Mai multe
neata nesatisf................o sapt superba sa aveti...............
|
||
|
portitza_Maria Postat pe 19 Ianuarie 2009 10:27 |
||
|---|---|---|
|
Ramo, serveste tu clientii cu vin fiert te rog. Eu sunt un pic ocupata cu flacaul asta vanjos:)) Hai dragule, tranteste-ma pe blana din fata semineului sa nu-mi fie frig cand imi ridici fustita. Vino sa te alint un pic cu sarutari fierbinti ca o gazda buna ce sunt, sa-ti bag o mana in pantaloni sa vad cat de bine si-a facut vinul efectul... |
||
|
irinaandreia Postat pe 19 Ianuarie 2009 10:34 |
||
|
Bine-ai venit calatorule Acum cand se-ngana zorile Lasa calul sa se-adape Langa foc da-te aproape Bratele ti le deschide Ca frumoasa hangita vine Cu bucate pe alese Si vin bun pe masa lese (mai moldoveneste) Si in brate ti s-aseaza Nurii toti isi etaleaza �� Pofta buna ! Eu il astept pe Vas daca tu l-ai rapit pe Arti |
||
|
|
||
|
luchianramona Postat pe 19 Ianuarie 2009 10:37 |
||
De la: irinaandreia, la data 2009-01-19 10:34:20Ramo, serveste tu clientii cu vin fiert te rog. Eu sunt un pic ocupata cu flacaul asta vanjos:)) Ma gandeamca mai curand sa te asezi , cum stau eu pe scaun, cale pe mine. Sa-tzi ridici fusta si cum nu ai nimic pe sub sa te ... pui direct cum trebuie si sa ma lasi sa-mi afund fata in decolteul tau generos si sa ma calaresti ... till the end of love !
|
||
|
PROMISScuU Postat pe 19 Ianuarie 2009 10:58 |
||
Off, eu aveam fantezia cu blana. Dar acum hai ca merge si asa cum spui tu, ma simt bine si calarindu-te. Hai armasarul meu, du-ma ca vantul si ca gandul catre culmile placerii
|
||
|
irinaandreia Postat pe 19 Ianuarie 2009 11:05 |
||
De la: irinaandreia, la data 2009-01-19 11:05:39Off, eu aveam fantezia cu blana. Dar acum hai ca merge si asa cum spui tu, ma simt bine si calarindu-te. Hai armasarul meu, du-ma ca vantul si ca gandul catre culmile placerii Trop-trop! trop-trop! si apoi Tagadam-Tagadam!
|
||
|
PROMISScuU Postat pe 19 Ianuarie 2009 11:28 |
||
| Diiiiiiii calut !!!!!! | ||
|
luchianramona Postat pe 19 Ianuarie 2009 11:44 |
||
| Iar limbuta intra incetisor pe sub chilotei si linge clitorisul si pasarica toata. | ||
|
Baiat_Rezervat Postat pe 19 Ianuarie 2009 12:28 |
||
| Ce bine c-ai venit Rezervatule, ca lumea se "tagadam" de dimineata, iar io mi-s singurica pe la han. Daca ai citit mai inainte azi cica nu mai suntem bordel, suntem han, cu hangite cu fustite si fara chilotei. Asa ca ridica-mi tu frumos fustita dantelata si sa vezi ce surpriza gasesti acolo pentru limbuta ta ! | ||
|
luchianramona Postat pe 19 Ianuarie 2009 12:31 |
||
| Ah, ce draguuuut...Vreau si eu!!! Mai armasarule tu din astea mai finutze cu limbuta nu stii? Numai tagadam tagadam? | ||
|
irinaandreia Postat pe 19 Ianuarie 2009 12:34 |
||
De la: luchianramona, la data 2009-01-19 12:31:52Ce bine c-ai venit Rezervatule, ca lumea se "tagadam" de dimineata, iar io mi-s singurica pe la han. Daca ai citit mai inainte azi cica nu mai suntem bordel, suntem han, cu hangite cu fustite si fara chilotei. Asa ca ridica-mi tu frumos fustita dantelata si sa vezi ce surpriza gasesti acolo pentru limbuta ta !Asta si fac acum si am descoperit sub fustita dantelata o piersicuta dulce si frumoasa gata sa fie linsa si savurata din plin cu gura si cu limbuta.Limba intra in vagin si se misca incetisor inauntru. |
