Setari Cookie-uri

CLUB PENTRU FEMEI NESATISFACUTE CARE DORESC DISCRETIE

De la: nickimarina, la data 2008-12-09 21:52:47pe mine nu m-a sunat deloc de cand ne-am despartit azi dimi...:(...poate maine o sa ma sune...

of... deci acum s-a intamplat despartirea la voi... trist... care a facut pasul?...
buburuza_mica
Postat pe 9 Decembrie 2008 21:58
De la: heaven_gate, la data 2008-12-09 21:54:12
De la: Baiat_Rezervat, la data 2008-12-09 21:47:31
De la: heaven_gate, la data 2008-12-09 21:42:16
De la: Baiat_Rezervat, la data 2008-12-09 21:41:01limbuta mea neobosita este intre picioarele tale si chiar acum se joaca cu clitorisul tau.... buzele il sug dinou si dinou pana pasarika devine fierbinte......

nu vrei sa ti-o introduci in mine.....sa te simt.........
sa ma faci sa urlu.......de placere.....
Chiar acum madularul mare si gros patrunde incet si fin pasarika ta fierbinte.Intra adanc ......si mai adanc si nu mai ramane nimica din el afara.In acest timp te sarut pasional pe buze si iti prind buza de sus apoi cea de jos cu buzele mele.

ahhh......si imi iei sanii in maini.....mi saruti ....buzele ard de placere ....adora gustul tau....
ahhhh.......misca-te ........mai repede...imi place
Sanii tai chiar acum ii masez incet cu mainile amandoua ii sarut si ii ling finut si incetisor apoi ies incet din tine si ma indrept cu limba catre clitoris si il dezmierd dinou incet apoi incep sa-l sug cu buzele umede dinou si dinou.....
Baiat_Rezervat
Postat pe 9 Decembrie 2008 22:01
nuuu,nu ne-am despartit...m-a lasat pe mine la fac si el s-a dus la servici k am dormit impreuna aseara....chiar dak nu-mi imi acorda atentie....dar nu ma lasa inima sa-l las...tin la el mult...dar nu stiu dak este reciproc...dak d la inceput e asha....nu stiu ce sa mai sper...aaa....suntem de 4 luni impreuna...
nickimarina
Postat pe 9 Decembrie 2008 22:02
De la: Baiat_Rezervat, la data 2008-12-09 22:01:44
De la: heaven_gate, la data 2008-12-09 21:54:12
De la: Baiat_Rezervat, la data 2008-12-09 21:47:31
De la: heaven_gate, la data 2008-12-09 21:42:16
De la: Baiat_Rezervat, la data 2008-12-09 21:41:01limbuta mea neobosita este intre picioarele tale si chiar acum se joaca cu clitorisul tau.... buzele il sug dinou si dinou pana pasarika devine fierbinte......

nu vrei sa ti-o introduci in mine.....sa te simt.........
sa ma faci sa urlu.......de placere.....
Chiar acum madularul mare si gros patrunde incet si fin pasarika ta fierbinte.Intra adanc ......si mai adanc si nu mai ramane nimica din el afara.In acest timp te sarut pasional pe buze si iti prind buza de sus apoi cea de jos cu buzele mele.

ahhh......si imi iei sanii in maini.....mi saruti ....buzele ard de placere ....adora gustul tau....
ahhhh.......misca-te ........mai repede...imi place
Sanii tai chiar acum ii masez incet cu mainile amandoua ii sarut si ii ling finut si incetisor apoi ies incet din tine si ma indrept cu limba catre clitoris si il dezmierd dinou incet apoi incep sa-l sug cu buzele umede dinou si dinou.....

iti iau madularul in guritza......ti-l savurez.....ca pe o inghetata....ma joc ..cu limbutza ....il umezesc.....imi place sa il simt intre buze......in guritza....ahh....
penetreaza-ma....fa-ma a ta.......ahhh.....nu mai pot.......

Postat pe 9 Decembrie 2008 22:04
te penetrez dinou fin dar cu miscari de dute vino mai accelerate.mai repede, mai repede..... foarte repede...... .apoi ma opresc incet si iau toata pasarica ta in gura si o savurez dinou si ii simt gustul placut si minunat.
Baiat_Rezervat
Postat pe 9 Decembrie 2008 22:12
hihihi...m-a sunat si pe mine...sunt happy....mi-a vb frumos si mi-a zis k maine vrea sa ne vedem...off...nu stiu ce sa mai cred...la tine cum e?
nickimarina
Postat pe 9 Decembrie 2008 22:15
De la: nickimarina, la data 2008-12-09 22:15:15hihihi...m-a sunat si pe mine...sunt happy....mi-a vb frumos si mi-a zis k maine vrea sa ne vedem...off...nu stiu ce sa mai cred...la tine cum e?

