Setari Cookie-uri

Gemeni

1). Despre femeia Gemeni:

Femeia Gemeni este, în general, foarte grabita. Are multe de citit, multe de scris, multe de aflat, multe de împartasit. Ca si cum, daca nu ati face parte din lista prioritatilor ei informationale, nici n-ati avea cum sa-i intrati în atentie sau în gratii.

Pe femeia Gemeni la o conferinta, la un simpozion, pe salile unei institutii de învatamânt, cu putin înaintea unui examen, într-o librarie, la un chiosc de ziare sau, pur si simplu, vorbind la telefon. Mai ales daca se prinde ca este urmarita, studiata, admirata, stie de minune sa faca pe dragalasa (Mercur, guvernatorul Gemenilor, poate lua imediat orice masca!), pe nestiutoarea, pe neajutorata. Atentie, deci, la aceste "gesturi mentale", semn al unei minti care se misca extrem de repede.

Daca trebuie sa plece la o întâlnire, femeia Gemeni poate decide sa se lase asteptata pentru ca la televizor tocmai se anunta ce se petrece la capatul lumii si, fiindca nu-i place sa-si ceara scuze, va povesti cu înflacarare acea stire, probabil cu multa broderie de la imaginatia proprie, astfel încât barbatul gata sa contramandeze întâlnirea (convins ca el nu are noroc la femei) sa simta ca motivul întârzierii face ca destinul lor în doi sa schimbe soarta omenirii.

Adolescentina de felul ei, femeia Gemeni poate transforma defectul dispersiei mentale într-o nonsalanta fermecatoare, iar absenta unei feminitati insistente sa fie scuzata de inapetitul ei pentru moda, cosmetice si altele de acest gen.

De felul ei, femeia Gemeni vorbeste foarte mult, însa e posibil sa mimeze timiditatea, tocmai pentru a fi sigura ca va cucereste. Nu se da în vânt dupa invitatii la restaurant, dar va face tot posibilul sa iesiti împreuna undeva, pentru a va testa manierele.
_dulcik_
Postat pe 9 Martie 2009 20:39
2). Cum seduci femeia Gemeni:

În ziua de azi, o invitatie la film deja a devenit depasita. Pretentia ca "pretendentul" sa fie titrat e posibil sa constituie si ea deja o chestiune de moda veche, asa ca un barbat s-ar putea afla de multe ori în încurcatura în fata acestei domnisoare vorbarete, bine informate, istete, pusa pe tot felul de sotii si, mai ales, pe tot felul de jocuri de cuvinte.

Faceti un efort si fiti ceva mai practic. Femeia Gemeni, ca toate semnele de Aer, manifesta o neasteptata curiozitate sexuala dar si o timiditate pe masura în a aborda acest subiect nu neaparat teoretic (la informatii nu le întrece nimeni), ci practic. Spuneti-i ca aveti nevoie sa va ajute la o lucrare de diploma, spuneti-i ca aveti un film nemaipomenit sau ca ati descoperit pe Internet un adevarat scandal planetar despre inelele lui Jupiter. Nu conteaza ca Jupiter nu are inele! Recunoasteti ca v-ati înselat, dar sustineti în continuare ca e ceva interesant acolo, pe acel site, al carui continut nu-l întelegeti prea bine fara ea. Retineti, însa, ca aceasta minciuna nevinovata trebuie sa contina un minim adevar, altfel, femeia Gemeni va iesi ca argintul viu din viata dvs.

Laudati-i telefonul mobil (daca e un model recent), anuntati-o despre un eventual Larousse în format electronic, laudati-va cu biblioteca familiei si aratati-i ultima colectie de servetele pastrata de dvs. din anii copilariei. Treceti inteligent de la domeniul cunoasterii la sfera iubirii, prin preludii delicate, aerisite, sprintare, impregnate de simtul umorului dar si de bun-simt. Femeia Gemeni are o minte agera si-si va da seama încotro bate vântul, asa s-ar putea chiar sa va ajute, daca - retineti! - daca stiti "sa va jucati".

Femeia Gemeni nu are nevoie de un iubit brutal, instinctual, lacom, care sa joace si "în prelungiri". Îi plac barbatii "subtiri", pusi pe sotii, glumeti, cunoscatori ai artei amorului nu ca performanta sexuala ci ca "noutati stilistice". Daca nu va încadrati în aceste cerinte, treceti mai departe.