||
|
Baiat_Rezervat Postat pe 19 Ianuarie 2009 12:36 |
||
| Noi trebuie sa fim virili ca HAIDUCII, sa rapim fecioarele in miez de noapte si sa le inaltam in saua armasarului sa le ducem la cabana noastra din varful muntilor si o saptamana sau o luna (cat vor rezista) zi si noapte sa le iubim cu pasiune! | ||
|
all_the_love Postat pe 19 Ianuarie 2009 12:42 |
||
| Care "fecioare"?:)) | ||
|
irinaandreia Postat pe 19 Ianuarie 2009 12:50 |
||
De la: irinaandreia, la data 2009-01-19 12:34:44Ah, ce draguuuut...Vreau si eu!!! Mai armasarule tu din astea mai finutze cu limbuta nu stii? Numai tagadam tagadam?Iti dau si tie limbuta numai sa explici ce intelegi prin finut ca sa stiu sa fiu exact pe aceeasi unda cu tine. |
||
|
Baiat_Rezervat Postat pe 19 Ianuarie 2009 12:52 |
||
De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-01-19 12:52:15De la: irinaandreia, la data 2009-01-19 12:34:44Ah, ce draguuuut...Vreau si eu!!! Mai armasarule tu din astea mai finutze cu limbuta nu stii? Numai tagadam tagadam?Iti dau si tie limbuta numai sa explici ce intelegi prin finut ca sa stiu sa fiu exact pe aceeasi unda cu tine. nah, balaieo! ca te-ai scos! Unul cu limba finutz altul cu .... "echitatzia" vartos! Dar, fie! Ptr tine .... putem sa ne retragem in fata sobei, pe blanitza sa te "dezghioc de fuste" ( corsetul ti-l las ca-mi place" . Sa simti mangaierea limbii mele Si-a buzelor fierbintzi Pe locurile-tzi tainice Si pline de dorintzi
|
||
|
PROMISScuU Postat pe 19 Ianuarie 2009 12:57 |
||
Armasarule, ce ma excita cand imi dai limbi in versuri. As putea sa stau toata ziua aici tolanita sa iti incolacesc capul cu picioarele si sa-ti mai dau drumul din stransoare la al 10-lea orgasm. Si dupa aia sa te iau la iubit din nou si din nou...am o pofta nebuna azi
|
||
|
irinaandreia Postat pe 19 Ianuarie 2009 13:08 |
||
|
||
|
_fantoma_ Postat pe 19 Ianuarie 2009 13:11 |
||
| Vas, s-a racut coferul cu vin fiert de dimineata. Mai vrei ceva fierbinte ? | ||
|
luchianramona Postat pe 19 Ianuarie 2009 13:16 |
||
| Irino, daca baietii ne lasara balta, pot sa-ti fac o propunere indecenta ? Sau tu esti ocupata la gura sobii cu Arti ? | ||
|
luchianramona Postat pe 19 Ianuarie 2009 13:27 |
||
| Limbuta mea inca nu a obosit este in forma si gata sa dezmierde burtica sanii si in final sa se dueleze cu o alta limbuta. | ||
|
Baiat_Rezervat Postat pe 19 Ianuarie 2009 13:30 |
||
| fecioarele amazoane ...asa ca tine! | ||
|
all_the_love Postat pe 19 Ianuarie 2009 13:31 |
||
| Rezervatule draga, ce m-as face fara tine si limbuta ta dulce ! | ||
|
luchianramona Postat pe 19 Ianuarie 2009 13:33 |
||
|
simtzii mirosul de vin fiert si adusei si scortzisoara ca stiu io sigur ca e afrodisiaca....asta in cazul in care a mai ramas vin..... vazui acilea azi o sumedenie de versuri...pffff,sa ma trazneasca de ma gandii io vreodata ca acilea in bordel e loc de inspiratzie si inca ce versuri.... pt asta merita sa pana vine haiducu sa ne rapeasca pe cal.....parca asa zise un misterios mai devreme.....
