Mai multe
|
etta ajutor am incercat sa-ti scriu pe privat si nu-mi da voie de ce ? de doua ori am incercat sa trimit mesajul
|
||
|
donttouch Postat pe 9 Decembrie 2008 11:46 |
||
|---|---|---|
l-am primit de 3 ori si ti-am raspuns o data !!!!.....Touchme.....ar fi ceva !!!..... ........
|
||
|
etta Postat pe 9 Decembrie 2008 11:55 |
||
De la: vas25, la data 2008-12-09 11:39:17De la: etta, la data 2008-12-09 11:35:13 eeee....sex oral !!!.....la asta nu dau din casa !!!!...... nu stiu....ramane la aprecierea voastra de barbati !!!!........
|
||
|
|
||
|
etta Postat pe 9 Decembrie 2008 11:56 |
||
De la: buburuza_mica, la data 2008-12-09 11:41:09De la: donttouch, la data 2008-12-09 11:39:23alta misto,misto,misto !!!!........ .....eu am adoptat pozitia "in picioare....politia....treci la control.....mainile pe perete !!!"......ca daca se trezea puteam inventa ceva mai rapid !!!......
|
||
|
etta Postat pe 9 Decembrie 2008 11:58 |
||
asta a fost tare etta scuze ca l-ai primit de 3 ori dar mie de fiecare data imi aparea ca nu a fost trimis |
||
|
donttouch Postat pe 9 Decembrie 2008 12:01 |
||
cred ca de atatea picanterii,Ramona e pluriorgasmica....nici sa vorbeasca nu mai poate ,daramite sa scrie!!!!......iar Cosmina,a fugit repejor....cred ca ea s-a speriat !!!!.....
|
||
|
etta Postat pe 9 Decembrie 2008 12:07 |
||
| N-am fugit fetelor dar am un fu...ai la servici de mama, mama! | ||
|
luchianramona Postat pe 9 Decembrie 2008 12:13 |
||
De la: luchianramona, la data 2008-12-09 12:13:46N-am fugit fetelor dar am un fu...ai la servici de mama, mama! si se lasa cu ceva orgasme?
|
||
|
donttouch Postat pe 9 Decembrie 2008 12:17 |
||
|
apai,hai sa va zic si una "de jale"....poate se-ntoarce si Ramona !!!...... deci,episodul se producea dupa o perioada "glorioasa" de 3 sarcini in 6 luni !!!!......va dati seama: io satula de dureri,el nesatul de altceva !!!!.......tot necasatoriti !!!......buuuunnnnn.....pun eu sterilet inainte de Revelion chiar cu o zi inainte de a pleca la munte pentru a petrece !!!!......deci nu a avut acces pana la munte !!!!.....baiatu' fericit ,nevoie mare,...."mama,abia astept sa ajung in camera,la hotel !!!",el........ajungem la munte.....fericirea crestea in noi....la el deja "fericirea" era strong !!!.........INSAAAAAA......ghid fiind si el organizand revelionul,a trebuit sa asteptam sa cazam oamenii !!!!........si-am asteptat,fratilor dupa ultimuuuuuulllll.........3 oreeeee !!!!!........toti isi losesera cheile imediat.......si ultimul a intarziat 3 ore !!!!....dar noi nu stiam si il tot asteptam....... .......se plimba Lionu' meu caaaa......LEUL IN CUSCA !!!!!.......... ....da' va0nchipuiti ce a iesit dupa ce am dat si ultima cheie !!!!.......... ....fara numar !!!!!!!!...........
|
||
|
etta Postat pe 9 Decembrie 2008 12:18 |
||
| Am tras cu ochiu la voi | ||
|
luchianramona Postat pe 9 Decembrie 2008 12:42 |
||
| Ati plecat? Tot imi sare in ochi topicul ala cu dac-ai refuzat o partida de sex ca-i prea mare scula. Parca-si bat joc de mine! As sari acum pe-o scula de-as face-o ferfenita! Tare-s nesatisfacuta!!!!!! | ||
|
luchianramona Postat pe 9 Decembrie 2008 13:52 |
||
De la: luchianramona, la data 2008-12-09 13:52:27Ati plecat? Tot imi sare in ochi topicul ala cu dac-ai refuzat o partida de sex ca-i prea mare scula. Parca-si bat joc de mine! As sari acum pe-o scula de-as face-o ferfenita! Tare-s nesatisfacuta!!!!!! si eu is nesatisfacut dar,mai astept pana deseara
|
||
|
ivadra Postat pe 9 Decembrie 2008 14:04 |
||
| Si ai vreo sansa diseara? Ai planificat ceva? | ||
|
luchianramona Postat pe 9 Decembrie 2008 14:07 |
||
|
Nu inteleg de ce atunci cand suntem intr-o discoteca(ex.) si incercam sa va agatam cu replici sau cu gesturi sau prin dans, nu aratati nici un interes.Dar daca va da cineva o tastatura o portie de net si un monitor sunteti cele mai deschise si cele mai horny...Stiti foarte bine ca 99% din barbati sunt mai mult decat dispusi sa va ofere o noapte de neuitat.Noua ne plac femeile si de cele mai multe ori incercam sa le satisfacem cum putem.Lasati-ne! Ziceam si eu... |
||
|
CICI72 Postat pe 9 Decembrie 2008 14:18 |
||
