Setari Cookie-uri

CLUB PENTRU FEMEI NESATISFACUTE CARE DORESC DISCRETIE

De la: lenocika, la data 2008-12-03 12:19:02vas, ai vreo idee? sunt uda toata! oh... e atat de bine!!!!!!!!!1

treci in pat, sa te leg.....sa te dezmierd cu sarutarile mele.....plecand de la guritza.....coborand pe sani.........aaaahhhhh.......ce dulci sunt......

_fantoma_
Postat pe 3 Decembrie 2008 12:20
Super interesant! Dar unde le folosesti? Uite eu, de exemplu, m-as iubi cu Vas la pasarica, vibratorul la fundulet si buzele si limbuta le-as toci pe-o fetita dulce, asa ca voi iubitelor.
luchianramona
Postat pe 3 Decembrie 2008 12:21
De la: vas25, la data 2008-12-03 12:20:59
De la: lenocika, la data 2008-12-03 12:19:02vas, ai vreo idee? sunt uda toata! oh... e atat de bine!!!!!!!!!1

treci in pat, sa te leg.....sa te dezmierd cu sarutarile mele.....plecand de la guritza.....coborand pe sani.........aaaahhhhh.......ce dulci sunt......

aaahhhh! daaaaa! mai vreau!!!!!!!!!!!!! joaca-te cu degetele.... spune-mi, ce faci?..............

Postat pe 3 Decembrie 2008 12:25
De la: luchianramona, la data 2008-12-03 12:21:45Super interesant! Dar unde le folosesti? Uite eu, de exemplu, m-as iubi cu Vas la pasarica, vibratorul la fundulet si buzele si limbuta le-as toci pe-o fetita dulce, asa ca voi iubitelor.

oooo, perfect! i-auzi vas, te joci cu noi? te-as lasa sa te joci cu pasarika mea extrem de umeda, si cu ramona, careia i-as explora trupul cu limbuta, de sus pana jos, i-aS LINGE CU POFTA CLITORISUL.......OOOOHHHHHHHHHHHHHHH

Postat pe 3 Decembrie 2008 12:27
Leno, da-mi gurita sa te sarut iubito ca vad ca Vas te-a excitat rau de tot, sa te mangai pe sani, in tim ce Vas isi foloseste degetelele groase si subtiri pe tine. Imi place mult poza care ti-ai pus-o la profil.
luchianramona
Postat pe 3 Decembrie 2008 12:28
Da Leno, iti dau cu placere ciresica sa mi-o saruti si lingi si uite ce-ti propun: in timp ce Vas te poseda la pasarica, eu sa-ti ling clitorisul tau dulce si cand Vas mai scapa degetelul gros din tine sa-l sarut si pe el si iar la clitorisul tau si uite asa pana innebunim de placere!!!!!!!!!!!!!!!
luchianramona
Postat pe 3 Decembrie 2008 12:31
De la: lenocika, la data 2008-12-03 12:27:54
De la: luchianramona, la data 2008-12-03 12:21:45Super interesant! Dar unde le folosesti? Uite eu, de exemplu, m-as iubi cu Vas la pasarica, vibratorul la fundulet si buzele si limbuta le-as toci pe-o fetita dulce, asa ca voi iubitelor.

oooo, perfect! i-auzi vas, te joci cu noi? te-as lasa sa te joci cu pasarika mea extrem de umeda, si cu ramona, careia i-as explora trupul cu limbuta, de sus pana jos, i-aS LINGE CU POFTA CLITORISUL.......OOOOHHHHHHHHHHHHHHH

pai eu sunt bagat deja ....in timp ce te sarutam pe tine......am patruns in adancurile ramonei.....oooohhhhh......si ce fierbinte e......si ce bine se misca......asaaaaaaaaaaa......

leni.....desfa picioarele.....mai larg.....sa-ti simt gustul......pasaricii tale......super incalzite......mmmmmmmm.......

aruncati dreak vibratorul ala.....nu vreau sa mi-l scapati pe undeva fara voia mea....
_fantoma_
Postat pe 3 Decembrie 2008 12:32
De la: luchianramona, la data 2008-12-03 12:28:18Leno, da-mi gurita sa te sarut iubito ca vad ca Vas te-a excitat rau de tot, sa te mangai pe sani, in tim ce Vas isi foloseste degetelele groase si subtiri pe tine. Imi place mult poza care ti-ai pus-o la profil.

