Mai multe
| Nu stiu cum a prins in Romania,dar in Germania...e plin plin de ei... | ||
|
sweetpink Postat pe 24 Octombrie 2008 00:20 |
||
|---|---|---|
|
oooooi uite aici o chestie super tare... e un articol pe un blog. sper sa reusesti sa iti faci o parere....cam ce inseamna "emo" in romania , mai ales din commenturile care au urmat articolului.. http://www.reactii.ro/mage/parinte-de-emo-kid-educatia-perfecta/
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 24 Octombrie 2008 00:25 |
||
|
parerea mea proprie si personala.... apa de ploaie, o generatie de copii mult prea rasfatati si fara un sistem de valori. si chiar daca imi sar altii la jugulara.... sunt de parere ca acest fenomen abia acum incepe sa se faca simtit in romania si ca nu o sa scapam prea repede de el.... doar e trendy sa fii emo....
|
||
|
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 24 Octombrie 2008 00:28 |
||
| eee, se mai si exagereaza, stateam de vorba chiar weekend-ul trecut cu un adolescent, care spunea ca profa de romana l-a catalogat drept emo fiindca a facut un eseu mai noire asa, si crede-ma ca eu sunt mai emo decat copilul cu pricina :D | ||
|
googoodoll Postat pe 24 Octombrie 2008 00:34 |
||
|
Am citit ce scrie acolo pe Blog -intr-adevar foarte...relaist tratata problema,si modul comi-tragic cred ca defineste bine trendul acesta...Si totusi... De exagerat...posibil sa se exagereze,am precizat deja ca nu stiu cum e in tara.Aici,tot al doilea copil(daca nu mai bine)cu varsta intre 12 si 17 ani e emo...si nu exagerez,ca ii vad.Nu prea umbla singuri si nu ai cum sa nu ii recumosti.Azi de ex am vazut-o pe una care avea pe ea asa...ca o roche de mireasa cu trena da neagra si conversi cu sireturi roz si par roz si o sticla de corn(un fel de rachiu) in mana-asa la vre-o 15-16 ani..of nu am cu sa o descriu in asa fel incat sa v-o imaginati... si ma gandesc la parintii ei... Mi se pare foarte trist-sincer!
|
||
|
sweetpink Postat pe 24 Octombrie 2008 00:50 |
||
|
Va pun un "banc" pe care l-am citit...pe mine m-a facut sincer sa rad-e un picut lung-sper sa aveti rabdare sa il cititi.. http://www.bancuri.biz/banc_trimitere1.php?id_banc=12440 |
||
|
sweetpink Postat pe 24 Octombrie 2008 03:51 |
||
| De fapt intrebarea mea e...ma gandesc ca voi avea si eu copii la un mment dat si ma intreb cum as putea sa ii cresc,ce as putea sa fac sa nu devina "emo",care e cel mai bun mod de abordare si cat de departe s-a ajuns in Romania cu acesti emo,ca aici se sinucid in jur de 5 copii pe zi si mi se pare anormal,deci e incredibil! | ||
|
sweetpink Postat pe 24 Octombrie 2008 17:21 |
||
De la: sweetpink, la data 2008-10-24 00:20:45Nu stiu cum a prins in Romania,dar in Germania...e plin plin de ei... norocul nostru ca la noi nu prea a prins si in Spania este la fel, credema, am fost de curand si i-am vazut la noi nu a prins si nici nu cred ca va prinde romanul este mult prea introvertit ca sa asimileze ceva nasol sunt cativa, dar chiar sunt minoritari eu chiar nu-mni fac griji imi fac griji ptr altele ptr nesimtirea clisc romaneasca, si ptr modul cum unii vad si inteleg sa trateze viata de zi cu zi |
||
|
_fantoma_ Postat pe 24 Octombrie 2008 17:28 |
||
De la: vas25, la data 2008-10-24 17:28:54De la: sweetpink, la data 2008-10-24 00:20:45Nu stiu cum a prins in Romania,dar in Germania...e plin plin de ei... Aici te referi la adolescenti sau la...romani in general? |
||
|
sweetpink Postat pe 24 Octombrie 2008 17:37 |
||
|
mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nesimtiti sunt astia de la kudika am raspuns de 3 ori la intrebarea ta si ei nu au publicat |
||
|
