Setari Cookie-uri

Sagetator

SAGETATOR (22 noiembrie-21 decembrie)
Simbol: Arcasul/centaurul. Sagatatorul este vanatorul zodiacului. Vanator de chilipiruri si pradator sexual. Jumatate animal de prada. Jumatate om. Pe de-a-ntregul salbatic. Element: Focul. Focul Arcasului e o vatra cu taciuni arzand mocnit. Caldura lui pare placuta si binevenita, dar du-te prea aproape si scanteile care sar s-ar putea sa te arda destul de tare. Oricine este binevenit sa se incalzeasca langa Sagetator.
Calitate: Mutabil. Are o atitudine de usa batanta fata de viata. Usa de la dormitor. Sagetatorul nu a intalnit vreo persoana cu care sa nu vrea sa se culce.
Guvernator: Jupiter. Zeul „Dincolo de cele mai indraznete vise”. De o franchete brutala. Vesnic neindemanatic. Zeul jovialitatii excesive si neavenite.
Activitate preferata: Sa deschida gura inainte sa gandeasca.
Carte preferata: „Filosofia la minut”.
Model in viata: Goofy.
Idol romantic: omul invizibil.
Slujba visurilor: Senatorul care tine mereu discursuri.
Prima intalnire ideala: Sa filosofeze la un pahar de vin, dupa care o partida rapida in masina, apoi sa il abandoneze pe celalalt pentru individul/a beton pe care a vazut-o prin geamul masinii in timp ce si-o tragea.
Fraza cheie: „Ce am facut?!”
Fraza de agatat: „Autobuzul asta merge la Bucuresti?”
Zona erogena: Soldurile. Isi pastreaza pe dulap trofeul neoficial pentru dat din fund din tinerete, langa braul pe care il poarta acum.
Stil romantic: Inexistent.
Ciudatenie sexuala: Eu, Tarzan, tu, Jane – valabil pentru amandoua sexele.
CARACTERISTICI
- Un tantalau de mare clasa, cu gura cat o sura si lipsit de orice fel de tact, care galopeaza prin viata cu un picior prins intr-o galeata in timp ce debiteaza enormitati.
- Nu are stare si are o personalitate extravaganta.
- Crede ca stie tot, de aia isi petrece viata incercand sa ii educe pe ceilalati.
- Nu e subtil. E recunoscut pentru hahaielile isterice si zambetele de maimutoi.
- La un centimetru sub privirea vesnic vesela zace o megatona de furie reprimata. Este cel mai bun ucigas din zodiac. Rabufneste cand te astepti mai putin si cu mare violenta, dar nu prea des. Nu e violent fizic. Mai degraba iti face casa bucatele si varsa epitete deloc placute la adresa neamului tau.
- E pasional, nu stabil. O sa alerge dupa orice ii incanta la un moment dat.
- Are sindromul „iarba e mai verde in curtea vecinului”. O sa renunte la planuri de perspectiva pentru senzatii pe termen scurt.
- Daca te certi, o sa iti serveasca o predica de-o sa iti dea sangele pe urechi. Daca incerci sa iti argumentezi punctul de vedere, nu o sa ia cu cine, ca deja au intins-o.
EL
Sincer, increzator si vesnic optimist. Nu o sa iti limiteze libertatea, nu o sa iti ceara sa renunti la intalnirile cu prietenii doar ca sa stai cu el. Cauta o partenera care sa il insoteasca in calatoriile sale spre tinuturi exotice. Viata langa el e o aventura care merita sa fie explorata si traita… DAR:
- Sa o spunem pe sleau, are o frica organica fata de implicarea sentimentala. E in calduri toata tineretea si mai toata perioada maturitatii. Il intereseaza actul in sine, nu tu.
- O sa te incante cu siguranta zambetul lui strengaresc si talentul de a-ti recita sonete de Shakespeare in timp ce iti desface sutienul. Nu te amagi!
- Ca partener, e mai degraba un bun prieten pe care nu il vezi prea des. Acasa pentru el este locul in care isi schimba hainele, face dus si doarme. Chiar daca te mariti cu el, e la fel ca atunci cand erai singura.
- Nu te astepta sa fie umarul pe care plangi sau bratele puternice care sa te protejeze. O sa ii fi amica sau fan si o sa petreci multe nopti singura.

.........


