Setari Cookie-uri

am nevoie de atentia lui!!!

De la: april23, la data 2008-11-17 15:00:21am fost indiferenta in orice moment si nu ii convine...spune k m-am schimbat extrem de mult si k nu mai sunt ca inainte...ca ii placea mai mult cum eram inainte...eu nu mai inteleg!vrea sa fiu afectuoasa cu el si totusi sa nu il sufoc?chiar nush ce sa mai fac!helllppp!

Paraseste-l....nu ii convine ce faci, de la tine are pretentii, insa el sa ramana indiferent....ce om

Postat pe 25 Noiembrie 2008 13:06
Daca in urma unei discutii serioase, incare sa puneti pe tava toate sentimentele si ce are nevoie unul si celalalt intr-o relatie, nu ajungeti la nici un compromis (adik sa lase el dar sa lasi si TU!!!!), poate e mai bine sa puneti punct.
Si eu am nevoie mare de afectiune, am nevoie sa fiu tinuta de mana, tinuta in brate, mangaiata, alintata si am fost si cu barbati (mai bine zis baieti, pe vremea aia), care nu aveau aceasta nevoie si nu le placea sa ofere asa ceva. Sufeream enorm....desi restul era ok. Apoi am avut o relatie in care am primit tot ce aveam nevoie dpdv afectiv....a fost sublim, o senzatie de eliberare...de atunci, mi-a fost mult mai usor sa pun capat din start unei relatii in care el nu stie sa ofere dragostea asa cum am eu nevoie. Si uite asa am avut de atunci numai parteneri compatibili cu mine din acest punct de vedere.

Postat pe 25 Noiembrie 2008 13:14
De la: crista_galli, la data 2008-11-25 13:14:18Daca in urma unei discutii serioase, incare sa puneti pe tava toate sentimentele si ce are nevoie unul si celalalt intr-o relatie, nu ajungeti la nici un compromis (adik sa lase el dar sa lasi si TU!!!!), poate e mai bine sa puneti punct.
Si eu am nevoie mare de afectiune, am nevoie sa fiu tinuta de mana, tinuta in brate, mangaiata, alintata si am fost si cu barbati (mai bine zis baieti, pe vremea aia), care nu aveau aceasta nevoie si nu le placea sa ofere asa ceva. Sufeream enorm....desi restul era ok. Apoi am avut o relatie in care am primit tot ce aveam nevoie dpdv afectiv....a fost sublim, o senzatie de eliberare...de atunci, mi-a fost mult mai usor sa pun capat din start unei relatii in care el nu stie sa ofere dragostea asa cum am eu nevoie. Si uite asa am avut de atunci numai parteneri compatibili cu mine din acest punct de vedere.

asa suntem noi fetele...daca un barbat nu este in stare sa iti ofere atentie, sa te rasfete etc...pt mine este egal cu zero. Unii tipi trebuie sa invete sa se comporte inainte de a incepe relatii.

Postat pe 25 Noiembrie 2008 13:18
De la: Georgia99, la data 2008-11-25 13:18:01
De la: crista_galli, la data 2008-11-25 13:14:18Daca in urma unei discutii serioase, incare sa puneti pe tava toate sentimentele si ce are nevoie unul si celalalt intr-o relatie, nu ajungeti la nici un compromis (adik sa lase el dar sa lasi si TU!!!!), poate e mai bine sa puneti punct.

asa suntem noi fetele...daca un barbat nu este in stare sa iti ofere atentie, sa te rasfete etc...pt mine este egal cu zero. Unii tipi trebuie sa invete sa se comporte inainte de a incepe relatii.

