Mai multe
De la: donttouch, la data 2008-12-09 11:07:42la baie ce ti-e cu nuntile astea !!!!....noroc ca eu am avut patul la dispozitie !!!.....da' m-am ales atunci cu o frumusete de "nedorita" !!!.......
|
||
|
etta Postat pe 9 Decembrie 2008 11:11 |
||
|---|---|---|
De la: etta, la data 2008-12-09 11:04:34De la: luchianramona, la data 2008-12-09 11:01:44Pai Buburuza a zis c-a facut sex in masina, iar tu Etta ca ai facut-o in ploaie intr-un Ford combi. Picanterii cat cuprinde, indiferent de la cine. mai vrrrrrreeaaaaauuuu...... 'neata la gagici pupici ptr toata lumea |
||
|
_fantoma_ Postat pe 9 Decembrie 2008 11:12 |
||
| draga cel mai placut e sa faci sex intre 9-11? | ||
|
|
||
|
chiciojaflaviana Postat pe 9 Decembrie 2008 11:13 |
||
| Hai sa va zic si eu una tare. Eram intr-o padurice din marginea orasului si ne-am uitat noi bine in jur, nici tipenie. Tipul a deschis portiera din stanga fata, m-a intors cu spatele la el si a inceput sa ma iubeasca cu foc. Cand eram eu aproape de al 9-lea cer cineva la spatele nostru ne intreaba ce facem. Am inlemnit, va dati seama. Erau niste tartani dintr-un sat invecinat. Tipul meu a ramas fara cateva pachete de tigari si ceva bani. Dupa car am plecat si ne-am oprit la cateva sute de metri si ne-am continuat treaba. O sa-mi amintesc toata viata faza asta. | ||
|
luchianramona Postat pe 9 Decembrie 2008 11:13 |
||
| Ti-a placut Etta? Mai am. | ||
|
luchianramona Postat pe 9 Decembrie 2008 11:17 |
||
buna ,fetelor.buna vas
|
||
|
ivadra Postat pe 9 Decembrie 2008 11:17 |
||
De la: luchianramona, la data 2008-12-09 11:13:59Hai sa va zic si eu una tare. Eram intr-o padurice din marginea orasului si ne-am uitat noi bine in jur, nici tipenie. Tipul a deschis portiera din stanga fata, m-a intors cu spatele la el si a inceput sa ma iubeasca cu foc. Cand eram eu aproape de al 9-lea cer cineva la spatele nostru ne intreaba ce facem. Am inlemnit, va dati seama. Erau niste tartani dintr-un sat invecinat. Tipul meu a ramas fara cateva pachete de tigari si ceva bani. Dupa car am plecat si ne-am oprit la cateva sute de metri si ne-am continuat treaba. O sa-mi amintesc toata viata faza asta. noroc ca nu ati suferit vreun "vaginism" !!!....nu-mi inchipui ce misto ar fi fost !!!!....... .....ham -ham.......apropos de padure........fi-miu ,varsta :vre-un an ,privea pe geam la ai lui parinti dezlantuiti !!!!.......noroc ca nu-si aduce aminte !!!......
|
||
|
etta Postat pe 9 Decembrie 2008 11:18 |
||
De la: vas25, la data 2008-12-09 11:12:42De la: etta, la data 2008-12-09 11:04:34De la: luchianramona, la data 2008-12-09 11:01:44Pai Buburuza a zis c-a facut sex in masina, iar tu Etta ca ai facut-o in ploaie intr-un Ford combi. Picanterii cat cuprinde, indiferent de la cine. mersi....chiar mi-era dor de un pupik de la tine !!!!.......
|
||
|
etta Postat pe 9 Decembrie 2008 11:19 |
||
| Pup si eu baietii. | ||
|
luchianramona Postat pe 9 Decembrie 2008 11:19 |
||
buna , Ivadra !!!!......ce numa rasunator !!!.......Ivadraaaaaaaaaa....ca un ecou......