- Nu e nici gelos, nici posesiv. Vrea sa ai o viata a ta, independenta. Nu topai, ca asta e doar pentru ca ii da lui mai mult timp sa umble de nebun cu prietenii lui. E nascut sa fie burlac.
- Nu o sa il intereseze cum te imbraci, unde iti petreci timpul, cu cine si pe ce bani atata vreme cat nu il deranjezi cu detaliile.
- Are o parere despre orice. Nu poate sa iti dea un raspuns simplu. Intreaba-l daca vrea un sandwich si o sa iti tina un curs despre istoria Angliei.
- Respecta autoritatea atata vreme cat el este autoritatea. Pune-i la indoiala dreptul de a domni si o sa vezi ce e aia mania lui Jupiter. Temperamentul lui vulcanic o sa cauzeze uneori inlocuirea mobilei sau repararea peretilor.
- Impulsiv. Trimite-l dupa lapte si o sa se intoarca cu bilete de avion. Doar pentru el, pentru ca ii place sa fie singur. Daca te pune Aghiuta sa te duci si tu, o sa te tarasca prin jungla africana sau printr-un sat pierdut unde toata lumea vorbeste mayasa. Mai bine ramai acasa si roaga-te sa il rapeasca pigmeii.
- Ii place sa se joace de-a dezastrul ambulant. De exemplu, ii zici ca s-a stricat bateria de la baie si o sa inunde toata casa pentru ca a uitat sa inchida apa inainte sa smulga instalatia respectiva din perete. Cere-i sa petreaca o noapte cu tine in loc sa iasa cu baietii si o sa urle ca vrei sa il legi de maini si de picioare.
- O sa te calce pe bataturi, o sa te plictiseasca cu retorica lui de doi bani si o sa iti raneasca sentimentele cu remarcile lui stupide. Pe scurt e regele gafelor din zodiac.
- Poate ca pare un balaur, dar e mai degraba unul de desene animate care se topaie prin peisaj fara intentii rele si fara sa lasa pagube de nereparat.
EA
Independenta, optimista, crede ca sinceritatea e cea mai buna politica. Nu isi plange de mila. E foarte prietenoasa si spontana. Vrea un partener cultivat si care a calatorit prin lume. O femeie care o sa te urmeze pana la capatul lumii… DAR:
- Face la fel de multe gafe ca si masculul Sagetator si e victima celor mai bizare intamplari, desprinse parca din Zona Crepusculara, care o fac sa ajunga mereu la locul nepotrivit in momentul potrivit. Nu o sa vina la masa pentru ca a vazut o mata care nu mai putea sa se dea jos din copac, a sunat la pompieri si acum incearca sa ii convinga sa o lase pe ea sa se urce pe scara sa salveze pisica.
- Intarzie mereu. Chiar daca ar pleca cu 3 ore inainte de acasa, tot o sa se se intample ceva. Cand in cele din urma ajunge, e destul de probabil ca schiopateaza sau e in carje. Asta pentru ca e la fel de expusa la accidente ca si barbatul Arcas si are tendinta sa se impiedice si sa cada foarte des.
- Cand se infurie, o sa vezi o explozie care o sa te loveasca in fata inainte sa poti lua orice masura de precautie. S-ar putea sa se lase cu ceva pahare sparte si desi nu o sa uite prea repede, o sa se potoleasca in scurt timp. Dupa aia o sa povesteasca prietenilor incidentul in cele mai mici detalii. E felul ei de a se razbuna ca ai fost rau cu ea.
- Poate sa turuie 20 de minute fara sa respire. Zambeste aproape non stop.
- Isi umple existenta cu proiecte, petreceri, cauze si prietenii superficiale pentru ca nu suporta sa fie singura.
- Uraste munca in gospodarie. Ar fi bine sa angajezi o menajera ca sa nu va manance gandacii.
- Ii place afectiunea, dar detesta sa fie cicalita. Ii place libertatea, dar nu e la fel de „ratacitoare” ca nativul barbat.
- Probabil ca are multi prieteni barbati. Daca esti genul gelos, o sa iti cam puna rabdarea la incercare. Se asteapta sa ai incredere in ea si o sa refuze sa isi schimbe stilul de viata sau prietenii.
- E foarte pasionala, dar prefera o partida de sex scenelor prea emotionale.
- E cea mai independenta femeie de pe suprafata pamantului.
Cum il depistezi: De obicei, e cel cu picioare lungi si fara bani. Ochii nu ii fug din cauza vreunui defect congenital, indiferent cat de mult ar incerca sa iti demonstreze contrariul.
Unde il gasesti: Intr-un bazin incercand sa isi racoreasca creierul incins. La banca cerand un credit. La un bordel, dand bani.
Cum il intrigi: Poarta-te inteligent.
Prima intalnire: Daca crede ca poate sa ajunga in pat cu tine, asteapta-te sa te rasfete. Dar nu fi prea surprinsa daca apar chelnerii sa ia mancarea de pe masa.
Cand o faci: Ideea e ca o faci pe riscul tau. Daca incepi sa ai leziuni pe fata sau nu mai scapi de pneumonie, du-te la doctor de urgenta.
Cand ii pui intrebarea: Cand te hotarasti ca vrei sa divortezi in viitorul apropiat.
Daca iti da papucii: Considera ca ai avut noroc, dar prefa-te distrusa. Si ai grija sa iti dea inapoi toti banii pe care ti-i datoreaza.
Daca ii dai papucii: E nevoie de timp sa ii intre in cap. Asa ca zi-i in ziua 1 „TE”, in ziua 2 „PARASESC” si in ziua 3 invarte cutitul in rana cu „DOBITOCULE!”
Cum te descurci cu unul?
- Arcasii au nevoie de aventura.
- Ii cuceresti cu spontaneitatea.
- Sa ai bagajele pregatite pentru excursiile neplanificate.
- Fii un bun ascultator.
- Iau foc daca le ceri sa taca.
Cum se inteleg cu altii?
Pariaza pe: Berbec, Leu, Sagetator, Varsator, Balanta.
Doar prieteni: Gemeni.
Impusca-te acum: Rac, Taur, Fecioara, Capricorn, Pesti.
Oaia neagra: Scorpion.
sweetpink
Postat pe 19 Octombrie 2008 19:38

