Setari Cookie-uri

CLUB PENTRU FEMEI NESATISFACUTE CARE DORESC DISCRETIE

Nimic orgasmiute zilele astea portito? Nu-i nimic ca poate avem parte aci la bordel. Dar Articulatorul cred ca-si face de cap cu Irinuca.
luchianramona
Postat pe 2 Decembrie 2008 15:09
cam duc lipsa........si barb cam fug...cu coada intre picere

Postat pe 2 Decembrie 2008 15:10
Se cam aduna fetele. Gratu, ce faci acolo sus pe scara? Uite cate fete suntem aici!
luchianramona
Postat pe 2 Decembrie 2008 15:10
va las sa va satisfaceti...poate gassc si eu real.....
o zi superba va tzuc.....

Postat pe 2 Decembrie 2008 15:12
Da da, fa-ti de cap cu mine. De capul meu, de capul tau...ce zici ne unim capetele intr-un mod cat se poate de senzual?
irinaandreia
Vad ca fug si virtual.
luchianramona
De la: luchianramona, la data 2008-12-02 15:12:37Vad ca fug si virtual.

nu fugim, iesim la produs

_fantoma_
Postat pe 2 Decembrie 2008 15:15
aicea sunt si nu ma dau ... ca trestia mi se-ndoiae dar nu o las sa se-ncovoaie ... nici real nici virtual ... venitzi la mine toate! Insiratzi-va sa va iau la rand! Sa va iubesc pasional pe toate!
PROMISScuU
Postat pe 2 Decembrie 2008 15:15
ceva dorintze ... exotice?
PROMISScuU
Postat pe 2 Decembrie 2008 15:19
Bravo Arti, asa-mi place. Parca te si vad, fara textile, plin de dorinta, in fata noastra, a fetelor, iar noi sa stam care cu fata, care cu spatele, lasandu-ne iubite de tine! Frumos tablou. Ai vorbit asa frumos ca m-am excitat. Dorinte? Ceva miere si multe limbute?
luchianramona
Postat pe 2 Decembrie 2008 15:22
gata am sosit cu vinul.........
faceti-mi loc si mie fetelor
donttouch
Postat pe 2 Decembrie 2008 15:25
Dontty, eu prefer vinul rosu. Si hai, vino, ca Arti ne ia la rand pe toate, ce bine este!
luchianramona
Postat pe 2 Decembrie 2008 15:26
De la: luchianramona, la data 2008-12-02 15:22:38Bravo Arti, asa-mi place. Parca te si vad, fara textile, plin de dorinta, in fata noastra, a fetelor, iar noi sa stam care cu fata, care cu spatele, lasandu-ne iubite de tine! Frumos tablou. Ai vorbit asa frumos ca m-am excitat. Dorinte? Ceva miere si multe limbute?

Cum sa statzi? Sa va unduitzi provocator! Sa ma ... atzatzatzi, ca sa zic ashe ... Atzi putea sa va luatzi in bratze si sa incepetzi sa va sarutatzi, ca tot vrea blonda interactziune feminina in timp ce eu va lasa sa curga mierea pe spate si o prind cu limba intre picioarele voastre ...
PROMISScuU
Postat pe 2 Decembrie 2008 15:28
astept ramona nicio problema agitata si nerabdatoare precum o scolarita

iar vinul este asa cum iti place asa ca pana ne vine randul hai
donttouch
Postat pe 2 Decembrie 2008 15:28
Azi n-am dorinte exotice...azi vreau in zapada...sa mi se ascuta toate simturile si sa ma incalzesti tu. Sa vii ca o avalansa de caldura..
irinaandreia
Postat pe 2 Decembrie 2008 15:29
De la: luchianramona, la data 2008-12-02 15:22:38Bravo Arti, asa-mi place. Parca te si vad, fara textile, plin de dorinta, in fata noastra, a fetelor, iar noi sa stam care cu fata, care cu spatele, lasandu-ne iubite de tine! Frumos tablou. Ai vorbit asa frumos ca m-am excitat. Dorinte? Ceva miere si multe limbute?

hei si cu scara cum ramane mai dar nehotarate sunteti .......ok sa r pute sa merg si eu la produs..... sau ...daca ma gandesc bine sa va produc niste orgasme
gratuit89
Postat pe 2 Decembrie 2008 15:30
stai gratu nu pleca.............doar suntem niste nesatisfacute
donttouch
Postat pe 2 Decembrie 2008 15:31
Uite, Arti vrea sa ne luam in brate, sa ne mangaiem si sarutam. Eu as vrea, dar nu pot fara permisiune. Pot??? Pooooot??????????
luchianramona
Postat pe 2 Decembrie 2008 15:31
Mi s-a facut pielea gaina de cand astept o gurita de fetita si-un cocosel de baietel
luchianramona
Postat pe 2 Decembrie 2008 15:40
De la: donttouch, la data 2008-12-02 15:31:41stai gratu nu pleca.............doar suntem niste nesatisfacute

