Setari Cookie-uri

CLUB PENTRU FEMEI NESATISFACUTE CARE DORESC DISCRETIE

De la: just_laura, la data 2009-08-27 15:59:47
De la: Ralukutzza, la data 2009-08-27 15:28:53In loc sa recunosti ca tu esti unul din barbati ce nu au ce f... o iei cu abureli. Esti penal, chiar crezi ar sarii vreo femeie sa zica ...DAAA? Credeai gresit, macar avem si noi de cine rade! Esti umpic prostut ...asa ca sa nu te jignesc

cu cine vorbesti???
te-ai ratacit mama draga?
da manutza sa iti arat the way out !!!!

vbeam draga mea cu cel al cui e topicul :|....nu am nevoie de indrumare
ralukutzza
Postat pe 31 August 2009 11:06
ceva sexuiala noua??? simt miros de ciucure pe acilea??? neatza sexoaselor
bruneagra25
Postat pe 31 August 2009 11:11
Mai dragii mei, stiam eu ca pentru a-mi reveni din mahmureala concediului trebuie sa dau o tura prin bordel !
luchianramona
Postat pe 31 August 2009 16:24
De la: micnegrusiurat4, la data 2009-08-27 17:20:36
De la: ovidiu_42, la data 2009-08-27 17:18:25
De la: just_laura, la data 2009-08-27 15:59:47
De la: Ralukutzza, la data 2009-08-27 15:28:53In loc sa recunosti ca tu esti unul din barbati ce nu au ce f... o iei cu abureli. Esti penal, chiar crezi ar sarii vreo femeie sa zica ...DAAA? Credeai gresit, macar avem si noi de cine rade! Esti umpic prostut ...asa ca sa nu te jignesc

cu cine vorbesti???
te-ai ratacit mama draga?
da manutza sa iti arat the way out !!!!

`mna ziua....matroana...si fetele de serviciu!!
cine ma conduce in iatac?

aici nu avem femei de serviciu. sunt toate niste doamne....

DOAMNE !!!!!!
pabllo
Postat pe 1 Septembrie 2009 13:38
incet isi intra toamna in drepturi ,vremea se raceste ,se retrag animalutele spre vizuini cu provizii facute toata vara si incepe sa se umple si bordelasul... iar la iarna dupa multa latenta sa vezi ce dorinte desfranate vor fi in bordelas.... si uite asa va prospera bordelasul asta.... ... e cineva pe aici acum? ........ nu intra nimeni cu provizii?
intensepleasure
Postat pe 3 Septembrie 2009 09:44
De la: intensepleasure, la data 2009-09-03 09:44:31incet isi intra toamna in drepturi ,vremea se raceste ,se retrag animalutele spre vizuini cu provizii facute toata vara si incepe sa se umple si bordelasul... iar la iarna dupa multa latenta sa vezi ce dorinte desfranate vor fi in bordelas.... si uite asa va prospera bordelasul asta.... ... e cineva pe aici acum? ........ nu intra nimeni cu provizii?

sa te auda Dumnezeu !!!
matracucu
Postat pe 3 Septembrie 2009 14:58
neatza
_dulcik_
Postat pe 4 Septembrie 2009 08:39
De la: _dulcik_, la data 2009-09-04 08:39:13neatza

neatza
matracucu
Postat pe 4 Septembrie 2009 09:06
De la: intensepleasure, la data 2009-09-03 09:44:31incet isi intra toamna in drepturi ,vremea se raceste ,se retrag animalutele spre vizuini cu provizii facute toata vara si incepe sa se umple si bordelasul... iar la iarna dupa multa latenta sa vezi ce dorinte desfranate vor fi in bordelas.... si uite asa va prospera bordelasul asta.... ... e cineva pe aici acum? ........ nu intra nimeni cu provizii?

