Setari Cookie-uri

CLUB PENTRU FEMEI NESATISFACUTE CARE DORESC DISCRETIE

De la: just_laura, la data 2009-04-01 12:03:23
De la: vas25, la data 2009-04-01 12:01:17
'neatza lauriciuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

ce dragutz esti tu vas sexosule

pupici fluturico,asa e,avem si noi cafea si ma gandeam s-o imbracam o leaca cu un sutien din ceva tarie........

de acord...taria cui????
Buttefflypink
Postat pe 1 Aprilie 2009 12:04
taria cui vom vrea noi
matracucu
Postat pe 1 Aprilie 2009 12:07
De la: donttouch, la data 2009-04-01 11:56:21
De la: dontworibehapi, la data 2009-04-01 11:52:09
De la: donttouch, la data 2009-04-01 11:43:48este special pentru tine vin nu am uitat ce am promis
vino sa-ti mangai piptul sa ma joc usor cu buzele tale si apoi sa le cuprind intr-un sarut patimas si plin de dorintza
mmm vin sa iti simt acele buze catifelate si pline de dorinta, vin sa iti simt limbuta ta cum se joaca cu a mea, vin sa iti simt aceea piele catifelata, vinn sa devenim un intreg

daaaaaaa sa te simt, sa ma simti cum ma daruiesc tie, cum iti sarut fiecare particica a trupului
ce bine e, vreau sa simti ca sunt cum ma ai acum definit cu totul sa ma daruiesc tie
dontworibehapi
Postat pe 1 Aprilie 2009 12:10
De la: just_laura, la data 2009-04-01 12:07:48taria cui vom vrea noi

te-ai gandit la cineva anume?
Buttefflypink
Postat pe 1 Aprilie 2009 12:11
De la: just_laura, la data 2009-04-01 12:04:20vinule ,te-ai tras la costum,ia spune de ce oare???
ha?
zii,sa nu ma iei prin surprindere.......
pai a trebuit sa imi exercit functia de administrator si era nevoie de toale mai asa ca restul mi le-au rupt fetele in rest nimic special cred
dontworibehapi
Postat pe 1 Aprilie 2009 12:11

taria mea....fluteteas....ca uiteo cum se balangane de zici ca-i steagul americii, as-i de mandra
_fantoma_
Postat pe 1 Aprilie 2009 12:12
De la: vas25, la data 2009-04-01 12:12:16
taria mea....fluteteas....ca uiteo cum se balangane de zici ca-i steagul americii, as-i de mandra

taria ta ma face s avad steluteeeeee multeeeeeeeee...din ce cauza oare?
Buttefflypink
Postat pe 1 Aprilie 2009 12:12
De la: vas25, la data 2009-04-01 12:12:16

nu era mai bine statuia libertatzii????
ca aia sta tzeapana de taaaare multa vreme
matracucu
Postat pe 1 Aprilie 2009 12:15
De la: just_laura, la data 2009-04-01 11:55:02servus fetilii mele
si baietzii,desigur

donty iubita,am citit pe nerasuflate articolul tau si te declar jurnalista bordelului scumpa.
da,cum ai stiut tu sa punctezi fiecare punct ,tzuce matroana guritza aia ta dulce....ce as mai fi adaugat eu....era invitatzia pe care le-as face celor care doar trag cu ochiul la noi,sa intre,ca nu o sa le cada epoletzii jos,nici nu vor fi mai putzin respectatzi....ma rog,mi-e tot una,vb si eu sa ma bag in seama.

ma duc sa pun de o cafea,sa bem si acilea la noi,ce,noi nu stim face cafea buna?????

