Setari Cookie-uri

Scorpion

Sunt scorpion si ma bucur de asta! Caracterizarea nu e chiar originala, parti din ea se gasesc pe diferite site-uri Cand am citit am zambit, chiar am ras de faza cu boschetul din fata blocului Ma simt bine sa stiu cat de mediatizati suntem
kruger
Postat pe 26 Aprilie 2009 21:44
Traiesc de 5 ani langa un scorpion, plus ca am mai avut unul inainte...in fine vreo sapte ani, mi-a ajuns sa cunosc scorpionii...cand se indragostesc o fac din tot sufletul dar pana la un moment dat...e indicat sa nu-l contrazici niciodata pt ca oricum numai el va avea dreptate...cand il acuzi de ceva anume,vei termina prin a fi tu vinovat defapt...niciodata nu-si va recunoaste greselile si te va acuza pe tine pt tot ceea ce face el ... ca sa traiesti langa un scorpion trebuie sa fi puternic caci altfel te doboara...doar atat le trebuie sa-ti gaseasca punctul tau slab ca te va face sa suferi atat de mult incat iti va parea rau si ca l-ai cunoscut...oricum pana la urma e si o experienta placuta sa traiesti alaturi de un scorpion pt ca altfel nu m-as fi casatorit cu el...secretul e sa sti cum sa-l iei si totul va fi in regula
kudika024684
Postat pe 29 August 2009 13:08
ma aveti dreptate in tot ce ziketi pt c si io
sunt o scorpioanka si stiu cum ii
da dar nu suntem asa d rai
avem si latura noastra sensibila ...

am un prt care este tot scorpion...
si este advrt d e se zice dar o relatie cu un scorpion
poate fi cv d vis pt ca, cand noi iubim stim cum s o facem
si le aratam pers p care le iubim c simtim
si am face orice pt pers iubita
thug_baby
Postat pe 29 August 2009 16:18
da... ce sa zic, si eu sunt scorpion si sunt mandra de chestia asta cu toate ca nu sunt nici pe jumatate cum s-a spus acolo in prima parte, oricum daca vrei sa cunosti un om in totalitate fate prietena cu o balanta sau orice alta zodie vrei...scorpionul e ultima varianta , si cea mai imposibila :))
oricum daca e un luctu bun la noi este ca legam prietenii pe viatza si tot ce facem e gandit cu bataie lunga.
barbie_is_a_bitch
Postat pe 23 Noiembrie 2009 08:17
doar putin de tot corespunde. cine are un scorpion acasa si a inceput sa il cunoasca, sau a reusit sa ii intre in minte, poate sa recunoaste alaturi de mine ca a ras cu lacrimi la descrierea asta... nu pierdeti esenta atat de minunata a zodiei lor
bluy
Postat pe 23 Noiembrie 2009 18:55
"am un prt " draga thugbaby, numai manca legume care sa-ti creeze flatulenta, e urat zau asa!
miss_darine
Postat pe 23 Noiembrie 2009 19:00
SCORPIONII - CEI MAI PASIONALI
kudika085739
Postat pe 24 Noiembrie 2009 13:15
Sunt scorpion si nu mi se potriveste nimic din tot google`ul !
Nu cred in nici un zodiac :)) ! Pura abureala..fiecare om e unic !
Sabrina_Nede
Postat pe 24 Noiembrie 2009 13:27
De la: alessia_franco, la data 2009-02-12 19:13:07si cand uraste face la fel, exact cu aceeasi intensitate.

DA, ESTE ADEVARAT. UN SCORPION POATE SA TE IUBEASCA SI SA TE URASCA CU ACEEASI INTENSITATE
kryna_85
Postat pe 24 Noiembrie 2009 23:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ajutor! 8 De la: kudika026577 17 Martie 2011 15:28
pesti vs fecioara 17 De la: bazgodia 9 Iunie 2009 16:41
hey 1 De la: anduu 30 Iulie 2010 15:59
cum sa prevenim ingrasarea rapida a parului...... 5 De la: kudika018192 15 Iulie 2009 15:24
Compatibilitate Balanta - Rac 19 De la: wildlife 28 Iulie 2010 00:58