_fantoma_ Postat pe 24 Octombrie 2008 17:44 |
||
|
mah, astia sunt chiar jegosi de 5 ori am raspuns si nici o afisare numai din astea care nu contin nimic BBBBBBBBBBBBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, SUNTETI MUISTI ? |
||
|
_fantoma_ Postat pe 24 Octombrie 2008 17:51 |
||
Imi pare rau ca nu ai reusit sa postezi |
||
|
sweetpink Postat pe 24 Octombrie 2008 20:19 |
||
|
Despre emo - in general... Cred ca a aparut mai intai ca o moda , dar unii dintre acesti "emo" poate nu sutn asa din simplul fapt ca le palce aceasta moda- depinde de persoana- poate sa fi trait o experienta cu adevarat neplacuta sau trista- si din acest motiv incearca acest stil. Maai grav este ca se ajunge la sinucidere. Exista si acei " Emo" care nu fac nimic decat sa isi planga de mila , dar si cei care chiar au probleme serioase. Dau un exemplu: Un barbat a profitat de o fetita inocenta. Pentru orice copil , orice experienta de genul acesta este ca si cum ar fi sfarsitul lumii.Si chiar este pentru unele , din pacate. Simtindu-se diferita de celelalte fetite de varsta ei , ea se izoleaza pur si simplu din rusine si din frica de a nu se afla acel lucru atat de rusinos -considerat de ea( victima). Mai sus am dat un exemplu , unii sunt " emo" pentru simplul fapt ca le place acel stil de imbracaminte. |
||
|
Alinusha1 Postat pe 24 Octombrie 2008 21:38 |
||
| Ma bucur sa aud ca la noi nu e asa de grav...Dar totusi,cum credet ca se "trateaza" sau se "previne" asa ceva? | ||
|
sweetpink Postat pe 28 Octombrie 2008 18:27 |
||
explica cineva si pentru cei care au stat pe o insula unde nu se intampla nimic, cum se manifesta curentul asta emo? stiu doar ca e vorba de adolescenti
|
||
|
Postat pe 30 Octombrie 2008 16:45 |
||
Vara aceasta kind am fOst pe la mOscova am vazut tare multzi tipi emo....akolo ei sunt batuti sau chiar a fost un caz kind un emo a fost ucis......eu konsider ca e treaba fiekaruia daka e emo sau nu doar ka ei ar trebui sa se gindeask ce le aduce asta dak sunt emo..?
|
||
|
aleera Postat pe 31 Octombrie 2008 20:58 |
||
| Pai nici aici nu sunt tare iubiti acesti Emo...Adica exista tabara Punkerilor care nu stiu exact de ce se simte amenintata de acesti Emo si ii cam "articuleaza".Dar eu ma tot gandesc la parintii acestora.Adica imaginati-va peste 10-15 ani ca fiica/filul vostru vine acasa au o noua freza,cu multe insigne si spune ca e deprimat ca pe el nu il intelege nimeni,sta toata ziua si plange si isi roade lacul de pe unghii si mai are si un anturaj cu care se intalneste sa isi planga de mila in grup si sa se taie cu lama pe mana ca asa isi "elibereaza durerea"...Saracii parinti,deci pe bune...nu imi pot imgina ce as face sa fiu in locul lor! | ||
|
sweetpink Postat pe 1 Noiembrie 2008 18:30 |
||
|
Din totdeauna s-au sinucis adolescentii dintr-o cauza sau alta. Nu "emo" e de vina. Cand eram eu in liceu, am avut un caz cu o fata care s-a aruncat de pe bloc (nu la mine-n clasa, insa) dupa ce-a citit Nietzsche la greu. Ca sa nu mai zic de cazurile de la TV de acum 10 ani... Daca e sa ne luam dupa asta si eu am fost emo si toti adolescentii de altfel (fara coafuri). M-am mai interesat si eu intre timp, mi se pare doar o moda a unor copii pe care parintii i-au crescut cu filosofia "lasa-l sa faca ce vrea, caci asa isi dezvolta personalitatea" |
||
|
Postat pe 26 Noiembrie 2008 16:44 |
||
