Setari Cookie-uri

CLUB PENTRU FEMEI NESATISFACUTE CARE DORESC DISCRETIE

De la: etta, la data 2008-12-10 09:55:00 tare BUUUUNNAAAAA !!!!...... .....sau NEBUUUUNNNAAAA ????........

si una si alta dar mai ales nebuna (in sensul bun al cuvantului) chiar imi place de tine
buburuza_mica
Postat pe 10 Decembrie 2008 09:58
De la: rosemery, la data 2008-12-10 09:56:05
De la: etta, la data 2008-12-10 09:50:29
De la: luchianramona, la data 2008-12-10 09:43:46Sunteti niste dragute fetelor. Mi s-a uscat gatlejul de cat am oftat pana acum. Poate pana diseara imi revin. Trebuie musai s gasesc ceva sa-mi scot parleala ca altfel nu ma linistesc. Acum sunt ca un leu in cusca de furie si trebuie sa ma prefac sa nu ma simta colegii, etc.

auzi.....stii ce gandesc io cand ma 'nerveaza al meu sot ????......ca ma mai si 'nerveaza din cand in cand......ca strica prea multe flori !!!...... ......si i-am si spus-o....ia-m zis ca FIECARE NERV SI SUPARARE DIN CAUZA LUI NU FAC DECAT SA-MI CRESCA DORINTA DE A TRAI SI DE A-I MANCA BANII !!!!......

chiar m-ai facut sa rad, dar cand te supara viata atunci ce mai faci???

iau un Magne-B6 si ma gandesc la vorba minunatei Scarlett O'Hara :"Tomorow is another day !!!".....ador aceasta replica din acest superb film !!!......
etta
Postat pe 10 Decembrie 2008 09:59
De la: buburuza_mica, la data 2008-12-10 09:58:02
De la: etta, la data 2008-12-10 09:55:00 tare BUUUUNNAAAAA !!!!...... .....sau NEBUUUUNNNAAAA ????........

si una si alta dar mai ales nebuna (in sensul bun al cuvantului) chiar imi place de tine

si mie imi place ca MAAAAAA IUBEEEESTEEEEEE FEMEEEIIILEEEEE !!!!.....mai ales astea mai tinerele !!!..... .....faptul ca sunt "agreata" de voi ,cei mai tinerei, imi mentine si mie sufletul tanar !!!!.......
etta
Postat pe 10 Decembrie 2008 10:01
Ramonaaaaaaaa.....treci la ora de psihoterapie !!!.....ca azi e oferta gratuita !!!........
etta
Postat pe 10 Decembrie 2008 10:03
ms asa am sa fac nu mai in orice as lua uneori simt ca cu fiecare zii care trece mor cate putin in fiecare zi, dar pana la urma sa traiesc ca sa mor si sa fiu fericita si cred ca viata ne da lovituri ca sa ne ridice sa zambim sa iubim sa traim si apoi sa murim(fericiti)
yumy
Postat pe 10 Decembrie 2008 10:03
mie cand toate imi merg prost... imi aprind o tigara hi hi! si ma gandesc mereu ca tot raul e spre un bine... ca toate in viata au un rost, ca nimic nu e accidental si ca asa trebuie sa fie ca apoi sa mi se intample ceva frumos... incerc sa vad partea plina a paharului
buburuza_mica
Postat pe 10 Decembrie 2008 10:04
De la: etta, la data 2008-12-10 10:03:22 Ramonaaaaaaaa.....treci la ora de psihoterapie !!!.....ca azi e oferta gratuita !!!........

Pot sa tre si eu:D?
yumy
Postat pe 10 Decembrie 2008 10:04
De la: luchianramona, la data 2008-12-10 09:43:46Sunteti niste dragute fetelor. Mi s-a uscat gatlejul de cat am oftat pana acum. Poate pana diseara imi revin. Trebuie musai s gasesc ceva sa-mi scot parleala ca altfel nu ma linistesc. Acum sunt ca un leu in cusca de furie si trebuie sa ma prefac sa nu ma simta colegii, etc.

