Setari Cookie-uri

Scorpion

SCORPION (23 octombrie-21 noiembrie)
Simbol: Scorpionul. Ca si corespondentul sau din lumea animalelor, versiunea umana o sa se autodistruga ca sa isi duca la capat razbunarea. Chiar si sa faca dragoste este o batalie pana la moarte. Element: Apa. Apa Scorpionului este vesnic tulbure si fara fund. Daca din greseala ai cazut in ea fara protectia unei armuri/costum de azbest o sa mai ramana din tine doar scheletul. Aburii fierbinti pot fi vindecatori, relaxanti si purificatori. De asemeni te pot asfixia si arde.
Calitate: Fix. Scorpionii nu iarta, nu uita si nu dau drumul. Sunt fixati pe secrete. Ceea ce vezi e rareori adevarul.
Guvernatori: Pluto si Marte. Adica minte infierbantata si suspicioasa. Un obsesiv-compulsiv care te insala tot timpul cu privire la orice. Marte iti da iluzia unei pasiuni fierbinti, pentru ca apoi Pluto-Distrugatorul sa iti dea un sut unde te doare mai tare de n-o sa te mai ridici de pe jos. Asa, doar de distractie.
Activitate preferata: Planuirea urmatoarei miscari.
Carte preferata: „Ghidul milei pentru klingonieni”.
Model in viata: Razbunatorul mascat.
Idol romantic: don Corleone.
Slujba ideala: Judecator, juriu si calau.
Prima intalnire ideala: Isi fixeaza privirea cu un strain frumos, dupa care urmeaza 10 sau 12 ore non stop de sex pasional si fara frontiere. Nu se spun nume sau cuvinte. Strainul nu e revazut vreodata. Scorpionul are inca o dragoste pierduta de jelit.
Fraza cheie: „Lasa ca vezi tu!”
Fraza de agatat: „Buna!”
Parte a corpului: Organele sexuale. Mancarimi cronice in zona, in faza terminala. Se scarpina adesea.
Zona erogena: Organele sexuale. E in calduri permanent si intens. Nu exista vindecare. Cauta mereu tratament.
Stil romantic: Misterios si sarcastic.
Ciudatenie sexuala: Are tot timpul in portbagaj o trusa de jucarii sexuale, pentru cazurile de urgenta.
CARACTERISTICI
- Niste ciudati obsedati de control pe toate planurile, foarte rezistenti, care isi satisfac orgoliul umilindu-i pe ceilalti.
- Marte le da un caracter extrem de suspicios si exploziv. Pluto le da instinctul de supravietuire. Nimic nu poate rani un Scorpion decat el insusi.
- Stilul lor justitiar seamana cu al Inchizitiei. Daca mori, esti nevinovat. Daca traiesti, esti vinovat.
- Extremist, nu rational. Vede viata in alb si negru. Nu face nici un fel de compromisuri.
- Sindromul „tot sau nimic” ii face sa nu aiba relatii decat cu persoane care le pot controla in mod absolut.
- Cearta-te si o sa suferi o infrangere verbala atat de dureroasa incat o sa incepi sa iti doresti sa iti fi dat o mama de bataie. Daca cumva ii convingi ca ai dreptate, o sa faca ulcer incercand sa se razbune.
EL
Idealist, pasional si loial. E recunoscut pentru sarmul magnetic si privirile hipnotice. Nu poti sa ii rezisti, indiferent de imprejurari… DAR:
- E mai probabil sa iti distruga demnitatea si sentimentele decat sa stea si sa discute. Grozav, domnule Intensitate!
- E egoist. Dupa mintea lui, poate sa fie cat de infidel vrea, dar daca cumva tu dai vreun semn ca ai vrea sa faci la fel, o sa iti dea verde atat de repede ca o sa iti vajaie capul. Si toate astea o sa fie executate fara nici cea mai mica umbra de sentiment.
- Ratiunile lui de a trai sunt puterea si controlul. Ar controla si destinul daca ar putea (unii dintre ei chiar incearca). De obicei e bun la adus bani in casa exact din motivele susmentionate si are succes in afaceri. Dar nu banii il intereseaza pe el, ci puterea.
- Isi schimba extrem de rapid emotiile. E gelos, posesiv si sarcastic. Nu ai nici o sansa sa ajungi la vreun compromis, asa ca ori il iei exact asa cum e, ori o iei la goana.
- Fa-l gelos intentionat si ar fi bine sa ai o lopata la indemana. Ca sa te aperi sau ca sa iti sapi singura groapa. Ia in calcul chestia asta cand vrei sa ai o aventura sau, mai rau, sa iti legalizezi relatia cu el.
- Cel mai rau lucru pe care il poti face este sa nu reactionezi la tacticile lui de manipulare sentimentala. Asta e felul lui de a te controla. De exemplu, daca iti zice ca iese in oras fara tie, ureaza-i „distractie placuta” si zambeste ca si cum ai sti ceva ce lui ii scapa. O sa o ia razna si o sa petreaca toata seara ascuns in boschetii din fata blocului, asteptand sa te prinda in flagrant.