Buna draga mea dar nu crezi ca prea multe defecte pentru o zodie,de la isteric,la criminal....chiar asa,nu zic ca nu este adevarat,dar sa stii caci calitatile pe care le are bate necalitatile
sunt sagetatoare decada 2 dar putine zodii sunt asa sincere in relatia cu altii,cit poate rabda...........oooooo.
apropo sunt destul de scunda,cu banii ai cam nimerito
lia44_2008
Postat pe 23 Octombrie 2008 14:42
Citeste ce am scris la balanta...
sweetpink
Postat pe 23 Octombrie 2008 17:23
Perfect adevarat. Nu stiu ce m-ar mai descrie atat de bine.
Si la barbatul Sagetator la fel.
Mersi mult!
lonely_soul
Postat pe 7 Noiembrie 2008 14:05
De la: sweetpink, la data 2008-10-19 19:38:13SAGETATOR (22 noiembrie-21 decembrie)
Simbol: Arcasul/centaurul. Sagatatorul este vanatorul zodiacului. Vanator de chilipiruri si pradator sexual. Jumatate animal de prada. Jumatate om. Pe de-a-ntregul salbatic. Element: Focul. Focul Arcasului e o vatra cu taciuni arzand mocnit. Caldura lui pare placuta si binevenita, dar du-te prea aproape si scanteile care sar s-ar putea sa te arda destul de tare. Oricine este binevenit sa se incalzeasca langa Sagetator.
Calitate: Mutabil. Are o atitudine de usa batanta fata de viata. Usa de la dormitor. Sagetatorul nu a intalnit vreo persoana cu care sa nu vrea sa se culce.
Guvernator: Jupiter. Zeul „Dincolo de cele mai indraznete vise”. De o franchete brutala. Vesnic neindemanatic. Zeul jovialitatii excesive si neavenite.
Activitate preferata: Sa deschida gura inainte sa gandeasca.
Carte preferata: „Filosofia la minut”.
Model in viata: Goofy.
Idol romantic: omul invizibil.
Slujba visurilor: Senatorul care tine mereu discursuri.
Prima intalnire ideala: Sa filosofeze la un pahar de vin, dupa care o partida rapida in masina, apoi sa il abandoneze pe celalalt pentru individul/a beton pe care a vazut-o prin geamul masinii in timp ce si-o tragea.
Fraza cheie: „Ce am facut?!”
Fraza de agatat: „Autobuzul asta merge la Bucuresti?”
Zona erogena: Soldurile. Isi pastreaza pe dulap trofeul neoficial pentru dat din fund din tinerete, langa braul pe care il poarta acum.
Stil romantic: Inexistent.
Ciudatenie sexuala: Eu, Tarzan, tu, Jane – valabil pentru amandoua sexele.
CARACTERISTICI
- Un tantalau de mare clasa, cu gura cat o sura si lipsit de orice fel de tact, care galopeaza prin viata cu un picior prins intr-o galeata in timp ce debiteaza enormitati.
- Nu are stare si are o personalitate extravaganta.
- Crede ca stie tot, de aia isi petrece viata incercand sa ii educe pe ceilalati.
- Nu e subtil. E recunoscut pentru hahaielile isterice si zambetele de maimutoi.
- La un centimetru sub privirea vesnic vesela zace o megatona de furie reprimata. Este cel mai bun ucigas din zodiac. Rabufneste cand te astepti mai putin si cu mare violenta, dar nu prea des. Nu e violent fizic. Mai degraba iti face casa bucatele si varsa epitete deloc placute la adresa neamului tau.
- E pasional, nu stabil. O sa alerge dupa orice ii incanta la un moment dat.
- Are sindromul „iarba e mai verde in curtea vecinului”. O sa renunte la planuri de perspectiva pentru senzatii pe termen scurt.
- Daca te certi, o sa iti serveasca o predica de-o sa iti dea sangele pe urechi. Daca incerci sa iti argumentezi punctul de vedere, nu o sa ia cu cine, ca deja au intins-o.
EL
Sincer, increzator si vesnic optimist. Nu o sa iti limiteze libertatea, nu o sa iti ceara sa renunti la intalnirile cu prietenii doar ca sa stai cu el. Cauta o partenera care sa il insoteasca in calatoriile sale spre tinuturi exotice. Viata langa el e o aventura care merita sa fie explorata si traita… DAR:
- Sa o spunem pe sleau, are o frica organica fata de implicarea sentimentala. E in calduri toata tineretea si mai toata perioada maturitatii. Il intereseaza actul in sine, nu tu.
- O sa te incante cu siguranta zambetul lui strengaresc si talentul de a-ti recita sonete de Shakespeare in timp ce iti desface sutienul. Nu te amagi!
- Ca partener, e mai degraba un bun prieten pe care nu il vezi prea des. Acasa pentru el este locul in care isi schimba hainele, face dus si doarme. Chiar daca te mariti cu el, e la fel ca atunci cand erai singura.
- Nu te astepta sa fie umarul pe care plangi sau bratele puternice care sa te protejeze. O sa ii fi amica sau fan si o sa petreci multe nopti singura.