Buna dimineata, fetelor!

Mona, hai sa-ti povestesc ceva, sper sa nu fie prea lung...
Odata, de mult, am primit o invitatie de la un amic de a-l insoti la mare. Calatoria de afaceri, omul se ducea acolo, avea o intalnire cu un potential client, pe seara se intorcea. Eu, mi-as fi vazut de ale mele in timp ce el era ocupat cu sendinta, am fi luat cina si dupa, ne-am fi intors acas'. Vreau sa subliniez ca nu era absolut nici o implicare sexuala aici.
Oricum, am fost, pe drum l-am anuntat pe prietenul meu de atunci, care... s-a suparat! cearta, admonestari, alea-alea!
Comentand cazul cu un alt amic, sotul celei mai bune prietene a mea, un tip dealtfel extrem de doxat (genul de self-made man, fara a fi de prost gust, deci retine! nu un dobitoc!) uite ce-mi zice:"DE CE i-ai spus?" Ma rog, eu am incercat sa ii explic ca nu se stie niciodata cine si unde te vede. Daca nu i-as fi spus si m-ar fi vazut in masina amicului, de exemplu?
Stii ce mi-a raspuns?
"Nu se recunoaste nimic. Daca el e in masina si tu esti il alta, i s-a PARUT! Daca nu vine sa te bata pe umar, sa te priveasca in ochi, nu recunosti nimic!"
N-am mai comentat nimic, dar mi s-a parut simptomatic si l-am retinut pana in ziua de azi. Deci ei asa gandesc. Trebuie sa nege pana cand totul e mai evident decat rasaritul soarelui... Iti aduci aminte treaba cu "POATE am avut o relatie neconvenabila cu domnisoara Monica"? Pai bai baiete! Cum "poate"? Si asta cand? Dupa ce luung timp a sustinut ca nici nu stie despre ce e vorba...
Iar tu ii induci "subtil"? Hehe! Pai daca nu ii "tzipi" la ureche, nici n-o sa bage de seama... Ori ii zici pe sleau, ori o lasi balta
Dor_a
Postat pe 10 Decembrie 2008 10:06
gandeste mereu pozitiv ca sa atragi in jurul tau numai energii pozitive
buburuza_mica
Postat pe 10 Decembrie 2008 10:07
De la: buburuza_mica, la data 2008-12-10 10:04:34mie cand toate imi merg prost... imi aprind o tigara hi hi! si ma gandesc mereu ca tot raul e spre un bine... ca toate in viata au un rost, ca nimic nu e accidental si ca asa trebuie sa fie ca apoi sa mi se intample ceva frumos... incerc sa vad partea plina a paharului

eu nu fumez, ce sa fac knd sunt trista :(:(:( eu stau pe aici dar nu prea imi trece:(
yumy
Postat pe 10 Decembrie 2008 10:07
De la: buburuza_mica, la data 2008-12-10 10:07:13gandeste mereu pozitiv ca sa atragi in jurul tau numai energii pozitive

Eu de obicei sunt o optimista dar nu stiu de ce de data asta mi-a mers asa prost:( insa sper ca va fii totul bn dar stii e cam greu:( ce sa zic o zi prosta eu nu prea am avut zile proaste cred ca am acum pt toata viata:(
yumy
Postat pe 10 Decembrie 2008 10:09
De la: rosemery, la data 2008-12-10 10:04:43
De la: etta, la data 2008-12-10 10:03:22 Ramonaaaaaaaa.....treci la ora de psihoterapie !!!.....ca azi e oferta gratuita !!!........