|
||
|
etta Postat pe 9 Decembrie 2008 11:20 |
||
De la: luchianramona, la data 2008-12-09 11:01:44Pai Buburuza a zis c-a facut sex in masina, iar tu Etta ca ai facut-o in ploaie intr-un Ford combi. Picanterii cat cuprinde, indiferent de la cine. pai si eu am facut-o tot intr-un ford dar nu era combi... ghinionul meu! era unul mai mic... uf ce greu era ca nu aveam loc unde sa imi pun picioarele si chestii dinastea, dar nu a mai contat in momentele alea a foste extraordinar (si tipul ii de vina) iar la mine nu ploua, dimpotriva, in loc de tigara de dupa am privit stelele... iar a 2-a zi, vanatai, dureri...auuu obosita la birou... of of dar a meritat
|
||
|
buburuza_mica Postat pe 9 Decembrie 2008 11:21 |
||
De la: luchianramona, la data 2008-12-09 11:13:59Hai sa va zic si eu una tare. Eram intr-o padurice din marginea orasului si ne-am uitat noi bine in jur, nici tipenie. Tipul a deschis portiera din stanga fata, m-a intors cu spatele la el si a inceput sa ma iubeasca cu foc. Cand eram eu aproape de al 9-lea cer cineva la spatele nostru ne intreaba ce facem. Am inlemnit, va dati seama. Erau niste tartani dintr-un sat invecinat. Tipul meu a ramas fara cateva pachete de tigari si ceva bani. Dupa car am plecat si ne-am oprit la cateva sute de metri si ne-am continuat treaba. O sa-mi amintesc toata viata faza asta. aceeasi situatie in masina muzica in surdina ne apucasem de traba si in culmea extazului bate cineva in geam "aveti cumva un foc si dupa aceea puteti continua va urmaresc demult da mi s-a facut pofta de o tigara"
|
||
|
donttouch Postat pe 9 Decembrie 2008 11:22 |
||
|
buna |
||
|
mihacosmina Postat pe 9 Decembrie 2008 11:23 |
||
De la: luchianramona, la data 2008-12-09 11:17:14Ti-a placut Etta? Mai am. pai scuipa tot !!!....ca azi am timp de ascultat si invatat !!!.....
|
||
|
etta Postat pe 9 Decembrie 2008 11:24 |
||
|
si eu unaaaa.... eram in Constanta, in masina, prin oras caldura mare, vara, aer conditionat, aglomeratie de masini , autobuze pe langa noi ce-i vine mandrei? nici una nici doua, se apleaca spre mine, spre ala mic adica, imi trage short-ul intr-o parte....inepe sa-l maseze pe cel mic...., care intre timp se mai marise....crestea in cateva secunde cat altii in-trun an .....se apleaca si mai tare....si incepe sa sa-l sarute....ma rog stiti voi....mai mergem noi ce mai mergem....ea cu treaba ei, eu cu condusul.....am oprit la un stop, io pe banda a doua, pe prima banda un autobuz....cred ca va dati seama ca toata lumea din autobuz era calare pe geamuri ei i-am spus deabea dupa ce am plecat de la semafor....imi era sa nu se opreasca....ca mie din cauza spectatorilor imi crescuse adrenalina la greu....si fat frumos nu mai zic super tare experienta mai vreau |
||
|
_fantoma_ Postat pe 9 Decembrie 2008 11:24 |
||
De la: donttouch, la data 2008-12-09 11:22:04De la: luchianramona, la data 2008-12-09 11:13:59Hai sa va zic si eu una tare. Eram intr-o padurice din marginea orasului si ne-am uitat noi bine in jur, nici tipenie. Tipul a deschis portiera din stanga fata, m-a intors cu spatele la el si a inceput sa ma iubeasca cu foc. Cand eram eu aproape de al 9-lea cer cineva la spatele nostru ne intreaba ce facem. Am inlemnit, va dati seama. Erau niste tartani dintr-un sat invecinat. Tipul meu a ramas fara cateva pachete de tigari si ceva bani. Dupa car am plecat si ne-am oprit la cateva sute de metri si ne-am continuat treaba. O sa-mi amintesc toata viata faza asta. ce tare!!!
|
||
|
buburuza_mica Postat pe 9 Decembrie 2008 11:26 |
||
|
buna |
||
|
mihacosmina Postat pe 9 Decembrie 2008 11:27 |
||
| Vaaaaaaaaaasssss, ce frumoasa poveste! Bravos ca nu te-ai inhibat din cauza spectatorilor. | ||
|
luchianramona Postat pe 9 Decembrie 2008 11:28 |
||
De la: luchianramona, la data 2008-12-09 11:28:02Vaaaaaaaaaasssss, ce frumoasa poveste! Bravos ca nu te-ai inhibat din cauza spectatorilor. pai de ce sa ma inhib? nu ma cunostea nimeni poate daca ar fi fost cunostinte sau ceva de genul dar asaaaa.....mai rau m-am excitat |
||
|
_fantoma_ Postat pe 9 Decembrie 2008 11:30 |
||
| Da, ai dreptate. Am facut-o si eu o singura data. Sex oral la sofer in mers. N-a trecut nici un autobuz. A fost bine. | ||
|
luchianramona Postat pe 9 Decembrie 2008 11:32 |
||
De la: [email protected], la data 2008-12-09 11:27:51buna buna ce ???....buna ziua.....sau buna intamplarea ????......