Corect

Postat pe 25 Noiembrie 2008 13:20
aveti dreptate...asa este!insa am avut o relatie de 4 ani inainte de a fi cu actualul meu iubit care imi oferea atentie,insa ma simteam sufocata,iar interesul meu ptr fostul scadea pe zi ce trecea...acum nu zic ca ma simt bine in situatia in care ma aflu,dar si ce-i prea mult strica!...am fost indiferenta si ma abtineam fff mult sa nu ii mai trim sms-uri cu continut "dulce",dar mai astept din cand in cand si eu un astfel de sms...i-am zis si lui ca imi face placere sa primesc din cand in cand un astfel de sms...zice ca intelege,dar nu am primit nici unul de atunci...de comunicat,comunicam fff bine orice altceva care nu are legatura cu relatia noastra...atunci suntem cei mai buni prieteni,dar cand vine vb de relatia noastra vb doar de viitor ce o sa facem peste nush cat timp,cum o sa facem,etc...doar atat!nu este capabil sa comunice din punct de vedere emotional.A fost vb sa plece la lucru in Olanda,insa a renuntat ptr ca spune el nu vrea sa piarda ce a obtinut pana acum...adik nu vrea sa o luam de la inceput dpdv al nivelului relatiei noastre!Ii este frica sa nu ne indepartam prea tare cat timp el avea sa fie plecat?Am vrut sa renunt la aceasta relatie...i-am spus k eu pun punct si k s-a terminat tot ce a fost intre noi...si asta in urma unor certuri repetate din cauza lipsei de atentie din partea lui...a doua zi si-a cerut scz si atat...nu a mai facut prea multe!
april23
Postat pe 25 Noiembrie 2008 21:27
april23 ce mai faci? cum a mai evoluat relatia ta de cand ai scris ultima data? cu aceeasi problema ma confrunt si eu de 5 ani

Postat pe 2 Februarie 2009 20:42
In loc sa-i dai un sfat ca esti "hombre" faci alte remarcari....
ramona_elisa
Postat pe 4 Februarie 2009 03:22
Pe tine te deranjeaza indiferenta lui? Dar tu crezi ca pe el nu l-ar deranja indeferenta ta? Vrei totul sau nimic? Atunci pune in balanta.Pune pixul in mana si scrie pe foaie ce face si ce nu face.Si cantaresti balanta.Si vezi unde se inclina mai mult.Dar nu uita sa adugi si argumente pentru ca surpriza o sa fie cand o sa citeasca tipul.Si ii arati ce vrei sa schimbe .Acelasi lucru face si el cu balanta .Si va confruntati si o sa ajunge-ti la un numitor comun ca sunteti maturi:P.Dar fara amenintari ca dc nu faci asa...te las si etc.Mai gandeste-te la aspectul asta:ti-ar placea sa faca lucruri cu care el nu este obisnuit sau mai rau nu le agreeaza pt ca nu e genul?Inseamna ca esti cam egoista.Eu cred ca si dc te mariti cu el si locuind in aceeasi casa tot ai fi in stare sa-l sufoci cu dragostea ta pentru ca asa esti.De aceea il iubesti, contrastele se atrag, tu calda el rece.Fii atenta am zis calda, nu gretzoasa.Esti romantica?Perfect.Trimite-i un gand frumos, ceva de genul "mi-a placut ca aseara ai facut aia si aia si aia" dar nu "vreau aia si aia si aia" ca atunci considera ca esti nemultumita de el.E mai ciudatzel acest gen de barbat pentru ca ar trebui sa aprecieze si sa tina cont de dorintele tale si nicidecum sa fie revoltat, dar hei...asa e omul! Nu ti-a spus "te iubesc"? Tu simti ca te iubeste? Atunci ti-a spus;).Cu timpul o sa-ti spuna , fii smechera nu stresanta.Si nu stiu cum de ai sugerat sa plece in Olanda cand tu singura spui ca il doresti seara de seara.O sa te incalzeasca mesajele dulci in locul prezentei lui?Neah.Cred ca atunci ai sa incepi sa spui "stiu eu ca tu ma inseli , ca nu ma suni, nu-mi scrii sms" si etc.Deci pune-ti in balanta fetelor, confruntati-va si ajunge-ti la un numitor comun.Dc nu respectati propria voastra regula, iesiti din joc.E doar parerea mea si sfatul meu, eu zic ca merita incercat.Multe fete mi-au multumit:P
ramona_elisa
Postat pe 4 Februarie 2009 03:41
Cititi cartea "De ce barbatii se insoara cu scorpii" Si o sa aflati muuuulte lucruri.
Cassey_Tarot
Postat pe 7 Februarie 2009 00:18
De la: Cassey_Tarot, la data 2009-02-07 00:18:27Cititi cartea "De ce barbatii se insoara cu scorpii" Si o sa aflati muuuulte lucruri.