.........


- Comunica prin amenintari, placa favorita fiind ca te paraseste. Minte de ingheata apele. Singura persoana de care te descotorosesti mai greu decat de un barbat Scorpion e o femeie Rac.
- Isi petrece jumatate de viata cautand razbunare pentru lucruri care i s-au intamplat sau nu. Cealalta jumatate si-o petrece intrand in tot felul de belele.
- E imposibil de secretos. Ii e teama ca, daca isi deschide sufletul in fata ta si o sa afli lucruri importante si secrete de-ale lui o sa ai cu ce sa il santajezi (el e in stare de asta). Poate sa vorbeasca prostioare ore in sir, dar o sa evite sa iti raspunda la intrebari directe.
- Daca s-ar putea, ar trai pe o insula pustie sau intr-o fortareata. Dar asta l-ar impiedica sa se vada cu chelnerita de la bar pe care a pus ochii. Chelnerita pe care o sa o revezi la terapia in grup pentru femei abandonate de Scorpioni. Oricum, nu era treaba ta sa te bagi, tu erai doar prietena/nevasta/mama copiilor lui.
- Daca il prinzi ca te insala, asteapta-te la o scena melodramatica, stil telenovela. Inclusiv cu tarat in genunchi si lacrimi de crocodil. Nu fi fraiera, e doar pentru ca ii place sa se dea in spectacol. O sa faca orice in momentul ala ca sa il ierti, in afara de sa se schimbe.
- Sa intri in tumultul asta emotional este o experienta similara unei calatorii in Triunghiul Bermudelor. S-ar putea sa nu supravietuiesti!
EA
In nici un caz nu e superficiala. E o femeie increzatoare si rafinata. Stilul ei este de un sic clasic. Este prietenoasa, dar oarecum rezervata. Cauta un partener puternic, curajos si ambitios. E empatica, poate sa iti detecteze toate starile si sa isi dea seama ce le-a provocat… DAR:
- Are un stil de a-si exprima parerile care iti strivesc personalitatea si iti distrug mandria. Nu se teme de nimic, pune sub semnul intrebarii orice si ar merge pana in panzele albe pentru cei care ii sunt mai dragi. E o femeie care i-ar citi Biblia dracului si ala ar asculta-o!
- Stie ca cea mai scurta cale spre inima unui barbat e prin cutia lui toracica. Casa ei e sanctuarul ei personal, chiar daca este iadul tau, la fel de personal.
- Nu o trada, nu o ameninta si nu ii pune in pericol siguranta in nici un fel. Si, in numele a tot ceea ce iubesti, nu o umili niciodata in public. O femeie Scorpion care e tradata e ca Lady Macbeth dupa cateva doze de cocaina.
- Desi nu o sa puna mana pe pusca, o sa pui tu mana pe sticla de tarie. Deseori si in cantitati cat mai mari.
- Are un foarte bun simt politic. Poate doar sa se uite la un om si sa iti zica daca o sa te ajute sa urci in cariera sau daca trebuie sa il eviti. Poate sa te ajute sa ajungi in varf fara ca tu sa iti dai seama. De ce? Adora puterea si este foarte probabil ca are si ea un plan in directia asta. Daca ai vreun dubiu, intreaba-l pe Bill Clinton despre draga lui nevasta Scorpion, Hillary.
- Se plange, sufera de depresie cronica si uneori se uita in gol ore in sir de iti vine sa juri ca are probleme mentale.
