Setari Cookie-uri

CLUB PENTRU FEMEI NESATISFACUTE CARE DORESC DISCRETIE

rezervatule,vazusi ca trasei o vizita prin profilul meu,ce ai dorit sa vezi mama draga?poze cu mine????
cum limbutza ta nu linge decat pasarici,va mai trece o vreme pana sa ii fac poza la a mea,o las sa ii creasca parul,sa fie mai tentanta,ca asa cheala zici ca-i leana lu' costel.
matracucu
Postat pe 9 Ianuarie 2009 11:20
neata nesatisf...........va tzuculesc........
petreceti fara mine................si sotiorul are chef de nabadii.........

Postat pe 9 Ianuarie 2009 11:21
De la: laurathegirl, la data 2009-01-09 11:20:58rezervatule,vazusi ca trasei o vizita prin profilul meu,ce ai dorit sa vezi mama draga?poze cu mine????
cum limbutza ta nu linge decat pasarici,va mai trece o vreme pana sa ii fac poza la a mea,o las sa ii creasca parul,sa fie mai tentanta,ca asa cheala zici ca-i leana lu' costel.
prefer ca pasarica sa fie rasa ca asa o pot linge mai bine......
Baiat_Rezervat
Postat pe 9 Ianuarie 2009 11:26
De la: laurathegirl, la data 2009-01-09 11:20:58rezervatule,vazusi ca trasei o vizita prin profilul meu,ce ai dorit sa vezi mama draga?poze cu mine????

d-aia ai renuntat la plete ?
donttouch
Postat pe 9 Ianuarie 2009 11:28
De la: irinuca89, la data 2009-01-09 11:16:05"Indiscutabil m-am potcovit cu o slabiciune pentru IRINE!
Cred ca o sa-mi doresc pentru inceput putina "atitudine inrobitoare si practica de sclavagie sexuala" Imi poti detalia oferta pe "ramurile astea" ... sa ne organizama, vba bancului, sa nu avem surprize! Sa stim care spune NTZ! "
NTZ e pentru cei slabi! Hmmm, daca tot iti place sa fii tinut sub papuc in pat atunci trebuie o tortura psihica pentru a te face sa ma doresti mai mult decat ai vreut vreodata o femeie; ca sa nu ripostezi iti voi pune catuse la maini si voi profita de tine cum se poate mai dulce....vei simti fiecare particica a trupului meu cum te exploreaza si te face sa te urci pe pereti de placere....e mare lucru daca rezisti...daca in vreun fel vei putea ramane inert in fata trupului meu fierbinte iti voi face un masaj tantric datorita caruia ma vei tine minte toata viata.

VEZI! VEZI?
ti-am spus eu ca trebuie sa ne organizam
Prima data bancul :
Sadicul si masochista in pat.
Masochista : "Chinuie-ma! CHINUIE-MA!"
Sadicul : "NTZ!"
...
Irinuco, eu ma gandeam ca oferi o !atitudine inrobitor de supusa! si ma lasi sa te leg de pat si sa ma pot infrupta in voie din tot ceea ce ai tu mai bun ... incepand cu rotunjimile ce-mi vor desfata palmele si buzele-mi fierbinti, cu parul padure inmiresmat imbatator, pana la intimitatea-ti misterioasa ... lasandu-te pe mana ( si nu numai ) mea
PROMISScuU
Postat pe 9 Ianuarie 2009 11:28
da donty,de aia,am vrut sa fie o surpriza,de ziua mea sa ii fac o poza jinei(ca pe pasarica mea asa o cheama,jina),sa ii pun plete si sa o o pun la avatarul meu.......insa sunt indecisa....sa ii pun 2 plete ori doar una intro parte......hmmmm
matracucu
Postat pe 9 Ianuarie 2009 11:32
donty,da de cand ii arty asa inganfat de nu ne baga in seama????
ce are????
matracucu
Postat pe 9 Ianuarie 2009 11:32
De la: laurathegirl, la data 2009-01-09 11:32:51donty,da de cand ii arty asa inganfat de nu ne baga in seama????
ce are????

I s-au aprins beculetele la prospaturi
luchianramona
Postat pe 9 Ianuarie 2009 11:34
sa nu-i lipseasca cararea pe mijloc nu de alta dar limba lui rezervatu nu are simtul orientarii
donttouch
Postat pe 9 Ianuarie 2009 11:34
De la: articulatorul, la data 2009-01-09 11:28:58
De la: irinuca89, la data 2009-01-09 11:16:05"Indiscutabil m-am potcovit cu o slabiciune pentru IRINE!
Cred ca o sa-mi doresc pentru inceput putina "atitudine inrobitoare si practica de sclavagie sexuala" Imi poti detalia oferta pe "ramurile astea" ... sa ne organizama, vba bancului, sa nu avem surprize! Sa stim care spune NTZ! "
NTZ e pentru cei slabi! Hmmm, daca tot iti place sa fii tinut sub papuc in pat atunci trebuie o tortura psihica pentru a te face sa ma doresti mai mult decat ai vreut vreodata o femeie; ca sa nu ripostezi iti voi pune catuse la maini si voi profita de tine cum se poate mai dulce....vei simti fiecare particica a trupului meu cum te exploreaza si te face sa te urci pe pereti de placere....e mare lucru daca rezisti...daca in vreun fel vei putea ramane inert in fata trupului meu fierbinte iti voi face un masaj tantric datorita caruia ma vei tine minte toata viata.

