Mai multe
De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-01-08 18:56:16Multumesc o sa incerc sa fiu mai atent de acum incolo."Prietenul la nevoie se cunoaste".iti doresc si eu tie o seara placuta. Buna dimineata ! Intotdeauna ai fost atent si pe faza. Stai linistit. E a 3-a oara cand spun ca-mi plac banatenii. Cui nu-i place sa nu se bage. Abia astept sa intre si fetele sa vad ce reactii au vis-a-vis de comentariile noi-venitilor ostili. Pup la tine Baiat Rezervat. |
||
|
luchianramona Postat pe 9 Ianuarie 2009 08:30 |
||
|---|---|---|
De la: luchianramona, la data 2009-01-09 08:30:29pup si eu la tine pe obrajori si pe pasarica.De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-01-08 18:56:16Multumesc o sa incerc sa fiu mai atent de acum incolo."Prietenul la nevoie se cunoaste".iti doresc si eu tie o seara placuta. |
||
|
Baiat_Rezervat Postat pe 9 Ianuarie 2009 08:50 |
||
neatza ramo dap am citit si eu dar mi-am impus ca azi sa nu ma enervez sa fiu bine dispusa doar este vineri? asa ca incep cu pt tine ca sa ai un sfarsit de saptamana frumosce pot sa spun "Am vazut si mai in spate...ma rog...fiecare cu ce vrea..dar am vrut doar sa-ti atrag atentia....sa nu fii luat in ras de lume...o zi buna" nu mai incerc sa-i inteleg oare este atat de greu sa citesti in urma si sa-ti dai seama ca ne-am obisnuit unii cu ceilalti ca mai bine aici decat pe alte topicuri certandu-ne pentru diverse nimicuri,de ce intra aici ?ce spera sa gaseasca?asa cum discutam despre sex putem discuta despre orice altceva,sti ce ma omoara cel mai tare faptul ca intra atrasi de numele topicului parca ii si vad cum citesc cu sufletul la gura si apoi dezamgiti ca nu este ceea ce ar fi vrut ei sa fie trantesc cate o tampenie de genul "nu te mai satura fato niciun horse "sau vin sa tina lectii de morala de fapt asta nu ma mai enerveaza chiar ma amuza,daca vrei sa faci pe moralistul deschide domne un topic "sunt cel mai moralist de pe acest forum cine mai este ca mine "sau"cum o sa va transform pe toti de pe acest forum in niste moralisti(asta cand o zbura porcu)gata am batut campii destul , cum spuneam nu vreau sa-mi stric si ziua asta asa ca fiecare dupa cat il duce capul
|
||
|
|
||
|
donttouch Postat pe 9 Ianuarie 2009 08:55 |
||
De la: irinuca89, la data 2009-01-08 21:12:00Dragul meu baiat rezervat....tu chiar crezi ca iti va mai arde de dat cu limbuta acolo dupa ce nu te mai poti misca? get real! e clar ca nu ai parte de actiune adevarata. Pacat.....cu o limba ca a ta ai putea prinde si muste, dara-mi-te paianjenii din pasaricile tipelor cu bani dar nesatisfacute...parca vad un post zilele urmatoare cum ca te-ai imbogatit din cunnilingus sau din lins alte lucruri mai greu de lins bine....good luck!Interesante posturile tale.dar nu cred ca o s-a dau cu limbuta vreodata pe bani.O fac din placere.Eu nu obosesc niciodata lasa ca ma pot misca. |
||
|
Baiat_Rezervat Postat pe 9 Ianuarie 2009 08:57 |
||
De la: donttouch, la data 2009-01-09 08:55:43neatza ramo dap am citit si eu dar mi-am impus ca azi sa nu ma enervez sa fiu bine dispusa doar este vineri? asa ca incep cu |
||
|
luchianramona Postat pe 9 Ianuarie 2009 09:08 |
||
| sunt perfect de acord cu tine ramo,tocmai asta este si motivul pt care am rezistat dar.......... | ||
|
donttouch Postat pe 9 Ianuarie 2009 09:11 |
||
|
'neata, fetelor! Ce oferiti azi? ( In afara de moralitatea tinerelor nelinistite si dorinde de discretie, dar care - va spun eu din experienta mea de "privatizat" in ale sexului - nu indraznesc sa faca nici macar o cerere de oferta )hai! e aproape week-end si am chef de ceva actiune!Imi simt palme dorinde de o ivolburare placuta a carnii, papila gustativa insetata de nectarul feminitatii, narile nelinistite adulmecand parfumuri promitatoare ...
