Setari Cookie-uri

CLUB PENTRU FEMEI NESATISFACUTE CARE DORESC DISCRETIE

Ah Vasi ce m-as ocupa de umflatura ta! Doamne, doamne, dar nu-mi dau pace obligatiunile de serviciu deocamdata
luchianramona
Postat pe 9 Ianuarie 2009 14:24
Vasiiiiiiiiiiiiiii.........io nu sunt ocupataaaaaaa !!!!!..............si cum stiu sa zic bine....stiu si sa fac bine .....de umflatura !!!!........
etta
Postat pe 9 Ianuarie 2009 14:26

mmmmm......etta....
si cum te-ai sacrifica tu?.....ia sa auzim......

_fantoma_
Postat pe 9 Ianuarie 2009 14:27
pai la gospodina buna ce sunt,facem adaptari.........stii sa faci perisoare ??????........cam asa ceva se face si la umflatura :.......torn putin ulei afrodisiac in palmeeeeee.........umezesc bine "uneltele".........acum luam umflatura in manaaaaaa..........usorrrrr........si prin miscari de rotunjireeeee..........o intarimmmmmmmm..........ii dam forma regulataaaaaaa...........siiiiiiiii......poc ,cu ea in "fierbintealaaaa" !!!!............! ...

asta asaa, de inceput............ca apoi trecem si la prelucrarea morcovelului !!!!..........
etta
Postat pe 9 Ianuarie 2009 14:34

mmmmm......
zi mai departe

dar ai grija cu morcovelu
sa nu-l oparesti prea tare
si aigrija ca daca aude MORCOVELUL taaaaau......
_fantoma_
Postat pe 9 Ianuarie 2009 14:38
De la: etta, la data 2009-01-09 14:34:29 pai la gospodina buna ce sunt,facem adaptari.........stii sa faci perisoare ??????........cam asa ceva se face si la umflatura :.......torn putin ulei afrodisiac in palmeeeeee.........umezesc bine "uneltele".........acum luam umflatura in manaaaaaa..........usorrrrr........si prin miscari de rotunjireeeee..........o intarimmmmmmmm..........ii dam forma regulataaaaaaa...........siiiiiiiii......poc ,cu ea in "fierbintealaaaa" !!!!............! ...

asta asaa, de inceput............ca apoi trecem si la prelucrarea morcovelului !!!!..........

ettaaaaaaaaaa te rog deja se uita colegi ciudat la mine,rad singura

lasa-ma sa te ajyut si eu cu morcoviorul imi place saiau lectii de la perversa mea preferata
donttouch
Postat pe 9 Ianuarie 2009 14:41
care dintre MORCOVEI ?????....... .........

tata,si cu morcovelu'........io nu numai ca-l oparesc bine..........il trec prin toate culorile curcubeului !!!!.........de la pamantiu..........si zgrumturos.........la roz-bombon.......apoi la rosu ca racu'.....si in final la violet !!!!!.......deci ma pricep la pioctura ,nuu ????.......
etta
Postat pe 9 Ianuarie 2009 14:43
De la: donttouch, la data 2009-01-09 14:41:30
De la: etta, la data 2009-01-09 14:34:29 pai la gospodina buna ce sunt,facem adaptari.........stii sa faci perisoare ??????........cam asa ceva se face si la umflatura :.......torn putin ulei afrodisiac in palmeeeeee.........umezesc bine "uneltele".........acum luam umflatura in manaaaaaa..........usorrrrr........si prin miscari de rotunjireeeee..........o intarimmmmmmmm..........ii dam forma regulataaaaaaa...........siiiiiiiii......poc ,cu ea in "fierbintealaaaa" !!!!............! ...

ettaaaaaaaaaa te rog deja se uita colegi ciudat la mine,rad singura

lasa-ma sa te ajyut si eu cu morcoviorul imi place saiau lectii de la perversa mea preferata

Donty,iubita, chiar aveam nevoie de ajutoare ......ca tocmai ce terminai ciorbita de perisoare.........si iiiiiiii......."tocai" morcovelul din greseala !!!!!!........deci ....ajuta-ma sa-l "refac" !!!!........
etta
Postat pe 9 Ianuarie 2009 14:45

deja m-a luat cu calduri de la atata '" fierbinteala "
si mai ales pictura de i-o facusi morcovului......