VEZI! VEZI?
Prima data bancul :
...
Irinuco, eu ma gandeam ca oferi o !atitudine inrobitor de supusa! si ma lasi sa te leg de pat si sa ma pot infrupta in voie din tot ceea ce ai tu mai bun ... incepand cu rotunjimile ce-mi vor desfata palmele si buzele-mi fierbinti, cu parul padure inmiresmat imbatator, pana la intimitatea-ti misterioasa ... lasandu-te pe mana ( si nu numai ) mea

Nu am cum sa refuz asa ceva...se vede ca un barbat cu experienta stie unde sa atace ca sa se infrupte dintr-un trup de femeie. Te felicit! Dar ai omis un lucru...sa te plimbi deasupra mea explorandu-ma cu toate cele 5 simturi, sa te imbeti de mine si pe urma sa ma rasplatesti pentru ca ai avut privilegiul de a gusta din voluptatea fiintei mele.
ablazancadar
Postat pe 9 Ianuarie 2009 11:35
De la: laurathegirl, la data 2009-01-09 11:32:51donty,da de cand ii arty asa inganfat de nu ne baga in seama????
ce are????

mai eu una cred ca de cand si-a deschis firma ,s-a privatizat baiatul acum deh ne priveste de sus
donttouch
Postat pe 9 Ianuarie 2009 11:35
ma gandeam eu......pacat,mi se parea de treaba.....
matracucu
Postat pe 9 Ianuarie 2009 11:39
limba lu' rezervatu' nu are simtzul orientarii???
dar cel al raspunderii????
al raspunderii la chemari launtrice.......
matracucu
Postat pe 9 Ianuarie 2009 11:39
De la: donttouch, la data 2009-01-09 11:35:54
ce are????

mai eu una cred ca de cand si-a deschis firma ,s-a privatizat baiatul acum deh ne priveste de sus

'reatzy ale dreaq de gaini batrane!
Pai, nu am intrebat , bre, la inceput pe toata lumea ce are de oferit bordelul azi?
Nu am spus ieri ca ma retrogradez la "amatori" ca vaz ca voi nu veniti cu nici o cerere de oferta?
Nu va bateatzi voi pe morcovul tanar al rezervatului?
Si acum tot eu imi aud vorbe?
Hai, puneti-va capra repede sa ne "imprietenim" .... putzin "canin"!
PROMISScuU
Postat pe 9 Ianuarie 2009 11:41
artiutza............treci la apel....sa ma faci...............acummmm......

Postat pe 9 Ianuarie 2009 11:43
De la: irinuca89, la data 2009-01-09 11:35:29
De la: articulatorul, la data 2009-01-09 11:28:58

VEZI! VEZI?
Prima data bancul :
...

Nu am cum sa refuz asa ceva...se vede ca un barbat cu experienta stie unde sa atace ca sa se infrupte dintr-un trup de femeie. Te felicit! Dar ai omis un lucru...sa te plimbi deasupra mea explorandu-ma cu toate cele 5 simturi, sa te imbeti de mine si pe urma sa ma rasplatesti pentru ca ai avut privilegiul de a gusta din voluptatea fiintei mele.

am mai omis eu si sa fac browsing prin gandurile si trairile tale
am omis multe dar ... de inceput asa .... ptr. introducere ( ca sa zic asa ) sau "prezentare" ... eu zic ca era suficient ... pe masura ce ne mai mult si intens prin diferitele ...stadii
PROMISScuU
Postat pe 9 Ianuarie 2009 11:44
dontyyyyyyyyyyy
ne-a facut gaini batraneeeeeeeee
arty,pai ce te ciufulii in halul asta,cand eu ieri urlam in gura mare de bucuria ce m-a patruns direct pe sira spinarii la vederea ta.....saream de mama focului prin bordel iar tu probabil te harjoneai prin alte topicuri cu puicutze din alea pe care orice barbat le poate prosti....chiar si cu un degetzel,de ele cred ca au prins un armasar,......
da,da,m-ai ignorat totalmente.
matracucu
Postat pe 9 Ianuarie 2009 11:47
Astia doi s-au cuplat. Da' era ieri un baiat dragut Florinel. Tot cu netu' cazut Florine ?
luchianramona
De la: heaven_gate, la data 2009-01-09 11:43:07artiutza............treci la apel....sa ma faci...............acummmm......