- E manipulatoare si santajista. Nu o sa ezite sa si-o traga ca sa ajunga in varful piramidei, daca asta e singura optiune valabila.
- Isi doreste un barbat care sa ii fie egal. Din nefericire, foarte rar crede despre vreunul ca ii este egal. Asa ca mai degraba o sa il foloseasca pe post de carpa de sters pe jos.
Cum il depistezi: Cand un specimen din zodia Scorpionului se uita la tine, o sa simti o nevoie ciudata sa dai jos hainele de pe tine. O sa aiba efectul asta chiar daca esti intr-un loc public (inclusiv Gara de Nord) si ti se pare ultima uratanie. .
Prima intalnire: O sa te vrajeasca pana i te vei supune. Sau o sa se insinueze in viata ta si in sentimentele tale fara sa iti dai seama – la fel ca bolile incurabile, de exemplu cancerul. Dupa prima intalnire, el o sa stie tot ce e de stiut despre tine si tu o sa stii mai nimic despre el. Cam asa o sa fie si in restul relatiei.
Cand o faci: Pentru ca Scorpionul are atatea planuri secrete, nu o sa stii niciodata cand e momentul bun. Asa ca mai bine fa-o cand vrea el, de obicei asta se va intampla imediat dupa ce sunt facute prezentarile. Cand ti-o tragi cu el, fa-o ca un star porno, dar incearca cumva sa lasi impresia ca e prima data pentru tine.
Cum supravietuiesti cu ei?
- Scorpionii au nevoie de dragoste neconditionata.
- Rabdarea te ajuta sa le castigi increderea.
- Ii calmezi daca ii asculti fara sa ii judeci.
- Complimentele te ajuta sa obtii ce vrei de la ei.
- Iau foc daca le imiti actiunile sau ii ignori.
sweetpink
Postat pe 19 Octombrie 2008 19:33
ai dreptate in privinta scorpionilor.
gabi_bga
Postat pe 23 Octombrie 2008 15:28
din pacate e cam asa...ei au dreptul la tot iar tu la nimic trebuie sa stai si sa suporti daca vrei sa stai cu el daca nu usa e deschisa....
nelly83
Postat pe 24 Octombrie 2008 21:45
bine bine....el ca el....dar de ea ce se zice?
myajok
Postat pe 26 Octombrie 2008 00:20
"Niste ciudati obsedati de control pe toate planurile, foarte rezistenti, care isi satisfac orgoliul umilindu-i pe ceilalti.
- Comunica prin amenintari, placa favorita fiind ca te paraseste. Minte de ingheata apele..
Un obsesiv-compulsiv care te insala tot timpul cu privire la orice. Marte iti da iluzia unei pasiuni fierbinti, pentru ca apoi Pluto-Distrugatorul sa iti dea un sut unde te doare mai tare de n-o sa te mai ridici de pe jos. Asa, doar de distractie."
total deacord.....e foarte greu sa supravietsuieshti.....
insa partea ka e pasional..shi ka poate fi romantik...nu prea kred....
_Danutsa_
Postat pe 28 Octombrie 2008 20:51
imi pare rau ca trebuie sa fiu deacord cu tine dar asae sunt niste obsedati...dar sa stii ca sunt si pasionali cand sunt indragostiti de tine...adica la inceput caci dupa se mai "raceste"....(
nelly83
Postat pe 29 Octombrie 2008 16:39
tu esti Scorpion?...ca dai dovada de o oarecare rautate, care nu are totusi nimic de-a face cu Scorpionii
alessia_franco
Postat pe 25 Noiembrie 2008 14:02

