Setari Cookie-uri

CLUB PENTRU FEMEI NESATISFACUTE CARE DORESC DISCRETIE

auzi fato?
nu mai veni pe acilea ca iti smulg limba si ti-o infasor in jurul gatului.
ingeras,te-am razbunat.!!!!
traiasca nesatisfacutele !!!!!
si masculii la fel !!!!!
matracucu
Postat pe 7 Ianuarie 2009 18:10
Nu e frumos ce fac?
Adica, nu e frumos sa-mi spun parerea?
Oricum stati linistiti ca nu va mai deranjez pentru ca am spus ce aveam de spun la acest topic.

emilia84
Postat pe 7 Ianuarie 2009 19:31
De la: sarutama, la data 2009-01-07 14:41:55
De la: mary_ct, la data 2009-01-07 14:32:30
De la: donttouch, la data 2009-01-07 14:05:32ma bucur ca am scapat ..................cu toate ca m-as mira sa nu le strice atmosfera fetelor pe acolo

asa este ramo bordelul nostru a cam somat unde este matroana noastra?unde este irina nu care cumva fatuca asta o fi ramas tot sub brad cu fundita cea rosie ....................irina blonda noastra cu ochii albastrii pe unde umbli?dragul de vas lipseste si el...............vassssssssssssssssss...................asa ai de gand anul acesta sa ne onorezi cu prezenta?

a incercat emily sa strice atmosfera la noi la cafenea....insa nu i-a mers!am cumintit-o repede...

o zi buna!

aaaa uite ca eu am citit ce a spus ea pe acolo si nu e frumos ce face ,,,,dar am puso eu bine la cele mai tari tampe si remarci ,,,,sa nu o uitam ,,,cine stie de maine nu mai intra unde nu ar da domnu

A! si Despre faptul ca mi-ai pus comentarile la acel topic -- cred ca nici no sa pot sa dorm la noapte din cauza asta--
emilia84
Postat pe 7 Ianuarie 2009 19:33
hahahahahahahahahahaha si eu la fel ,,numai la gandul ca nu poti sa dormi,,,eu si asa nu pot sa dorm mai bine stam acilea sa mai vrb ceva
sarutama
Postat pe 7 Ianuarie 2009 23:11
mie mi-e asa un sooooomnnn !!!.......asa ca ma duc sa "ma culc" !!!!...... ......ca sa pot sa"ma scol"maine fresha !!!.......ceaooooooo,Kissmee.......
etta
Postat pe 7 Ianuarie 2009 23:24
noapte buna
sarutama
Postat pe 7 Ianuarie 2009 23:26
NEATA NESATISF......TUTELOR SI VOI ...HORSSSIIII.....MA GANDESC DE PE ACUM LA A 3OO A PAGINA ....CAT MAI MULTE BUCURII....SI ORGASME CAT CUPRINDE....PT TOTI CEI CE INTRA SI IES DAR SI PT CEI CE RAMAN....SI IN SPECIAL PT CEI SAI CELE CE NU SUNT DE ACORD CU .....VOI....
gratuit89
Postat pe 8 Ianuarie 2009 01:13
...Anorgasmia, adica dificultatea de a atinge orgasmul, este o problema feminina foarte frecventa. Sunt foarte multe femei care cauta metode de obtinere a orgasmului. Nu exista retete miraculoase, insa sunt unele tehnici care pot fi puse in practica pentru a facilita cunoasterea corpului. Pentru a le ajuta pe femei, programele de interventii comportamentale se bazeaza pe exercitii pubo-coccigiene. Muschiul pubo-coccigian este partea acoperita cu par pubian care inconjoara vaginul si se extinde pana la coccis. La inceput, Kegel a intocmit un program pentru a trata incontinenta urinara. Primul scop era de a dezvolta si de a fortifica muschii plansei pelviene care ajuta la retinerea urinei. Kegel a facut publica ideea ca acesti muchi ar avea un rol in sexualitate si ar constitui un element de cauzalitate a dificultatilor femeilor de a atinge orgasmul. Cu sporirea tonusului acestor muschi, senzatiile de placere sexuala devin mai pronuntate. Multi cercetatori au explicat ca aceste exercitii pot permite o mai buna lubrifiere vaginala si ca muschiul pubo-coccigian este elementul motor in timpul unei reactii orgasmice. In timpul orgasmului acest muschi se contracta de la sine. Durata practicarii acestor exercitii variaza de la o femeie la alta, insa in general, rezultatele pot fi remarcate dupa 8 saptamani. Daca ii veti consacra 40 de minute pe zi, repartizate in 3 parti de la 10 la 15 minute, aceasta va va ajuta sa traiti experiente sexuale incununate cu orgasm.