Pot sa tre si eu:D?

pai tu deja esti prezenta,nu ????.......SI TRAIESTE CA SA TE BUCURI,NU CA SA MORI !!!....CACI FIECARE SUT IN FUND E UN PAS INAINTE !!!!...... ....cat priveste Magne-B6,chiar vorbesc serios: la mine are un efect instantaneu !!!......
etta
Postat pe 10 Decembrie 2008 10:10
De la: buburuza_mica, la data 2008-12-10 10:04:34mie cand toate imi merg prost... imi aprind o tigara hi hi! si ma gandesc mereu ca tot raul e spre un bine... ca toate in viata au un rost, ca nimic nu e accidental si ca asa trebuie sa fie ca apoi sa mi se intample ceva frumos... incerc sa vad partea plina a paharului

BRAVOOOOO !!!!.......
etta
Postat pe 10 Decembrie 2008 10:10
mey stiu ca un sut in fund e un pas inainte, dar stii acum cand sunt trista imi dau seama cat de mult conteaza ce fel de sut iti da viata si ca uneori unele lucruri nu mai depinde de noi depinde de Dumnezeu dar nu imi pierd optimismul, dar am starea asta asa de rau:(de tristete
yumy
Postat pe 10 Decembrie 2008 10:12
o zi superba sa aveti........va tzuculesc.....

etta....cafa si pt mine..plsss..........

Postat pe 10 Decembrie 2008 10:12
Buburuza draga, uite ca individul asta a facut si ceva bun cu mine ca m-a facut sa ma las de fumat, ca tare ti-as urma sfatul si cred ca mi-as aprinde 2 deoadata. Fetelor sunteti niste dragute, daca ati fi langa mine as face cu voi o imbratisare colectiva. Cine-i psihologul?
luchianramona
Postat pe 10 Decembrie 2008 10:13
De la: rosemery, la data 2008-12-10 10:07:29

eu nu fumez, ce sa fac knd sunt trista :(:(:( eu stau pe aici dar nu prea imi trece:(

fa orice numai sa nu stai in casa... iesi cu prietenele la cafeluta, mergi la facultate(daca esti studenta) imprieteneste-te cu colegii... fa orice iti face placere dar sa iti ocupi timpul! sa nu mai ai timp sa meditezi asupra supararilor tale (ca numai mai rau faci, te afunzi si mai tare in supararea ta) fa un sport... fa orice... si mereu fii pozitiva! poate toate chestiile rele ce ti se intampla au ca rezultat ceva frumos in viitor! si inca ceva! tot ce nu ne omoara ne intareste! asta e o vorba adevarata :)
buburuza_mica
Postat pe 10 Decembrie 2008 10:15
De la: Dor_a, la data 2008-12-10 10:06:02

Buna dimineata, fetelor!

Mona, hai sa-ti povestesc ceva, sper sa nu fie prea lung...
Odata, de mult, am primit o invitatie de la un amic de a-l insoti la mare. Calatoria de afaceri, omul se ducea acolo, avea o intalnire cu un potential client, pe seara se intorcea. Eu, mi-as fi vazut de ale mele in timp ce el era ocupat cu sendinta, am fi luat cina si dupa, ne-am fi intors acas'. Vreau sa subliniez ca nu era absolut nici o implicare sexuala aici.
Oricum, am fost, pe drum l-am anuntat pe prietenul meu de atunci, care... s-a suparat! cearta, admonestari, alea-alea!
Comentand cazul cu un alt amic, sotul celei mai bune prietene a mea, un tip dealtfel extrem de doxat (genul de self-made man, fara a fi de prost gust, deci retine! nu un dobitoc!) uite ce-mi zice:"DE CE i-ai spus?" Ma rog, eu am incercat sa ii explic ca nu se stie niciodata cine si unde te vede. Daca nu i-as fi spus si m-ar fi vazut in masina amicului, de exemplu?
Stii ce mi-a raspuns?
"Nu se recunoaste nimic. Daca el e in masina si tu esti il alta, i s-a PARUT! Daca nu vine sa te bata pe umar, sa te priveasca in ochi, nu recunosti nimic!"
N-am mai comentat nimic, dar mi s-a parut simptomatic si l-am retinut pana in ziua de azi. Deci ei asa gandesc. Trebuie sa nege pana cand totul e mai evident decat rasaritul soarelui... Iti aduci aminte treaba cu "POATE am avut o relatie neconvenabila cu domnisoara Monica"? Pai bai baiete! Cum "poate"? Si asta cand? Dupa ce luung timp a sustinut ca nici nu stie despre ce e vorba...
Iar tu ii induci "subtil"? Hehe! Pai daca nu ii "tzipi" la ureche, nici n-o sa bage de seama... Ori ii zici pe sleau, ori o lasi balta