cassey mersi mult pt recomandare. in urma discutiei cu tine am cumparat cartea si am savura-o pe nerasuflate si ma regasesc intru-totul in ea si sunt fooarrrrrrte multe de invatat.
fetelor cititi cartea ca este extraordinara, va schimba total parearea despre propria voastra pers. si despre relatiile cu barbatii in general. invatati sa va respectati pe voi inseva si veti avea parte de respect si din partea barbatilor.
va urez multa fericire tuturor si invatati sa fiti SCORPII

Postat pe 7 Februarie 2009 15:25
De la: lucetta, la data 2009-02-07 15:25:52
De la: Cassey_Tarot, la data 2009-02-07 00:18:27Cititi cartea "De ce barbatii se insoara cu scorpii" Si o sa aflati muuuulte lucruri.

cassey mersi mult pt recomandare. in urma discutiei cu tine am cumparat cartea si am savura-o pe nerasuflate si ma regasesc intru-totul in ea si sunt fooarrrrrrte multe de invatat.
fetelor cititi cartea ca este extraordinara, va schimba total parearea despre propria voastra pers. si despre relatiile cu barbatii in general. invatati sa va respectati pe voi inseva si veti avea parte de respect si din partea barbatilor.
va urez multa fericire tuturor si invatati sa fiti SCORPII
chiar asa e?stiam eu ca functioneaza
nor_pufos
Postat pe 7 Februarie 2009 15:29
si eu am vazut cartea la librarie si mi-a facut cu ochiul ... poate am s-o cumpar:D
morticia_adams
Postat pe 8 Februarie 2009 22:02
daca "il stresezi" indiferent cu ce...nu te iubeste
parerea mea
dumitru9elena
Postat pe 14 Aprilie 2009 10:23
il stresezi...esti prea lipicioasa. Ai avut si tu un prieten si ai vazut cum e sa-ti sufle cineva in ceafa mereu. Cand nu sunteti impreuna... fiecare cu timpul lui, profita si tu de aia in loc sa te gandesti la dulcegarii. Cat despre faptul ca nu se schimba el si nu-ti ofera atata atentie...pai cum vrei s-o faca atata timp cat faci tu pentru amandoi. Lasa-l sa-si dea drumul singur nu incerca sa-l schimbi tu. O sa simta nevoia sa-ti spuna si el lucruri frumoase, dar nu acum... e prea satul de toate astea....fii mai indiferenta un timp (da nu exagera cu indiferenta) Stiu cum e cu lucrurile astea ca am fost si eu sufocata.
kris07
Postat pe 14 Aprilie 2009 11:33
si yo sunt de 2 ani impreuna cu al meu, si cica el mio spus ca asa e felul lui dea fi mai rece si ca nui place sa-si arate sentimentele, de parca i-ar fi frig domnule sa mi le arate ca dak imi cresk kornitze, dar yo m-as fi bukurat enorm de mult :(( sa-mi spuna cit de multzumit e cu mine. El e precum o maimutza: dak yo ii spun :"te iubesk ingeras!" el : rece :"si yo te iub!" :((