Sursa revista romantic.

cred ca se potriveste prin acest mega topic :
lelia_zet
Postat pe 8 Ianuarie 2009 01:28
.....neatza...dar....lamureste-ma e gratuit totul sau.....

...... ..
nico1234
Postat pe 8 Ianuarie 2009 01:29
neatza bordel!!!!!!!!!!!!waw azi eu deschid

multumim grat de vizita afla ca noua nesatisfacutelor ne este tare de tine si de toate cele ale tale (fetele stiu foarte bine despre ce vorbesc)
donttouch
Postat pe 8 Ianuarie 2009 08:56
De la: lena_zet, la data 2009-01-08 01:28:34...Anorgasmia, adica dificultatea de a atinge orgasmul, este o problema feminina foarte frecventa. Sunt foarte multe femei care cauta metode de obtinere a orgasmului. Nu exista retete miraculoase, insa sunt unele tehnici care pot fi puse in practica pentru a facilita cunoasterea corpului. Pentru a le ajuta pe femei, programele de interventii comportamentale se bazeaza pe exercitii pubo-coccigiene. Muschiul pubo-coccigian este partea acoperita cu par pubian care inconjoara vaginul si se extinde pana la coccis. La inceput, Kegel a intocmit un program pentru a trata incontinenta urinara. Primul scop era de a dezvolta si de a fortifica muschii plansei pelviene care ajuta la retinerea urinei. Kegel a facut publica ideea ca acesti muchi ar avea un rol in sexualitate si ar constitui un element de cauzalitate a dificultatilor femeilor de a atinge orgasmul. Cu sporirea tonusului acestor muschi, senzatiile de placere sexuala devin mai pronuntate. Multi cercetatori au explicat ca aceste exercitii pot permite o mai buna lubrifiere vaginala si ca muschiul pubo-coccigian este elementul motor in timpul unei reactii orgasmice. In timpul orgasmului acest muschi se contracta de la sine. Durata practicarii acestor exercitii variaza de la o femeie la alta, insa in general, rezultatele pot fi remarcate dupa 8 saptamani. Daca ii veti consacra 40 de minute pe zi, repartizate in 3 parti de la 10 la 15 minute, aceasta va va ajuta sa traiti experiente sexuale incununate cu orgasm.

Sursa revista romantic.

cred ca se potriveste prin acest mega topic :

citit fetelor si va minunati nu de alta dar eu una am si inceput exercitiile
donttouch
Postat pe 8 Ianuarie 2009 08:57
Neata Donty. Da, ne-am bucurat de vizita lui Gratu. Inseamna ca nu ne-a uitat. Eu atat mi-am contractat muschii incat am uitat numaratoarea. Nu stiu la a cata repriza sunt.
luchianramona
Postat pe 8 Ianuarie 2009 09:01
buna dimi fetele e prima oara cand postez aici, va salut pe toti si toate
florin_lazio
Postat pe 8 Ianuarie 2009 09:06
De la: luchianramona, la data 2009-01-08 09:01:14Neata Donty. Da, ne-am bucurat de vizita lui Gratu. Inseamna ca nu ne-a uitat. Eu atat mi-am contractat muschii incat am uitat numaratoarea. Nu stiu la a cata repriza sunt.

neatza ramo stai sa scri ca pierd sirul la numaratoare .............ehe mai ramo si uite asa in curand vom deveni niste fomei satisfacute
donttouch
Postat pe 8 Ianuarie 2009 09:06
De la: donttouch, la data 2009-01-08 09:06:42
De la: luchianramona, la data 2009-01-08 09:01:14Neata Donty. Da, ne-am bucurat de vizita lui Gratu. Inseamna ca nu ne-a uitat. Eu atat mi-am contractat muschii incat am uitat numaratoarea. Nu stiu la a cata repriza sunt.

neatza ramo stai sa scri ca pierd sirul la numaratoare .............ehe mai ramo si uite asa in curand vom deveni niste fomei satisfacute

O sa ajung sa ridic greutati cu .....
luchianramona
Postat pe 8 Ianuarie 2009 09:10
De la: ss_lazio200, la data 2009-01-08 09:06:02buna dimi fetele e prima oara cand postez aici, va salut pe toti si toate