.........


- Nu e nici gelos, nici posesiv. Vrea sa ai o viata a ta, independenta. Nu topai, ca asta e doar pentru ca ii da lui mai mult timp sa umble de nebun cu prietenii lui. E nascut sa fie burlac.
- Nu o sa il intereseze cum te imbraci, unde iti petreci timpul, cu cine si pe ce bani atata vreme cat nu il deranjezi cu detaliile.
- Are o parere despre orice. Nu poate sa iti dea un raspuns simplu. Intreaba-l daca vrea un sandwich si o sa iti tina un curs despre istoria Angliei.
- Respecta autoritatea atata vreme cat el este autoritatea. Pune-i la indoiala dreptul de a domni si o sa vezi ce e aia mania lui Jupiter. Temperamentul lui vulcanic o sa cauzeze uneori inlocuirea mobilei sau repararea peretilor.
- Impulsiv. Trimite-l dupa lapte si o sa se intoarca cu bilete de avion. Doar pentru el, pentru ca ii place sa fie singur. Daca te pune Aghiuta sa te duci si tu, o sa te tarasca prin jungla africana sau printr-un sat pierdut unde toata lumea vorbeste mayasa. Mai bine ramai acasa si roaga-te sa il rapeasca pigmeii.
- Ii place sa se joace de-a dezastrul ambulant. De exemplu, ii zici ca s-a stricat bateria de la baie si o sa inunde toata casa pentru ca a uitat sa inchida apa inainte sa smulga instalatia respectiva din perete. Cere-i sa petreaca o noapte cu tine in loc sa iasa cu baietii si o sa urle ca vrei sa il legi de maini si de picioare.
- O sa te calce pe bataturi, o sa te plictiseasca cu retorica lui de doi bani si o sa iti raneasca sentimentele cu remarcile lui stupide. Pe scurt e regele gafelor din zodiac.
- Poate ca pare un balaur, dar e mai degraba unul de desene animate care se topaie prin peisaj fara intentii rele si fara sa lasa pagube de nereparat.
EA
Independenta, optimista, crede ca sinceritatea e cea mai buna politica. Nu isi plange de mila. E foarte prietenoasa si spontana. Vrea un partener cultivat si care a calatorit prin lume. O femeie care o sa te urmeze pana la capatul lumii… DAR:
- Face la fel de multe gafe ca si masculul Sagetator si e victima celor mai bizare intamplari, desprinse parca din Zona Crepusculara, care o fac sa ajunga mereu la locul nepotrivit in momentul potrivit. Nu o sa vina la masa pentru ca a vazut o mata care nu mai putea sa se dea jos din copac, a sunat la pompieri si acum incearca sa ii convinga sa o lase pe ea sa se urce pe scara sa salveze pisica.
- Intarzie mereu. Chiar daca ar pleca cu 3 ore inainte de acasa, tot o sa se se intample ceva. Cand in cele din urma ajunge, e destul de probabil ca schiopateaza sau e in carje. Asta pentru ca e la fel de expusa la accidente ca si barbatul Arcas si are tendinta sa se impiedice si sa cada foarte des.