portitzo, cu pozele astea ale tale din profil ...imi vine sa-tzi sarut mana si sa-tzi spun poezii sub clar de luna ... in nici un caz sa:" ... you and me, baby, ain't nothing but mammals, let's do it like they do it on Discovery Channel!"
PROMISScuU
De la: laurathegirl, la data 2009-01-09 11:39:54limba lu' rezervatu' nu are simtzul orientarii???
Ba le are pe amandoua si chiar acum incepe sa linga piersicuta incepand cu clitorisul apoi continund incet cu labiile iar in final intra in vagin explorandul.
Baiat_Rezervat
Postat pe 9 Ianuarie 2009 11:48
De la: articulatorul, la data 2009-01-09 11:47:49
De la: heaven_gate, la data 2009-01-09 11:43:07artiutza............treci la apel....sa ma faci...............acummmm......

portitzo, cu pozele astea ale tale din profil ...imi vine sa-tzi sarut mana si sa-tzi spun poezii sub clar de luna ... in nici un caz sa:" ... you and me, baby, ain't nothing but mammals, let's do it like they do it on Discovery Channel!"

saruta ce vrei tu..........numa saruta........dar fara limbutza.......doar buzele sa folosesti.........

Postat pe 9 Ianuarie 2009 11:49
ramoooo,cine s-a cuplat cu cine fara stirea mea?
matracucu
Postat pe 9 Ianuarie 2009 11:54
rezervatu',nu-ti irosii limba pe mine pt ca io,gaina batrana din fire....daca ma enervezi tare si doar ma sacai cu limba,ti-o smulg si te bat la fund cu ea....io,repet acu,gaina batrana,imi trebe muschiu....ala grosu....
matracucu
Postat pe 9 Ianuarie 2009 11:57

da io cui raman ?

_fantoma_
Postat pe 9 Ianuarie 2009 11:58
De la: vas25, la data 2009-01-09 11:58:36
da io cui raman ?

la sotia ta..............

Postat pe 9 Ianuarie 2009 11:59

pai mai vreau si eu ceva nou

cum experimentezi si tu pe toti, asa vreau si eu

_fantoma_
Postat pe 9 Ianuarie 2009 12:01
De la: vas25, la data 2009-01-09 12:01:54
pai mai vreau si eu ceva nou

cum experimentezi si tu pe toti, asa vreau si eu

bineeeeeeee............dar sa nu te intorci la mine..........

Postat pe 9 Ianuarie 2009 12:02
De la: laurathegirl, la data 2009-01-09 11:57:11rezervatu',nu-ti irosii limba pe mine pt ca io,gaina batrana din fire....daca ma enervezi tare si doar ma sacai cu limba,ti-o smulg si te bat la fund cu ea....io,repet acu,gaina batrana,imi trebe muschiu....ala grosu....
te penetrez cu barbatia adanc cat mai adanc si incep sa ma misc incet inuntru iar apoi ma frec cu ea de clitoris.
Baiat_Rezervat
Postat pe 9 Ianuarie 2009 12:02
De la: laurathegirl, la data 2009-01-09 11:54:22ramoooo,cine s-a cuplat cu cine fara stirea mea?

Pai Arti cu Irinuca.
luchianramona
Postat pe 9 Ianuarie 2009 12:03
De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-01-09 11:48:41
De la: laurathegirl, la data 2009-01-09 11:39:54limba lu' rezervatu' nu are simtzul orientarii???
Ba le are pe amandoua si chiar acum incepe sa linga piersicuta incepand cu clitorisul apoi continund incet cu labiile iar in final intra in vagin explorandul.

domnul arty unde vazusi mneata morcovior la rezervatu, el are limbuta si-i tare mandru de ea
donttouch
Postat pe 9 Ianuarie 2009 12:05

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cum ar agata femeile un barbat? 460 De la: ocgiogi 22 Aprilie 2010 20:40
Cum pot sa mai faca sex romanii cand... 51 De la: felixcat 15 Iunie 2011 11:47
va rog mult help 8 De la: Summer_ 25 Decembrie 2009 23:06
help please ! 23 De la: iubi7a_lui 18 Ianuarie 2009 18:44
buna! as vrea sa aflu cateva pareri despre ceea ce mi se intampla, de 1 an si 3 luni sunt cu un baiat(29 ani) eu am 22, si facem sex doar de 2-3 ori pe luna ,doar cand vrea el ,daca am incercat sa discut cu el ca nu prea e normal tinand cont ca stam imp 59 De la: carolyn-a 6 August 2013 11:11