Mai multe
De la: ella_c, la data 2009-03-10 23:31:58De la: _dulcik_, la data 2009-03-10 23:30:35emo=drogatii ... parerea mea sincera nop dar nu postez doar eu dupa numele asta... mai posteaza si iubitul.. a inceput sa-i placa |
||
|
_dulcik_ Postat pe 11 Martie 2009 21:44 |
||
|---|---|---|
|
Pai...am ajuns la o concluzie si anume aceea ca societatea in care traim e vinovata pt tot ce se intampla.Adica acu 2 zile-fara un motiv-un copil de 17 ani a luat un pistol (din cele 15 pe care le detinea tatal sau) si a ucis 16 oameni,majoritatea copii cu varste cuprinse intre 14 si 15 ani.E al 3-lea caz in germania din ultimii 6 ani. Sunt absolut convinsa ca bunica nu se gandea ca tatal meu ar putea face asa ceva, sau ca peste noapte ar vrea sa isi taie venele ca e emo, sigur nu il controla sa vada daca are colectie de lame si la ce le foloseste.De asemenea, tatal meu avea arma de vanatoare, dar nu m-am gandit niciodata sa o iau si sa o ciuruiesc pe profa de.. cami-a dat o nota mica sau pe colegul x ca mi-a zis ca am o geaca urata. Acestea sunt probleme actuale de care se lovesc parintii de adolescenti si fata de care nu au un intreg istoric la care sa apeleze pt a vedea cum treuie reactionat intr-o asemenea situatie.E greu, foarte greu...copiii necesita o atentie deosebita si o rabdare de fier...cred ca e mult mai rau ca in trecut si cred ca va fii din ce in ce mai rau si pt toate astea e de vina...societatea...trist,foarte trist! |
||
|
sweetpink Postat pe 13 Martie 2009 04:03 |
||
De la: _dulcik_, la data 2009-03-10 23:30:35emo=drogatii ... parerea mea sincera SI nu are legatura cu drogurile,te rog sa ma crezi ca cei care se drogheaza sunt in general destul de fericiti-http://www.youtube.com/watch?v=YsPxLxKmqtI- iti dau exemplul acesta ca e cel mai relevant...eu nu prea pot sa vb despre droguri ca nu am incercat, iar emo nu ma mai pot face ca sunt prea batrana glumesc...in fine.Toate bune!
|
||
|
|
||
|
sweetpink Postat pe 13 Martie 2009 05:00 |
||
| oricum sincer or fi nu or fi drogatii problema lor... chiar nu ii inteleg... | ||
|
_dulcik_ Postat pe 13 Martie 2009 18:13 |
||
| si pe intuneric , cand a stat? | ||
|
Postat pe 26 Martie 2009 23:18 |
||
De la: geo_sh, la data 2009-03-26 23:18:11si pe intuneric , cand a stat? candva printre punctele alea acolo fan citaul de pe pitzipoanca.org,ma bucur doar ca mai citeste cineva si altceva inafara de pudikosi... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 26 Martie 2009 23:55 |
||
deci nu se poate asa ceva ... Ella ,,help ...ne invadeaza extraterestrii !!!!!!!!!!!!
|
||
|
__LL__ Postat pe 27 Martie 2009 00:31 |
||
|
||
|
__LL__ Postat pe 28 Martie 2009 04:17 |
||
|
||
|
Diavolyta_ Postat pe 28 Martie 2009 17:10 |
||
| DiavolytaTa, multumesc ca ai pus variata lunga- eu pusesm doar site-ul care ducea la acest "jurnal"...foarte tare, am ras cu lacrimi.Oricum am descoperit intre timp ca acesti emo-kids nu sunt prietenosi de loc.M-am inscris pe site-ul lor oficial si am incercat sa aflu de la ei de ce si cum de sunt asa...Mi-am auzit tare multe si mda e vorba doar de curent,cred sa nici nu stiu ce sa zic...in acelasi timp m-am linistit, ca parinte nu voi avea un asemenea copil ca ii voi da o educatie care nu il va face sa isi doreasca decat sa fie fericit si daca cumva ii vine vre-o idee i-o scot din cap cu clestele daca altfel nu se poate. Vai ce m-am dezamagit... | ||
|
sweetpink Postat pe 29 Martie 2009 01:37 |
||
De la: sweetpink, la data 2008-10-24 00:20:45Nu stiu cum a prins in Romania,dar in Germania...e plin plin de ei... Niste copii distrusi nebatutzi la timp !!! Cu cat mor mai multi , cu atat imi convine mai mult..... Am mai mult AER de respirat !!!