- Cand se infurie, o sa vezi o explozie care o sa te loveasca in fata inainte sa poti lua orice masura de precautie. S-ar putea sa se lase cu ceva pahare sparte si desi nu o sa uite prea repede, o sa se potoleasca in scurt timp. Dupa aia o sa povesteasca prietenilor incidentul in cele mai mici detalii. E felul ei de a se razbuna ca ai fost rau cu ea.
- Poate sa turuie 20 de minute fara sa respire. Zambeste aproape non stop.
- Isi umple existenta cu proiecte, petreceri, cauze si prietenii superficiale pentru ca nu suporta sa fie singura.
- Uraste munca in gospodarie. Ar fi bine sa angajezi o menajera ca sa nu va manance gandacii.
- Ii place afectiunea, dar detesta sa fie cicalita. Ii place libertatea, dar nu e la fel de „ratacitoare” ca nativul barbat.
- Probabil ca are multi prieteni barbati. Daca esti genul gelos, o sa iti cam puna rabdarea la incercare. Se asteapta sa ai incredere in ea si o sa refuze sa isi schimbe stilul de viata sau prietenii.
- E foarte pasionala, dar prefera o partida de sex scenelor prea emotionale.
- E cea mai independenta femeie de pe suprafata pamantului.
Cum il depistezi: De obicei, e cel cu picioare lungi si fara bani. Ochii nu ii fug din cauza vreunui defect congenital, indiferent cat de mult ar incerca sa iti demonstreze contrariul.
Unde il gasesti: Intr-un bazin incercand sa isi racoreasca creierul incins. La banca cerand un credit. La un bordel, dand bani.
Cum il intrigi: Poarta-te inteligent.
Prima intalnire: Daca crede ca poate sa ajunga in pat cu tine, asteapta-te sa te rasfete. Dar nu fi prea surprinsa daca apar chelnerii sa ia mancarea de pe masa.
Cand o faci: Ideea e ca o faci pe riscul tau. Daca incepi sa ai leziuni pe fata sau nu mai scapi de pneumonie, du-te la doctor de urgenta.
Cand ii pui intrebarea: Cand te hotarasti ca vrei sa divortezi in viitorul apropiat.
Daca iti da papucii: Considera ca ai avut noroc, dar prefa-te distrusa. Si ai grija sa iti dea inapoi toti banii pe care ti-i datoreaza.
Daca ii dai papucii: E nevoie de timp sa ii intre in cap. Asa ca zi-i in ziua 1 „TE”, in ziua 2 „PARASESC” si in ziua 3 invarte cutitul in rana cu „DOBITOCULE!”
Cum te descurci cu unul?
- Arcasii au nevoie de aventura.
- Ii cuceresti cu spontaneitatea.
- Sa ai bagajele pregatite pentru excursiile neplanificate.
- Fii un bun ascultator.
- Iau foc daca le ceri sa taca.
Cum se inteleg cu altii?
Pariaza pe: Berbec, Leu, Sagetator, Varsator, Balanta.
Doar prieteni: Gemeni.
Impusca-te acum: Rac, Taur, Fecioara, Capricorn, Pesti.
Oaia neagra: Scorpion.
alinutzaa85
Postat pe 23 Noiembrie 2008 22:43
super tare perfect adevarat ce ai scris chiar surprinzator de adevarat
alinutzaa85
Postat pe 23 Noiembrie 2008 22:45
f. adevarat pt. barbatul sagetator
_iluzie_
Postat pe 26 Noiembrie 2008 09:36
"Impusca-te acum: Rac, Taur, Fecioara, Capricorn, Pesti."

eu Capricorn, el Sagetator, unde-i pistolul??????