De la: crista_galli, la data 2008-11-26 16:44:13Din totdeauna s-au sinucis adolescentii dintr-o cauza sau alta. Nu "emo" e de vina. Cand eram eu in liceu, am avut un caz cu o fata care s-a aruncat de pe bloc (nu la mine-n clasa, insa) dupa ce-a citit Nietzsche la greu. Ca sa nu mai zic de cazurile de la TV de acum 10 ani... Perfect adevata Crista, ba as mai adauga ca toti tineri emo sunt copii crescuti singuri, de societate, si nu pentru ca nu au parinti ci pentru ca au parinti care in afara de bani nu le ofera nimic altceva. Am vorbit cu citiva tineri in situatia asta, sunt atit de pierduti, de singuri, fara identitate si toate astea pentru ca parintii nu au niciodata timp de ei.Parintii le dau bani ca sa scape de ei, platesc baby sittere, platesc tutori, dar nu-si aloca o ora din viata lor sa stea de vorba cu proprii copii.Muuult prea ocupati pentru a fi prietenii copiilor lor. Parerea mea este ca de cind lumea tinerii s-au ucis din lipsa de comunicare si de dragoste de la cei apropiati lor. |
||
|
micabis Postat pe 3 Decembrie 2008 19:46 |
||
CEI CARE DEVIN EMO AU PROBLEME IN SPECIAL DE COMUNICARE.. E TRIST FAPTUL CA AJUNG LA SINUCIDERE SI TRAIESC CU IMPRESIA CA NIMIC NU SE MAI POATE FACE PT EI... CAZURILE IN GENERAL DIFERA...UNII CHIAR AU PROBLEME SI S SMT NEINTELESI...CEI DIN AFARA II VAD ALTFEL SI INTR-ADEVAR ST DIFERITI DE CEILALTI...CU TOATE ASTEA NU AR TREBUI SA S VORBEASCA ATAT DE URAT DESPRE EI...AR TREBUI S FIE AJUTATI...
|
||
|
Postat pe 10 Decembrie 2008 23:23 |
||
|
Genul ºi cultura Emo este ceva uºor de definit. Ca atare, depistarea rãdãcinilor este dificilã. Numeroºi pretinºi "cunoscãtori" citeazã scena D.C. hardcore/punk - ºi mai specific formaþia Rites of Spring - ca fondatorii Emo, dar istoria aratã cã e pripit a se pune formarea unui gen pe seama unei anumite formaþii. Coafura Emo seamana mult cu cele din animeurile japoneze ex de trupa gasiti aici Danger Gang - Feathers of sorrow http://www.youtube.com/watch?v=rD4i3hepPRA si de ce sa nu recunosc unele tipe emo arata chiar bine Despre muzica lor nimic interesant pana acum sa imi capteze atentia dar nu-i asa timpul nu este pierdut :)) |
||
|
real_cock Postat pe 28 Decembrie 2008 14:13 |
||
si eu sunt emo si nu e chiar cum sp lumea nu toi ne sinuidem poate doar ne taiem unpik dar in rest nu facem nmk este super sa fi emo ceilalti te vad asfel te vad mai bn si vb sincer ca este adevarat mai bn emo decat manelist .Si noi suntem persoane ca si ceilalti numai ca avem un stil aparte ne place mult Tokio Hotel cel putin asa sti ca asc eu si uni dintre ceilalti emo.Caut de vro 5 luni un baiat emo pt ca am mai fost impreuna cu uin baiat emo dar neam despartit cn vrea sa aive o relati dar serioasa id meu e nopti_i pwp si sper sa intelegeti x_x
|
||
|
Postat pe 11 Ianuarie 2009 13:48 |
||
De la: nopti_i, la data 2009-01-11 13:48:20si eu sunt emo si nu e chiar cum sp lumea nu toi ne sinuidem poate doar ne taiem unpik dar in rest nu facem nmk este super sa fi emo ceilalti te vad asfel te vad mai bn si vb sincer ca este adevarat mai bn emo decat manelist .Si noi suntem persoane ca si ceilalti numai ca avem un stil aparte ne place mult Tokio Hotel cel putin asa sti ca asc eu si uni dintre ceilalti emo.Caut de vro 5 luni un baiat emo pt ca am mai fost impreuna cu uin baiat emo dar neam despartit cn vrea sa aive o relati dar serioasa id meu e nopti_i pwp si sper sa intelegeti x_x Papusa mica, dar de ce sa te tai un pic? si unde te tai? la jugulara? ca nici nu trebuie sa faci o taietura prea mare acolo... Chiar si din mesajul tau se vede cit de multa nevoie ai de atentie, cit esti de secatuita de lipsa de prieteni adevarati nu emo-kids cu par negru in ochi, unghii negre, buze negre (dezgustator).... Si oricit de antipatici imi sunt manelistii, uite ca in comparatie cu emo ii aleg pe ei.Cel putin ei sunt idioti dar optimisti, plini de viata si in prostia lor primitiva vor