Femeia Gemeni considera ca o relatie care presupune plimbari, fuziuni amoroase si chiar casatoria se poate termina de la prima conversatie. Desi se pare ca vrea "sa-i faceti capul mare", în realitate asteapta un Fat-Frumos care sa-i umple sufletul cu iubire si timpul liber (nu conteaza daca noaptea sau ziua) cu jocuri amoroase.
_dulcik_
Postat pe 9 Martie 2009 20:39
1). Despre barbatul Gemeni:

Barbatul Gemeni este o fiinta gregara, o buna companie, care iubeste petrecerile si oamenii. Mintea lui este neobosita, întelegerea rapida, îi place sa comunice, are simtul umorului si replica scînteietoare. Nu suporta rutina sub nici o forma, iubeste libertatea si miscarea.

Pare a nu îmbatrâni, nici psihic nici fizic, ca si când, asemeni lui Faust, ar fi încheiat un pact pentru mentinerea tineretii vesnice. Ba, mai mult, adesea se comporta de parca ar fi ancorat într-o eterna adolescenta. Când îi place o fata, îi face curte într-un mod aproape rudimentar, fara chitara si serenade: "Vrei? OK!" sau "Nu vrei? Cu atât mai rau pentru tine". Nici ca se poate mai simplu si mai "baietesc" decât atât. Esential pentru el este sa se feresca de pasiune, sa nu se implice sentimental.

Barbatul Gemeni este întrucâtva îngrozit de necesitatile emotionale. Este un cerebral, iar sexualitatea nu joaca un rol principal în viata sa, cu toate ca dispune de ceea ce psihologii numesc "aperceptie", adica stie cum sa declanseze reactiile, aducându-si astfel partenera pe culmile extazului.

Barbatul Gemeni este exasperant, dar fermecator. Nu este nici gelos, nici posesiv, si i se pare monstruos sa vrei sa pastrezi o femeie doar pentru tine. Nu îsi refuza nici o aventura, dar când porneste "la vânatoare" nu e mânat de instincte sexuale, ci de vesnica lui dorinta de nou.

Într-o buna zi, însa, gaseste de cuviinta sa se aseze la casa lui, iar atunci îsi alege o femeie practica, cu simtul umorului si care sa-i înteleaga si sa-i împartaseasca preocuparile intelectuale.
_dulcik_
Postat pe 9 Martie 2009 20:40
2). Cum seduci barbatul Gemeni:

Daca vrei sa-l cuceresti pe barbatul Gemeni, trebuie sa fii vesela, spirituala si sa nu te arati vrajita de farmecul lui. Socheaza-l cu o privire ghidusa si apoi zâmbeste-i derutant. Invita-l la un film si apoi la cina, la un restaurant chinezesc. Ca si când ai vrea sa subliniezi o replica, atinge-i usor bratul sau mâna.

Nu-ti bate capul sa îmbraci cine stie ce toaleta, fiindca pentru barbatul Gemeni nu conteaza cum esti îmbracata, conteaza numai ce spui. Povesteste-i anecdote, da-i replici spontane, fa jocuri de cuvinte. Provoaca-l la un joc de scrabble, de table, sah etc. Barbatul Gemeni are un temperament ludic si raspunde foarte bine la jocuri, chiar si la cele emotionale sau sexuale. Fii mereu alta, nu-l lasa sa te intuiasca, nu-l lasa sa se plictiseasca. Alterneaza comportamentul pasional cu cel indiferent si cu cel camaraderesc.

Nu te chinui sa gatesti pentru el, nu-l impresioneaza, "alimenteaza-l" mai bine cu noi provocari si cu noi subiecte de interes si discutii. Nu-l bate la cap cu întrebari dulcege de genul "Spune-mi, cat ma iubesti?" sau cu reprosuri de genul "Nici nu m-ai bagat în seama azi-dimineata.", îl vei plictisi ingrozitor.