Bine ai venit ! Te salut si eu. Dar varsta 2010 ani? Nici Mosul nu are atat.
luchianramona
Postat pe 8 Ianuarie 2009 09:12
la asta nu m-am gangid ramo dar mare dreptate ai .............asa ca inapoi la numaratoere
donttouch
Postat pe 8 Ianuarie 2009 09:12
ramo iar m-ai facut sa ma opresc din numaratoare

hai ca-ti explic eu 20 p-un picior si 10 pe celalalt
donttouch
Postat pe 8 Ianuarie 2009 09:15
gata , uitasem sa mi completez profilul
florin_lazio
Postat pe 8 Ianuarie 2009 09:20
De la: florin_lazio, la data 2009-01-08 09:20:59gata , uitasem sa mi completez profilul

Asa mai vii de-acasa! Ca este cineva pe aici care se numeste Mos Craciun, dar are vreo 60 si de ani parca.
luchianramona
Postat pe 8 Ianuarie 2009 09:41
De la: donttouch, la data 2009-01-08 09:15:01ramo iar m-ai facut sa ma opresc din numaratoare

Mi-as imparti eu greutatea pe picioarele cuiva (si nu numai), dar vad ca nu se ofera nimeni. Ieri era in forma maxima Baiatul Rezervat.
luchianramona
Postat pe 8 Ianuarie 2009 09:43
ramo iubita trage aer in piept termina numaratoarea pe ziua de azi si sa vezi ca o sa apara si rezervatu cu limbuta lui vese la si hodinita
donttouch
Postat pe 8 Ianuarie 2009 09:47
De la: donttouch, la data 2009-01-08 09:47:25ramo iubita trage aer in piept termina numaratoarea pe ziua de azi si sa vezi ca o sa apara si rezervatu cu limbuta lui vese la si hodinita

Pai ca cate exercitii de forta am facut, mi-e mila de limbuta lui.
luchianramona
Postat pe 8 Ianuarie 2009 09:49
neatza!
aci la voi se serveste cafea?
tare as bea una....fac cinste...asa nu-mi place sa beau cafeaua singura...
o zi buna va doresc!
mary_ct
Postat pe 8 Ianuarie 2009 09:53
nu-ti face griji limbuta lui rezista si 8 ore problema este sa nu te incordezi ca il lasi fara
donttouch
Postat pe 8 Ianuarie 2009 09:53
De la: mary_ct, la data 2009-01-08 09:53:36neatza!
o zi buna va doresc!

neazta mary

cum sa nu ?cu prieteni stim sa ne purtam regeste

o zi buna iti dorim si tie
donttouch
Postat pe 8 Ianuarie 2009 09:55
De la: luchianramona, la data 2009-01-08 09:43:38
De la: donttouch, la data 2009-01-08 09:15:01ramo iar m-ai facut sa ma opresc din numaratoare

Mi-as imparti eu greutatea pe picioarele cuiva (si nu numai), dar vad ca nu se ofera nimeni. Ieri era in forma maxima Baiatul Rezervat.

gata mai ramo , ma ofer eu :x
florin_lazio
Postat pe 8 Ianuarie 2009 09:56
Hei, avem clienti ! Stai sa-mi pun ceva coniac in cafea sa prind curaj. La inceput sunt cam timida.....
luchianramona
Postat pe 8 Ianuarie 2009 09:58
De la: donttouch, la data 2009-01-08 09:55:59
De la: mary_ct, la data 2009-01-08 09:53:36neatza!
o zi buna va doresc!

neazta mary

cum sa nu ?cu prieteni stim sa ne purtam regeste

o zi buna iti dorim si tie

waw...sa inteleg ca ma considerati prietena?multumesc mult...sunteti dragute!
mary_ct
Postat pe 8 Ianuarie 2009 09:59
De la: luchianramona, la data 2009-01-08 09:58:32Hei, avem clienti ! Stai sa-mi pun ceva coniac in cafea sa prind curaj. La inceput sunt cam timida.....

nu mai fii timida, ca dupa aia ma timorezi si pe mine, ia baga si mie un paharel
florin_lazio
Postat pe 8 Ianuarie 2009 10:03

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
M-am indragostit de un barbat insurat si cu copil !! 2695 De la: kudika033469 1 Februarie 2010 22:12
Ar fi posibil o sarcina ? 20 De la: _oktober_ 25 Decembrie 2010 21:11
cunnilinngus 42 De la: kudika029282 1 August 2010 14:35
O mica mare nelamurire! 97 De la: cristi_nne 28 Ianuarie 2011 11:16
Am ramas fara!!!!! 393 De la: cucumic69 2 Aprilie 2014 12:00