|
||
|
etta Postat pe 9 Decembrie 2008 11:33 |
||
cu spectatorii si eu am patit-o... si tot asa fix atunci cand mai aveam un pic pana la orgasm, de parca aia nu puteau aparea si ei cu 2 min mai tarziu.... of... ne-au pus o lanterna pe noi, radeau ca prostii si filmau cu un telefon mobil, dupa un timp au plecat... bucurosi ca am scapat de ei am zis ca na... ce naiba... sa continuam, nu ne puteam intoarce asa la petrecere si incepem a 2- runda... dupa ceva timp aceeasi tipi cu lanterna lor si cu telefonul sa filmeze ne gandeam ca daca au mai fost o data nu vor mai veni si a 2-a oara... dezamagiti de ce s-a intamplat, ne luam masina si ne ducem in cel mai ferit loc posibil... and guess what?! ne-a pierit cheful la amandoi
|
||
|
buburuza_mica Postat pe 9 Decembrie 2008 11:34 |
||
eeee....sex oral !!!.....la asta nu dau din casa !!!!...... .....ca p-orma ziceti ca sunt perversa !!!!.....
|
||
|
etta Postat pe 9 Decembrie 2008 11:35 |
||
am crezut ca a 3-a va fi cu noroc... dar n-a fost
|
||
|
buburuza_mica Postat pe 9 Decembrie 2008 11:36 |
||
|
daca nu mai aveati spectatori spectatorii maresc doza de adrenalina, si este mai incitatnt frica de a nu fi prins |
||
|
_fantoma_ Postat pe 9 Decembrie 2008 11:36 |
||
spectatori ????!!!!....... ce spectator era s-o am io pe mama ,in tineretile meeeeleeeee........si ce mi-as mai fi luat-ooooooooo,cred !!!....ca pe vremea aia,nemaritata,nu era voie !!!.....da' la mine nu se punea !!!!........
|
||
|
etta Postat pe 9 Decembrie 2008 11:39 |
||
De la: etta, la data 2008-12-09 11:35:13 eeee....sex oral !!!.....la asta nu dau din casa !!!!...... pai si nu esti |
||
|
_fantoma_ Postat pe 9 Decembrie 2008 11:39 |
||
|
alta asta a fost cea mai tare copchilasul mic si dormea bineanteles cu mami al meu sotior avea si el chef de ceva "soft" in seara aia asa ca a asteptat sa adoarma copilasul si a venit in camera toate bune si frumoase ne-am apucat de treaba si ca sa nu facem zgomot prea mare am optat pentru podea cand sa ne apropiem de final al meu sot se trezeste cu copilasul in spinare uraland de mama focului diiiiiiiiiiiiiii tati
|
||
|
donttouch Postat pe 9 Decembrie 2008 11:39 |
||
De la: vas25, la data 2008-12-09 11:36:36 mda... ai dreptate, asta a fost pt a 2-a incercare, dar cand vin niste idioti si iti pun lanterna in ochi si alt idiot cu telefonul mobil sa ne filmeze... nu mai e asa palpitant... si nici nu vroiau sa plece de langa masina afurisitii
|
||
|
buburuza_mica Postat pe 9 Decembrie 2008 11:39 |
||
De la: donttouch, la data 2008-12-09 11:39:23alta ce tareeee diii tati!!!!
|
||
|
buburuza_mica Postat pe 9 Decembrie 2008 11:41 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Ciudatenii sexuale din jurul lumii | 14 | De la: Kathara 22 Februarie 2009 01:09 |
| DE CE BARBATII SUNT ASA... | 512 | De la: yumalai 7 Februarie 2010 09:26 |
| Mici fragmente de neant | 55 | De la: criszoe 1 Aprilie 2012 11:43 |
|
|
||
| Ce va plictiseste cel mai tare in sexul cu partenerul? | 46 | De la: battleofwits 13 Februarie 2011 08:48 |
| Sex in 3....reloaded! | 61 | De la: kudika387133 25 Aprilie 2011 05:44 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.