Mai multe
| Nu pleca! Danseaza pentru noi! Hai sa te vedem cum te unduiesti lasciv in fata noastra si te lasi incet, incet fara hainute! Hai sus fustita! | ||
|
luchianramona Postat pe 26 Noiembrie 2008 12:20 |
||
|---|---|---|
Daaa, VAS! De asta vara de la Capul Kaliakra n-am mai mancat eu scoica proaspata si aromata ... ca sa nu mai vbim ca nici ceva miere sau Nutella pe ici pe colo nu ar fi de ignorat... iar dupa aplicare si "consum" ramane pielea placut lipcioasa ...
|
||
|
PROMISScuU Postat pe 26 Noiembrie 2008 12:20 |
||
AHh Vas nebunule stiam eu ca-ti place mai pasional cu unghiutele..asa apuca-ma de par si hai sa trecem la lucruri mai serioase. Fetelor ce bine aratati. Mereu am stiut ca sunt un pic bisexuala...mmmm...Rose treci aici la gramada ca te vad mai timida. Ia uite ti s-au ridicat sfarcurile de pofta. Hai ca abia astept sa le musc un pic
|
||
|
|
||
|
irinaandreia Postat pe 26 Noiembrie 2008 12:24 |
||
De la: irinaandreia, la data 2008-11-26 12:24:57AHh Vas nebunule stiam eu ca-ti place mai pasional cu unghiutele..asa apuca-ma de par si hai sa trecem la lucruri mai serioase. Fetelor ce bine aratati. Mereu am stiut ca sunt un pic bisexuala...mmmm...Rose treci aici la gramada ca te vad mai timida. Ia uite ti s-au ridicat sfarcurile de pofta. Hai ca abia astept sa le musc un pic hai ca m-am intors si imi place sa dansez mai ales din buric upsss nu mai am nicio haina pe mn cine vine sa muste din prajitura
|
||
|
yumy Postat pe 26 Noiembrie 2008 12:29 |
||
|
ce e cu gramada asta acilea??? se da ceva gratis?? carne...smantana??? irina,tine-mi si mie loc colea langa tine si ramo...... |
||
|
matracucu Postat pe 26 Noiembrie 2008 12:30 |
||
pt matroana e intotdeauna loc Chiar era nevoie de o bruneta pasionala in gramada noastra.
|
||
|
irinaandreia Postat pe 26 Noiembrie 2008 12:33 |
||
| Fetelor nu-l ignorati pe Vas ca acusica fuge! Mmmmmm ce oute dragalase si jucause are! Asa dragule ridica putin piciorusul ca sa ti le cuprind mai bine. Ahhhhhhhhh, din pozitia asta vad bine pasarica Irinei. Ce umeda este, deschisa si frumoasa........ | ||
|
luchianramona Postat pe 26 Noiembrie 2008 12:35 |
||
|
irina,ce faci mah fata??? imi era deja dor de tine,esti bine?? satisfacuta ori astia numai cu limba fac treaba???? stii ceva de donty ori bombo? |
||
|
matracucu Postat pe 26 Noiembrie 2008 12:36 |
||
De la: rosemery, la data 2008-11-26 12:29:31De la: irinaandreia, la data 2008-11-26 12:24:57AHh Vas nebunule stiam eu ca-ti place mai pasional cu unghiutele..asa apuca-ma de par si hai sa trecem la lucruri mai serioase. Fetelor ce bine aratati. Mereu am stiut ca sunt un pic bisexuala...mmmm...Rose treci aici la gramada ca te vad mai timida. Ia uite ti s-au ridicat sfarcurile de pofta. Hai ca abia astept sa le musc un pic Daca punem si mierea de mi-o doream eu ... facem o sarailie