|
||
|
yneedlove Postat pe 8 Octombrie 2009 14:24 |
||
| Pentru EMO kids: "Faceti'va auzite plangerile parintilor si celor apropiati ce nu sunt k voi. O sa va simtiti mult mai bine. Toti adolescentii au probleme de personalitate dar trece odata cu varsta. Este doar o etapa din viata. Sper sa treceti peste fara masuri extreme (sinucidere)." | ||
|
pmbada_15 Postat pe 29 Noiembrie 2009 21:12 |
||
| ...despre EMO mi se pare o mare tampenie...adik oriqm trb sa iti iei viata asa qm este ea...oriqm nu o poti skimba si at nu vad d ce sa traiesti prins intr'un curent kre de multe ori se dovedeste a fi periculos...distrugandu'ti viata | ||
|
d3ya_al3x Postat pe 30 Noiembrie 2009 13:33 |
||
| Din pacate acest curent a fost inteles gresit la noi . . . a venit din Germania ca un curent vestimentar . . stii cum se imbraca acei copii . . .dar lanoi lucruri s-au agrava intrucat acest curent il abordeaza din ce in ce mai mult copii cu problme de comportament sau cu alte problm.ei au nevoie de ajutor nu de respingere!!!! | ||
|
podolina Postat pe 10 Decembrie 2009 13:48 |
||
| Parerea mea este ca Fenomenul EMO este un efect de turma ! | ||
|
clem32 Postat pe 15 Decembrie 2009 15:20 |
||
|
Poezie Emo suferind...dar inca in viata..=)) Sunt un EMO depravat Am o freza de c**at Seman cu-n extraterestru Si la plans yo sunt maestru Yo vreau sa ma sinucid Ca la minte nu�s lucid Lumea spune k sunt varza Da mereu am vrut sa fiu barza In oras yo ies machiat Sa arat k un stricat In roz ma imbrac mereu Sunt o fata, sa mor ieu Acum vreau sa va cant ceva Si va spun e prea belea �AI LAV TU CRAY AI WANA DAY My veins I�m gonna cut Ai swer , and ai am a slut� Hai pa yo tre sa plec Am intalnire cu iubita pe net Defapt e un iubitel Sii yo ube mult la el (DUPA CATEVA MINUTE) Vai pe net n-a mai intrat Mi se pare c-a plecat Nesimtitu ma�nselat Vreau sa mor, sunt un c*cat
|
||
|
Arthur_Rogers Postat pe 15 Decembrie 2009 19:59 |
||
|
Emo mic, emo mic, Ia mai taie-te un pic. Sa ramai fara arcada, Plin de sange stand in cada. Emo mic, emo mic, Te-as bate si eu un pic. Te-as taia si eu cu lama, Macar sa nu plangi degeaba. Emo mic, emo mic, Tu esti tare, ce sa zic. Ai haine de gay pe tine Si faci si mutre la mine. Ai o freza de topit, Tu esti �tru�, n-am ce sa zic. Te-as taia si eu cu lama, De-ai mai suferi un pic! Emo mic, emo mic, fir-ai dracu� de limbric!
|
||
|
Arthur_Rogers Postat pe 15 Decembrie 2009 20:01 |
||
| :) niste teribilisti rasfatati...nu stiu cum sa mai iasa in evidentie...parerea mea este ca cersec atentie...ei vor sa se sinucida ...is tristi....dar petrec ore in sir sa isi faca frezele si cheltuie o groaza de bani pe moda.....pariu ca daca ii ameninta cineva ca ii omoara sau ca ii taie....cred ca fug la mama sub fusta..si devin imediat petrecareti de Ibiza :) | ||
|
keepliving Postat pe 15 Decembrie 2009 20:15 |
||
| da,din cate am citit fenomenul emo a raspandit si peste noi,nu cred ca sunt copiii rasfatati sau nuj mai ce,poate ca ei se regasesc in acest stil poate ca ii reprezinta,eu cred doar ca incearca sa le deschida ochi la oameni pentru ce au ei in suflet pentru zbucimul lor,au si ei un suflet,se simt bine asa cum sunt nu ar trebui sa`i dispretuim ar trebuii sa`i consideram normali..din punctul meu de vedere imi placc si chiar mi`ar place sa stau cu unul de vorba pentru ca el vede altfel lumea,siii in sensull emo gotic nu prea pentru ca viata lor e inainte si trebuie sa inaintam asa cum este pentru ca o sa scapam de toate odata si odata,doar ganditi`va ca avm o viata si trebuie traita nu murita..:)..deci daca vreun emo vede acest comm sa dea add la id:deeadiiia...as vrea sa vbb q ell din tot sufletul:).:x`!! | ||
|
diva_x___ Postat pe 8 Ianuarie 2010 21:38 |
||
De la: sweetpink, la data 2008-10-24 00:20:45Nu stiu cum a prins in Romania,dar in Germania...e plin plin de ei... pfoaaaai ce vechi e topicu' asta! cum reusiti sa le scoateti de la naftalina? |
||
|
greierash_is_back Postat pe 8 Ianuarie 2010 21:42 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| abuz sexual si fizic | 57 | De la: darksukkubus69 27 Noiembrie 2009 22:35 |
| eu varsatoare ...el scorpion. | 10 | De la: lorettagodeanu 30 Aprilie 2009 21:43 |
| Dragostea? | 16 | De la: cathysailor 22 Mai 2009 23:41 |
|
|
||
| ce cadou de craciun alegeti iubitului/sotului? | 3 | De la: julien90 22 Decembrie 2009 13:51 |
| oare?? | 19 | De la: IMF 15 Mai 2009 12:55 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.