e adevarat ce spuneti voi acolo depsre scorpioni dar si amuzant,hai ca nu sunt ei chiar atat de rai,sunt tot oameni.
asta e adevarul dar o persoana slaba nu are ce cauta langa asemenea fulger.
pana la urma sunt scopioni si scorpioni,diferiti unii de altii,nu trebuie sa ne luam dupa zodii ca sa cunoastem persoana de langa noi.
elisa_23
Postat pe 29 Noiembrie 2008 17:30
De acord cu voi. Sunt posesivi si ascunsi, vor k totul sa fie dupa placul lor. Stau si asteapta pentru a obtine ceea ce isi doresc de la tine si fac orice pentru a-l obtine, pentru ca apoi sa plece fara nici un cuvant. Au o rautate ascunsa. Dar in mometul cand iubesc o fac total. Sunt sensibili si romantici si toata rautatea este un paravan dupa care se ascund.In momentul in care au incredere in tine sunt cei mai buni prieteni posibili. Am in jurul meu prieteni scorpioni si fete si baieti din toate cele trei decade si stiu ce spun. Nu trebuie sa ne luam dupa zodii ca sa cunoastem persoana de langa noi.
Am o relatie cu un scorpion de 2 ani si este cea mai interesanta, frumoasa relatie dar si cea mai obositoare. :-) Succes tuturor.
xtinanele
Postat pe 4 Decembrie 2008 11:27
ei bine:D...intamplator... am ajuns si eu pe pagina asta..si pot spune k am citito q mare atentzie pana la capat:D...intamplarea face sa fiu si eu o scorpioanca:D:D