|
||
|
PROMISScuU Postat pe 9 Ianuarie 2009 09:45 |
||
|
' neatzaaaaaa dezmatatilor vis-a-vis de ce spun cei care intra pe aici, va dati seama ca si eu sunt de acord cu voi mai ales cu faza cu alte topicuri, unde se injura si se cearta ca la usa cortului chiar acum stateam si ma gandeam ca daca nu ar fi fost topicul asta, nu cred ca mai intram pe aici, nu prea se mai discuta nimic nou, nu ma mai atrage ca la inceput ( si cred ca am ceva vechime ) dar asa, pe topicul asta cand sunt nervos sau indispus, cand intru, aveti voi grija sa ma binedispuneti asa ca va tzuc de nu va vedeti, si hai sa ne vedem de ale noastre si sa lasam " lupii moralisti " in pacestiti voi, ignor, ca doare rau si pentru noi |
||
|
_fantoma_ Postat pe 9 Ianuarie 2009 09:51 |
||
De la: rosemery, la data 2009-01-08 17:58:40lume imi pare rau ca am piersut show-ul, dar asta e am avut de invatzat ca vine sesiune baiat rezervat unde esti:D? ti-a fost dor ? nu te cred .daca iti era , nu lipseai asa mult de pe aici |
||
|
_fantoma_ Postat pe 9 Ianuarie 2009 09:54 |
||
De la: articulatorul, la data 2009-01-09 09:45:56'neata, fetelor! arty am avut deja un orgasm literar vezi d-aia imi place mie aici cu voivas pentru tine am si voi avea mereu ogramada din astia
|
||
|
donttouch Postat pe 9 Ianuarie 2009 10:16 |
||
blonda mea cu ochii verzi pe unde o umbla surioara ta, ca nu am mai vazut-o de mult rau ? |
||
|
_fantoma_ Postat pe 9 Ianuarie 2009 10:20 |
||
nu stiu mai vas si mie imi este dor de ea dar si mai mult imi este dor de un "menage a trois"
|
||
|
donttouch Postat pe 9 Ianuarie 2009 10:21 |
||
De la: donttouch, la data 2009-01-09 10:21:55nu stiu mai vas si mie imi este dor de ea dar si mai mult imi este dor de un "menage a trois" mie imi spui ? doua blonde cu ochii verzi zvarcolinduse pe mine, sub mine, in mine.... IRINNNNNNNNNNNNAAAAAAAAAAAAAAAA !!!! |
||
|
_fantoma_ Postat pe 9 Ianuarie 2009 10:26 |
||
De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-01-09 08:57:05De la: irinuca89, la data 2009-01-08 21:12:00Dragul meu baiat rezervat....tu chiar crezi ca iti va mai arde de dat cu limbuta acolo dupa ce nu te mai poti misca? get real! e clar ca nu ai parte de actiune adevarata. Pacat.....cu o limba ca a ta ai putea prinde si muste, dara-mi-te paianjenii din pasaricile tipelor cu bani dar nesatisfacute...parca vad un post zilele urmatoare cum ca te-ai imbogatit din cunnilingus sau din lins alte lucruri mai greu de lins bine....good luck!Interesante posturile tale.dar nu cred ca o s-a dau cu limbuta vreodata pe bani.O fac din placere.Eu nu obosesc niciodata lasa ca ma pot misca. Puiule, dar esti atat de dulce! Hai ca nu imi place sa atac pe nimeni, asa ca nu o sa te mai inraiesc...Spre dezamagirea articulatorului nici cerere de oferta nu o sa-ti fac pentru ca deja pot spune ca esti pe val si te cunoaste toata comunitatea pentru forta organului tau musculos din cavitatea bucala. Te mai astept pentru o atingere umeda pe clitoris si o penetrare adanca urmate de cel mai spectaculos orgasm! Te pup. |
||
|
ablazancadar Postat pe 9 Ianuarie 2009 10:27 |
||
