Setari Cookie-uri

CLUB PENTRU FEMEI NESATISFACUTE CARE DORESC DISCRETIE

De la: laurathegirl, la data 2008-11-20 14:53:44ah donty,ai avut dreptate cu mesajul tau de pe prv,
etta draga vino incoa la noi si tu ingeras la fel ca a sosit pustimea care crede ca le stie pe toate,ca a inventat universul......haidetzi acilea la cafeaua aburinda si hai sa inchidem usa de la bucatarie ca mi se facu greatza de ce auzi si vreau sa pot sa beau cafeaua asta in tihna cu voi.

Postat pe 20 Noiembrie 2008 14:54
da-le etta ,da-le cu biciul pana le-or sari figurile din cap.
armasarii ,cum au mirosit dezmatzul hop si ei cu totzii la gramada,ca nu mai stii care pe care .
baietzii,avetzi grija sa nu va facetzi intre voi de atata elan.....
matracucu
Postat pe 20 Noiembrie 2008 14:56
ingeras
matracucu
Postat pe 20 Noiembrie 2008 14:57
Fetelor nu va suparati, dar am prins si eu o satisfactie si nu i-am mai dat drumul. Ce va pasa, voi puteti vorbi pana mai tarziu, eu nu stau prin bordel decat pana la 17. Ma primiti si pe mine la o cafea, sau sare Etta cu biciul pe mine?
luchianramona
Postat pe 20 Noiembrie 2008 14:58
De la: laurathegirl, la data 2008-11-20 14:56:27da-le etta ,da-le cu biciul pana le-or sari figurile din cap.
armasarii ,cum au mirosit dezmatzul hop si ei cu totzii la gramada,ca nu mai stii care pe care .
baietzii,avetzi grija sa nu va facetzi intre voi de atata elan.....

'nteles sefa !!!!......
etta
Postat pe 20 Noiembrie 2008 15:00
laura da buna mai este ma cafeaua asta a ta,vaiiiiiiiiiiiiiiii ce satisfactie am cand sorb din ceasca
donttouch
Postat pe 20 Noiembrie 2008 15:01
De la: luchianramona, la data 2008-11-20 14:58:34Fetelor nu va suparati, dar am prins si eu o satisfactie si nu i-am mai dat drumul. Ce va pasa, voi puteti vorbi pana mai tarziu, eu nu stau prin bordel decat pana la 17. Ma primiti si pe mine la o cafea, sau sare Etta cu biciul pe mine?

daca vrei placere,ti-o ofer cu biciusca !!!......ca io o manui delicat,am antrenament !!!.....si nu ofer decat PLACERE, NU DURERE !!!.......
etta
Postat pe 20 Noiembrie 2008 15:02
ramona,sigur,este cafea din belsug acilea ,ideea e ca suntem nesatule ori nesatisfacute si asa vrem sa ramanem,intelegi scumpa mea?
cand ai vreme,citeste topicul cap-coada.
pana atunci hai la cafea ca pun niscaiva tarie in ea,ca se facu frig.
matracucu
Postat pe 20 Noiembrie 2008 15:02
De la: laurathegirl, la data 2008-11-20 14:57:47ingeras

Postat pe 20 Noiembrie 2008 15:03
De la: donttouch, la data 2008-11-20 15:01:29laura da buna mai este ma cafeaua asta a ta,vaiiiiiiiiiiiiiiii ce satisfactie am cand sorb din ceasca

