Setari Cookie-uri

CLUB PENTRU FEMEI NESATISFACUTE CARE DORESC DISCRETIE

Sa vedem!
Depune un cv.Si te contactez eu daca e nevoie.
emilia84
Postat pe 7 Ianuarie 2009 12:51
ioane ..ioane.......adu matura ioanee.....
sa ma ridice la cer.....ioaneee.....
sa ma faca femeie ..ioaneee....
ca eu sunt maria ta.....
cea pe care tu o vei astepta....
pe pereti sa o urci.....
orgasme sa ii aplici.....
vibratii sa ii dai.....
cu capsuni si miere sa o satisfaci....
limbutza sa o simti.....
pasarika sa o mananci..........ahhhh...ioaneee......vino acum......ca de nu .....fara fire ramai........

Postat pe 7 Ianuarie 2009 12:51
URAAAAAAAAAAAA !!!!......ajunseram la 200 deee......numereeeeeee !!!!!..........cu orgasme cu tooooootttt !!!!!.......... .......

Bordelaaaas,bordelule
Sa traiesti,baiatule
Sa cresti maaaare si frumos !!!...
S-ai grija de-al nostru dos !!!!...........SA MUSTE ALTII CU PLACERE DIN EL !!!!....... .........

MATURI SI MOPURI,LA FETEEEEEEEEE !!!!!......AZI ,GRATUIT,DIN PARTEA CASEEEIIIII !!!!!........ ......SI LA BAIETI,LINII VERTICALE SA PLATEASCA CU CARDUUUULLLLLL !!!!........
etta
Postat pe 7 Ianuarie 2009 12:52
emilia84
Postat pe 7 Ianuarie 2009 12:52
De la: donttouch, la data 2009-01-07 12:46:02
De la: luchianramona, la data 2009-01-07 12:42:00
De la: heaven_gate, la data 2009-01-07 12:35:47etta vreau matura...............

Pup fetelor. Mopu' meu mai este ?

cum sa nu ramo are straie noi si de vrei il botezam si ion

Bun. Straie comestibile sa imbin placutul cu utilul. Iar cu un Ion am avut experiente nu prea placute (este ofiter si batea cu piciorul in pamant si voia sa ma ia si de nevasta) asa ca poate sa-l cheme oricum. LA MULTI ANI IONILOR ! LA MULTE PAGINI DE SATISFACERE PT. NESATISFACUTE!
luchianramona
Postat pe 7 Ianuarie 2009 12:53
emilia ....scumpoo......un vibrator doresti?
avem in bordel.......daca nu iti plac barbatii.......lucruril casnice......sau femeile.....
sau te poti ajuta cu manuta............dar sa ne dai detalii...suntem curioase sa invatam cv nou

Postat pe 7 Ianuarie 2009 12:54
Emiiiiii.....C.V.-ul meu te intereseaza ????...... ....

C.V. - perversa, nesatula, dotata, majora, nu caut neaparat discretie, multiple fantezii, orgasme multiple, disponibilitate program full-time, 4 "limbi" straine la perfectie, fara obligatii........doritorii ma pot contacta la adresa: Str.Felatiei,nr.(cine mai stie al catalea !!!),bloc(al 2-lea pe dreapta !),etaj (nu-ti vine rau,ai incredere !!), apartament (cu 3 camere !!),oras Bagadanca,judet Sugeava....... ......astept cu nerabdare !!!......
etta
Postat pe 7 Ianuarie 2009 12:55
De la: heaven_gate, la data 2009-01-07 12:51:45ioane ..ioane.......adu matura ioanee.....
ca eu sunt maria ta.....
pe pereti sa o urci.....
vibratii sa ii dai.....
limbutza sa o simti.....
pasarika sa o mananci..........ahhhh...ioaneee......vino acum......ca de nu .....fara fire ramai........

ce-mi mai place

etta da formatie noastra unde este?............ ca fara muzica nu se poate destrabalare............ ce suntem masini de facut sex asa pe unde apucam cu cine apucam ................hai perversa mea preferata vino repede cu ei doar trebuie sa pregatim si cel mai mic detaliu ca altfel nu se poate
donttouch
Postat pe 7 Ianuarie 2009 12:55
acusica Donty.....stai sa-i "scol",ca aseara avura reprezentatie si pe la cafenea !!!.......
etta
Postat pe 7 Ianuarie 2009 12:57
De la: donttouch, la data 2009-01-07 12:55:31
De la: heaven_gate, la data 2009-01-07 12:51:45ioane ..ioane.......adu matura ioanee.....
ca eu sunt maria ta.....
pe pereti sa o urci.....
vibratii sa ii dai.....
limbutza sa o simti.....