Intensuleeeeeeee.........daca o sa fie ca tine.........ai bonus mare de tot de la mine !!.........
etta
Postat pe 4 Septembrie 2009 10:12
De la: just_laura, la data 2009-09-04 09:06:39

neatza

Matroanoooooooooo.......s-a cam pus praf mult p-acilea.........tre' sa facem oleaca de curatenie....aprovizionarea.........noi decoratiuni............ca iote ce prezice intensu' nostru !!.........
etta
Postat pe 4 Septembrie 2009 10:13
De la: etta, la data 2009-09-04 10:13:53
De la: just_laura, la data 2009-09-04 09:06:39

neatza

Matroanoooooooooo.......s-a cam pus praf mult p-acilea.........tre' sa facem oleaca de curatenie....aprovizionarea.........noi decoratiuni............ca iote ce prezice intensu' nostru !!.........

asa e,m-a lovit intens cu prezicerea lui...insa nu a miscat nici un deget dupa........
chiar asa,trebuie facut ceva ca stau facturile stivuite colea pe bar,bani nu mai avem sa le platim si mi-e ca o sa ne inchida de tot...
matracucu
Postat pe 4 Septembrie 2009 10:28
pfuaiiiiiiiiiiiiiii ce mai bate vantul p-acilea ......................oare unde s-or fi dus totzi?.........................cred ca o sa dau iama prin borcanele puse la pastrare in camara .....................matroana sa sti ca-mi fac de cap daca mai lasi mult timp bordelul de izbeliste
anybody
Postat pe 7 Septembrie 2009 15:46
MINUNEA MEAAAAAAAAAA !!!.......... .........

cred ca e cazul sa bagam "lemne pe foc".......sa mai animam oleaca Bordelashul asta........ce puii mei.........doar a venit toamna !!.......... .........hai sa iesim colea in bataia vantului........sa ne pice frunzele........... .........
etta
Postat pe 7 Septembrie 2009 15:52
De la: etta, la data 2009-09-07 15:52:06 MINUNEA MEAAAAAAAAAA !!!.......... .........

cred ca e cazul sa bagam "lemne pe foc".......sa mai animam oleaca Bordelashul asta........ce puii mei.........doar a venit toamna !!.......... .........hai sa iesim colea in bataia vantului........sa ne pice frunzele........... .........

raza de soare mi-e imi este putzin cam frig mai ales ca-s asa golasa ................................cred ca o sa ma retrag pe divan si o sa astept cumintzica sosirea ciucureilor calatori
anybody
Postat pe 7 Septembrie 2009 15:58
bine minune.......cum doreste sufletelul tau........ ........o sa las un geam deschis............sa ne mangaie boarea ........cu adierea ei blanda........sa emanam mirosuri la care sa nu mai reziste ciucureii care vor apare !!...........
etta
Postat pe 7 Septembrie 2009 16:03
neata bordel...ca tare dor imi fu de el.................la multi ani all........o zi speciala sa aveti si multe succesuri........tzucuri multe si dulci.................................excitatie maxima si tarie cat incape.......

just_heaven
Postat pe 8 Septembrie 2009 09:46
De la: just_heaven, la data 2009-09-08 09:46:32neata bordel...ca tare dor imi fu de el.................la multi ani all........o zi speciala sa aveti si multe succesuri........tzucuri multe si dulci.................................excitatie maxima si tarie cat incape.......

ingeras nu cumva adusesi si ceva ciucurei cu tine?
anybody
Postat pe 8 Septembrie 2009 09:49
ciucurel impletit...............................
just_heaven
Postat pe 8 Septembrie 2009 09:51
De la: just_heaven, la data 2009-09-08 09:51:46ciucurel impletit...............................

are cumva si ceva umplutura? ....................ca tare imi mai place
anybody
Postat pe 8 Septembrie 2009 09:53
ce-mi place mie cum vorbesti pe bune oamenii de treaba au fugit toti in America? de nu mai sunt oameni cu capul pe umeri cel putin aici pe forumul asta...asteptati ciucurei calatori de pe drum....ramaneti gravide avortati si-n iad cu voi ca altfel nu meritati ! asa merita toate parasutele ca voi.
Heavenly_angel
Postat pe 8 Septembrie 2009 10:06
De la: Heavenly_angel, la data 2009-09-08 10:06:10 ce-mi place mie cum vorbesti pe bune oamenii de treaba au fugit toti in America? de nu mai sunt oameni cu capul pe umeri cel putin aici pe forumul asta...asteptati ciucurei calatori de pe drum....ramaneti gravide avortati si-n iad cu voi ca altfel nu meritati ! asa merita toate parasutele ca voi.