Nu stiu dak se merita, am incercat sai fiu m indiferenta pe cit posibil si mio zis ca cei cu mine ca nu mai sunt atit de afectuasa si iubitoare ca inainte? Incepusem sa fiu disperata, parca imi parea rau ca am devenit si yo cam rece :( dar tot imi spunea ca asa e felul lui m rece, nu stiu ce sa m zik, el o fi krezind ca am pe altcineva ca prea mult m-am skimbat!:( Credetzima cum Doamne iarta-ma sa nu te-apuce toate cind vezi ka el parca e femeia si yo barbatul, asteapta si la preludiu sa fak yo primul pas si-apoi ne iubim :( mereu i-am zis lucrul asta ca m bn eram yo barbat ka yo mereu fak primul pas, iam dat enorme sanse ku toate k noi neam m cam despartzit de citeva ori, si el mio zis ca dak ne vom m despartzi inka o data nu mai are rost sa ne mai kinuim unu linga altul! :(( Ajutatzi-ma va rog din suflet! totusi el mio zis ca vrea sa facem casa impreuna(adik sa ne casatorim) nu stiu ce sa mai cred!:((
kamyvaly
Postat pe 22 Mai 2009 10:21
De la: kudika019303, la data 2009-05-22 10:21:26si yo sunt de 2 ani impreuna cu al meu, si cica el mio spus ca asa e felul lui dea fi mai rece si ca nui place sa-si arate sentimentele, de parca i-ar fi frik domnule sa mi le arate ca dak imi cresk kornitze, dar yo m-as fi bukurat enorm de mult :(( sa-mi spuna cit de multzumit e cu mine. El e precum o maimutza: dak yo ii spun :"te iubesk ingeras!" el : rece :"si yo te iub!" :((
Nu stiu dak se merita, am incercat sai fiu m indiferenta pe cit posibil si mio zis ca cei cu mine ca nu mai sunt atit de afectuasa si iubitoare ca inainte? Incepusem sa fiu disperata, parca imi parea rau ca am devenit si yo cam rece :( dar tot imi spunea ca asa e felul lui m rece, nu stiu ce sa m zik, el o fi krezind ca am pe altcineva ca prea mult m-am skimbat!:( Credetzima cum Doamne iarta-ma sa nu te-apuce toate cind vezi ka el parca e femeia si yo barbatul, asteapta si la preludiu sa fak yo primul pas si-apoi ne iubim :( mereu i-am zis lucrul asta ca m bn eram yo barbat ka yo mereu fak primul pas, iam dat enorme sanse ku toate k noi neam m cam despartzit de citeva ori, si el mio zis ca dak ne vom m despartzi inka o data nu mai are rost sa ne mai kinuim unu linga altul! :(( Ajutatzi-ma va rog din suflet! totusi el mio zis ca vrea sa facem casa impreuna(adik sa ne casatorim) nu stiu ce sa mai cred!:((
kamyvaly
Postat pe 22 Mai 2009 10:22
Tare mult mi-as dori sa fie macar pe jumatate cum sunt yo, totul se face in 2 incepind de la luare in decizii pina la lucrul final! Mi se pare destul de corect nu? Intr-un cuplu ar fi trebuit si din partea lui sa fie dragoste si afectiune, dar si din partea mea no => EGALITATE? Asa ar fi normal ca totul sa se faca in 2 nu cu vecinii! :)
kamyvaly
Postat pe 22 Mai 2009 10:30
Intr-un fel dak stau sa ma gindesk el are si calitati ca nu ma inseala cu altele, asta totusi ma multzumeste, kiar mio zis ca tzine la mine si ka nu ma va lasa ptr altcineva si nici nu ma va insela, dar mereu am dubii datorita ca indiferentza lui ma doare enorm!:( Si atsa e defectul meu cel mai mare ca pun mult la suflet, uneori consideram ca imi face in ambitzie si k el se simte bn cind ma vede ca ceva nu-mi da liniste, ma tot macina si ma framinta multe ginduri si le tzin in mine( ca dak ma lasa, dak ma inseala? Ptr ce stau si sufar atit si pling ca o proasta ptr el dak e atit de nepasator? Kiar se merita sa kontinuam? Oare ceo iesi?), si-apoi i le zik cind este el bn dispus si-apoi el imi spune ca totu mi se pare, nik nu e adevarat din tot ce ma tot framinta si ka gindurile nu-s nici pe departe cu ce cred yo, degeaba ma konsum k nu vr decit sa ne casatorim! Mi-as fi dori sa spun asta in general sa fie un pik mai afectuos, yo de ce sunt mai iubitoare si el nu?