multzam matroano

cum spuneam si la altcineva -am scris ce am simtzit si sa sti ca m-am abtzinut foarte mult
donttouch
Postat pe 1 Aprilie 2009 12:22
DRAGA DONTY...in primul rin nu sunt FATO cu tine..si in al doilea rind ma doare undeva ce crezi despre mine...pt ca oricum tot o tii langa ca sunt cine ai vrea tu sa fiu...ai un fix diabolic cu chestia asta...draga mea sunt maritat de 6 ani am 28 ani imediat...asi vrea eu 14.....oricum nu mai conteaza ce ai tu cu mine e treaba ta poate ne-am cunoscut intr-o viata anterioara si eu nu stiu acest lucru ....de cind am intrat te-ai luat de mine..bun..ok...acum ca nu te-am mai bagat in seama sa evit discutii tot nu e bine...ce vrei tu de la viata mea chiar nu stiu...nu ma intereseaza...doar sper sa te potolesti si sa ma ocolesti..si sa nu te mai ahati de numele meu...iar in privinta lui vin sa sti ca e singurul care are bun simt si care am simtit sa vorbesc aici..nu ma jignit..si chiar nu am nimik personal cu el...nu mi-am dat intilnire si nici prin cap nu m-ia trecut sa fac mai mult pentru ca el stie ca totul este caterinca...si mai sunt citeva fete care sunt super ok de treaba...ma refer la laura care am vb civilizat despre ce sa intimplat...este etta care e ok..yum....mai multe nu am ce sa mai zic...ca oricum tu intelegi varianta ta..eu o sustin pe a mea....atit sa fie clar...nu te cunosc personal sa am ceva cu tine...si oricine crezi tu ca sunt...nu sunt si cu asta basta...
pamela_1
Postat pe 1 Aprilie 2009 12:30
buna ziua copii
pamela_1
Postat pe 1 Aprilie 2009 12:35
Da io de ce nu sunt civilizata? Vreau si eu in clubul nesatisfacutelor civilizate cu Laura si Etta
irinaandreia
Postat pe 1 Aprilie 2009 12:36
irina
pamela_1
Postat pe 1 Aprilie 2009 12:37
De la: irinaandreia, la data 2009-04-01 12:36:55Da io de ce nu sunt civilizata? Vreau si eu in clubul nesatisfacutelor civilizate cu Laura si Etta

noi suntem alea care ne purtam civilizat numai cu madularele
Buttefflypink
Postat pe 1 Aprilie 2009 12:43
De la: Buttefflypink, la data 2009-04-01 12:43:51
De la: irinaandreia, la data 2009-04-01 12:36:55Da io de ce nu sunt civilizata? Vreau si eu in clubul nesatisfacutelor civilizate cu Laura si Etta

mai fluteteas....ia intindete tu oleaca colea...sa-ti dau io madularu....sa vad cum te comporti cu el....sa vad cum il introduci acolo la pasa.....unde este cald si bine.....sa gadile ciresica.....poate gasim si sambureii aia....
_fantoma_
Postat pe 1 Aprilie 2009 12:46
De la: vas25, la data 2009-04-01 12:46:30

mai fluteteas....ia intindete tu oleaca colea...sa-ti dau io madularu....sa vad cum te comporti cu el....sa vad cum il introduci acolo la pasa.....unde este cald si bine.....sa gadile ciresica.....poate gasim si sambureii aia....

ma intind pe burtica ...ca asa e civilizat...sa intre ciucurelul falnic la caldurica..in cautarea sambureilor
Buttefflypink
Postat pe 1 Aprilie 2009 12:49

Ei..le mai bruscam noi din cand in cand, dar hai sa zicem ca le tratam civilizat.
Vrea cineva sa-i fac o demonstratie?
irinaandreia
Postat pe 1 Aprilie 2009 12:49

ioooooooooooooooooooooo
_fantoma_
Postat pe 1 Aprilie 2009 12:55

asa fluteteas.....pe burtica intindete.....si cu funduletzul un pic ridicat....sa te patrund adanc adanc.....si mai adanc.....ssa ma retrag incetisor.....sa te patrund repejor...sa ti cuprind sanii in mainile mele....si sa-i masez usor....si cand te patrund, sa ma joc cu sfarcurile......mmmmmmmmm.......
_fantoma_
Postat pe 1 Aprilie 2009 13:01
helaaauuuuuuu lumeeeeeeeeee !!!...... .......