DorA. !!!!....si eu spun franc in fata ceea ce gandesc sau ceea ce ma supara !!!.......si cateodata mai trag si-un "tip" !!!.....ca nu strica....poate n-aude baiatul bine !!!......si io ma asigur ca a auzit !!!......
etta
Postat pe 10 Decembrie 2008 10:15
De la: luchianramona, la data 2008-12-10 10:13:53Buburuza draga, uite ca individul asta a facut si ceva bun cu mine ca m-a facut sa ma las de fumat, ca tare ti-as urma sfatul si cred ca mi-as aprinde 2 deoadata. Fetelor sunteti niste dragute, daca ati fi langa mine as face cu voi o imbratisare colectiva. Cine-i psihologul?

Pey eu zic ca mai bn ne intalnim toata ca sa ne imbratisam imbratisarile fac intotdeauna bn, eu aqu cand ma simt asa trista(dar sa nu radeti de mn:D) eu imi iau ursul meu mare de plus si il strang tare in brate, e moale si pufos si imi da o senzatie de siguranta
yumy
Postat pe 10 Decembrie 2008 10:17
De la: buburuza_mica, la data 2008-12-10 10:15:14

fa orice numai sa nu stai in casa... iesi cu prietenele la cafeluta, mergi la facultate(daca esti studenta) imprieteneste-te cu colegii... fa orice iti face placere dar sa iti ocupi timpul! sa nu mai ai timp sa meditezi asupra supararilor tale (ca numai mai rau faci, te afunzi si mai tare in supararea ta) fa un sport... fa orice... si mereu fii pozitiva! poate toate chestiile rele ce ti se intampla au ca rezultat ceva frumos in viitor! si inca ceva! tot ce nu ne omoara ne intareste! asta e o vorba adevarata :)

Bubu......facem o asociatie psiho-para-pupu1 ???...ca vad ca esti BUNA !!!......
etta
Postat pe 10 Decembrie 2008 10:17
De la: heaven_gate, la data 2008-12-10 10:12:59o zi superba sa aveti........va tzuculesc.....

etta....cafa si pt mine..plsss..........

vine baiatuuuuuu !!!!......LUNGA,TARE ,NEGRA ....SI CU FRISCAAAAAA ....PE MOOOOOTTT !!!.........sa ai poftaaaaaaa !!!!......
etta
Postat pe 10 Decembrie 2008 10:18
De la: rosemery, la data 2008-12-10 10:17:06
De la: luchianramona, la data 2008-12-10 10:13:53Buburuza draga, uite ca individul asta a facut si ceva bun cu mine ca m-a facut sa ma las de fumat, ca tare ti-as urma sfatul si cred ca mi-as aprinde 2 deoadata. Fetelor sunteti niste dragute, daca ati fi langa mine as face cu voi o imbratisare colectiva. Cine-i psihologul?

Pey eu zic ca mai bn ne intalnim toata ca sa ne imbratisam imbratisarile fac intotdeauna bn, eu aqu cand ma simt asa trista(dar sa nu radeti de mn:D) eu imi iau ursul meu mare de plus si il strang tare in brate, e moale si pufos si imi da o senzatie de siguranta

IMBRATISARE COLECTIIIIVAAAAAA !!!!.....2...3...SIIIIIIII....... ....uuuuuu....da' grase mai sunteti,ca nu va pot cuprinde !!!!.......
etta
Postat pe 10 Decembrie 2008 10:20

mai fac si asta dar nu prea putem sa iesim mereu in oras unii mai sunt si cu munca, aqu cu sabatorile se ocupa cu alte chestii, mai ies cu prietenul si el stie de supararea mea si ma bucur ca ma sustine ceilalti prieteni nu prea stiu nu le-am spu e sper sa fie bn numai ca de azi m-am trezit si cu fata la cearsaf trista; niciodata nu m-am trezit asa lipsita de viata
yumy
Postat pe 10 Decembrie 2008 10:21
De la: etta, la data 2008-12-10 10:20:47
De la: rosemery, la data 2008-12-10 10:17:06