Nu aduce vorba de casatorie, pentru ca barbatul Gemeni e foarte agil si s-ar putea sa-l vezi disparând într-un minut daca simte ca vrei sa-i îngradesti libertatea. Da-i senzatia ca-l iubesti doar pentru acum si-l vei pastra pentru totdeauna.
_dulcik_
Postat pe 9 Martie 2009 20:40
Foarte funny, dar nu trebuie sa generalizam :) si eu sunt gemeni si uite nu vreau amanti, am o relatie super cu un Taur desi, daca ar fi sa privim "compatibilitatile", ne potrivim ca nuca in perete...oricum, e o zodie f tare, imi permit sa fiu si ff dragalasa dar si scorpie nu???
Denisa_Irene
Postat pe 3 Iunie 2009 12:43
eu sint fecioara si sotul meu este gemeni dar ne intelegem bine
kudika010488
Postat pe 3 Iunie 2009 16:06
iubitul meu ( cu care sunt de 3 ani) e in gemeni, la fel ca mine. si vreau sa va spun k e extrem de posesiv si gelos...sincer nu pare infidel, cu toate ca era mare macho inainte sa ne cuplam...ei, dar si-a gasit singur ac de cojocelul lui, pentru ca si eu sunt tot in gemeni si...vreau sa va mai spun ca nu ne plictisim deloc: acum ne batem, ca peste 5 min sa ne sarutam; acum parem plictisiti de moarte unul de calalalt, ca peste putin timp sa dam impresia de infidelitate si atunci e razboi in fine, e un joc convietuirea noastra...cand pare ca nu mai e nicio sansa pentru noi, imi apare zambind pe usa cu un gigant buket de trandafiri si imi spune ca nu poate trai fara mine
charlotte_sucks
Postat pe 4 Iunie 2009 11:16
Eu sunt gemeni si sotul e taur, ne intelegem extrem de bine pe toate planurile...deci chestia asta cu zodiile si compatibilitatile ma lasa rece....nu m-am gandit nici o clipa atunci cand ne-am indragostit la faptul ca zodiacul nu tine cu noi...cred ca este mai mult vorba de caracter si personalitatea fiecaruia, ma bucur ca mai sunt si alti gemeni care contrazic stereotipurile din descrierea zodiei gemeni
Denisa_Irene
Postat pe 5 Iunie 2009 10:55
De la: Denisa_Irene, la data 2009-06-03 12:43:58Foarte funny, dar nu trebuie sa generalizam :) si eu sunt gemeni si uite nu vreau amanti, am o relatie super cu un Taur desi, daca ar fi sa privim "compatibilitatile", ne potrivim ca nuca in perete...oricum, e o zodie f tare, imi permit sa fiu si ff dragalasa dar si scorpie nu???

acum sunt si eu cu un taur si ne intelegem excelent... si faza cu dragalasa si scorpie o ador si eu
kapshunik2000
Postat pe 5 Iunie 2009 11:13
gemenii sint persoane greu de inteles.daca esti tacuta cu simtulu umorului si nu-i intrebi nimic e totul ok : sotul meu este in gemeni si stiu ce inseamna viata traita alaturi de ei.e si romantic dar si impulsiv,rai de gura dar cu suflet mare.pe cit de mult iubesc pe atit de mult te urasc daca sint nervosi sau sint mintiti.ei au voie sa calce strimb dar partenerul trebuie sa fie fidel.
kudika010488
Postat pe 5 Iunie 2009 16:35
probabil ca nu ai beneficiat de "atentiile" lui, de vorbesti asa de el.....saracul
iti spun sigur ca te-ai fi simtit minunat daca te lua in brate, daca iti soptea cateva cuvinte dulci.......
ai fi spus ....la urma....."poate sa aiba 100 de femei, dar sa mai treaca si pe la mine....."
popescudan
Postat pe 6 Ianuarie 2012 01:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
TOTUL DEPINDE IN VIATA DE FELUL SI DE MODUL IN CARE AI FOST EDUCAT IN VIATA, NU DE ZODIA IN CARE ESTI FIECARE ZODIA DIFERA DE LA OM LA OM 9 De la: just_heaven 1 Iunie 2009 13:01
salut 1 De la: mihai_sufletist 24 Iunie 2010 20:08
eu rac iar partenerul gemeni se poate 3 De la: ramona_via 4 Februarie 2009 14:17
cum e relatia dintre un barbat capricorn si o femeie berbec? 91 De la: kudika029282 11 Noiembrie 2010 18:20
barbatul gemeni 192 De la: Lexxya 16 Ianuarie 2013 21:07