De la: irinuca89, la data 2009-01-09 10:27:47te pup si eu pe gurita si pe pasarica.De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-01-09 08:57:05De la: irinuca89, la data 2009-01-08 21:12:00Dragul meu baiat rezervat....tu chiar crezi ca iti va mai arde de dat cu limbuta acolo dupa ce nu te mai poti misca? get real! e clar ca nu ai parte de actiune adevarata. Pacat.....cu o limba ca a ta ai putea prinde si muste, dara-mi-te paianjenii din pasaricile tipelor cu bani dar nesatisfacute...parca vad un post zilele urmatoare cum ca te-ai imbogatit din cunnilingus sau din lins alte lucruri mai greu de lins bine....good luck!Interesante posturile tale.dar nu cred ca o s-a dau cu limbuta vreodata pe bani.O fac din placere.Eu nu obosesc niciodata lasa ca ma pot misca. |
||
|
Baiat_Rezervat Postat pe 9 Ianuarie 2009 10:32 |
||
|
vas in lipsa irinei o invitam pe ramo sa ni se alature ramooooooooo hai repede pana nu pleaca iar vas si ne lasa nesat.....ute sau pana nu apare ingerasul
|
||
|
donttouch Postat pe 9 Ianuarie 2009 10:34 |
||
| rezervatu ca sa fie treaba treaba intai jos si apoi pe gurita poate cine stie.......... | ||
|
donttouch Postat pe 9 Ianuarie 2009 10:36 |
||
De la: donttouch, la data 2009-01-09 08:55:43neatza ramo dap am citit si eu dar mi-am impus ca azi sa nu ma enervez sa fiu bine dispusa doar este vineri? asa ca incep cu buna! vezi topicul:CE V-A ENERVAT AZI?:) |
||
|
lelia_zet Postat pe 9 Ianuarie 2009 10:37 |
||
De la: donttouch, la data 2009-01-09 10:34:42vas in lipsa irinei o invitam pe ramo sa ni se alature Ah ce m-as baga putin si deasupra si dedesupt, m-as arcui ca un contorsionist, as face hai mare de tot, dar (aici ar fi urmat o injuratura urata) am treaba !!!!!!!! Cand termin intru in forta! |
||
|
luchianramona Postat pe 9 Ianuarie 2009 10:38 |
||
exista asa ceva ?ce bine ca mai exista oameni cu bune intentii
|
||
|
donttouch Postat pe 9 Ianuarie 2009 10:39 |
||
De la: donttouch, la data 2009-01-09 10:36:00rezervatu ca sa fie treaba treaba intai jos si apoi pe gurita poate cine stie..........Da... ..bine zici.. si alintat putin clitorisul cu atingerile fine ale limbii. |
||
|
Baiat_Rezervat Postat pe 9 Ianuarie 2009 10:41 |
||
De la: articulatorul, la data 2009-01-09 09:45:56'neata, fetelor! Sa vedem ce putem rezolva...astazi avem in meniu sani intariti de dorinta , talie pregatita de exercitiile de dimineata tarzie prin contopirea eliberatoare a trupurilor dornice de implinire, atitudine inrobitoare cand este cazul, practica de sclavagie sexuala. Dar inainte de toate trebuie sa inchizi ochii si sa ma imaginezi langa tine, infierbantata, umeda si tremuranda in asteptarea palmelor tale...hmmm, pacat ca sunt la munca
|
||
|
ablazancadar Postat pe 9 Ianuarie 2009 10:42 |
||
|
hai mah, azi nu plec nicaieri va stau la dispozitie, in orice pozitie trebuie doar sa faceti fata sau spate daca obositi |
||
|
_fantoma_ Postat pe 9 Ianuarie 2009 10:42 |
||
De la: irinuca89, la data 2009-01-09 10:42:19De la: articulatorul, la data 2009-01-09 09:45:56'neata, fetelor! Indiscutabil m-am potcovit cu o slabiciune pentru IRINE! Cred ca o sa-mi doresc pentru inceput putina "atitudine inrobitoare si practica de sclavagie sexuala" Imi poti detalia oferta pe "ramurile astea" ... sa ne organizama, vba bancului, sa nu avem surprize! Sa stim care spune NTZ!