|
||
|
matracucu Postat pe 19 Ianuarie 2009 13:33 |
||
| Avem vinut cat cuprinde, ca eu cu Irina suntem hangite harnice si ne-am facut provizii | ||
|
luchianramona Postat pe 19 Ianuarie 2009 13:35 |
||
De la: luchianramona, la data 2009-01-19 13:33:22Rezervatule draga, ce m-as face fara tine si limbuta ta dulce !M-am gandit sa iti ling sfarcurile de la sani si sa le musc usor apoi sa sug lobul urechii incetisor si nu in cele din urma sa presez incet cu buzele clitorisul apoi sa-l sug. |
||
|
Baiat_Rezervat Postat pe 19 Ianuarie 2009 13:36 |
||
De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-01-19 13:36:03De la: luchianramona, la data 2009-01-19 13:33:22Rezervatule draga, ce m-as face fara tine si limbuta ta dulce !M-am gandit sa iti ling sfarcurile de la sani si sa le musc usor apoi sa sug lobul urechii incetisor si nu in cele din urma sa presez incet cu buzele clitorisul apoi sa-l sug. Uite ca ma asez pe blanita, imi scot tatisoarele din corset si te las sa mi le alinti cu limbuta ta dulce, iar o manuta sa o bagi usor sub dantelute..... |
||
|
luchianramona Postat pe 19 Ianuarie 2009 13:40 |
||
|
asa fetele mele,asa,de aia stau eu linistita ca stiu ca bordelul e pe maini bune si cu voi,minunatele mele hangitze,iete ca ne scoatem din criza asta ,ba mai suntem si in castig. dar donty???? ingerash????? unde mama lu proces verbal umbla oare????? |
||
|
matracucu Postat pe 19 Ianuarie 2009 13:41 |
||
| CEL MAI BUN AFRODISIAC pentru un barbat nu e vinul rosu ci ...este o femeie pasionala , dezinhibata ...asa ca IRINA ... hangita sexy | ||
|
all_the_love Postat pe 19 Ianuarie 2009 13:41 |
||
De la: tantric_mistery, la data 2009-01-19 13:41:52CEL MAI BUN AFRODISIAC pentru un barbat nu e vinul rosu ci ...este o femeie pasionala , dezinhibata ...asa ca IRINA ... hangita sexy |
||
|
_fantoma_ Postat pe 19 Ianuarie 2009 13:44 |
||
De la: tantric_mistery, la data 2009-01-19 13:41:52CEL MAI BUN AFRODISIAC pentru un barbat nu e vinul rosu ci ...este o femeie pasionala , dezinhibata ...asa ca IRINA ... hangita sexy INTOTDEAUNA e mai buna o femeie care sa stie ce vrea |
||
|
luchianramona Postat pe 19 Ianuarie 2009 13:45 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| :d | 4 | De la: felixcat 25 Aprilie 2010 14:03 |
| Relatie strict sexuala... | 53 | De la: Diavolyta_ 23 Mai 2009 13:04 |
| e normal?? | 15 | De la: DayC 1 Noiembrie 2009 18:46 |
|
|
||
| nu stiu ce s`a intamplat !!!! | 108 | De la: ionelaela 15 Septembrie 2009 00:30 |
| orgasmul | 9 | De la: Eva32 26 Septembrie 2011 00:17 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.