asta stiu ,vad si mi demonstrati pe zi ce trece ....ina daca m ai rugat asa fr5umos o sa mai stau o leaca ...spune mi care ti este dorinta si de unde vrei sa incepem????
gratuit89
Postat pe 2 Decembrie 2008 15:41
cum sa nu pofteste ramona azi sunt darnica

buzele mele iti stau la dispozitie
donttouch
Postat pe 2 Decembrie 2008 15:42
De la: gratuit89, la data 2008-12-02 15:41:53
De la: donttouch, la data 2008-12-02 15:31:41stai gratu nu pleca.............doar suntem niste nesatisfacute

asta stiu ,vad si mi demonstrati pe zi ce trece ....ina daca m ai rugat asa fr5umos o sa mai stau o leaca ...spune mi care ti este dorinta si de unde vrei sa incepem????

de unde vrei tu gratu numai sa incepi odata
donttouch
Postat pe 2 Decembrie 2008 15:43
Atunci apropie-te, unduindu-ti usor soldurile, sa-ti cuprind mijlocul cu o mana, cu cealalta sa-ti mangai sanii si sa patrund usor cu limba printre buzele tale catifelate, ahhhh... ce dulce esti!!!!! Gratu, tu ce-mi faci acolo pe la spate? Mmmmmmm
luchianramona
Postat pe 2 Decembrie 2008 15:45
ahhhhhhhhh.......... ce bine este.........te rogggggggggggggggg si celalalt san

asa gratu vino langa noi

ce atingere placuta nu stiam ca asa de bine mmmmmmmmmmmmmmmmmm
donttouch
Postat pe 2 Decembrie 2008 15:47
De la: luchianramona, la data 2008-12-02 15:45:17Atunci apropie-te, unduindu-ti usor soldurile, sa-ti cuprind mijlocul cu o mana, cu cealalta sa-ti mangai sanii si sa patrund usor cu limba printre buzele tale catifelate, ahhhh... ce dulce esti!!!!! Gratu, tu ce-mi faci acolo pe la spate? Mmmmmmm

ah dar dulce mai este ...vinisorul aista ...si nu stiu unde sa ma tin mai repede ....ca i tare bun ...mai ales amestecat cu zeama din voi....nu stiu ale cui sunt fesele aste adar tare bine mai rasune .....palmele mele pe dansele ....si ca sa nu se supere nuimeni trec si la cealalalta ....si o iau de la capat
gratuit89
Postat pe 2 Decembrie 2008 15:48
De la: donttouch, la data 2008-12-02 15:47:39ahhhhhhhhh.......... ce bine este.........te rogggggggggggggggg si celalalt san

asa gratu vino langa noi

ce atingere

e placerea mea sa va auz ...gemandsi kicotind de fericire ...voi continuati acolo ...ca eu ma ocup de parte adorsala /....si stiu bine cui ii plce in degetel in anus uns cu putin vin rosu ssa alunec mai bine ...apoi o muscatura din fesa drtapta si ....un san strans puternic de sfarc....aaaahhhahahahhhhhhhhhhhhh ....ca bine mai este
gratuit89
Postat pe 2 Decembrie 2008 15:51
Cu toata dragostea Donty. Lasa-te putin pe spate sa-ti privesc chipul excitat, sa-ti mangai sanii si soldurile. Ah....... ce bine este!!!! Asa Gratu, ia-ne pe rand, folosete-ti toate extremitatile pe noi si in noi. E bineeeeee!!!!!!!!
luchianramona
Postat pe 2 Decembrie 2008 15:52
asa gratu da-mi buzele tale sa-ti sorb vinul de pe ele

ramona imi dai voie sa-ti dau jos si fustita?
donttouch
Postat pe 2 Decembrie 2008 15:52
Deja am desfacut fermoarul, dor trebuie sa tragi de ea. Am ramas doar in chilotei si-mi tremura genunchii de emotie!!!!
luchianramona
Postat pe 2 Decembrie 2008 15:55
waw cw priveliste frumoasa si esti asa de fierbinte

da-mi voie sa te ating acolo

mmmmmmmmmmmmmmmmm gratu ce limba vioaie ai asaaaaaaaaaaaaaaaaaa acum este perfect putin mai jos
donttouch
Postat pe 2 Decembrie 2008 15:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
fericire si sex 28 De la: mimi_ca29 21 Ianuarie 2011 21:31
sa zicem, din naivitate... 2 De la: Shhh 6 Martie 2010 17:27
Fetelor, voi va doriti un barbat care sa va iubeasca, sau un barbat cu masina si bani si casa ? 55 De la: Baiat_virgin 11 Mai 2012 02:31
Kudika... 32 De la: stem_29 25 Septembrie 2010 21:00
Asa ceva nu s-a mai vazut pana acum! 30 De la: miss_darine 9 Octombrie 2011 22:32