sa traiasca si sa se bucure de soare, de aer liber, cu zimbet timp nu se mai taie putin si doar traiesc. Tu cui faci rau cind te tai? Pe cine vrei sa impresionezi ? Atentia cui incerci sa o atragi? Mai bine du-te intr-un club techno si tipa si urla pina iti spargi plaminii sau intr-un club rock si danseaza pina la epuizare.Asa cel putin arati ca existi si simti ca traiesti decit sa umblii imbracata in negru cu muzica emo sinucigasa...Ce naivi sunteti copii dragi.Vrei o prietena? Sunt aici.Vrei pe cineva sa injuri Eu sunt tot aici.Sunt atitea alte feluri VITALE de a iesii in evidenta. |
||
|
micabis Postat pe 11 Ianuarie 2009 19:52 |
||
|
:D in romania sincer... din punctu meu de vedere nu sunt copii aia emo cum or fi prin germania, sau daca exista fie is extrem de putini, fie is imitatii care se joaca cu viata lor si nu isi dau seama. Trebuie sa recunosc : e un pic ciudat sa vezi prin mall un grup de 10 fete mascate in emo, absolut identice, aceasi coafura , aceleasi unghii, aceleasi haine, exact acelasi stil de a vorbi si de a merge :o!! nici nu le poti deosebi ;))=))!! dar au si unele chestii dragut : de exmplu eu am ales o coafura intre ceva normal.. si un pic emo , cu breton , pentru ca imi avantajeaza foarte tare forma fetei , sau am ales o geanta cu patratele , pt. ca era chiar simpatica, sau niste adidasi de aia comozi :D . SI colegii mi-au spus ca is emo :o!! wtf?? pt. ca mi-au placut niste piese vestimentare , am devenit peste noapte un emo care se taie !!! :| iar eu chiar n-am o treaba cu stilul lor de viata :D ies foarte mult in oras cu colegii, mergem in diferite localuri, imi place sa practic orice fel de sport, sunt foarte sociabila si comunicativa si zambesc mai tot timpu, chiar daca am probleme ! emo kids nu cred ca ii recunosti dupa haine, ci dupa modul lor singuratic si trist de a fi :D. repet L in romania chiar nu sunt atatia copii emo precum cred unii, doar stilul lor vestimentar adoptat de multe persoane. |
||
|
shy_gal Postat pe 10 Februarie 2009 19:36 |
||
| NU ii suport de ce???Pentru ca sunt inutili////pentru ca sunt niste maimute care cer atentie....adik fratee ok pana sa apara curentu asta MA JUR ca nu vedeam copii..ca asta sunt atat de prost dispusi...tristi etc...acu brusc s-a inmultit de copii depresivi...eeee nu mai spune brusc au fost loviti de soarta nu???Brusc nu mai pot sa se poarte normal ca si pana atunci ca deh....nu ieseau in evidenta...Sa ma lase toate fetitele frustrate ca nu si-o trag si le cearta mama ca de-abia le-au dat nasturii.....si e prea devreme sa ma lase toti baieteii care sunt prea molai ca sa faca fata unui altui baiat sau sunt prea timizi ca sa se dea la una ...sa ma lase cu problemele lor existentiale LA 15 16 ANI!!!!! CE PROBLEME POTI AVEA LA VARSTA AIAAAAA??????????????????????????????Da eu aveam o problema ...imi cumparam prea rar blugi.....Cred ca ar fi trebuit sa ma arunc de pe bloc....Astia is penibili enervanti si inutili cum am mai zis.... | ||
|
BERBEACA Postat pe 11 Februarie 2009 08:52 |
||
De la: BERBEACA, la data 2009-02-11 08:52:26NU ii suport de ce???Pentru ca sunt inutili////pentru ca sunt niste maimute care cer atentie....adik fratee ok pana sa apara curentu asta MA JUR ca nu vedeam copii..ca asta sunt atat de prost dispusi...tristi etc...acu brusc s-a inmultit de copii depresivi...eeee nu mai spune brusc au fost loviti de soarta nu???Brusc nu mai pot sa se poarte normal ca si pana atunci ca deh....nu ieseau in evidenta...Sa ma lase toate fetitele frustrate ca nu si-o trag si le cearta mama ca de-abia le-au dat nasturii.....si e prea devreme sa ma lase toti baieteii care sunt prea molai ca sa faca fata unui altui baiat sau sunt prea timizi ca sa se dea la una ...sa ma lase cu problemele lor existentiale LA 15 16 ANI!!!!! CE PROBLEME POTI AVEA LA VARSTA AIAAAAA??????????????????????????????Da eu aveam o problema ...imi cumparam prea rar blugi.....Cred ca ar fi trebuit sa ma arunc de pe bloc....Astia is penibili enervanti si inutili cum am mai zis.... si totusi ai avut suficienti blugi
