Mai multe
Arty tu chiar ca vrei balacareala MIE IMI PLACE LA FILM...dar nu la Vitan. Mi-a zis cineva ca e frig... Ramo, welcome. Trage-ti dantelele pe tine si treci pe canapea. Dupa cum vezi, avem de asteptat. Azi avem doar clienti cu fantezii speciale...certuri, filme, nebunii:)) |
||
|
irinaandreia Postat pe 16 Ianuarie 2009 12:04 |
||
|---|---|---|
| Ai pomenit de nebunii ? Ce-mi plac ! Iar cu tine alaturi, am tupeu, sa nu mai zica Vas ca-s carierista ! Nu prea se leaga, dar ati inteles voi | ||
|
luchianramona Postat pe 16 Ianuarie 2009 12:08 |
||
| Hihi, ti-a revenit cheful Ramo? De ceva timp incoace stateai cumintica pe margine | ||
|
|
||
|
irinaandreia Postat pe 16 Ianuarie 2009 12:17 |
||
| Uf, da' ce chef ne nebunii am ! | ||
|
luchianramona Postat pe 16 Ianuarie 2009 12:18 |
||
| Am priceput eu....... voi v-ati retras in privat obraznicilor ! | ||
|
luchianramona Postat pe 16 Ianuarie 2009 12:29 |
||
De la: irinaandreia, la data 2009-01-16 12:17:00Hihi, ti-a revenit cheful Ramo? De ceva timp incoace stateai cumintica pe margine buna ziua bordel iaca imi veni si mie cheful dupa ce ma saturai de...............munca ..........ce condica? ce reclamatii? irina iubire imi dai voie sa intru si eu in cada langa tine.........................promit sa te rasplatesc cu un masaj asa cum iti place tie
|
||
|
donttouch Postat pe 16 Ianuarie 2009 12:31 |
||
|
Cam bate vantul prin bordel. Unde o fi Vasi sa te vada ce carierista nebunatica esti azi:)) Arty si Irinuca au disparut si ei...cred ca in privee sa-si stabileasca intalnirea cu colegu':)) Matroana nu ne baga in seama. Ne-au lasat singurele sa murim de frig in lenjeriile astea decoltate...si tot ei se plangeau mai devreme... |
||
|
irinaandreia Postat pe 16 Ianuarie 2009 12:32 |
||
De la: luchianramona, la data 2009-01-16 12:29:26Am priceput eu....... voi v-ati retras in privat obraznicilor ! Pai cum?? fara tine? Doamne fereste! nu vrei sa te bagi si tu in amestecul de fantezii si ganduri interzise? atata-ne si tu, nu mai sta pe margine...
|
||
|
ablazancadar Postat pe 16 Ianuarie 2009 12:33 |
||
De la: luchianramona, la data 2009-01-16 12:29:26Am priceput eu....... voi v-ati retras in privat obraznicilor ! Vrei si tu ? Ca am stabilit : cu cat mai multe cu atat mai bine! Dar trebuie sa ... faci si altceva decat sa te .. uiti ! |
||
|
PROMISScuU Postat pe 16 Ianuarie 2009 12:36 |
||
|
Dontyyyy, ce facusi fata pana la ora asta. Treci aici sa te bag in spuma sa nu-ti inghete pasarica. Ia uite ce ti s-au sculat sfarcurile. Hai Ramo, Irinuca...toata lumea in cada...o ridicam la rangul de jacuzzi ca sa incapem toate. Brrrr...sa dea careva drumul mai tare la foc!!! |
||
|
irinaandreia Postat pe 16 Ianuarie 2009 12:36 |
||
De la: irinaandreia, la data 2009-01-16 12:32:42Cam bate vantul prin bordel. Unde o fi Vasi sa te vada ce carierista nebunatica esti azi:)) Hai! Lasa-ma sa te invelesc cu trupul meu fierbinte! Sa nu-mi racesti! He-he-he! Ce fund rece ai ! I should spank it !?
|
||
|
PROMISScuU Postat pe 16 Ianuarie 2009 12:38 |
||
Iarasi?? Mai nebunule, cred ca tie iti place mai mult sa ma bati decat sa ma f...