|
||
|
PROMISScuU Postat pe 26 Noiembrie 2008 12:37 |
||
De la: articulatorul, la data 2008-11-26 12:37:33De la: rosemery, la data 2008-11-26 12:29:31De la: irinaandreia, la data 2008-11-26 12:24:57AHh Vas nebunule stiam eu ca-ti place mai pasional cu unghiutele..asa apuca-ma de par si hai sa trecem la lucruri mai serioase. Fetelor ce bine aratati. Mereu am stiut ca sunt un pic bisexuala...mmmm...Rose treci aici la gramada ca te vad mai timida. Ia uite ti s-au ridicat sfarcurile de pofta. Hai ca abia astept sa le musc un pic punem si mierea
|
||
|
yumy Postat pe 26 Noiembrie 2008 12:42 |
||
| Haide Arti' draga, pune mierea. Cu bunavointa este loc pentru toata lumea. Hai iubitule, uite cate tatisoare frematande ai pe langa tine! | ||
|
luchianramona Postat pe 26 Noiembrie 2008 12:43 |
||
De la: luchianramona, la data 2008-11-26 12:43:40Haide Arti' draga, pune mierea. Cu bunavointa este loc pentru toata lumea. Hai iubitule, uite cate tatisoare frematande ai pe langa tine! Ahhhh vreau mierea(o cum se face ca tot cu articulatorul am nimerit )
|
||
|
yumy Postat pe 26 Noiembrie 2008 12:46 |
||
|
Si mie mi-era dor de tine Laura. Nu stiu de celelalte nesatisfacute pe unde umbla. Or fi gasit ceva carnita si au fugit:) Si hai gata cu discutiile, hainele jos si strecoara-te prin multime. Ramo, ce te uiti in pasarica mea asa degeaba. Daca tot iti place macar fa-i ceva. Arti ce dulce esti draga...la miere nu m-as fi gandit. Vaaaas, te-ai pierdut prin asternut? |
||
|
irinaandreia Postat pe 26 Noiembrie 2008 12:50 |
||
De la: luchianramona, la data 2008-11-26 12:43:40Haide Arti' draga, pune mierea. Cu bunavointa este loc pentru toata lumea. Hai iubitule, uite cate tatisoare frematande ai pe langa tine! Mai, eu am niste viziuni culinare ... bizare : mi se pare ca mierea merge mult mai bine cu scoici si ciresele decat peste tatisoare :P ... |
||
|
PROMISScuU Postat pe 26 Noiembrie 2008 12:50 |
||
| O fi atractie intre voi Ros! Draga mea tu esti asa fara hainute, hai Arti, mangaie fata ca daca nu o mangai eu. | ||
|
luchianramona Postat pe 26 Noiembrie 2008 12:51 |
||
| Iri draga, am dat de carnita voastra dulce. Uite, eu eram ocupata cu outele lui Vas si trageam cu ochiu' la pofticioasa si nesatisfacuta ta. Mmmmm stai sa te mangai putin draga. BAIETI IAR ATI TAIAT-O!!!! | ||
|
luchianramona Postat pe 26 Noiembrie 2008 12:55 |
||
De la: luchianramona, la data 2008-11-26 12:55:04Iri draga, am dat de carnita voastra dulce. Uite, eu eram ocupata cu outele lui Vas si trageam cu ochiu' la pofticioasa si nesatisfacuta ta. Mmmmm stai sa te mangai putin draga. BAIETI IAR ATI TAIAT-O!!!! Nu ,mai! Am gura plina de ... miere si mainile ocupate cu 'intinsul" ei pe tzatzishoare ... si mi-a zis mie mama ca nu e frumos sa vbsc cu gura plina! Dar nu auzi ca gem (si peltea si dulceatza) de placere ?