|
||
|
donttouch Postat pe 11 Februarie 2009 09:01 |
||
| i-au ramas bani si de un fard negru! | ||
|
Postat pe 11 Februarie 2009 09:10 |
||
De la: geo_sh, la data 2009-02-11 09:10:51i-au ramas bani si de un fard negru! eventual si niste lame
|
||
|
donttouch Postat pe 11 Februarie 2009 09:12 |
||
De la: BERBEACA, la data 2009-02-11 08:52:26NU ii suport de ce???Pentru ca sunt inutili////pentru ca sunt niste maimute care cer atentie....adik fratee ok pana sa apara curentu asta MA JUR ca nu vedeam copii..ca asta sunt atat de prost dispusi...tristi etc...acu brusc s-a inmultit de copii depresivi...eeee nu mai spune brusc au fost loviti de soarta nu???Brusc nu mai pot sa se poarte normal ca si pana atunci ca deh....nu ieseau in evidenta...Sa ma lase toate fetitele frustrate ca nu si-o trag si le cearta mama ca de-abia le-au dat nasturii.....si e prea devreme sa ma lase toti baieteii care sunt prea molai ca sa faca fata unui altui baiat sau sunt prea timizi ca sa se dea la una ...sa ma lase cu problemele lor existentiale LA 15 16 ANI!!!!! CE PROBLEME POTI AVEA LA VARSTA AIAAAAA??????????????????????????????Da eu aveam o problema ...imi cumparam prea rar blugi.....Cred ca ar fi trebuit sa ma arunc de pe bloc....Astia is penibili enervanti si inutili cum am mai zis.... Se vede ca nu ai copii............... si inca nu esti coapta................ copii pot avea probleme la orice varsta.............ei sunt cei mai usor de ranit si daca nu vezi asta la timp rana se adanceste .......................... |
||
|
sun_shine Postat pe 11 Februarie 2009 11:56 |
||
De la: donttouch, la data 2009-02-11 09:01:58De la: BERBEACA, la data 2009-02-11 08:52:26NU ii suport de ce???Pentru ca sunt inutili////pentru ca sunt niste maimute care cer atentie....adik fratee ok pana sa apara curentu asta MA JUR ca nu vedeam copii..ca asta sunt atat de prost dispusi...tristi etc...acu brusc s-a inmultit de copii depresivi...eeee nu mai spune brusc au fost loviti de soarta nu???Brusc nu mai pot sa se poarte normal ca si pana atunci ca deh....nu ieseau in evidenta...Sa ma lase toate fetitele frustrate ca nu si-o trag si le cearta mama ca de-abia le-au dat nasturii.....si e prea devreme sa ma lase toti baieteii care sunt prea molai ca sa faca fata unui altui baiat sau sunt prea timizi ca sa se dea la una ...sa ma lase cu problemele lor existentiale LA 15 16 ANI!!!!! CE PROBLEME POTI AVEA LA VARSTA AIAAAAA??????????????????????????????Da eu aveam o problema ...imi cumparam prea rar blugi.....Cred ca ar fi trebuit sa ma arunc de pe bloc....Astia is penibili enervanti si inutili cum am mai zis.... Maaa NU culmea dar am trecut la raiati...aia sunt mai ieftini si am scapat cu viata ...ca sa vezi ...
|
||
|
BERBEACA Postat pe 12 Februarie 2009 07:55 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| rochitza neagra ;)) | 8 | De la: nattalya 24 Aprilie 2009 18:52 |
| relatie | 1 | De la: kudika032314 5 Noiembrie 2009 16:30 |
| produse pentru par | 1 | De la: kiddox5397 4 Decembrie 2011 18:04 |
|
|
||
| Cadou | 5 | De la: yumalai 14 Februarie 2010 11:06 |
| eu capricorn,el gemeni | 5 | De la: cristina_sw33t 20 Ianuarie 2009 20:17 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.