Touchme,da' una TURCESCA,PE NISIP SI DUBLA nu "poftesti " ????.... ....ca avem pe alese.......nici nu ne mai trebuie barbati !!!......
etta
Postat pe 20 Noiembrie 2008 15:03
donty,vrei sa iti spun dc e mai buna cafeaua?
pt ca ti-am indulcit-o fara stirea ta cu dragoste multa,de aia.
si pt ca te iubesc din suflet,de aia.
matracucu
Postat pe 20 Noiembrie 2008 15:04
laura,etta imi sunteti asa dragi fetelor incat de la voi nu pot refuza nimic

cafea din asta as bea in fiecare zi pt ca stiu ca-i oferita cu mult drag si din suflet
donttouch
Postat pe 20 Noiembrie 2008 15:08
Hai ca vin acusi, sa-mi pun ceva sumar pe mine (cine stie poate mai apare vre-un mascul, ca si eu sunt nesatula rau) si chiar e buna ideea cu cafeaua cu tarie. Multam, esti o gazda excelenta.
luchianramona
Postat pe 20 Noiembrie 2008 15:09
asa e etta,la ce ne-ar mai trebui barbatzi cand ne descurcam f bine si fara??????
donty
matracucu
Postat pe 20 Noiembrie 2008 15:10
ramona,fac si eu ce pot....multzumesc
si nu intra in panica,daca nu sunt barbatzi o facem intre noi si e bine si asa,crede-ma.
matracucu
Postat pe 20 Noiembrie 2008 15:12
De la: laurathegirl, la data 2008-11-20 15:12:00ramona,fac si eu ce pot....multzumesc
si nu intra in panica,daca nu sunt barbatzi o facem intre noi si e bine si asa,crede-ma.

ms pt cafa....exact pe gustul meu..........

Postat pe 20 Noiembrie 2008 15:13
ce sa mai fetelor recunosc azi a fost o zi plina de satisfactii :in bucatarie alaturi de fetele dragi mie ,afara frig ,putina pudra de zapada
pe alei,in semineu arde focul vesel iar cafeaua ne inteapa usor buzele din cauza tarie

cine mai are nevoie de baieti?
donttouch
Postat pe 20 Noiembrie 2008 15:13
fetelor,io va las in compania CAFELUTELOR PERVERSE....ca ma batu` pe umar O "FIARA" DE "CALCATURI " si-mi readuse aminte ca avem ora deeee "ANTRENAMENT" !!!!......."CALCATURI DE SLITURI" .......deeeeciii.....ma duc sa ma "slituieeeesssccc" !!!..... .....sa vedeti calduri pe mine acu' !!!!.....noroc cu frigu' de afara !!!.....
etta
Postat pe 20 Noiembrie 2008 15:15
De la: donttouch, la data 2008-11-20 15:13:33ce sa mai fetelor recunosc azi a fost o zi plina de satisfactii :in bucatarie alaturi de fetele dragi mie ,afara frig ,putina pudra de zapada
pe alei,in semineu arde focul vesel iar cafeaua ne inteapa usor buzele din cauza tarie

Touchme.......vrei sa fac infract acilea pe scaun ???......pai la asa atmosfera cine sa reziste,ai ????......ai mila de "baba",pleaseeeeee !!!!........
etta
Postat pe 20 Noiembrie 2008 15:17
etta,noi te asteptam cand mai ai vreme sa intri in bordel,sa te mai incalzesti o leaca,daca apare ceva prospatura,o sa o tin pt tine....daca merita,normal.
donty iubita,ce liniste se facu...si ce frumos pocnesc lemnele in semineu.......dar ce vad,danseaza flacarile....hac ... ,cine e ala in pielea goala.?..hac....
matracucu
Postat pe 20 Noiembrie 2008 15:19
De la: donttouch, la data 2008-11-20 15:13:33ce sa mai fetelor recunosc azi a fost o zi plina de satisfactii :in bucatarie alaturi de fetele dragi mie ,afara frig ,putina pudra de zapada

deci nu mai aveti nevoie de barbati, haaa?
da ce e aici, cafenea sau bordel?
ca io stiam ca e bordel, da vad ca l-ati transformat in cafenea