am venit cu ultima stire a zilei...........MA CALUGARESC !!!!!!..........am impaiat "pasareaua"........am pus la borcan "cuculetu".........am impachetat si pus la naftalina desu`-urile........am returnat la magazin "jucarioarele"............GATA.......ma fac fata cuminte !!!!.........
.....pai asa nu se mai putea.......devenisem prea PERVERSA !!!!........ .....iote ce bine-mi sade cu luminite deasupra capului !!!!!..........

si va dati seama ca de-acu' o sa va vizitez mai des......ca o sa fiu si mai NE ca pana acuma !!!!....... .........o SUPER-CILIVIZATA-NE !!!!....... ....

si pentru ca ma facui fata cuminte.......doar atat va ofer...... .....gata CAFELUTE SPECIALE......gata ASPIRINA.....ADIIOOOOOO...........
etta
Postat pe 1 Aprilie 2009 13:16
De la: vas25, la data 2009-04-01 13:01:14
asa fluteteas.....pe burtica intindete.....si cu funduletzul un pic ridicat....sa te patrund adanc adanc.....si mai adanc.....ssa ma retrag incetisor.....sa te patrund repejor...sa ti cuprind sanii in mainile mele....si sa-i masez usor....si cand te patrund, sa ma joc cu sfarcurile......mmmmmmmmm.......

cu fundicu in sus..cu sfarcurtile orientate inspre soare...ciucurelul infocat la caldurica care nu il mai las sa iasa la lumina, buze dulci ca mierea ce ma invadeaza de placere.... mmmm..
Buttefflypink
Postat pe 1 Aprilie 2009 13:17
De la: etta, la data 2009-04-01 13:16:01 helaaauuuuuuu lumeeeeeeeeee !!!...... .......

am venit cu ultima stire a zilei...........MA CALUGARESC !!!!!!..........am impaiat "pasareaua"........am pus la borcan "cuculetu".........am impachetat si pus la naftalina desu`-urile........am returnat la magazin "jucarioarele"............GATA.......ma fac fata cuminte !!!!.........
.....pai asa nu se mai putea.......devenisem prea PERVERSA !!!!........ .....iote ce bine-mi sade cu luminite deasupra capului !!!!!..........

si va dati seama ca de-acu' o sa va vizitez mai des......ca o sa fiu si mai NE ca pana acuma !!!!....... .........o SUPER-CILIVIZATA-NE !!!!....... ....

si pentru ca ma facui fata cuminte.......doar atat va ofer...... .....gata CAFELUTE SPECIALE......gata ASPIRINA.....ADIIOOOOOO...........