ce-mi mai place

etta da formatie noastra unde este?............ ca fara muzica nu se poate destrabalare............ ce suntem masini de facut sex asa pe unde apucam cu cine apucam ................hai perversa mea preferata vino repede cu ei doar trebuie sa pregatim si cel mai mic detaliu ca altfel nu se poate

acele pasari din formatia rara ,,,nu trebuiesc disperate prea tare ca sunt pentru ,,in caz de nevoie,,,,
sarutama
Postat pe 7 Ianuarie 2009 12:59
gata,ii "sculai".....muncii oleaca,da' de mine nu scapa asa usor !!!.... ........deci.......CANTAFACU' SI PUTZANGATANU' va doinesc cam asa :

Mai Mario�CANTEFACU��.
PUTZANGATAN�..cu PUTZANGATAN ????��
Mai Ioane,mie-mi place
PUTZANGATAN��pe-un ban !!!!!.....

Mai Marie�..PUTZANGATANU��.
PUTZANGATANU���PUTZANGATANU��..
CANTEFACU� veselie��
Io , nici ca scot un ban !!!........

Mai Ioane�..PUTZANGATANU��..
PUTZANGATANU��PUTZANGATANU��..
De nu scoti tu gologanu��.
Iti moare caaaa�..mormaaanuuuu ���

Fai Marie,nu fii nebuna�
Nu fii nebuna�nu fii nebuna�..
CANTEFACU� PUTZANGATANU�
Te tzuc o sapatamanaaaaaa��.

Mai Ioane, nu fii prost�.
Nu fii prost�nu fii prost��
PUTZANGATANU� far� gologanu��..
Mai bine stau in post !!!.........

in cinstea luuuuu' IOOOOONNNNNN !!!!!!.........
etta
Postat pe 7 Ianuarie 2009 13:00
De la: etta, la data 2009-01-07 12:57:35 acusica Donty.....stai sa-i "scol",ca aseara avura reprezentatie si pe la cafenea !!!.......

am si postat melodia ta la remarcari ,,,sa nu se uite vreodata ,,,ca acele pasari nu trebuiesc fortate prea tare
sarutama
Postat pe 7 Ianuarie 2009 13:00
hai mai Kissmee.....ca Emi e o cauza nobila !!!.......fuse nevoie !!!......
etta
Postat pe 7 Ianuarie 2009 13:02
ma fetelor voua nu va este mai dor de gratu.............................ca pe mine m-a apucat un dor si-o jale

gratuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu pe cine mai satisfaci mai baiatule ca pe noi ne-ai abandonat de tot...........pofteste pe la noi este chef mare
donttouch
Postat pe 7 Ianuarie 2009 13:02
De la: etta, la data 2009-01-07 12:55:27 Emiiiiii.....C.V.-ul meu te intereseaza ????...... ....

C.V. - perversa, nesatula, dotata, majora, nu caut neaparat discretie, multiple fantezii, orgasme multiple, disponibilitate program full-time, 4 "limbi" straine la perfectie, fara obligatii........doritorii ma pot contacta la adresa: Str.Felatiei,nr.(cine mai stie al catalea !!!),bloc(al 2-lea pe dreapta !),etaj (nu-ti vine rau,ai incredere !!), apartament (cu 3 camere !!),oras Bagadanca,judet Sugeava....... ......astept cu nerabdare !!!......

Ah, ce draga-mi esti Etta ! De unde-ti vin ideile astea nastrusnice ? Am ras din toata inima.
luchianramona
Postat pe 7 Ianuarie 2009 13:03
De la: luchianramona, la data 2009-01-07 13:03:10
De la: etta, la data 2009-01-07 12:55:27 Emiiiiii.....C.V.-ul meu te intereseaza ????...... ....

Ah, ce draga-mi esti Etta ! De unde-ti vin ideile astea nastrusnice ? Am ras din toata inima.

ohooooooooo........C.V.-ul asta e depus de la pag. 7 !!!....pai altfel cum eram io primita p-acilea ????.......
etta
Postat pe 7 Ianuarie 2009 13:05
De la: etta, la data 2009-01-07 13:00:32 gata,ii "sculai".....muncii oleaca,da' de mine nu scapa asa usor !!!.... ........deci.......CANTAFACU' SI PUTZANGATANU' va doinesc cam asa :