MORCOVUL ala cu gainusa
_fantoma_
Postat pe 9 Ianuarie 2009 14:46

AAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUU....................

_fantoma_
Postat pe 9 Ianuarie 2009 14:46
ma scuzati putin,am o tzara de treaba........ca-mi veni un "lucrator" sa-mi "lucreze" la centrala.......revin cat pot de repede !!!!.....spor la lucru Donty.....
etta
Postat pe 9 Ianuarie 2009 14:51

deci si tu m-ai lasat cu umflatura mare si neostoita

_fantoma_
Postat pe 9 Ianuarie 2009 14:52
De la: vas25, la data 2009-01-09 14:52:35
deci si tu m-ai lasat cu umflatura mare si neostoita

Vas, maimi...tu o accepti numai pe etta sau pot interveni si eu la ce preparati voi aici cu perisoare si morcovei? Nu de alta, dar imi plac tare mult morcovii, mai ales daca sunt proaspeti si gata de "gatit". Galustele sunt specialitatea mea, imi place la nebunie sa le ung pe fiecare in parte, locul dintre ele, cu prelungire spre morcovul care intre timp s-a fiert un pic. Dupa ce s-au fiert destul le infulec cu o pofta grozava, cu toate ca este posibil sa ma murdaresc un pic la gura...Ia zi.. iti place oferta mea? Bine, asta pana cand termina etta cu "lucratorii" ei..
ablazancadar
Postat pe 9 Ianuarie 2009 15:11

moooaaaammmmmaaaaa.......dar ce-mi place
ia mai joacate un pic cu galustele si morcovelul, ca pana termina etta, o mai punem.....de un fel

si daca zici asa bine, s-ar putea sa sar pe tine

oare suntem vecini?
sa facem mancarica impreuna

_fantoma_
Postat pe 9 Ianuarie 2009 15:15
De la: donttouch, la data 2009-01-09 12:12:58
De la: laurathegirl, la data 2009-01-09 12:10:33
asta peste catzi ani????????

toata viata si din pacate fara sperante de revenire

vas iubire ia vino tu la mine si la iubita noastra matroana si o sa te alintam de o sa uiti de toate infidelitatile ingerasului

arty sa sti tu ca noi astea batrane facem zeama buna NTZ!

Da! Stiu! D-asta nici nu v-am parasit si am renuntat si sa ajung nabab! Am ramas sa o fac pe gratis cu voi aici , de placere ca tare pricepute sunteti ... stiti voi sa faceti ciorba de perisoare cu morcovel, supita cu galusti ... din cand in cand mai pica si cate una d-asta frageda dar tare priceputa ca Irina ( blonda voluptoasa sau bruneta focoasa ... ) ...
PROMISScuU
Postat pe 9 Ianuarie 2009 15:23
Nu stiu daca suntem vecini, dar prefer sa gatim aici in vazul lumii, ca sa avem si martori...mie asa imi place Dar daca vrei si felul doi sa stii ca prefer delicatese cu batoane groase de ciocolata date prin frisca. Stii tu - ce e bun ori e ilegal, imoral ori ingrasa, asa ca hai sa le facem pe toate 3, ca sa triplam placerea, iar de kg in plus nu-ti face griji, le dam jos repede prin mult efort depus cu sarg si constiinciozitate din partea amandurora...eu slabesc cu castravetele...tu?
ablazancadar
Postat pe 9 Ianuarie 2009 15:23
De la: articulatorul, la data 2009-01-09 15:23:04

vas iubire ia vino tu la mine si la iubita noastra matroana si o sa te alintam de o sa uiti de toate infidelitatile ingerasului

Da! Stiu! D-asta nici nu v-am parasit si am renuntat si sa ajung nabab! Am ramas sa o fac pe gratis cu voi aici , de placere ca tare pricepute sunteti ... stiti voi sa faceti ciorba de perisoare cu morcovel, supita cu galusti ... din cand in cand mai pica si cate una d-asta frageda dar tare priceputa ca Irina ( blonda voluptoasa sau bruneta focoasa ... ) ...

daca e vorba de mine sa stii ca pozele sunt reale...e drept, am fost si bruneta, dar nu ma mai vopsesc de 3 ani...si...ia zi...mai vrei fluturei pe trupul tau de barbat puternic, viril si in cautare de experiente de neuitat alaturi de o satena creata? Nu stiu altii cum sunt, dar mie imi place sa amestec felurile astea de mancare Acum sunt la capitolul ornat cu banane si frisca din plin...ce zici? vii pe la spatele meu sa ornam impreuna?
ablazancadar
Postat pe 9 Ianuarie 2009 15:28

ma incanta ideea batoanelor alea de ciocolata tavalite prin frisca si pe urma luate la lins, supt....

