Mai multe
|
ce zici? vii langa mine in patutul caldut
|
||
|
ivadra Postat pe 9 Decembrie 2008 15:34 |
||
|---|---|---|
| Vin draga. Multumesc de invitatie. Ia spune tu ce-o sa-i faci prietenei tale? Tremur de curiozitate | ||
|
luchianramona Postat pe 9 Decembrie 2008 15:37 |
||
in primul rand,vom face o baita relaxanta,la inceput vom sta in vana plina si ne vom privi unul pe celalalt si dupa aceea am sa o spal usor cu gel de dus peste tot,binenteles ca pe sani va trebuii sa o spal si cu manutele mele si la pasarica voi trece cu degetelele usor dar ferm in sus si in jos intercalat cu niste optulete si dupa aceea pe funduletul obraznic....ohhh ca mi se ridica si ,,parul"cand ma gandesc la funduletul ei.ok,dupa aceea ma va spala si ea pe mine la fel de usor si dupa ce va sapunii scula si usor si excitant va face miscari si o va uda cu dusul si si si o va lua in gurita privindu-ma in ochi strengareste va face un oral doar atat cat sa ma starneasca si iesim din vana fara sa ne stergem vom ajunge in pat |
||
|
|
||
|
ivadra Postat pe 9 Decembrie 2008 15:50 |
||
| Foarte frumos! Si dupa aia? Care-i urmatoarea miscare? | ||
|
luchianramona Postat pe 9 Decembrie 2008 15:56 |
||
| Mie una imi place un preludiu putin mai brutal ca sa zic asa. Ca sa simt dorinta partenerului. | ||
|
luchianramona Postat pe 9 Decembrie 2008 16:13 |
||
OOoo. daa preludiu brutal! lipita de usa, tintuita cu mainile deasupra capului si libertatea limbi mele de ai linge trupul cum si unde vreu eu pana cand isi doreste brutal sa o arunc in pat si sa ii demonstrez ca pot intradevar sa o domin
|
||
|
CICI72 Postat pe 9 Decembrie 2008 16:18 |
||
|
o asez in pat pe spate si eu deasupra incepem sa ne sarutam ,sa ne exploram cu limbuta si intre timp ii mangai sanii usor la inceput la baza lor si tot mai sus pana ajung la sfarcuri ,care,ii strang usor intre degete si renunt la gurita ei si cobor la sani pe care ii ling si ii sug si cu o mana cobor usor pe burtica si incep sa o mangai pe la pasarica tot mai aproape pana cand ajung la labii care sunt umede si le dau la o parte si usor ii mangai clitorisul sub forma de cercuri,cerculete si intru cu un deget in pasarica incet,incet si dupa mai introduc inca unul si in momentul urmator incep sa ii ling clitorisul si sa ma pun cu scula deasupra guritei ei si incepem un 69 de vis.De obicei imediat se termina si eu ma intorc si o sarut pe sani pe gat ii soptesc TE IUBESC,IUBIREA MEA(ceea ce si este). ma intind eu pe spate si ea se urca pe mine,ma saruta usor si i-mi spune si ea ca MA IUBESTE MULT(ceea ce si simt)si incepe sarutandu-ma pe buze ,pe gat sa coboare si sa se joace cu scula mea usor,usor si la un moment dat o ridic,o proptesc cu palmele de perete si cu genunchii pe pat si intru pe la spate in ea in timp ce ii strang sanii si dupa o mana coboara si o mangai pe clitoris in timp ce fac dragoste cu ea si ne terminam asa
|
||
|
ivadra Postat pe 9 Decembrie 2008 16:18 |
||
am citi ce-ai scris si m-am excitat
|
||
|
Postat pe 9 Decembrie 2008 16:22 |
||
| Un sex oral de calitate (sugerea clitorisului cu buzele si dezmierdarea lui cu limba) cred ca ar trebuii sa stie sa-l faca orice barbat. | ||
|
Baiat_Rezervat Postat pe 9 Decembrie 2008 16:27 |
||
| Mama mia, si eu m-am excitat fratilor, foarte frumos | ||
|
luchianramona Postat pe 9 Decembrie 2008 16:30 |
||
| Imi place sa ma imobilizeze, sa ma sarute cu salbaticiune, sa-mi desfaca brusc picioarele, sa-mi sarute pasarica cu aceeasi dorinta... | ||
|
luchianramona Postat pe 9 Decembrie 2008 16:38 |
||
| Cred ca un orgasm reusit este atunci cand limbuta patrunde usor printre labii buzele sug cam vreo jumatate de ora clirotrisul si limba il dezmiarda un timp indelungat. | ||
|
Baiat_Rezervat Postat pe 9 Decembrie 2008 16:38 |
||
| nu i-mi place sa fiu brutal dar,nici molatec,undeva intre si dupa ce facem dragoste i-mi place sa stam lungiti unul langa celalalt si sa o mangai | ||
|
ivadra Postat pe 9 Decembrie 2008 16:39 |
||
| si ca sa concluzionez:preludiul incepe din momentul unui schimb de priviri cu subintelesuri nu doar cand se ating persoanele | ||
|
ivadra Postat pe 9 Decembrie 2008 16:41 |
||
mam excitat deja foarte tare
|
||
|
Postat pe 9 Decembrie 2008 16:42 |
||