|
||
|
PROMISScuU Postat pe 26 Noiembrie 2008 12:59 |
||
|
offff......v-ati aruncat toate pe mine....si am ramas sub voi.....si nu mai puteam sa fac nici-o miscare......dar acum e ok......irina .....desfa un pic pasarica sa sa .......ti-l introduc bine pe asta cu capul rosu.......asaaaaaaa..........miscate.....baga....ridicate....lasate.......ohhhh...... |
||
|
_fantoma_ Postat pe 26 Noiembrie 2008 12:59 |
||
De la: luchianramona, la data 2008-11-26 12:55:04Iri draga, am dat de carnita voastra dulce. Uite, eu eram ocupata cu outele lui Vas si trageam cu ochiu' la pofticioasa si nesatisfacuta ta. Mmmmm stai sa te mangai putin draga. BAIETI IAR ATI TAIAT-O!!!! DA cred ca lor le place cum ne distram noi Dar hai imratiseaza-ma >:D< atinge-ma fa-ma sa vibrez cu tot cu miere, scoici si ciresele
|
||
|
yumy Postat pe 26 Noiembrie 2008 13:00 |
||
De la: vas25, la data 2008-11-26 12:59:32 hey nu-mi lasa mie prezervativul ca nu am scula
|
||
|
yumy Postat pe 26 Noiembrie 2008 13:03 |
||
| Ros iubito, cu mine vorbesti? Ca nu vreau sa te mangai fara voia ta. | ||
|
luchianramona Postat pe 26 Noiembrie 2008 13:03 |
||
De la: luchianramona, la data 2008-11-26 13:03:20Ros iubito, cu mine vorbesti? Ca nu vreau sa te mangai fara voia ta. da cu tine iubita ca vad ca iubitul mi-a fugit
|
||
|
yumy Postat pe 26 Noiembrie 2008 13:05 |
||
| Asa sunt barbatii pe aici. D'aia suntem noi merei nesatisfacute. Da' eu cred ca ei si-o trag in privat si ne-au lasat singure-n bordel. Dar sa nu ne suparam, sa fructificam ocazia. Mmmmmm ce sani frumosi si tari ai! Lasa-ma sa ti-i sarut. Asaaaa, maseaza-i si tu pe ai mei, ca m-am escitat si s-au intarit rau de tot! E bineeeeeeeee....... | ||
|
luchianramona Postat pe 26 Noiembrie 2008 13:09 |
||
bei vas ,vezi ca nimerii fundul lui ramo,dc nu esti atent????eu plec de acilea ,ca deja ma saturai sa vaz care -unde -cat-cu cine si dc.mie nu imi place la gramada,prea mare transpiratzia. |
||
|
matracucu Postat pe 26 Noiembrie 2008 13:10 |
||
| Scuzati greselile, dar mi-am lasat unghiile cam lungi si ma incurc. Ros, ce gurita parfumata ai! Ce-mi place sa te sarut! | ||
|
luchianramona Postat pe 26 Noiembrie 2008 13:11 |
||
|
asa irina.....asa ....miscate.....aaaahhhh.....ce fierbinte esti in pasarica.....te-as f.ute toata ziua......aaahhhh.....ce opturi faci.....rose...date aproape de gura mea....sa te satisfac si pe tine.....sa-ti trag.....oooooooo ce bine arata.....o limbuta......my goddd.....ce desfrau intoata regula.....uuuuuuuuhhhh..... |
||
|
_fantoma_ Postat pe 26 Noiembrie 2008 13:11 |
||
|
dar noi nu punem si niste muzica? ca lumanarile parfumate vad ca oricum le-atzi uitat! ce prefereati de aici ? 1.http://www.youtube.com/watch?v=rAckMJd8zlA 2.http://www.youtube.com/watch?v=Yf0U6FR3UeU sau mai curand asta 3.http://www.youtube.com/watch?v=OPqV4ipyMsg ? |
||
|
PROMISScuU Postat pe 26 Noiembrie 2008 13:12 |
||
| Vezi Laura ca nu era fundul meu? Uite Vas mi-o fura pe Ros. Hai Articulatorule ca avem locsoare dornice de mierea ta | ||
|
luchianramona Postat pe 26 Noiembrie 2008 13:13 |
||
| Pune iubitule ce muzica vrei, sa fie antrenanta, si treci la treaba odata! Nu mai sta sa privesti. Sau iti place? Hai sa-ti fac un dans, ca am o fustits scurta tare. Sa-mi scot chiloteii, sau vrei sa-i dau intr-o parte? | ||
|
luchianramona Postat pe 26 Noiembrie 2008 13:15 |
||
|
gata! Mi-am pus singur muzica ( http://www.youtube.com/watch?v=TVJG-mNP98s ) si acum sunt gata de actiune ! Cum doritzi ? Am o erectie, o limba si doua maini libere FOR RENT! ;) |
||
|
PROMISScuU Postat pe 26 Noiembrie 2008 13:19 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| si cand ai apetit mai mai ridicat ca partenerul???ce te faci.? | 172 | De la: lussy 5 Octombrie 2010 21:06 |
| despre ejacularea precoce | 10 | De la: ilovethisgame 2 Octombrie 2009 18:09 |
| ajutor, viata mea sexuala este prea afectata de certurile de zi cu zi . | 6 | De la: andreea3006 27 August 2009 16:24 |
|
|
||
| care sunt simptomele de sifilis? stie cineva? | 9 | De la: leo_ 8 Februarie 2011 16:15 |
| 3 litere 3 persoane....interesant nu? | 36 | De la: yumalai 9 Februarie 2010 19:38 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.