pe limbutza sari....care astepta ca tare foame ii era.......
vreti si actu 2?

actu' 3 !!!!....vezi de atatea emotii ai uitat sa numeri !!!....si treci la marimi mai mari....ca aspiratorul "freamata " !!!!......
etta
Postat pe 20 Noiembrie 2008 16:35
io iau o mica pauza,ca-mi vine junioru' de la scoala si tre' sa-l pregatesc pentru Balul Bobocilor !!!!.......nu va raciti fetelor ,stati pe vine !!!....ca nu intarzii mult !!!!......
etta
Postat pe 20 Noiembrie 2008 16:38
De la: etta, la data 2008-11-20 16:35:47
De la: heaven_gate, la data 2008-11-20 16:32:36si incepu actul 2.............matura pe post de scula......cum vna asa venea...ca dadu de o gaura minuscula....si cum intra asa..asa intra ...usor ea ma penetra.....cu miscari...de parca vrajitorie era....tipam de placere....o vroiam tot mai mult..cat mai adanc...capul in gura imi veni...sanii din camasa ieseau...fericiti.....se vedea....din mine dunarea iesea....matura in continuare pompa....si ma curata....si uite de atata presiune...sperma maturii...pe limbutza sari....care astepta ca tare foame ii era.......
vreti si actu 2?

actu' 3 !!!!....vezi de atatea emotii ai uitat sa numeri !!!....si treci la marimi mai mari....ca aspiratorul "freamata " !!!!......

actul 4.....ma pierdui......

luam un dovleac......bun era l-s fi mancat..dar cine ma mai satisfacea......si il bagai...il bagai .... dar nu intra.....intr-un sfarsit incepui a ma ruga.....si ruga-mi fu ascultata...dovleacul intra si incepu a ma vibra.......penetrarea imi placu.....dar ma cam durea....dar tot nu ma lasai...si ma miscai...ma miscai...pana avusei orgasm......intelectual

Postat pe 20 Noiembrie 2008 16:38
De la: etta, la data 2008-11-20 16:38:19 io iau o mica pauza,ca-mi vine junioru' de la scoala si tre' sa-l pregatesc pentru Balul Bobocilor !!!!.......nu va raciti fetelor ,stati pe vine !!!....ca nu intarzii mult !!!!......

Postat pe 20 Noiembrie 2008 16:39
De la: etta, la data 2008-11-20 16:33:49
De la: vas25, la data 2008-11-20 16:28:39
ahhhaaaaaa......

deci dupa atatea alcooale nici nu mai vedeti, da?

OK

acu chiar nu mai trec pe acilea

am zis ca poate poate v-ati mai revenit, da vad ca ati dato in alte alea

s a t i s f a c e r i n e a m p l i n i t e ! ! !

unde vezi tu NEIMPLINITE ?????......ca umpuluram cada cu "satisfactiile" lor !!!........VA-E CIU-DAAAAAA !!!.....VA-E CIU-DAAAAA !!!!.....ca gemura fetele mai bine decat la voi !!!!......

era o urare
si las, ca se termina ziua de astazi
parca vad ca maine , cand vo trece mahmureala, iar o dati in cafele si va plangeti ca nu stau barbatii pe la voi

si sa nu va intrebati de ce

_fantoma_
Postat pe 20 Noiembrie 2008 16:39
fetiliiii,am fugit sa fac un dus rece ca ma incalzii acilea si in timpul asta vazui ca trecu vas pe acilea????
dc nu l-atzi luat pe post de animator ca nu numai gratu se pricepe.....
ori eratzi prea incinse in ale curatzeniei?????
matracucu
Postat pe 20 Noiembrie 2008 16:41
mah vas,ia treci colea pe sofa ca azi avem proba orala.
ramonoooo,client nou.....ia vezi cum sta cu limba,cate stie?????
matracucu
Postat pe 20 Noiembrie 2008 16:42
vas vrei sa fii divlecelul meu?.....

Postat pe 20 Noiembrie 2008 16:46
Prezent! Dar uite ca m-am obisnuit cu voi fetele si sunt putin cam rusinoasa. Mi s-au cam inrosit si obrajorii si buzelele... Dar uite ca m-am prezentat. Ce fel doreste domnul?
luchianramona
Postat pe 20 Noiembrie 2008 16:48
fetili,daca nu va raspunde in maxin 30 secunde,nu mai vorbitzi cu ei,gata,ca prea si-o iau in cap.
inapoi la curatzanie,hai,fugutza......
matracucu
Postat pe 20 Noiembrie 2008 16:51
Baietii astia ma lasa asa cu fustita ridicata?
luchianramona
Postat pe 20 Noiembrie 2008 16:54
daaa,si ce barbatzi se tin,nu-i asa????
matracucu
Postat pe 20 Noiembrie 2008 16:56
s joaca si ei.......