te-a sunat...:) ai vazut?... poate ca are o multime de probleme (acum cu criza mondiala...) si se straduieste sa faca firma sa mearga... sa stii ca in ziua de azi nu e chiar asa usor sa te ridici... eu zic inca sa lupti pt el, sa il intelegi, sa il sprijini ca poate acum ii e greu, si inca ceva... sa nu il cicalesti daca crezi ca merita, continua ca poate e o perioada mai grea in relatia voastra...

la noi e mai complicat... noi suntem de 2 ani jumate impreuna... primul an a fost frumos, dar cam de un an (odata cu dezvoltarea firmei) parca a uitat total de mine, merge prost relatia din mai multe puncte de vedere... acum vom lua o pauza (in searaasta am discutat cu el) sa vad ce va fi... poate se va schimba, poate se va implica mai mult... nu stiu ce va fi...
buburuza_mica
Postat pe 9 Decembrie 2008 22:44
'Neata dragilor. Uite ca azi sunt prima. Va pupicesc mult pe toti si va urez o zi buna. Eu tot nesatisfacuta. Dar m-am bucurat ca am vaut ca aseara a fost activitate. Bravos. (Portita nazdravana ce esti!)
luchianramona
Postat pe 10 Decembrie 2008 09:10
buna dimineatza lume mai trec si eu pe aici sa ma intreb de sanatate una alta si sa va mai privesc:) ce mai ziceti ?:D:D:
yumy
Postat pe 10 Decembrie 2008 09:15
Ras, draga, ce-ti pasa! Tinerica si sprintara. Bine ai revenit. Eu sunt cam suparata, dar sper sa ma inveselesc cu voi azi.
luchianramona
Postat pe 10 Decembrie 2008 09:22
neata fetelor va doresc la toate sa aveti o zi frumoasa azi sunt cam singurica pe la birou si nu am cu cine sa imi beau cafeaua... :( so... cine bea o cafeluta cu mine?
buburuza_mica
Postat pe 10 Decembrie 2008 09:23
De la: luchianramona, la data 2008-12-10 09:22:10Ras, draga, ce-ti pasa! Tinerica si sprintara. Bine ai revenit. Eu sunt cam suparata, dar sper sa ma inveselesc cu voi azi.

ramona tu? de ce suparata asa de dimineata? :(
buburuza_mica
Postat pe 10 Decembrie 2008 09:24
Eu, cu cea mai mare placere. Poate-mi trece supararea
luchianramona
Postat pe 10 Decembrie 2008 09:24
Pt ca un idiot care se bate cu caramida in piept ca-i cheie de biserica nu vrea sa recunoasca ca a calcat stramb, chiar daca i-am aratat (extrem de elegant) ca m-am prins. Ma deranjeaza ipocrizia rau de tot. In rest, barbatii colcaie, asa ca nu-i problema, dar...
luchianramona
Postat pe 10 Decembrie 2008 09:29
si eu sunt trista:( de aia am venit sa vad ce mai faceti voi pe aici poate ma mai inveselesc un pic:)
yumy
Postat pe 10 Decembrie 2008 09:33
atunci sa-i lasam deoparte pe barbati si sa ne bem noi cafeluta in liniste ca nici eu nu am dormit bine din cauza tot unui barbat
buburuza_mica
Postat pe 10 Decembrie 2008 09:33
'neataaaaaaaa.....matinaleloooorrrr NE !!!!!......aaaaaaa.....am ainteles.....voi stiti vorba aia cum ca CINE "SE SCOALA" DE DIMINEATA......IN RAIUL ORGASMULUI AJUNGE !!!!......si de-aia suntetio primele mereu p-acilea ,ai ????...... ....... ........

si uite......milioane de pupici dulci si calzi pentru voi....sa va treaca supararile ...... ....uite,va dau si floriceleeeeeee....... .....si CAFELUTA,cumva?????.......LUNGA ,TARE SI NEAGRA !!!...... ........eeee....si daca nici acum nu zambiti,macar.......VA DAU ....BATAIE !!!!......
etta
Postat pe 10 Decembrie 2008 09:34
hai fetele sa ne imbratisam si sa ne pupicim meritam
yumy
Postat pe 10 Decembrie 2008 09:35
hai ca zambim un pic de dragul tau :D
yumy
Postat pe 10 Decembrie 2008 09:35
De la: etta, la data 2008-12-10 09:34:49 'neataaaaaaaa.....matinaleloooorrrr NE !!!!!......aaaaaaa.....am ainteles.....voi stiti vorba aia cum ca CINE "SE SCOALA" DE DIMINEATA......IN RAIUL ORGASMULUI AJUNGE !!!!......si de-aia suntetio primele mereu p-acilea ,ai ????...... ....... ........

si uite......milioane de pupici dulci si calzi pentru voi....sa va treaca supararile ...... ....uite,va dau si floriceleeeeeee....... .....si CAFELUTA,cumva?????.......LUNGA ,TARE SI NEAGRA !!!...... ........eeee....si daca nici acum nu zambiti,macar.......VA DAU ....BATAIE !!!!......