eu gatesc o salata de fructe cu mere, pere, putina miere turnata pe varful marului
pe varful perii putina frisca asa, ca sa aibe motzul alb
apoi punem putina piersicutza, dar sa fie fara puf, nu-mi place, peste care turnam putin lichid seminal

mmmmm..........ce pofte mi-ai starnit

_fantoma_
Postat pe 9 Ianuarie 2009 15:33
De la: irinuca89, la data 2009-01-09 15:28:28
De la: articulatorul, la data 2009-01-09 15:23:04

daca e vorba de mine sa stii ca pozele sunt reale...e drept, am fost si bruneta, dar nu ma mai vopsesc de 3 ani...si...ia zi...mai vrei fluturei pe trupul tau de barbat puternic, viril si in cautare de experiente de neuitat alaturi de o satena creata? Nu stiu altii cum sunt, dar mie imi place sa amestec felurile astea de mancare Acum sunt la capitolul ornat cu banane si frisca din plin...ce zici? vii pe la spatele meu sa ornam impreuna?

cu mareee placere
lasa-ma sa-tzi ridic parul de pe ceafa, sa-tzi-l rasfir cu nasul si sa-tzi simt gatul cu buzele. sa ma opresc cu lobul urechii tale intre buzele mele si sa le desenez conturul cu limba. Sa-tzi cuprin c-o mana sanul si cu cealalta sa-tzi urmaresc abdomenul pana ajung la sexul tau. sa-l deschid incet si sa-ti mangai ciresica timida. intre timp sa-ti fiu cu sexul meu limba clopotului feselor tale BANNNG - BAANNG! ( trebuie si putina muzica, nu ? ;) )
PROMISScuU
Postat pe 9 Ianuarie 2009 15:41
De la: vas25, la data 2009-01-09 15:33:04
ma incanta ideea batoanelor alea de ciocolata tavalite prin frisca si pe urma luate la lins, supt....

eu gatesc o salata de fructe cu mere, pere, putina miere turnata pe varful marului
pe varful perii putina frisca asa, ca sa aibe motzul alb
apoi punem putina piersicutza, dar sa fie fara puf, nu-mi place, peste care turnam putin lichid seminal

mmmmm..........ce pofte mi-ai starnit

delicios...sa inteleg ca preferi regimul vegetarian ca sa nu pice greu frisca...mie imi convine, atata timp cat am ceva care sa imi desfete papilele gustative. Si mmmm mierea, MIEREA, Dumnezeule, cat de buna mai e! Mi-as turna multa pe mine, as masa-o pe tot corpul in timp ce tu ma degusti din priviri dupa care incepi sa ma cureti cu limba...peste tot, asa cum se cuvine...mmmmm mi te imaginez extrem de excitat si gata sa provoace explozii multiple inlauntrul meu in timp ce ne manifestam erotic intr-un joc nebun de simturi si ganduri perverse...
ablazancadar
Postat pe 9 Ianuarie 2009 15:48

si te-as lua de jos in sus, de la incheietura genunchilor, urcand usor cu varful limbii pe coapsa.....mmmm ce fina este.....fac o oprire pe muntele lui venus....si ma joc un pic cu varful muntelui......ohhhhhh.......te musc usor, asa, placut sa nu te doara....
_fantoma_
Postat pe 9 Ianuarie 2009 15:56
"cu mareee placere
lasa-ma sa-tzi ridic parul de pe ceafa, sa-tzi-l rasfir cu nasul si sa-tzi simt gatul cu buzele. sa ma opresc cu lobul urechii tale intre buzele mele si sa le desenez conturul cu limba. Sa-tzi cuprin c-o mana sanul si cu cealalta sa-tzi urmaresc abdomenul pana ajung la sexul tau. sa-l deschid incet si sa-ti mangai ciresica timida. intre timp sa-ti fiu cu sexul meu limba clopotului feselor tale BANNNG - BAANNG! ( trebuie si putina muzica, nu ? ;) ) "