kamyvaly
Postat pe 22 Mai 2009 10:41
Treaba cu afectiunea si toate celelalte sentimente implicate e f dificila. Important este sa fiti compatibili. Poate si tu ii pari lui prea ”siropoasa”. Iar referitor la ce au spus fetele mai devreme, nu toata lumea prefera dulcegariile si mesajele gretoase.Suntem diferiti !! Cand o sa invatati sa judecati individual?
Din pctul meu de vedere e dovada de superficialitate.
Vorbe prea multe si trairi mai superficiale, si mai ales de la inceputul rel.
kudikaroxi
Postat pe 22 Mai 2009 11:37
De la: april23, la data 2008-10-25 21:08:25buna.va rog ajutati-ma!am nevoie de sfaturile voastre!sunt impreuna cu iubitul meu de 2 ani!el este mai rece,indiferent...acum problema mea este k dupa ce petrecem un anumit timp impreuna si fiecare merge la casa lui eu ii dau sms-uri cu cat as vrea sa ma tina in brate,cat a nevoie am de el,k simt nevoia sa ma imbratiseze!si se pare k asta il scoate din minti...mi-a spus k il stresez si k insinuez k nu am parte de toata atentia lui...cu toate k cateodata nu am parte nici de asta dar nu tot timpul...zice k are impresia k dak eu ii zic k am nevoie de el...k ar fi ca si cum nu isi face treaba cum trebuie...k se simte prost ori de cate ori eu ii trim un astfel de sms...nu asta era insa intentia mea...am vrut sa renunt de 2 ori pana acum la aceasta relatie...dar nu pot,il iubesc ff mult...nu mi-a zis niciodata te iubesc...doar dak ii spun eu ,imi spune si el "si eu"ceea ce ma nemultumeste...iubitul meu zice k sunt tot timpul nemultumita de ce imi ofera el..dar sincer nu prea stiu ce imi ofera, nu prea vad...zice k sentimentele se arata si altfel nu doar asa,dar eu ii vb de nevoi...spune k il stresez si k ar trebui sa ma multumesc cu ce am...ptr k eu vreau mai multa atentie decat ar trebui...ce inseamna asta?spune k nu o sa se schimbe niciodata,desi unele lucruri s-au schimbat in bine dupa ce am vb,dar acum nush...ce ar trebui sa fac sau sa nu fac?va rog ajutati-ma!simt nevoia sa simt mai mult dragostea lui...ptr k imi da iubire cu portia...de ce?
francisca_hermina
Postat pe 22 Mai 2009 17:45
Pai de ce nu-l intrebi sau nu-i mai trimite nici un mesaj (macar 1 sapt sau 2 ) si vezi e multumit? Daca el este si tu nu ....atunci ...go planet!!!!!!
ionia
Postat pe 22 Mai 2009 17:49

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
o relatie de compromis ? 21 De la: felixcat 4 Iulie 2009 12:36
Fostul iubit e cuplat cu prietena mea 9 De la: vss 4 Mai 2010 21:01
zodia rac 12 De la: pisicuta_trista 14 Octombrie 2009 20:54
nu stiu ce sa cred ... 8 De la: scumpi_piu 25 Februarie 2010 14:58
de ce iubim barbatii?! 60 De la: cristi_nne 26 Mai 2009 12:47