tot ce pot spune e k:-?..in mare parte e adevarat:-?.... aici sunt prezentate toate defectele in mare a unui scorpion...dar au km uitat de calitatzi:P.. k o concluzie..nu nu suntem chiar atat de rai:))...precum se zice... avem si noi calitatzile noastre k orice om:P..kre dupa parerea mea sunt km in acelasi numar k defectele si la fel de spectaculoase...;))..un singur lucru pot spune:)) odata ce o scorpioanca sau un scorpion sia pus pata pe tn nu mai scapi:)).. cel mai probabil sa ajungi la un spital de nebuni dar..de ocolit nu ai cum sai ocolesti:))...

cat despre barbatzii scorpion;))...pot spune k... fostul meu prieten este scorpion:))... hmm..e un om extraordinar q care potzi sa te intzelegi super bine..pana intrun punct;))...pana atunci cand gresesti q ceva:))...sau faci ceva ce nu le convine. vor avea ei grija sa te faca sa platesti si sa suferi destul de mult pentru fiekre greseala minora;))dar..odata ce teai bagat in asa ceva:)) nu mai scapi...de uitat nai cum sai uitzi;))

Postat pe 20 Decembrie 2008 14:48
De la: xtinanele, la data 2008-12-04 11:27:52De acord cu voi. Sunt posesivi si ascunsi, vor k totul sa fie dupa placul lor. Stau si asteapta pentru a obtine ceea ce isi doresc de la tine si fac orice pentru a-l obtine, pentru ca apoi sa plece fara nici un cuvant. Au o rautate ascunsa. Dar in mometul cand iubesc o fac total. Sunt sensibili si romantici si toata rautatea este un paravan dupa care se ascund.In momentul in care au incredere in tine sunt cei mai buni prieteni posibili. Am in jurul meu prieteni scorpioni si fete si baieti din toate cele trei decade si stiu ce spun. Nu trebuie sa ne luam dupa zodii ca sa cunoastem persoana de langa noi.
Am o relatie cu un scorpion de 2 ani si este cea mai interesanta, frumoasa relatie dar si cea mai obositoare. :-) Succes tuturor.
dar si cea mai obositoare. ai dreptate,cu un scorpion nu te vei plictisi niciodata,sunt persoane imprevizibile,f daruitoare si pline de surprize
nor_pufos
Postat pe 20 Decembrie 2008 15:41
defectele sunt un pic exagerate, nu suntem chiar in halul asta, depinde f mult si motivul pt care a reactionam asa (partea negativa)ideea e ca pentru cei dragi (care sunt f importanti) am face orice...ORICE, iar cei pe care nu ii cunoastem nu prea conteaza cum ne catalogheaza, avem destui prieteni pt care contam si care ne apreciaza...chiar nu ne batem capul cu ideile oricui. Dragut oricum, mi-a placut, e fun sa te regasesti in articole de genu.
Sunt sigura ca fiecare zodie are la fel de multe defecte si calitati, manifestate cu aceeasi pasiune, doar ca scorpionii sunt o idee mai iesiti din tipar si probabil din cauza aceasta toti vb despre noi.
bubu_ruzza
Postat pe 23 Decembrie 2008 15:18
Daca n-ar fi scorpionii atit de interesanti ar mai fi atit de mediatizati?Uite pe forumul asta de la Kudika cite topicuri sunt deschise cu si despre scorpioni.Numai omul frumos si destept este "vorbit".Ca de cel prost si urit ce sa se spuna....
Aaaa si nu uitati ca numai prostii sunt modesti; in nici un caz scorpionii.
micabis
Postat pe 27 Decembrie 2008 05:03
eiiiii....hai sa lasam un pic mandria de sine ca pana la urma sunt doar niste zodii si atat ,oamenii cu scaun la cap nu se iau dupa asta,sunt mult prea multe lucruri la mijloc,intr-o relatie de oricare gen,e la mijloc educatia ,cultura,familia,religia,pregatirea profesionala,toate astea fac un "tot" dintr-un om,nu e numai zodia si atat,sa nu exageram.....
elisa_23
Postat pe 28 Decembrie 2008 03:38
eu sunt scorpion si pot spune ca ma caracterizeaza in linii mari....calitatile cam lipsesc din toata caracterizarea de mai sus. Oricum fiecare om e unic. De exemplu eu sunt o persoana timida si nu ma simt atat de "strong" dupa cum s ar spune
mihasso
Postat pe 28 Decembrie 2008 11:16
Eu sunt scorpion si cred ca tot ce ati scris sunt niste calitati ale scorpionului duse la extrem pentru a le transforma in defecte.Daca incercati macar sa cunoasteti un scorpion veti avea alte sentimente. Va luati dupa niste astrograme care arata ce ar putea face un scorpion dar nu credeti ca este om ca si voi? Luativa in continuare dupa zodii si astrograme pana veti cunoaste tiparul ideal la care visati si apoi coboriti in lumea reala. Pa
scorpion11
Postat pe 28 Decembrie 2008 13:23
sunt de acord cu tine ccristir68,exista zodii,temperamente,personaje s.a.m.d ,daca nu te potrivesti sau nu etsi pe masura nu trebuie sa te plangi ca omu e plin de defecte,pur si simplu nu exista compatibilitate...
elisa_23
Postat pe 28 Decembrie 2008 13:54
la horoscop mie-mi spune ca ma potrivesc de minune cu scorpionul...nu am intilnit niciodata un scorpion pe care sa-l plac. iar fratele meu e nascut in zodia scorpionului si l-am avu mereu in observatie.nu-mi place cum se comporta...deloc. si nu sunt adepta insusirii invataturilor sau cautarii partenerului dupa zodie. fiecare om are multe de invatat de la viata, parinti, societate...si sunt permanent influentati. dar caracterul general exista. sunt sensibili dar certareti si vulcanici,neiertatori dar fragili...sunt o sumedenie de contrarii care insumate formeaza omul. si eu nu am gasit niciodata scorpionul care sa-mi darime parerea.
kica
Postat pe 12 Ianuarie 2009 16:16
nu e adevarat scorpionii nu mint din contra sunt chiar prea sinceri desi in unele situatii poate ar ar trebui sa minta dar nu o fac