Cuvintele tale sunt deja muzica pentru mine si pot asculta bang-band-ul tau pana cand mi se sparge clopotul.
Ador sa te simt in mine, asa cum stii tu sa imi provoci fiori pe sira spinarii, de sus pana jos, unde ma explorezi cu multa indemanare virila, ma apesi usor si ma eliberezi cu o stangacie dulce care ma poarta spre cerururi; continuam festinul empiric pana ni se face pofta sa o luam de la capat, dar in alt ritm si cu o alta muzica.
ablazancadar
Postat pe 9 Ianuarie 2009 15:57
Ah ce frumos va faceti de cap! Pupici pana luni si spor
luchianramona
Postat pe 9 Ianuarie 2009 16:00
De la: luchianramona, la data 2009-01-09 16:00:28Ah ce frumos va faceti de cap! Pupici pana luni si spor

pai daca tu ne lasi cu ochii in soare
_fantoma_
Postat pe 9 Ianuarie 2009 16:02
Da Vasi imi pare rau. M-as fi harjonit putin (mai mult) cu tine. Va pup dulce si apasat. Si pe sturlubatica de Irinuca
luchianramona
Postat pe 9 Ianuarie 2009 16:06
De la: irinuca89, la data 2009-01-09 15:57:30"cu mareee placere
lasa-ma sa-tzi ridic parul de pe ceafa, sa-tzi-l rasfir cu nasul si sa-tzi simt gatul cu buzele. sa ma opresc cu lobul urechii tale intre buzele mele si sa le desenez conturul cu limba. Sa-tzi cuprin c-o mana sanul si cu cealalta sa-tzi urmaresc abdomenul pana ajung la sexul tau. sa-l deschid incet si sa-ti mangai ciresica timida. intre timp sa-ti fiu cu sexul meu limba clopotului feselor tale BANNNG - BAANNG! ( trebuie si putina muzica, nu ? ;) ) "

Cuvintele tale sunt deja muzica pentru mine si pot asculta bang-band-ul tau pana cand mi se sparge clopotul.
Ador sa te simt in mine, asa cum stii tu sa imi provoci fiori pe sira spinarii, de sus pana jos, unde ma explorezi cu multa indemanare virila, ma apesi usor si ma eliberezi cu o stangacie dulce care ma poarta spre cerururi; continuam festinul empiric pana ni se face pofta sa o luam de la capat, dar in alt ritm si cu o alta muzica.

"festin empiric" Ce infometat sunt de experimentare ! Ca la 20 de ani !
PROMISScuU
Postat pe 9 Ianuarie 2009 16:07
De la: vas25, la data 2009-01-09 15:56:43
si te-as lua de jos in sus, de la incheietura genunchilor, urcand usor cu varful limbii pe coapsa.....mmmm ce fina este.....fac o oprire pe muntele lui venus....si ma joc un pic cu varful muntelui......ohhhhhh.......te musc usor, asa, placut sa nu te doara....

Si te rog, nu ignora valea care pulseaza in asteptarea ta, alint-o putin pe margini si da-i un sarut umed, sa vezi cat de mult ii place! Alint-o pitin si pe urma varifica-i adancimea cu muntele tau. Sa stii ca te asteapta
ablazancadar
Postat pe 9 Ianuarie 2009 16:18
De la: vas25, la data 2009-01-09 15:56:43

daca ma port frumos pot sa primesc si eu o portie?
Sweet_Rodica
Postat pe 9 Ianuarie 2009 22:13
N-ai cu cine...au adormit toti nici pe topicul cu perversi nu mai scrie nimeni.. cred ca odata cu lasatul serii s-au dus toti sa faca prostii...fara noi
ablazancadar
Postat pe 9 Ianuarie 2009 23:43
hello world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vas ce mai faci???????
baiatul rezervat unde esti:((
arti tu pe unde bantui
mi=a fost foarte dor de voi va astept:D
yumy
Postat pe 10 Ianuarie 2009 18:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sexul in public 33 De la: yumalai 9 Aprilie 2009 17:29
De la ce varsta ar fii indicat sa imi incep viatza sexuala??? 66 De la: karynutza18 27 Noiembrie 2009 17:54
isi incalca principiile facand sex oral... 187 De la: roscatika23 30 Aprilie 2009 20:25
Cu ce v� �ngriiți tenul? 4 De la: Nadejda_Croitoru_1 20 Iunie 2016 22:32
Test de sarcina 7 De la: kudika176534 22 August 2010 10:54