De la: luchianramona, la data 2008-12-09 16:38:18Imi place sa ma imobilizeze, sa ma sarute cu salbaticiune, sa-mi desfaca brusc picioarele, sa-mi sarute pasarica cu aceeasi dorinta... Cred ca daca toata pasarica este savurata cu gura si clitorisul este supt cu buzele pana partenera incepe sa tremure de placere se poate ajunge l aun orgasm de vis. |
||
|
Baiat_Rezervat Postat pe 9 Decembrie 2008 16:43 |
||
| Vedeti cum va jucati voi cu mine? Eu care n-am mai avut parte de un orgasm cam de multisor (nici nu va spun ca radeti de mine). Da, este o arta sa stii sa fericesti pasarica cu limbuta. Eu de exemplu ma excit asa de tare acolo ca nici nu suport mereu sa fie limbuta chiar pe el. Ci miscari circulare de jur imprejurul clitorisului. Si cand si cand, ca din greseala o limbuta si pe el, incep sa-mi tremure picioarele de placere si am un orgasm inimaginabil. OOOOOOFFFFFF of, mai, mai! | ||
|
luchianramona Postat pe 9 Decembrie 2008 16:48 |
||
| ....dupa ce limbuta dezmiarda clitorisul se invarte in jurul lui cu miscari circulare si aluneca usor in vagin adulmecand acel punct G din interiorul lui. | ||
|
Baiat_Rezervat Postat pe 9 Decembrie 2008 16:53 |
||
| Oameni buni, unde sunt barbatii ca voi si in lumea reala? Ca eu am avut parte de un cunilingus adevarat abia acum 5 ani. Eram innebunita sa am partesi eu de asa ceva, ca tot vedeam prin filme si auzeam ce bine este. | ||
|
luchianramona Postat pe 9 Decembrie 2008 16:55 |
||
| N-ai dat tu Ramo peste barbatii potriviti. Poate ar trebui sa te muti la Bucuresti ca eu n-am intalnit niciunul sa nu pactice sexul oral:) | ||
|
irinaandreia Postat pe 9 Decembrie 2008 17:08 |
||
De la: luchianramona, la data 2008-12-09 16:55:30Oameni buni, unde sunt barbatii ca voi si in lumea reala? Ca eu am avut parte de un cunilingus adevarat abia acum 5 ani. Eram innebunita sa am partesi eu de asa ceva, ca tot vedeam prin filme si auzeam ce bine este. uite colea in bucuresti suntem date mai aproape de noi , sa vezi ce bine e |
||
|
_fantoma_ Postat pe 9 Decembrie 2008 17:11 |
||
| Adevarul este ca in viata reala majoritatea barbatilor sunt egoisti si nu se gandesc decat la ei uitand ca partenera are nevoie de sex oral cat mai mult pe zi. | ||
|
Baiat_Rezervat Postat pe 9 Decembrie 2008 17:11 |
||
seara buna fetele.....si noilor veniti actiune ati avut azi........fara mine.......
|
||
|
Postat pe 9 Decembrie 2008 17:11 |
||
De la: irinaandreia, la data 2008-12-09 17:08:56N-ai dat tu Ramo peste barbatii potriviti. Poate ar trebui sa te muti la Bucuresti ca eu n-am intalnit niciunul sa nu pactice sexul oral:) blonda mea cu ochii verzi ce mai faci baby ? cam rarut in ultimul timp |
||
|
_fantoma_ Postat pe 9 Decembrie 2008 17:12 |
||
| Doamne ce m-as baga putin intre voi Bucurestenilor! M-as gudura ca un catelus si as face si sluj de bucurie. M-ati primi??????? | ||
|
luchianramona Postat pe 9 Decembrie 2008 17:19 |
||
| Pe cuvantul meu, daca prind vreo delegatie la Buc va scriu negresit. | ||
|
luchianramona Postat pe 9 Decembrie 2008 17:21 |
||
De la: luchianramona, la data 2008-12-09 17:19:36Doamne ce m-as baga putin intre voi Bucurestenilor! M-as gudura ca un catelus si as face si sluj de bucurie. M-ati primi??????? Si la Oradea te-am primii si te-am mangaia pana ai toarce ca o pisicuta
|
||
|
ivadra Postat pe 9 Decembrie 2008 17:22 |
||
| Te sarut cat pot eu de dulce Ivadra. Multumesc. Ma bucur ca mai sunt si oameni altruisti pe lumea asta. Oricum, pe topicul asta majoritatea sunt asa. Cata nevoie am sa ma eliberez, nici nu va inchipuiti. | ||
|
luchianramona Postat pe 9 Decembrie 2008 17:26 |
||
|
esti din oradea? fain........... |
||
|
Postat pe 9 Decembrie 2008 17:26 |
||
De la: luchianramona, la data 2008-12-09 17:19:36Doamne ce m-as baga putin intre voi Bucurestenilor! M-as gudura ca un catelus si as face si sluj de bucurie. M-ati primi??????? vino cat de repede poti te astept cu....bratele deschise |
||
|
_fantoma_ Postat pe 9 Decembrie 2008 17:27 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| anticonceptionale | 22 | De la: contesina 20 Aprilie 2011 15:56 |
| Intrerupere inainte de a ajunge la sex :) | 4 | De la: ellena_r 6 Noiembrie 2009 13:05 |
| Pot ramane insarcinata? | 14 | De la: kudika_23663 10 Ianuarie 2013 18:20 |
|
|
||
| Vine si la mine Mos Craciun? | 5 | De la: erikahd2008 23 Februarie 2009 01:59 |
| O poti iubi doar pentru ca a fost prima?(sex) | 15 | De la: desi_desiree 26 Septembrie 2010 18:12 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.