Postat pe 20 Noiembrie 2008 16:57
Ha, ha! Uite ca mi-a fugit si alcolu' si tot nu mai vin. Tare buna ar fi o limbuta, asa de despartire, ca mai am putin si plec acasa si de acolo nu pot sa vin la bordel. As lua-o si eu putin in gurita. Mi s-a facut pofta. Doar am spus ca-s nesatula!
luchianramona
Postat pe 20 Noiembrie 2008 16:59
Va sarut fetele! N-am avut noroc cu limbuta si acum trebuie sa plec. Abia astept sa vad dimineata ce-ati mai facut. Seara buna!
luchianramona
Postat pe 20 Noiembrie 2008 17:06
De la: luchianramona, la data 2008-11-20 16:59:12Ha, ha! Uite ca mi-a fugit si alcolu' si tot nu mai vin. Tare buna ar fi o limbuta, asa de despartire, ca mai am putin si plec acasa si de acolo nu pot sa vin la bordel. As lua-o si eu putin in gurita. Mi s-a facut pofta. Doar am spus ca-s nesatula!

HAI DRAGUTA ...ca ti dau ceva pt drum ...sa nu zici ca nu ajungi acasa fericita ....ia si o limbuta de la mine si o ...mataranga sa ti ajunga ...umpleti buzunarele cu orgasme ...si dormi fericita dupa ce te desfasori... in habitatul tau natural...

te pup pe maine
gratuit89
Postat pe 20 Noiembrie 2008 18:23
NOOOOOO..........Vas........nu mai trecem pe aici vreo 2 zile.....vad ca fetele se descurca si fara noi....acum ca au beut....si sunt curajoase...sa vedem maine la cafea...ce or face...
Bluetulip
Postat pe 20 Noiembrie 2008 18:30
VAAAAAAAIIIIIII.....NU SE POATE !!!!....A DAT FALIMENT BORDELUL ?????.......SI IO MAINE SUNT IN DEPLASARE,NU POT CA SA VA AJUT DIN NOU !!!!......DA' GASIM NOI O SOLUTIE !!!..... ....sau..... ????.......noapte buna,copii !!!!.......
etta
Postat pe 21 Noiembrie 2008 00:39
NEATA BORDELU! V-a trecut mahmureala? Io am pus d-o cafea acilea in filtru, coniacul la frigider, ca pe ala de ieri l-am terminat,berica e frumos aliniata. Gratu iubitile, stiam eu ca nu ma dezamagesti! Nu stiam ce-mi hodorogeste prin buzunare si erau orgasmele de la tine! GRACIAS.
luchianramona
Postat pe 21 Noiembrie 2008 09:03
neatza fetelor si baieti care mai sunteti

ramona si la mine o cafea am o durere de cap groaznicaaaaaaaaaaaa o fi din cauza ca am baut prea mult ieri?

offffffff dureri de cap de la baieti ,dureri de cap de la bautura
donttouch
Postat pe 21 Noiembrie 2008 09:09
Vineeee! Vrei cu coniac sa-ti treaca durerea de cap? Poftim, atentie ca-i fierbinte.
luchianramona
Postat pe 21 Noiembrie 2008 09:11
multam tare buna cafeaua asta ,fara azi o las mai moale cu bautura sau nu se stie citeam acum si vad ca baietii ne-au amenintat ca nu mai trec pe la noi asa ca

plus ca-i sfarsit de saptamana si mi s-a promis ca va fi plinnnnnnnnnnnn de satisfactii
donttouch
Postat pe 21 Noiembrie 2008 09:18
ma da ingerasul pe unde umbla ?

sau am obosit-o rau aseara?

ingerasssssssssssss
donttouch
Postat pe 21 Noiembrie 2008 09:19
De la: donttouch, la data 2008-11-21 09:19:49ma da ingerasul pe unde umbla ?

sau am obosit-o rau aseara?

ingerasssssssssssss

la apel.....drepti......neatza fetele....
o cafa si pt mine?

Postat pe 21 Noiembrie 2008 09:21
ingeras

cum sa nu cu cea mai mare placere
donttouch
Postat pe 21 Noiembrie 2008 09:22
De la: donttouch, la data 2008-11-21 09:22:15ingeras

cum sa nu cu cea mai mare placere

ne-au parasit the man......dar parca mai fericita am fost fara ei......matura ettei e superba.....sa o punm la muzeu.........

Postat pe 21 Noiembrie 2008 09:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sa zicem, din naivitate... 2 De la: Shhh 6 Martie 2010 17:27
singuratatea intr-o relatie 4 De la: miss_darine 1 Mai 2010 14:08
Ce fel de fete gasesti la astfel de saloane in care se practica masajul erotic? 39 De la: Crina_1988 20 Februarie 2016 16:09
??virgina de 2 ori?:O 49 De la: arpydia 18 Septembrie 2010 21:47
Imaginatia si relatia intre parteneri . 13 De la: Barbie30 21 Octombrie 2010 09:58