MINUNAT! SUNT SUPER EXCITATA!SARUTA-MA! MA LASI SA

Postat pe 3 Decembrie 2008 12:32
Hai Leno iubito, sinte-te bine, gandeste-te ca te ling pe langa clitoris, apoi cate putin si pe el, gandeste-te ca Vas te poseda ca un nebun si geme de placere, uite-te cand sarut din cand in cand madularul lui super excitat, gandeste-te ca te mai si sarut....... hai iubito.....!!!!!!!!!
luchianramona
Postat pe 3 Decembrie 2008 12:35
VASY, PATRUNDE-MA, FA-MI CE VREI TU SI CUM VREI TU!

Postat pe 3 Decembrie 2008 12:36
De la: luchianramona, la data 2008-12-03 12:35:39Hai Leno iubito, sinte-te bine, gandeste-te ca te ling pe langa clitoris, apoi cate putin si pe el, gandeste-te ca Vas te poseda ca un nebun si geme de placere, uite-te cand sarut din cand in cand madularul lui super excitat, gandeste-te ca te mai si sarut....... hai iubito.....!!!!!!!!!

HMMM, CE BINE SUNA! RAMONA,TE LING SI MA JOC CU POFTA CU LINDICUTUL TAU, IN TIMP CE VASY MA PATRUNDE PESTE TOT. OH, CE VAGIN MINUNAT AI! NU MAI REZIST!

Postat pe 3 Decembrie 2008 12:39
Daca Vas a plecat, te iau eu frumoaso la lins si supt ca m-am excitat la culme
luchianramona
Postat pe 3 Decembrie 2008 12:39
VASY, SPUNE-MI, CUM E?NU MAI REZIST MULT!

Postat pe 3 Decembrie 2008 12:41
Da iubito ia-ma, te las sa-mi faci ce vrei, oare cum ar fi un 69 intre fete? Ca vreau si eu sa-ti ling lindicelul.
luchianramona
Postat pe 3 Decembrie 2008 12:42
De la: lenocika, la data 2008-12-03 12:36:35VASY, PATRUNDE-MA, FA-MI CE VREI TU SI CUM VREI TU!

te patrund...acum....intai pe la spate.....ca stiu ca sa iti place......sa pot sa-ti masez sanii astia nerusinati....dute vino.......dute vino.......ia si un dans din buric cu vasilica in vaginul tau.....aaaahhhhh......fierbinte....oooooooo......

_fantoma_
Postat pe 3 Decembrie 2008 12:43
Nu te las sa te perpelesti, treci Lenociko, frumos acilea pe folotiu, cracaneaza-ti piciorusele superbe si lasa-ma sa-ti fac felul la pasarica, asa sa te simti bine, sa-ti mangai si sanii, sa-ti bag und egetel in gurita, sa gemi de placere fata frumoasa.
luchianramona
Postat pe 3 Decembrie 2008 12:43
De la: luchianramona, la data 2008-12-03 12:39:50Daca Vas a plecat, te iau eu frumoaso la lins si supt ca m-am excitat la culme

ESTI SUPER!

Postat pe 3 Decembrie 2008 12:44

acum treci pe perete....vreau sa te urc pe pereti.....mmmmmm.......asaaaaaaaaaa......miscate.....doamne ce bine faci.......asaaaa.....assssaaaa.....dai.......

acum mai ial si tu in guritza......sa simt si eu atingerea catifelata a buzelor tale.....aaaaa......asa ....da cu limbuta roata.....in jurul capului.....ooooooo......ai grija sa nu-l inghiti de tot.....mmmmmmm.....

_fantoma_
Postat pe 3 Decembrie 2008 12:47
De la: luchianramona, la data 2008-12-03 12:43:56Nu te las sa te perpelesti, treci Lenociko, frumos acilea pe folotiu, cracaneaza-ti piciorusele superbe si lasa-ma sa-ti fac felul la pasarica, asa sa te simti bine, sa-ti mangai si sanii, sa-ti bag und egetel in gurita, sa gemi de placere fata frumoasa.

AH, MI-AM DEPARTAT PICIOARELE SI MA JOC CU LINDICUTUL! TE MANGAI PE COAPSE SI-MI INTRODUC DEGETELE IN VAGINUL TAU UMED! AH, CE FRUMOS MIROASE! SUNT ATAT DE EXCITATA......TE LING PE CLITORIS SI MA JOC CU EL. CE SENZATIE MINUNATA! POT SA ITI BAG UN DEGETEL IN FUNDULETUL TAU SEXY?