helauuuuuuuuu etta te cred iubita doar este 1 Aprilie

si sa sti ca este un lucru bun dar sa nu te tzina mai mult de o zi
donttouch
Postat pe 1 Aprilie 2009 13:19
etta ce coincidenta ma calugaresc si eu...ca vin ma parasit...era prea bun... ...poate apare altul
pamela_1
Postat pe 1 Aprilie 2009 13:21
heeey etta,da parca mie tot nu imi place ca te calugaresti.....
daca nu iti da voie maica staretza sa intri la noi?
ca doar nu o sa ii spui ca bordelul e biblioteca..........
hai sa te tzuc,ca azi nu am facut-o
matracucu
Postat pe 1 Aprilie 2009 13:24
De la: pamela_1, la data 2009-04-01 12:30:01DRAGA DONTY...in primul rin nu sunt FATO cu tine..si in al doilea rind ma doare undeva ce crezi despre mine...pt ca oricum tot o tii langa ca sunt cine ai vrea tu sa fiu...ai un fix diabolic cu chestia asta...draga mea sunt maritat de 6 ani am 28 ani imediat...asi vrea eu 14.....oricum nu mai conteaza ce ai tu cu mine e treaba ta poate ne-am cunoscut intr-o viata anterioara si eu nu stiu acest lucru ....de cind am intrat te-ai luat de mine..bun..ok...acum ca nu te-am mai bagat in seama sa evit discutii tot nu e bine...ce vrei tu de la viata mea chiar nu stiu...nu ma intereseaza...doar sper sa te potolesti si sa ma ocolesti..si sa nu te mai ahati de numele meu...iar in privinta lui vin sa sti ca e singurul care are bun simt si care am simtit sa vorbesc aici..nu ma jignit..si chiar nu am nimik personal cu el...nu mi-am dat intilnire si nici prin cap nu m-ia trecut sa fac mai mult pentru ca el stie ca totul este caterinca...si mai sunt citeva fete care sunt super ok de treaba...ma refer la laura care am vb civilizat despre ce sa intimplat...este etta care e ok..yum....mai multe nu am ce sa mai zic...ca oricum tu intelegi varianta ta..eu o sustin pe a mea....atit sa fie clar...nu te cunosc personal sa am ceva cu tine...si oricine crezi tu ca sunt...nu sunt si cu asta basta...
gataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ca ma doare capu e prea multa literatura aici si friki friki deloc
dontworibehapi
Postat pe 1 Aprilie 2009 13:26
"aaaaaaaaaaaaa si sa nu uit etta sa sti ca si tu esti una din persoanele dragi mie(trebuia sa mentzionez asta ca altfel era vai si amar de mine )"..............

uuaaaiiiiiiiii.....cata dreptate ai !!!!......deja mi se crispasera degetele.....mi se umfasera venele.......mi se bulbucasera ochii.........mi se-ntarise tzatza.......mi se-nrosise fata.......mi se facuse de bataieeeeee......mi seeee.......mi seeeee.........
...........pana am citit randurile astea !!!!!......... .......uuufffff.......acum nu mai mi seeee.....decat sa te tzuc........ .............
etta
Postat pe 1 Aprilie 2009 13:27
UH AI VENIT IUBIRE..AZI FAC EU GREVA MA CALUGARESC....TE LAS LA FETE....AZI..DOAR AZI...
pamela_1
Postat pe 1 Aprilie 2009 13:29
De la: pamela_1, la data 2009-04-01 13:21:44etta ce coincidenta ma calugaresc si eu...ca vin ma parasit...era prea bun... ...poate apare altul

lasa Pam....CA CAlugareala e pentru astea mai babe.......la tine nu e cazul !!!.....unul pleaca.....altii vin !!!....... .........
etta
Postat pe 1 Aprilie 2009 13:29
LAURA PUP SI MERSIK ESTI O DRAGUTA...IMI PLACE PALARIA TA
pamela_1
Postat pe 1 Aprilie 2009 13:30
De la: donttouch, la data 2009-04-01 13:19:46
De la: etta, la data 2009-04-01 13:16:01 helaaauuuuuuu lumeeeeeeeeee !!!...... .......

helauuuuuuuuu etta te cred iubita doar este 1 Aprilie

si sa sti ca este un lucru bun dar sa nu te tzina mai mult de o zi

.......da' ofu' meu e ca nici macar o zi poate nu tine minunea !!!!.........
etta
Postat pe 1 Aprilie 2009 13:33

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ce sa fac?pe cine aleg? 8 De la: kudika417456 26 Septembrie 2011 20:39
cat te tine intr-o partida de sex? 218 De la: Eva32 26 Septembrie 2011 00:37
relatia sex-droguri 131 De la: amagire 23 Mai 2009 21:58
Masaj erotic impreuna cu sotia -unde? la salon sau hotel? 7 De la: kudika413255 17 Iulie 2011 12:57
Sotia e virgina... 818 De la: mady_puppy 7 Noiembrie 2011 00:23