Mai Mario�CANTEFACU��.
Mai Ioane,mie-mi place

CANTEFACU� veselie��

Fai Marie,nu fii nebuna�
CANTEFACU� PUTZANGATANU�

tare de tot etta scot la imprimanta si promit deseara cantat la ureche lui ion al meu
donttouch
Postat pe 7 Ianuarie 2009 13:05
Nu merci!
Pastreaza-l.
emilia84
Postat pe 7 Ianuarie 2009 13:06
Interesant!
emilia84
Postat pe 7 Ianuarie 2009 13:07
GRATUUUUUUUUUUUUUUU........GRATUUUUUUUUUUUUUU..........GRATUUUUUUUUUUUUUU...........GRATUUUUUUUUUUUUUUU............daca nu apari,te tai de la portie !!!!!!.........
etta
Postat pe 7 Ianuarie 2009 13:08
De la: donttouch, la data 2009-01-07 13:02:48ma fetelor voua nu va este mai dor de gratu.............................ca pe mine m-a apucat un dor si-o jale

gratuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu pe cine mai satisfaci mai baiatule ca pe noi ne-ai abandonat de tot...........pofteste pe la noi este chef mare

Strig si eu cu tine Donty. HaI Gratu, indura-te de noi care-ti ducem dorul.
luchianramona
Postat pe 7 Ianuarie 2009 13:08

Interesant, dar mai astept CV-uri.
emilia84
Postat pe 7 Ianuarie 2009 13:11
De la: emilia84, la data 2009-01-07 13:11:13

Interesant, dar mai astept CV-uri.

rabdarea e caracteristica mea principala !!!....... .........multa rabdare ...siiiiii.......TZACS !!!!........
etta
Postat pe 7 Ianuarie 2009 13:14

SENZATIONAL OTV!

m-am prins!
Emilia e fata sau macar un alter ego de-al danei3!!!

PROMISScuU
Postat pe 7 Ianuarie 2009 13:14
De la: donttouch, la data 2009-01-07 13:05:24
De la: etta, la data 2009-01-07 13:00:32 gata,ii "sculai".....muncii oleaca,da' de mine nu scapa asa usor !!!.... ........deci.......CANTAFACU' SI PUTZANGATANU' va doinesc cam asa :

Mai Mario�CANTEFACU��.
Mai Ioane,mie-mi place

CANTEFACU� veselie��

Fai Marie,nu fii nebuna�
CANTEFACU� PUTZANGATANU�

tare de tot etta scot la imprimanta si promit deseara cantat la ureche lui ion al meu

Dontyyyyy.....succes !!.....da' ai grija la "DIIIIIII,TATIIIII !!!"......
etta
Postat pe 7 Ianuarie 2009 13:16
De la: articulatorul, la data 2009-01-07 13:14:21
SENZATIONAL OTV!

m-am prins!
Emilia e fata sau macar un alter ego de-al danei3!!!

credeam ca sunt singura ce banuieste asta arty

hai sa-i facem un test sa strigam toti in gura mare................SEX ORAL!!!!!!!!!!!!!!!!!
donttouch
Postat pe 7 Ianuarie 2009 13:18
ai dreptate etta ............trebuie gasita o solutie ca tare vreau sa-i mai cant deseara la ureche cantecultau
donttouch
Postat pe 7 Ianuarie 2009 13:19
cv.
,,,caut femeie.
barbat bine cu bani cu masina cont in banca

Sa fie sincera, sa-i placa sa faca dragoste... cat se poate de des, sa-i placa sa fie alintata, sa stie sa iubeasca, sa nu fumeze, zambitoare, dragalasha, curata...

Ce pot sa spun despre mine? Sunt dragutz, inalt, atletic, iubitor de frumos, tandru, nu sunt adeptul violentzei, romantic din cale afara, nu-mi place minciuna...

asa e bine ...????
sarutama
Postat pe 7 Ianuarie 2009 13:19
emilia84
Postat pe 7 Ianuarie 2009 13:20
m-am prin mai baieti ea de fapt asteapt CV de la rezervatu ...............te rugam rezervatu depune-ti CV sa scapam odata si nu uita fatuca este doritoare si de poze asa ca trage-ti limbuta in poza si posteaza repede
donttouch
Postat pe 7 Ianuarie 2009 13:21

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Gelul orgasmic Play O de la Durex 21 De la: Barbie30 15 Septembrie 2010 20:37
inselat 26 De la: felixcat 13 Septembrie 2009 16:51
baieti,fete daca vreti o relatie serioasa cu cineva dupa cat timp faceti sex/dragoste? 13 De la: fatuk_me 29 Iulie 2009 00:13
Orgasm sau nu? 18 De la: kudika_934107 20 Septembrie 2013 15:24
s p0@te? 1 De la: anastasia_m 11 Iunie 2010 22:10