Postat pe 3 Decembrie 2008 12:48
De la: vas25, la data 2008-12-03 12:47:05
acum treci pe perete....vreau sa te urc pe pereti.....mmmmmm.......asaaaaaaaaaa......miscate.....doamne ce bine faci.......asaaaa.....assssaaaa.....dai.......

acum mai ial si tu in guritza......sa simt si eu atingerea catifelata a buzelor tale.....aaaaa......asa ....da cu limbuta roata.....in jurul capului.....ooooooo......ai grija sa nu-l inghiti de tot.....mmmmmmm.....

OH, CE TARE E! SI CE BINE MA FACI! NU TE OPRI! AH, CE BINE E SA TI-O SIMT IN GURA, PE LIMBUTA MEA........

Postat pe 3 Decembrie 2008 12:50
Ah iubito, daca-i vorba de fundulet, te rog, te roooooooog!!!! Oare Vas a aruncat vibratorul?????? si limbute la clitoris... ce bine este
luchianramona
Postat pe 3 Decembrie 2008 12:52
CHIAR CA MA URC PE PERETI! NU MAI POT DE PLACERE!ESTE ATAT DE BINE!

Postat pe 3 Decembrie 2008 12:52
TE ADOR!CE BINE E! SUNT IN EXTAZ, CU UN DEGET IN FUNDULETUL TAU, RAMONA, IN TIMP CE IL SUG PE VAS.AH, MAI TARE, NU VA OPRITI!

Postat pe 3 Decembrie 2008 12:54
Simte-te bine scumpo, ca de asta suntem la bordel! Eu mai stau putin si cred ca ma duc la baie sa ma masturbez, ca-mi zvacneste pasarica rau de tot
luchianramona
Postat pe 3 Decembrie 2008 12:55
Ziua buna!
Fetili, un'e estetzi?
Azi pofta mare sa satisfac pot!
Cerebral, verbal real, virtual, etc
http://www.youtube.com/watch?v=QbXPHiyE7uE
PROMISScuU
Postat pe 3 Decembrie 2008 12:55
Asa iubito, suge-o ca-i dulce rau de tot. E bine cu degetelul tau in fundulet, misca-l repede, intre timp eu imi agit clitorisul si ma uit la proba voastra orala. E super oameni buni!!!!!!!!!!!
luchianramona
Postat pe 3 Decembrie 2008 12:57
De la: luchianramona, la data 2008-12-03 12:52:45Ah iubito, daca-i vorba de fundulet, te rog, te roooooooog!!!! Oare Vas a aruncat vibratorul?????? si limbute la clitoris... ce bine este

vibratorul l-am aruncat de mult
il folosesc cei de pe margine , care se uita la noi, si le puloua in gura

ramo....tine de aici.....degetul meu gros....in funduletzul tau apetisant.....mmmmmm......ce buci rotunde ai......si ce bine faci.......miscate circular...assssaaa.....

_fantoma_
o pauza la masa.......sarmale .......
mai opriti-va......trageti aer.........

De la: luchianramona, la data 2008-12-03 12:55:29Simte-te bine scumpo, ca de asta suntem la bordel! Eu mai stau putin si cred ca ma duc la baie sa ma masturbez, ca-mi zvacneste pasarica rau de tot

AH, CE PASARICA BUNA AI! E ATAT DE SEXY! CE N-AS DA SA SIMT CUM ITI DAI DRUMUL PE LIMBUTA MEA, IN TIMP CE MA JOC CU CLITORISUL TAU! CE DULCEATA! NU TE OPRI!

Postat pe 3 Decembrie 2008 12:58
Arti, bine c-ai venit! Ai citit ce-am facut noi pana acum? Uite Lano i-o suge lui Vas. Vino langa mine sa-i urmez exemplul.
luchianramona
Postat pe 3 Decembrie 2008 12:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
i need some ideas 96 De la: Shocata 21 Noiembrie 2010 12:04
cea mai stupida partida de sex :D, acum sa va vad :)))) 234 De la: felixcat 20 August 2009 18:19
Prescriptie anticonceptionale 16 De la: kudika105006 22 Martie 2011 22:16
helppp me help my brain decide 45 De la: mandache 5 Decembrie 2010 16:23
Cuplul si interventia parintilor. 10 De la: Shhh 28 Aprilie 2010 18:51