o sa vin mai rarut pe aici
nu-mi place cafeaua si nu beau

EU VREAU BORDEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLLL

_fantoma_
Postat pe 20 Noiembrie 2008 15:22
hac ma cred ca-i vas,hac

sa stiti ca-i tare romantic baiatul nostru dar cica nici el nu stie hac
donttouch
Postat pe 20 Noiembrie 2008 15:23
pai si ce vrei dragul meu vas sa facem atunci cand in bordel nu-s decat femei ?
donttouch
Postat pe 20 Noiembrie 2008 15:25
vaaaas da ce ai mei omule,iar te mananca?????
treci si bea o tarie acilea langa noi,ca odata iti pun o colinda sa te linistesti.
acilea da,e bordel da,dupa ce iei fata,urci la camera si inchizi usa,ca nu suntem noi obligate sa va auzim horcaiturile si oboselurile voastre...eeeeee
matracucu
Postat pe 20 Noiembrie 2008 15:25
ce loviti se dau barbatii astia ,cand vad ca nu avem nevoie de ei !!!!.......ne lasa cu ochii in soare ,sa strigam pana ragusim dupa ei,si-acu :" eeeeee....aici nu mai e bordel ????....io vreau bordeeellll !!!".......sau credeai ca am plecat , Vasiii ????? ......
etta
Postat pe 20 Noiembrie 2008 15:26
donty,io cred ca e gratu....hac...ca prea ii spanzura ceva pe langa picior,da ii spanzura in sus...hac....si e maaare.....el sa fie oare???
ca vas intra acilea plin de nervi si cu hormonu iritat.....
matracucu
Postat pe 20 Noiembrie 2008 15:26
De la: donttouch, la data 2008-11-20 15:23:29hac ma cred ca-i vas,hac

sa stiti ca-i tare romantic baiatul nostru dar cica nici el nu stie hac

da de unde stii tu ca sunt romantic, haa?
cuvintele sunt inselatoare

pai cand au fost barbati in bordel, v-ati batut joc de ei in loc sa-i tineti aproape si in voi

_fantoma_
Postat pe 20 Noiembrie 2008 15:27
vasule,avem si noi batranele mandria noastra,dupe ce iti golii maduva aia mai buna cu prospaturile,vii sa ne gadili si pe noi acilea....da pe noi nu ne duci asa usor,la noi,cu atatia ani de experientza in toate domeniile,iti trebuie vahna tata,nu asa......
de acord fetele??????
matracucu
Postat pe 20 Noiembrie 2008 15:29
FETELOR ,FITI "PASAROAIE".....NU MAI FITI "PASARICI" !!!......TINETI-VA BINE PE POZITII,SA VADA SI MASCULII CA PUTEM TRAI SI NE....SI NE....SI NE....ADICA FARA EI !!!!...... .......macar un timp,pana nu se depun paianjenii !!!......
etta
Postat pe 20 Noiembrie 2008 15:29
De la: etta, la data 2008-11-20 15:26:39 ce loviti se dau barbatii astia ,cand vad ca nu avem nevoie de ei !!!!.......ne lasa cu ochii in soare ,sa strigam pana ragusim dupa ei,si-acu :" eeeeee....aici nu mai e bordel ????....io vreau bordeeellll !!!".......sau credeai ca am plecat , Vasiii ????? ......

stiam ca nu ai plecat
doar esti perversa si nesatisfut..ta tot timpul
da v-am zis de dimineata ca am ouale mari si vreau sa ma descarc, si cand ma simteam si eu mai bine , ati aparut voi cu gura mare, a aparut tulipu si m-a prins cu gate......si io tot cu ochii in soare am ramas

deasta sunt nervos
_fantoma_
Postat pe 20 Noiembrie 2008 15:31

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Asa ceva nu s-a mai vazut pana acum! 36 De la: vitamina_c 9 Februarie 2011 12:58
buna am si eu o curiozitate si ma adresez in special barbatilor sau celor cre au mai mulat experient 117 De la: camy_doll 9 Noiembrie 2009 15:16
fantezie 13 De la: yumalai 4 August 2009 18:38
Sex in timpul menstruatiei 34 De la: hystria1 4 Octombrie 2010 20:43
buna! o parere pls :(! 9 De la: MaraDonna 18 Septembrie 2009 12:51