|
||
|
irinaandreia Postat pe 16 Ianuarie 2009 12:42 |
||
De la: irinaandreia, la data 2009-01-16 12:36:40Dontyyyy, ce facusi fata pana la ora asta. Treci aici sa te bag in spuma sa nu-ti inghete pasarica. Ia uite ce ti s-au sculat sfarcurile. Hai Ramo, Irinuca...toata lumea in cada...o ridicam la rangul de jacuzzi ca sa incapem toate. ce bine este si ce-mi place senzatia pe care mi-o provoaca spuma pe sanii dezgoliti ce foc irina sa pofteasca baietii langa noi............... |
||
|
donttouch Postat pe 16 Ianuarie 2009 12:42 |
||
De la: irinaandreia, la data 2009-01-16 12:42:10Iarasi?? Mai nebunule, cred ca tie iti place mai mult sa ma bati decat sa ma f... Pai, dupa zicala bateti ... amanta ca stie ea de ce ! Nu, mai! te bateam ... jucaush si senzual cu palma peste fesele tale rotunde si asa de dragi mie Stii doar ca-mi place cum ... vibrezi tu ... indiferent de forma pe care o ia aceasta vibratie
|
||
|
PROMISScuU Postat pe 16 Ianuarie 2009 12:45 |
||
|
Nu le mai spankui...mai bine mangaie-le, saruta-le...simt nevoia de ceva mai soft astazi. Donty ce frumoasa esti in spuma...blonda mea cu ochii verzi...daca n-as fi goala si uda as iesi din cada sa iau aparatul sa-ti fac o poza dar abia m-am incalzit. Ahh...am simtit o manuta pe sub apa...a cui e?
|
||
|
irinaandreia Postat pe 16 Ianuarie 2009 12:51 |
||
De la: irinaandreia, la data 2009-01-16 12:51:54Nu le mai spankui...mai bine mangaie-le, saruta-le...simt nevoia de ceva mai soft astazi. Asa, pe sub apa? Sa le sarut? Te risti? ca apa e cu sapun si inchid ochii si cine stie pe fesel cui nimeresc ... cu atatea femei in apa si cu ... un asa nickname ... mai bine uite! ma asez langa voi in jacuzzi si te las sa vii sa ma "calaresti" sa-ti poti lipi sanii aia plini de mine si sa-ti pot mangaia fesele. sa-mi las mana din cand in cand sa alunce intre ele si sa-tzi atin din cand in cand sexul ... apoi mai des ... pana cand imi aluneca mana, prin spate, pana la ciresica ta in timp ce tot sexul tau va fi in palma mea |
||
|
PROMISScuU Postat pe 16 Ianuarie 2009 13:03 |
||
ma bag si eu la un jacuzzi..se poate ???
|
||
|
Postat pe 16 Ianuarie 2009 13:14 |
||
| Nu vroiam sa te acaparez avand in vedere ca esti singurul mascul intre atatea femei...dar daca asta iti doresti o sa vin sa te incalec, sa-ti masez cu spuma pieptul puternic in timp ce ma frec de tine excitandu-te. Da-mi voie sa te sarut pe gura, sa te musc usor de lobul urechii. Imi place in apa...parca ma lipeste mai bine de tine sa te simt mai aproape | ||
|
irinaandreia Postat pe 16 Ianuarie 2009 13:15 |
||
De la: irinaandreia, la data 2009-01-16 13:15:04Nu vroiam sa te acaparez avand in vedere ca esti singurul mascul intre atatea femei...dar daca asta iti doresti o sa vin sa te incalec, sa-ti masez cu spuma pieptul puternic in timp ce ma frec de tine excitandu-te. Da-mi voie sa te sarut pe gura, sa te musc usor de lobul urechii. Imi place in apa...parca ma lipeste mai bine de tine sa te simt mai aproape pai, nu vezi ca lor le place sa se ... uite! si trebuie sa recunoastem ca noi doi o facem asa de bine impreuna ca si eu m-ash uita la noi ! Asa, saruta-ma pasional! Lasa-ne limbile sa se incolaceasca si innoade si dezmierde! Intre timp imi plimb o mana printre picioarele tale , fara sa le ating , doar cat sa starnesc involburari ale apei ce te dezmiarda atat de suav dar si incitant pe partea aceea intima a corpului tau ... |