| Draga Bras, probabil pentru ca s-au intamplat si multe lucruri nasoale. Eu sunt casatorita si cu destul de multe obligatii si serios, imi place topicul asta. Ma pot racori si spune tot ce gandesc, fara sa ma judece sau sa ma cunoasca cineva. | ||
|
luchianramona Postat pe 9 Decembrie 2008 14:22 |
||
da,aseara prietena mea era cam obosita si nu am insistat numai asa de fatada si in seara asta suntem singuri si NE VOM FACE DE CAP
|
||
|
ivadra Postat pe 9 Decembrie 2008 14:30 |
||
De la: luchianramona, la data 2008-12-09 14:22:04Draga Bras, probabil pentru ca s-au intamplat si multe lucruri nasoale. Eu sunt casatorita si cu destul de multe obligatii si serios, imi place topicul asta. Ma pot racori si spune tot ce gandesc, fara sa ma judece sau sa ma cunoasca cineva. si eu ma pot racorii si spune orice fara sa implice nimic si fara sa ,,inrosim"
|
||
|
ivadra Postat pe 9 Decembrie 2008 14:32 |
||
| Iti urez succes Ivadra pt diseara! De ce-mi faci pofta??? N-am mai avut un orgasm cam de multisor. Ca o facem repede sa nu ne auda copilu' si cand sa simt si eu ca-i bine e gata el. OOOOOOOooFFFFFF!!! | ||
|
luchianramona Postat pe 9 Decembrie 2008 14:39 |
||
| Propuneri? | ||
|
luchianramona Postat pe 9 Decembrie 2008 14:40 |
||
My bad . bras ramona POFTA cred ca ne este la toti, mai ales dupa o zi de munca.Numai cand ma gandesc ma relaxez. |
||
|
CICI72 Postat pe 9 Decembrie 2008 14:46 |
||
| Multumesc pt oferta Bras. M-as juca in patucul tau ca pestele in apa. Cu tine bineinteles. Noroc si tie! | ||
|
luchianramona Postat pe 9 Decembrie 2008 14:50 |
||
De la: luchianramona, la data 2008-12-09 14:39:49Iti urez succes Ivadra pt diseara! De ce-mi faci pofta??? N-am mai avut un orgasm cam de multisor. Ca o facem repede sa nu ne auda copilu' si cand sa simt si eu ca-i bine e gata el. OOOOOOOooFFFFFF!!! daca nu sunt indiscret ,cati ani are micutu? |
||
|
ivadra Postat pe 9 Decembrie 2008 15:00 |
||
| Are 8 ani. De ce intrebi? | ||
|
luchianramona Postat pe 9 Decembrie 2008 15:02 |
||
|
la multi ani,sa-ti traiasca si sa creasca mare si frumos. te intrebam de varsta copilului ca sa i-mi dau seama cum as face sa am siguranta momentului. In primul rand el trebuie sa insiste pe PRELUDIU,MARELE PRELUDIU |
||
|
ivadra Postat pe 9 Decembrie 2008 15:07 |
||
| eu nu ma termin pana nu o fac fericita | ||
|
ivadra Postat pe 9 Decembrie 2008 15:08 |
||
ramona cred ca ai inteles gresit! era ceva de genu: greseala mea.. pace!sa-ti traiasca copilul si sa fie sanatos! |
||
|
CICI72 Postat pe 9 Decembrie 2008 15:11 |
||
| Multumesc dragilor. Bras, intr-adevar am inteles gresit, dar ce sa fac daca ma gandesc numai la sex? Cel putin pana reusesc si eu sa ma satisfac ca lumea. Iar noi aici incercam sa ne satisfacem unii pe altii. Nu stiu daca ai citit ce nebuneala uneori pe topicu asta. ORGII!!! | ||
|
luchianramona Postat pe 9 Decembrie 2008 15:19 |
||
NP Si eu ma gandesc numai la sex si sunt satisfacut. Acum am descoperit forumul si pot sa zic ca ma mai scoate din banalitatea si stresul de la servici.
|
||
|
CICI72 Postat pe 9 Decembrie 2008 15:22 |
||
| E bine ca esti satisfacut. Intr-adevar topicul e antrenant, dar acum nu stiu unde au tulit-o veteranii. Ce-as mai vrea si eu macar un orgasmiut mic, miiiiiiiic!!!! | ||
|
luchianramona Postat pe 9 Decembrie 2008 15:30 |
||
De la: luchianramona, la data 2008-12-09 15:30:50E bine ca esti satisfacut. Intr-adevar topicul e antrenant, dar acum nu stiu unde au tulit-o veteranii. Ce-as mai vrea si eu macar un orgasmiut mic, miiiiiiiic!!!! poate daca i-ti spun ce o sa fac cu prietena mea deseara....
|
||
|
ivadra Postat pe 9 Decembrie 2008 15:33 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| iubirea si sexul- rezista una fara alta ? | 41 | De la: bestiutza_relouded 2 Iunie 2009 23:57 |
| sex .........foarte rar??????????? | 36 | De la: kudika034235 30 Septembrie 2009 20:08 |
| Anticonceptionale fara sa consulti medicul ginecolog | 3 | De la: Micael 7 Octombrie 2010 19:49 |
|
|
||
| Nu mai e asa dornic sa facem sex | 5 | De la: kudika_1009426 20 August 2018 22:13 |
| esecul in pat | 99 | De la: rodeena_vitan 2 August 2009 19:59 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.