|
||
|
PROMISScuU Postat pe 9 Ianuarie 2009 10:48 |
||
|
servus barosanilor !!! donty sunt total dezamagita in ceea ce priveste postarile tele de azi....pai cum mai donty sa nu ma bagi si pe mine la calcul,in lipsa irinei e buna ramona,iar eu sa stau sa privesc?? eu,care trasei cu dintzii sa mentzin caldura in bordel????????? RUSINE RUSINE RUSINE aaaa,sau poate te-ai gandit sa imi aduci orgasmele,gata preparate,calde? asta sa fie oare???? |
||
|
matracucu Postat pe 9 Ianuarie 2009 11:07 |
||
adica facui si eu rost de ceva carnita proaspata si tu ma certi laura nu ti-am povestit ca am facut comanda de niste pozonare mari tocmai bune de umplut cu orgasmeiar cum ingerasul lipseste vas este intr-o forma de zile mari sigur o sa fac rost de orgasme pentru toate fetele
|
||
|
donttouch Postat pe 9 Ianuarie 2009 11:11 |
||
aaaa,esti pusa azi pe fapte mari ok donty,m-am mai linistit o leaca desi o sa dorm tot pe o ueche cu un ochi la voi,sa numar si io orgasmele ca vas ar trebui sa dea tot cate trei odata.......de la atata dospit. donty,am uitat azi,ia ,tzine de acilea
|
||
|
matracucu Postat pe 9 Ianuarie 2009 11:14 |
||
si tot nu este suficient pentru iubita mea laura |
||
|
donttouch Postat pe 9 Ianuarie 2009 11:15 |
||
|
"Indiscutabil m-am potcovit cu o slabiciune pentru IRINE! Cred ca o sa-mi doresc pentru inceput putina "atitudine inrobitoare si practica de sclavagie sexuala" Imi poti detalia oferta pe "ramurile astea" ... sa ne organizama, vba bancului, sa nu avem surprize! Sa stim care spune NTZ! " NTZ e pentru cei slabi! Hmmm, daca tot iti place sa fii tinut sub papuc in pat atunci trebuie o tortura psihica pentru a te face sa ma doresti mai mult decat ai vreut vreodata o femeie; ca sa nu ripostezi iti voi pune catuse la maini si voi profita de tine cum se poate mai dulce....vei simti fiecare particica a trupului meu cum te exploreaza si te face sa te urci pe pereti de placere....e mare lucru daca rezisti...daca in vreun fel vei putea ramane inert in fata trupului meu fierbinte iti voi face un masaj tantric datorita caruia ma vei tine minte toata viata.
|
||
|
ablazancadar Postat pe 9 Ianuarie 2009 11:16 |
||
| Ce bine mi-ar mai prinde niste orgasmiute fierbinti ! Cand am multa treaba, e singura modalitate care ma face sa scap de stres. Ah, ah ! | ||
|
luchianramona Postat pe 9 Ianuarie 2009 11:17 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| doar o partida, sa vezi cum e ... | 80 | De la: cristinarudi 31 Iulie 2009 00:28 |
| Daca ati avea ocazia sa inselati(fara sa se afle) cum ati reactiona ? | 162 | De la: thadoogback 23 Martie 2011 18:31 |
| liceu bun | 12 | De la: iulia069834 21 Decembrie 2009 19:51 |
|
|
||
| masturbarea la femei | 66 | De la: kudika422817 22 August 2011 09:13 |
| nu stiu ce s`a intamplat !!!! | 108 | De la: ionelaela 15 Septembrie 2009 00:30 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.