||
|
PROMISScuU Postat pe 16 Ianuarie 2009 13:23 |
||
| votati-ne aici :) http://www.kudika.ro/comunitate/concurs/view_item/145283.html | ||
|
adina_r19 Postat pe 16 Ianuarie 2009 13:26 |
||
De la: Butterflypink, la data 2009-01-16 13:14:45ma bag si eu la un jacuzzi..se poate ??? baga-te unde si cum vrei! Aici toata lumea e binevenita! Deci? Ce doreste domnisoara azi? |
||
|
PROMISScuU Postat pe 16 Ianuarie 2009 13:26 |
||
De la: adina_r19, la data 2009-01-16 13:26:01votati-ne aici :) http://www.kudika.ro/comunitate/concurs/view_item/145283.html Ce dati? Aici e b.o.r.d.e.l ! AICI TOTUL SE PLATESTE! Cumva ... bani, servicii, natura, etc ... |
||
|
PROMISScuU Postat pe 16 Ianuarie 2009 13:27 |
||
astazi...? hmm...m-am trezit cu pofte nebune de obraznicii..jacuzzi pt inceput suna tare bine...si cu atatea femei in preajma face peisajul sa fie si mai intersant... ups.miam uitat costumul acasa,sper ca nu e problema
|
||
|
Postat pe 16 Ianuarie 2009 13:34 |
||
| E cel mai bine fara costum fluturas. Dar eu ma intreb, face fata oare Arti la asa de multe fete ? | ||
|
luchianramona Postat pe 16 Ianuarie 2009 13:37 |
||
De la: luchianramona, la data 2009-01-16 13:37:03E cel mai bine fara costum fluturas. Dar eu ma intreb, face fata oare Arti la asa de multe fete ? e un singur mod de a afla....sa vedem ce poate..scoate arsenalu..artiSTULE
|
||
|
Postat pe 16 Ianuarie 2009 13:44 |
||
De la: luchianramona, la data 2009-01-16 13:37:03E cel mai bine fara costum fluturas. Dar eu ma intreb, face fata oare Arti la asa de multe fete ? daca nu face fatza , ii pot da si eu o p...a de ajutor si nu numai |
||
|
_fantoma_ Postat pe 16 Ianuarie 2009 13:59 |
||
|
servus fetiliiii aparui si eu la apel acilea,sa bag pe foc... irina mama,cada ta e de fapt caldare care sta deasupra unul foc mare...iti inchipui sceneta??flacari maaari,barbatzi cu coada si cornitze,mmmm....haine canci....desfatare totala....oare asa bine sa fie in iad??? |
||
|
matracucu Postat pe 16 Ianuarie 2009 13:59 |
||
| Super oferta Vas ! Chiar daca Arti face fata sunt bune cat mai multe p... | ||
|
luchianramona Postat pe 16 Ianuarie 2009 14:01 |
||
arty,te vazui cu luc nou,ce te apuca ???
|
||
|
matracucu Postat pe 16 Ianuarie 2009 14:09 |
||
De la: laurathegirl, la data 2009-01-16 13:59:54servus fetiliiii Laura iubita, am ras cu lacrimi ! Chiar mi-am imaginat scena.
|
||
|
luchianramona Postat pe 16 Ianuarie 2009 14:17 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| mai multe despre jucariile sexuale))) | 8 | De la: kudika513666 13 Martie 2012 19:50 |
| manichiura | 13 | De la: Tharr 3 Noiembrie 2010 16:02 |
| cum sa ma comport cu amanta sefului? | 3 | De la: felixcat 23 Martie 2011 18:33 |
|
|
||
| Anticonceptionale | 4 | De la: kudika020674 4 Octombrie 2009 16:38 |
| tema noua de discutie pe forum.... | 27 | De la: Calandrinon 9 Decembrie 2009 19:41 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.