E adevarat in mare parte, depinde ce asteptari ai de la el. Daca ii cunosti natura si e ceea ce poti accepta, pentru o perioada relatia poate functiona, e persoana care iti poate aduce zambetul pe buze instantaneu.

Ela_manu
Postat pe 26 Noiembrie 2008 10:08
se potriveste in mare masura ceea ce ai scris .
nickyionel
Postat pe 26 Noiembrie 2008 14:34
De la: sweetpink, la data 2008-10-19 19:38:13SAGETATOR (22 noiembrie-21 decembrie)
Simbol: Arcasul/centaurul. Sagatatorul este vanatorul zodiacului. Vanator de chilipiruri si pradator sexual. Jumatate animal de prada.


Eu sunt o sagetatoare ce pot sustine ca am depasit cateva din etapele vietii.
Nu am avut nicicand veleitati de vanator sau pradator sexual. Nici sagetatorii pe care i-am cunoscut(si au fost destui) nu au manifestat nicicand astfel de tendinte. Cred ca e parerea celor care pun sexul pe primul plan sau se simt agresati din acest p de vedere. Intre discutii deschise pe tema sexuala, si avansuri sexuale, e o mare diferenta .Depinde de cat de deschis la minte e cel care are de-a face cu un sagetator.

Postat pe 1 Decembrie 2008 18:04
xoxo
Postat pe 4 Decembrie 2008 12:51
O zodie minunata, sunt mandra ca m-am nascut sub acest semn , sinceri, filosofi, de viata , nematerialisti, devotati prietenilor adevarati,iar adevarul spus in fata doare ce e drept, dar trebuie sa apreciezi sinceritatea lor, putini au curajul sa-ti spuna verde in fata ce au de spus, in privinta aventurilor, mi se pare o exagerare...
angii
Postat pe 28 Decembrie 2008 08:47
foarte tare si prea adevarat (cum se spune).acest subiect e pe placul meu,si ma mandresc ca sunt in zodia sagetatorului.foarte multe chestii sunt adevarate.in ceea ce priveste cu faza cu vanatorul/pradatorul,nu prea mi se intampla sa fiu,adica uneori imi place sa fiu eu cea care vaneaza,dar rar,partenerul meu stie ce si cum imi place,si el e tot sagetator,si ne potrivim de minune,atat in viata de zi cu zi,cat si in pat. ;;)
o persoana nu e buna in pat pentru ca asa scrie in zodiac,ci dupa ce e testata,se poate numi "buna in pat"...fetelor fi-ti rele,dar bune...
Vickyutza
Postat pe 13 Ianuarie 2009 21:16
e adevarat ce spui tu acolo...eu sunt sagetetor si chiar sunt isterica cand ma enervezi dar asta se intampla de 2 ori pe an...insa nu am omorat pana acum pe nimeni oricum ai foarte mare dreptate....
deeani
Postat pe 14 Ianuarie 2009 10:05
Buna, nu m-am putut abitne sa nu comentez si eu nitel....sunt sagetatoare si sunt mandra ca sunt....in ceea ce priveste sinceritatea e f adevarata, chiar dc deranjeaza uneori...mai tot ce s-a scris mai sus se potriveste femeii sagetator, cel putin in cazul meu...
VVe
Postat pe 22 Ianuarie 2009 09:00