IMBRATISARE COLECTIIIIVAAAAAA !!!!.....2...3...SIIIIIIII....... ....uuuuuu....da' grase mai sunteti,ca nu va pot cuprinde !!!!.......

asta imi place:):):):) hai ca poate trecem si pe la sala de fitnes:D:D:D:D:D
yumy
Postat pe 10 Decembrie 2008 10:22
De la: rosemery, la data 2008-12-10 10:12:48mey stiu ca un sut in fund e un pas inainte, dar stii acum cand sunt trista imi dau seama cat de mult conteaza ce fel de sut iti da viata si ca uneori unele lucruri nu mai depinde de noi depinde de Dumnezeu dar nu imi pierd optimismul, dar am starea asta asa de rau:(de tristete

hai!! capul sus!!! esti tanara!! ce mai!! viata ta acum incepe! trebuie sa fii si tu calita de cate-o suparare...ca in viata multe mai urmeaza lasa-le astea... stii... eu mai am o teorie...

cand am o problema cel mai bine e sa nu ma stresez pt ca atunci cand esti stresat nu gandesti atat de limpede ca atunci cand esti mai calm... ii gasesti rezolvarea si trece (nu iti mor neuronii ) daca problema ta, nu are nici o rezolvare, las-o asa cum e... toate trec!! nu exista o problema care sa dureze o vesnicie! toate trec...

capul sus! si zambeste ca asta te face intotdeauna mai frumoasa!!

chestiile astea is valabile pt toate fetele suparate de azi
buburuza_mica
Postat pe 10 Decembrie 2008 10:23
neatza fetele

etta si la mine o cafea dau la schimb si

ramo iubita nu mai fi trista

si un mareeeeeeeeeeeeeeeee pe buzele tale frumoase si dulci

fetelor ascultati-o pe iubita noastra etta stie ea ce zice nu degeaba este ...........tanara si perversaaaaaaaaaaaaaaaa

portito ce faci azi cum te simti dupa atatea limbi aseara

citeam acum portito si parca mi te imaginam intinsa pe canapea picioarele desfacute rezervat intre ele si dand consultanta prin telefon buburizei
donttouch
Postat pe 10 Decembrie 2008 10:23
eeeee....mai Rose.....vad ca te lasi greu !!!!.......de inveselit ..... ....pai daca aia nu.....ailalta nu.....O PUNEM DE UNA MICA ACILEA,ASA PE FATA,CU SPECTATORI ?????...... .....poate-asa se mai veseleste fata noastra !!!!.......
etta
Postat pe 10 Decembrie 2008 10:24
De la: etta, la data 2008-12-10 10:17:13

Bubu......facem o asociatie psiho-para-pupu1 ???...ca vad ca esti BUNA !!!......

facem etta!!! facem!!! azi avem cliente...
buburuza_mica
Postat pe 10 Decembrie 2008 10:25
Touchmeeeeeeee.....big kisses for youuuuu.......
etta
Postat pe 10 Decembrie 2008 10:26
una mica ...................mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..................asa de dimineata parca as vrea si eu

hai rose fruntea sus .............etta da-mi drumul deja ma sufoc de la imbratisare
donttouch
Postat pe 10 Decembrie 2008 10:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sex dupa 6 luni 28 De la: miss_darine 20 Decembrie 2010 16:08
sex talk in dormitor 109 De la: kudika330602 5 Decembrie 2010 22:02
nu pot intelege 40 De la: bruneagra25 1 Iunie 2009 11:18
ce se intampla? 113 De la: larisan 1 Noiembrie 2012 21:57
Help!! 4 De la: kudika_942727 20 Noiembrie 2013 14:44