Postat pe 12 Februarie 2009 12:24
un scorpion cand iubeste o face cu toata fiinta lui..o spun din proprie experienta

Postat pe 12 Februarie 2009 12:28
si cand uraste face la fel, exact cu aceeasi intensitate.
alessia_franco
Postat pe 12 Februarie 2009 19:13

sirenetta: E adevarat ce spui dar daca esti la fel de sincera ca el nu are de ce sa te urasca. Chiar si in cazul unor despartiri daca vii si ii spui gata nu mai merge, doresc sa o terminam sau cum vrei tu numai sa nu-l minti sau sa-l duci cu zaharelul iti va respecta decizia si chiar veti ramane prieteni.
scorpion11
Postat pe 13 Februarie 2009 17:33
Mai oameni buni lasati scorpionii in pace!!! Nu, nu sunt scorpion dar i-am avut in preajma toata viata mea-fie ca prieteni, fie ca dusmani, fie ca sefi si sincer sunt niste oamnei super de la care ai ce invata! Cel mai mult imi place puterea lor de a manipula si de a fii sinceri!
jemima_uk
Postat pe 13 Februarie 2009 17:38
sunt sincera atat cat poate fi un Scorpion, adica adeseori mai mult decat trebuie...si nu, nu intotdeauna persoanele accepta atat de usor deciziile altora, in special cele care privesc sfarsitul unei relatii. Pentru ca ne raportam diferit la aceeasi situatie. Iar cand un Scorpion ajunge sa urasca, are in general toate motivele sa o faca.
alessia_franco
Postat pe 14 Februarie 2009 19:21
Buna seara , am si eu o intrebare pt cea care a deschis topicul , Ai ceva impotriva scorpioniilor ?:|
ahm ?
Ca asemenea defecte sunt incredibile de scos , din zodia noastra si mai spuse si intr-un mod ironic
cum a mai spus alt userr e bine sa te vezi asa de urat (rau )descris ca om , de o persoana care nu te cunoaste nici 1% ca si individ daraminte ca si caracter.
Sincer nu dau 2 bani pe caracterizarea ta facuta la zodia noastra , a nu se intelege ca respctiv caut sa deschid un conflict de opinie cu tine , fiecare are dreptul sa si spuna parerea despre orice fie in mod public sau in privat, dar cum a mai spus si multi altii inaintea mea , suntem oameni si difera de la om la om , mediul in care am trait , educatia pe care am primit-o cat si modul ne am construit personalitatea ,
Sincer nu pun pret pe zodii , ci pe caracterul omului , daca e ok , cu cea mai mare placere vbesc cu el sau ajut :) chiar daca eu nu astept nimic inapoi .
Intradevar eu sunt ca si persoana destul de fix in a respectiv diferite norme sau cei 7 ani de acasa dar fiecare om e unic in felul sau , incearca sa vezi dincolo de aparente si prejudecati , dincolo de asa numita parere proasta cand auzi pe cineva ca e Scorpion .
Nu stiu daca ai cunoscut oameni din zodia noastra , asa ca no comment ,
Cunoaste omul si dupa permite-ti sa scrii cu acordul lui despre el cel putin eu asa vad lucrurile :)
o seara placuta :)
blue07scorpion
Postat pe 16 Februarie 2009 00:42
Ma regasesc in multe afirmatii... e adevarat ce se spune despre femeia scorpion, cel putin se adevereste in cazul meu! E adevarat ca sunt scorpioni si scorpioni, fiecare cu caracterul lui...
gabytzuk
Postat pe 4 Martie 2009 02:00
Scorpionii, scorpionii...nu sunt ei chiar atat de rai....se regasesc in multe din cele relatate dar poate in intensitate mai scazuta, uneori pe ici pe colo si identifica cu ce e scris, mai sunt si exterm de orgoliosi, si incapatanati, si rai...offf si spun asta pt k tocmai am avut o cearta cu un scorpion...dar trece....si k sa ii si ridic putin trebuie sa admit k au si calitati pe care nu oice barbat le aree...:*
magdonek
Postat pe 22 Aprilie 2009 17:03
Daca ai fi scorpion, ai sti ca cele scrise, se potrivesc perfect .Asa sunt scorpionii, sigur in linii mari
Acum nu trebuie sa intelegi k te critica cineva, ci numai ca it sunt prezentate paracteristicile si defectele pe cale astrala.sunteti (voi scorpionii) orgoliosi, nemilosi, va place sa raniti si sa faceti oamenii sa sufere, dar stiti si sa iubiti.Sigur, nu spun, k nu aveti si calitati: sunteti "amantii" perfecti.Iubiti intens si fara limite.Nu va intereseaza decat sa va simtiti bine si sa ii faceti pe cei de langa voi sa se simta bine.Imi pare rau daca te-am suparat , dar asta cred, dupa aproape 2 ani petrecuti langa un asemenea plutonian. Calitate avoastra principala, din punctul meu de vedere este ca iubiti intens si fara sa va intereseze de ce zice lumea Succes si nu va dati batute /batuti, k nu e chiar asa de rau pe cat pare langa un scorpion.
alice_cornelia
Postat pe 22 Aprilie 2009 18:18
Buna , si eu sunt scorpion si am citit tot ce este scris aici. Asa cum s-a mai spus au fost scoase in evidenta doar defectele si putin exagerate. Scorpionii sunt oameni care se ataseaza greu dar cand o fac o fac cu toata fiinta,si sunt fideli, de aceea sunt razbunatori cand sunt tradati. Un lucru este clar , daca esti unul dintre prietenii adevarati ai unui scorpion acesta nu te va lasa niciodata la greu. De cate zodii puteti spune acest lucru? Dar daca l-ai inselat este de preferat sa-l eviti. Scorpionii sunt oamenii extremelor, dar ca oricare alt om au si defecte si calitati.
green_eyes41
Postat pe 23 Aprilie 2009 13:28
MDA..................ASTEA SUNTEM NOI SCORPIONII............EU CHIAR ASA SUNT !

Postat pe 25 Aprilie 2009 10:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
eu berbec el leu 2 De la: pinguina 11 Decembrie 2010 19:47
de ce nu inteleg barbatii ca i iubesti 18 De la: kudika330764 22 Ianuarie 2011 10:59
leu-taur 7 De la: koryne_2007 9 Septembrie 2009 21:24
Ce-si doresc barbatii? 46 De la: LOPY_71 30 Septembrie 2010 01:21
ce sa fac sa scap de ungiile moi?? :( 13 De la: kudika066321 5 Septembrie 2009 23:13