norocul tau ca au fugit altfel aveai concurentza serioasa ................................ai reusit sa ma bine dispui pe ziua de azi............chiar nu gasesti alt loc sa-ti desfasori campania si hop tzop si tu pe forum
anybody
Postat pe 8 Septembrie 2009 10:08
De la: Heavenly_angel, la data 2009-09-08 10:06:10 ce-mi place mie cum vorbesti pe bune oamenii de treaba au fugit toti in America? de nu mai sunt oameni cu capul pe umeri cel putin aici pe forumul asta...asteptati ciucurei calatori de pe drum....ramaneti gravide avortati si-n iad cu voi ca altfel nu meritati ! asa merita toate parasutele ca voi.

te asteptam pe tine sa ne-o freci la rece........sa iasa copiii tampiti ca tine.....si nu in ultim rand..........sa te teleportam inapoi in uter
just_heaven
Postat pe 8 Septembrie 2009 10:16
De la: just_heaven, la data 2009-09-08 10:16:18

te asteptam pe tine sa ne-o freci la rece........sa iasa copiii tampiti ca tine.....si nu in ultim rand..........sa te teleportam inapoi in uter

las-o ingeras chiar a reusit sa-mi faca ziua mai buna......................helloooooooo papusica unde ai disparut? nu mai zici nimic?...............ia vino tu inapoi sa ne mai traznesti cu ceva replici din astea de buna samariteanca
anybody
Postat pe 8 Septembrie 2009 10:19
pe bune daca nu mam ras de m-am tinut de stomac ce nu ar vrea pustoaicele ca tine sa o bage si pe masa in mormant...acuma vorba aia daca stii bancul... 18 intra de mai multe ori in 54 decat 54 in 18 Dar in rest mia placut comentariul tau. It's very hilarious !
Heavenly_angel
Postat pe 8 Septembrie 2009 20:00
date-n gatuu matii de lesbianca sa te frece canceru de trista ce esti ! nu vedeti ca va dati dreptate voi astea nesatisfacutele care sunteti horney fara barbati dar mergatorii de pe strada tare var place mi-am dat cu parerea atata tot asta nu-ti da dreptul sa ma faci lesbianca copil bastard esti YOU SON OF A BIAATCH !!! Learn how to behave ca ai norocul ca nu-s langa tine de nu te invatam eu Proaste dezgropate care va masturbati la greu si la gunoi cu iei ca atat va duce capu !!! eu nu am facut avorturi dar nici bastards ca voi nu fac mai bine ias da la stat decat sa ma fac de rusine cu iei Uite acolo ingerasul meu din poza sa va minunati de o asa frumusete rara cum vedeti numai in povesti si invatati sa fiti populare sa iasa copii asa destepti si frumosi ca al meu. Haaaa Aaaaah! Sunt ca oaia ratacita intre lupi meaning (satisfacuta intre nesatisfacuta dafinetly ca sunt condamnata :)) )
Heavenly_angel
Postat pe 8 Septembrie 2009 20:10
hello people
Fructis
Postat pe 10 Septembrie 2009 16:57
ziua buna mai ie careva pacilisa?? im back in
dontworibehapi
Postat pe 11 Septembrie 2009 11:36
no da azi nu ieste parte de scantei, tunete si fulgere pacilisa
dontworibehapi
Postat pe 11 Septembrie 2009 14:05
De la: etta, la data 2009-09-07 15:52:06 MINUNEA MEAAAAAAAAAA !!!.......... .........

dontworibehapi
Postat pe 11 Septembrie 2009 14:07
De la: dontworibehapi, la data 2009-09-11 14:05:50no da azi nu ieste parte de scantei, tunete si fulgere pacilisa

vinulica ce dor mi-a fost de tine
anybody
Postat pe 11 Septembrie 2009 14:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce pare aveti despre BTS 8 De la: Georgia99 3 Martie 2009 18:51
inhibitor sexual 9 De la: scorpyoW 21 Ianuarie 2011 21:34
uscaciune :( 6 De la: sara_blueish 6 Aprilie 2012 21:00
preludiu (pt fete) 2 De la: lloremmy 9 Octombrie 2011 05:01
singuratatea intr-o relatie 4 De la: miss_darine 1 Mai 2010 14:08