Sincer chiar m-ai facut sa zambesc pupici dulci si pt tine
buburuza_mica
Postat pe 10 Decembrie 2008 09:38
neatza fetelor...am aparut si eu....tot la o cafeluta,mare,tare si neagra ...o zi buna,si nu incetati sa zambiti pt k nu se stie cine se va indragosti de zambetul vostru.... pupici si floricele pt toata lumea
nickimarina
Postat pe 10 Decembrie 2008 09:41
zambetele fac intotdeauna bine multumim ca n e faci sa zambim pacat ca nu esti mereu aici sa ne faci sa zambim asta este,
yumy
Postat pe 10 Decembrie 2008 09:41
De la: nickimarina, la data 2008-12-10 09:41:23neatza fetelor...am aparut si eu....tot la o cafeluta,mare,tare si neagra ...o zi buna,si nu incetati sa zambiti pt k nu se stie cine se va indragosti de zambetul vostru.... pupici si floricele pt toata lumea

neata si tie
buburuza_mica
Postat pe 10 Decembrie 2008 09:43
IMI PARE BINE CA IO SUNT MEDICAMENTUL VOSTRU !!!.......dar Ramona tot nu zambeste !!!......
etta
Sunteti niste dragute fetelor. Mi s-a uscat gatlejul de cat am oftat pana acum. Poate pana diseara imi revin. Trebuie musai s gasesc ceva sa-mi scot parleala ca altfel nu ma linistesc. Acum sunt ca un leu in cusca de furie si trebuie sa ma prefac sa nu ma simta colegii, etc.
luchianramona
De la: luchianramona, la data 2008-12-10 09:43:46Sunteti niste dragute fetelor. Mi s-a uscat gatlejul de cat am oftat pana acum. Poate pana diseara imi revin. Trebuie musai s gasesc ceva sa-mi scot parleala ca altfel nu ma linistesc. Acum sunt ca un leu in cusca de furie si trebuie sa ma prefac sa nu ma simta colegii, etc.

nu mai fii trista te pupicim noi , te sarutam cu patima te imbratisam si suntem alaturi de tine fii optimista si sa stii ca o sa treaca, fii vesela ca daca venim toate peste tine la munca si te batem
yumy
Postat pe 10 Decembrie 2008 09:46
De la: luchianramona, la data 2008-12-10 09:43:46Sunteti niste dragute fetelor. Mi s-a uscat gatlejul de cat am oftat pana acum. Poate pana diseara imi revin. Trebuie musai s gasesc ceva sa-mi scot parleala ca altfel nu ma linistesc. Acum sunt ca un leu in cusca de furie si trebuie sa ma prefac sa nu ma simta colegii, etc.

auzi.....stii ce gandesc io cand ma 'nerveaza al meu sot ????......ca ma mai si 'nerveaza din cand in cand......ca strica prea multe flori !!!...... ......si i-am si spus-o....ia-m zis ca FIECARE NERV SI SUPARARE DIN CAUZA LUI NU FAC DECAT SA-MI CRESCA DORINTA DE A TRAI SI DE A-I MANCA BANII !!!!......
etta
Postat pe 10 Decembrie 2008 09:50
De la: etta, la data 2008-12-10 09:50:29

auzi.....stii ce gandesc io cand ma 'nerveaza al meu sot ????......ca ma mai si 'nerveaza din cand in cand......ca strica prea multe flori !!!...... ......si i-am si spus-o....ia-m zis ca FIECARE NERV SI SUPARARE DIN CAUZA LUI NU FAC DECAT SA-MI CRESCA DORINTA DE A TRAI SI DE A-I MANCA BANII !!!!......

ce tare esti etta
buburuza_mica
Postat pe 10 Decembrie 2008 09:52
tare BUUUUNNAAAAA !!!!...... .....sau NEBUUUUNNNAAAA ????........ .....sau NE - BUUUUNNNAAA ????......ooofff....vorba romanesca !!!......
etta
Postat pe 10 Decembrie 2008 09:55
De la: etta, la data 2008-12-10 09:50:29

chiar m-ai facut sa rad, dar cand te supara viata atunci ce mai faci???
yumy
Postat pe 10 Decembrie 2008 09:56

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
bitches sa aveti grija da voi ..pop 34 De la: Schatt 30 August 2011 13:58
Sex in locuri publice 51 De la: kudika228340 25 August 2010 10:43
pisicute spre adoptie 59 De la: guru_ion 16 Octombrie 2011 23:03
astept raspuns plz:* 55 De la: pisicuta_razboinica 14 Aprilie 2009 18:40
nush c am 23 De la: ema21 13 Noiembrie 2009 20:11