http://www.kudika.ro/comunitate/concurs/view_item/153769.html#comments
billy69
Postat pe 22 Ianuarie 2009 09:01
sagetatorul fie barbat ,fie femeie este o fiinta in centrul atentiei pe care nu o poti uita usor,controleaza viata celuilat din umbra fara sa ii dea sansa sa decida singur.e cea mai tare zodie o simt pe pielea mea:))
alex_angeel
Postat pe 30 Ianuarie 2009 12:42
Nu sunt oameni rai, dar nu trebuie sa te astepti la nimic de la ei, in sensul ca si ca prieteni, te lasa la greu daca au ei cine stie ce proiecte de facut, sau de dus la nu stiu ce expozitie sau mai stiu eu ce (ceea ce pe moment poate parea un moft, dar asha sunt ei), si sunt oarecum plini de sine, dar pe mine asta nu m-a deranjat, tot orgoliul ii si ambitioneaza. Cel putin asta a fost experienta mea cu sagetatorii, eu fiind in zodia fecioarei
Aladiah
Postat pe 30 Ianuarie 2009 13:04
eeeeh e eu sunt o scorpie cam greu sa fiu oaia neagra ... ne impacam bine ... eeh la inceput erau certuri dar pe parcurs s-au eliminat ... ne impacam mai bine acum ... sper sa fie bune de acum inainte ...
sagetatorul e omul care spune verde in fata fara nici o remuscare ... in rest e bun k prieten ... k iubit iarasi iar in pat e o mica fiara care nu se lasa pana nu obtine persoana de langa el punctul maxim.
ma simt norocoasa ca il am cu toate ca uneori imi vine sa il impusc ... suntem impreuna de 1 si 3 luni si tindem la mai mult
apropo ... sagetatorii nu sunt oameni care sa isi faca planuri pe viitor ... prefera sa traiasca in prezent construind viitorul fara planuri
adiutza87
Postat pe 3 Februarie 2009 16:37
aaa sa numai zic ca uneori sunt glume pe care nu le inteleg ... apoi vine cu un zambet si zice ca a glumit ... aaa si nu e romantic adica da ofera flori dar foarte rar doar atunci cand simte ... in rest e un om bine
adiutza87
Postat pe 3 Februarie 2009 16:41
dar ea sagetator-el scorpion stie cineva ceva?
kokha
Postat pe 16 Aprilie 2009 20:51
buna
Cassey_
Postat pe 24 Mai 2009 23:13
Cei mai atotstiutori de pe fata pamantului !!! Daca nu stii ceva sau ai gresit ceva mergi la ei si ei te rezolva ! Narcisisti de te doare mintea !!! Au pretentia sa fie ascultati insa ei nu asculta niciodata..., fac cadouri costisitoare insa ce folos daca dupa ce ai primit cadoul te fac K>O prin jigniri si cuvinte taioase !! Asa..., maram stiu sa iubeasca , iar cand se satura de cineva cauta nod in papura doar k sa scape de om, atat de sinceri sunt, de nu ii spun la om verde in fata mai bine cauta sa il jigneacsa sa o taie el singur din viatza lor k nu le mai suporta mitocaniile ! Iar acum dragi sagetatori saritzi cu gura...k asta stiti sa faceti cel mai bine
kudika007572
Postat pe 15 Iulie 2009 09:10
ce stii tu sa faci mai bine? din simla coincidenta ca ai patit-o cu un sagetator trebuie sa generalizezi pe toata lumea?uita-te mai intai la tine si apoi arunca cu noroi in oameni ,incearca sa-ti vezi defectele tale si sa ti le accepti apoi sa criti si sa faci pe altii in tot felu cum iti trece tie prin cap. "uita-te la gunoiul din ochii tai apoi la barna din ochiiul altuia", se pare ca defat tu esti cea care inprosca cu gunoi pe altiii si turuii pana le curge sange din urechii celor care te asculta. sunt sagetator si sunt mandru ca m-am nascut sub acest semn, iar din cate relatii am avut nu a fost niciuna sa se lase cu batai verbale sau fizice, iar acum fostele iubiri imi sunt cei mai buni prieteni, asa ca dragut-o mai ai de invatat de la viata multe ca sa iti permiti sa critici in asa mod o anumita zodie din pricina unui om care te-a facut sa suferi sau poate nu iti recunosti tu vina incercand sa arunci pisica moarta in ograda vecinului , oricum iti doresc o zi buna si plina de surprize

Postat pe 15 Iulie 2009 09:19
Vam spus ca o sa se apuce sagetatorii sa sara cu gura...He he si nu mai incerca sa pari inteligent ca oricum nu ma cunosti , iar I.Q -ul tau lasa de dorit , sau nahh mai bine zis limbajul ( dar limbajul tine de gradul de inteligenta ). Faptul ca va credeti atotstiutori nu inseamna ca si sunteti , asa ca mai scuteste-ma pe mine cu exemplele tale . Faza e ca nu ati recunoaste pentru nimic in lume ca sunteti asa pentru ca denaturati adevarul mereu doar ca sa picati voi in piciare... Scuteste-ma ... !!! Prostul de simte jignit inainte de ai vorbi.... Ahhh unde mi-am uitat bunele maniere , multumesc de urare .
kudika007572
Postat pe 15 Iulie 2009 19:40
De la: kudika007572, la data 2009-07-15 19:40:15Vam spus ca o sa se apuce sagetatorii sa sara cu gura...He he si nu mai incerca sa pari inteligent ca oricum nu ma cunosti , iar I.Q -ul tau lasa de dorit , sau nahh mai bine zis limbajul ( dar limbajul tine de gradul de inteligenta ). Faptul ca va credeti atotstiutori nu inseamna ca si sunteti , asa ca mai scuteste-ma pe mine cu exemplele tale . Faza e ca nu ati recunoaste pentru nimic in lume ca sunteti asa pentru ca denaturati adevarul mereu doar ca sa picati voi in piciare... Scuteste-ma ... !!! Prostul de simte jignit inainte de ai vorbi.... Ahhh unde mi-am uitat bunele maniere , multumesc de urare .


Draguto,dar tu ce zodie esti??Ca nu prea e nici una perfecta,te caracterizam si pe tine imediat A,esti gemeni,vai,vai,vai, cate-as putea sa spun dar nu am s-o fac ptr ca ar insemna sa ajung la acelasi nivel cu tine
A,si "defectele" pe care le-ai "expus" nu sunt caracteristice sagetatorilor...de "sarit cu gura" cunosc cate 2 persoane in fiecare zodie care fac asta...la fel si celelalte...
Si oricum,sunt lucruri care tin de EDUCATIE,nu de "zodie"..Un om inteligent,nu neaparat "sagetator" sau "melc de apa rece" nu da 2 bani pe persoane cu astfel de conceptii si mod de gandire,iar alte comentarii nici nu mai sunt necesare!



bgd74
Postat pe 15 Iulie 2009 20:07
stii ceva draga mea,cred ca vorbeste invidia din tine,dar noi ca niste sagetatori ce suntem o sa ne abtinem de la comentarii si te lasam sa crezi ca ai dreptate,asa sa iti creasca tie inima sa te crezi tu atotstiutoare,iar noi ca niste "vanatori"ce suntem o sa luam perfectiuni ca tine le rodam bine si trecem la urmatoarea prada.ai grija de tine si dak ai uitat sa sufli in supa o sa sufli acum si in inghetata:P
touchtherain
Postat pe 15 Iulie 2009 23:34
Apropo madam,mai invata gramatica ,te cam da de gol inteligenta.ex(vam-gresit,se scrie v-am)sau sunt emotiile ,cand stai de vorba cu sagetatori autentici!!!
touchtherain
Postat pe 15 Iulie 2009 23:36
Da da madame sunt emotiile , ma emotionez cand vad atata prostie macar, aia care se simt isi vad de treaba si nu imi scriu inapoi , he he ce face invidia din oameni !!! Sufla tu in inghetata si nu mai avea grija mea . Mdaaa... sagetatorii "atotstiutorii" ( sau mai bine zis caposii )
kudika007572
Postat pe 16 Iulie 2009 19:13
De la: kudika007572, la data 2009-07-16 19:13:08Da da madame sunt emotiile , ma emotionez cand vad atata prostie macar, aia care se simt isi vad de treaba si nu imi scriu inapoi , he he ce face invidia din oameni !!! Sufla tu in inghetata si nu mai avea grija mea . Mdaaa... sagetatorii "atotstiutorii" ( sau mai bine zis caposii )



Dar cine te-a suparat si in seara asta??
bgd74
Postat pe 16 Iulie 2009 22:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
incercati si voi daca va aflati in impas financiar... merita VA ASIGUR.... 0 De la: 26 Octombrie 2009 16:29
Despre relatia cu femeia berbec ! 6 De la: kudika034957 28 Aprilie 2013 09:51
ea sagetator el capricorn 7 De la: madalinamariana 10 Iunie 2010 05:54
Femeia Leu si barbatul Fecioara ce relatie au.......? 5 De la: starone 25 Ianuarie 2009 23:12
BARBAT CAPRICORN CU FEMEIE BERBEC 29 De la: kudika_35387 1 August 2013 19:53