Setari Cookie-uri

am nevoie de atentia lui!!!

buna.va rog ajutati-ma!am nevoie de sfaturile voastre!sunt impreuna cu iubitul meu de 2 ani!el este mai rece,indiferent...acum problema mea este k dupa ce petrecem un anumit timp impreuna si fiecare merge la casa lui eu ii dau sms-uri cu cat as vrea sa ma tina in brate,cat a nevoie am de el,k simt nevoia sa ma imbratiseze!si se pare k asta il scoate din minti...mi-a spus k il stresez si k insinuez k nu am parte de toata atentia lui...cu toate k cateodata nu am parte nici de asta dar nu tot timpul...zice k are impresia k dak eu ii zic k am nevoie de el...k ar fi ca si cum nu isi face treaba cum trebuie...k se simte prost ori de cate ori eu ii trim un astfel de sms...nu asta era insa intentia mea...am vrut sa renunt de 2 ori pana acum la aceasta relatie...dar nu pot,il iubesc ff mult...nu mi-a zis niciodata te iubesc...doar dak ii spun eu ,imi spune si el "si eu"ceea ce ma nemultumeste...iubitul meu zice k sunt tot timpul nemultumita de ce imi ofera el..dar sincer nu prea stiu ce imi ofera, nu prea vad...zice k sentimentele se arata si altfel nu doar asa,dar eu ii vb de nevoi...spune k il stresez si k ar trebui sa ma multumesc cu ce am...ptr k eu vreau mai multa atentie decat ar trebui...ce inseamna asta?spune k nu o sa se schimbe niciodata,desi unele lucruri s-au schimbat in bine dupa ce am vb,dar acum nush...ce ar trebui sa fac sau sa nu fac?va rog ajutati-ma!simt nevoia sa simt mai mult dragostea lui...ptr k imi da iubire cu portia...de ce?
april23
Postat pe 25 Octombrie 2008 21:08
io cre' ca tu ai problema cu acel k!!

Postat pe 25 Octombrie 2008 22:00
sunteti impreuna de doi ani si in mare nu s-a schimbat nimic...eu cred ca asa e el...trebuie sa te decizi: mergi cu el mai departe sau nu....si mai slabeste-l, va luati ramas bun seara, si gata, nu-i mai trimite mesaje etc...incearca sa nu-i mai ceri atata afectiune, sunt barbati care iubesc fara sa o si arata la fiecare trei secunde...eu am avut unul din asta, e enervant si oricum nu il mai crezi la un moment dat...

Postat pe 25 Octombrie 2008 22:05
poate ca ar trebui sa il mai lasi un pic in pace cu aceste sms-uri...cu siguranta il enerveaza!
deiutza_20
Postat pe 26 Octombrie 2008 11:01
multumesc ptr sfaturi,fetelor!
april23
Postat pe 26 Octombrie 2008 11:05
am nevoie de sfaturi,geo nu de "critici literare"
april23
Postat pe 26 Octombrie 2008 11:08
Poarta-te si tu cu indiferenta, ba mai mult arata-i ca daca nu obtii de la el ceea ce-ti doresti, multi alti barbati ar fi dispusi sa-ti ofere!
darksukkubus69
Postat pe 26 Octombrie 2008 20:01
Daca tot nu vrea si nu vrea, se comporta la fel cum i se nazareste, tu ce crezi ca rezolvi ? Sunteti de 2 ani ! Crezi ca o sa schimbi mare lucru ? Eu nu cred. Nu este singurul barbat din lume, iar daca pe tine te tot nemultumeste faptul ca nu iti da atentie iti dai seama ca nu o sa poti duce o astfel de viata in care esti cu el pe o parte iar pe de alta parte esti nemultumita !

Postat pe 26 Octombrie 2008 21:46
De la: april23, la data 2008-10-25 21:08:25buna.va rog ajutati-ma!am nevoie de sfaturile voastre!sunt impreuna cu iubitul meu de 2 ani!el este mai rece,indiferent...acum problema mea este k dupa ce petrecem un anumit timp impreuna si fiecare merge la casa lui eu ii dau sms-uri cu cat as vrea sa ma tina in brate,cat a nevoie am de el,k simt nevoia sa ma imbratiseze!si se pare k asta il scoate din minti...mi-a spus k il stresez si k insinuez k nu am parte de toata atentia lui...cu toate k cateodata nu am parte nici de asta dar nu tot timpul...zice k are impresia k dak eu ii zic k am nevoie de el...k ar fi ca si cum nu isi face treaba cum trebuie...k se simte prost ori de cate ori eu ii trim un astfel de sms...nu asta era insa intentia mea...am vrut sa renunt de 2 ori pana acum la aceasta relatie...dar nu pot,il iubesc ff mult...nu mi-a zis niciodata te iubesc...doar dak ii spun eu ,imi spune si el "si eu"ceea ce ma nemultumeste...iubitul meu zice k sunt tot timpul nemultumita de ce imi ofera el..dar sincer nu prea stiu ce imi ofera, nu prea vad...zice k sentimentele se arata si altfel nu doar asa,dar eu ii vb de nevoi...spune k il stresez si k ar trebui sa ma multumesc cu ce am...ptr k eu vreau mai multa atentie decat ar trebui...ce inseamna asta?spune k nu o sa se schimbe niciodata,desi unele lucruri s-au schimbat in bine dupa ce am vb,dar acum nush...ce ar trebui sa fac sau sa nu fac?va rog ajutati-ma!simt nevoia sa simt mai mult dragostea lui...ptr k imi da iubire cu portia...de ce?

sunt multi baieti care se poarta ca prietenul tau. nu esti singura in aceasta situatie...

d c il enerveaza mesajele tale? d c nu-ti raspunde la mesaje? pt k nu se poate exprima. de multe ori baietii se simt frustrati k nu pot raspunde dovezilor de atentie ale iubitelor la fel de frumos... shi d-aia se enerveaza... shi da, ii deranjeaza nevoia, dependenta fetelor de ei... nu toti barbatii vor femei dependente de ei! iar cat despre faptul k nu ti-a zis ca te iubeste shi k iti rasp doar cu "shi io", asta nu inseamna k nu o simte... pur shi simplu la capitolul asta sta un pic mai... e mai altfel. poate nu o are cu comunicarea... k din cate am inteles io din cele de mai sus, chiar are o problema cu comunicarea... shi nu e singurul! tb sa ai rabdare... shi inca f multa... cunosc un caz care abia dupa 3 ani el a putut sa-shi exprime sentimentele fata de ea, iar ea se lamenta k shi tine... n-ai ce sa-i faci. unii pur shi simplu nu se pot exprima shi chiar dc ar dori s-o fak se gandesc k ceea ce ar raspunde ei nu s-ar ridica la nivelul a ceea ce primesc... shi renunta...

acum te intreb pe tine: d c te grabesti? zici k de cand ati vb au mai fost cateva schimbari in bine. d c tb sa fim mereu nemultumite? d c vrem totul deodata? d c? crezi k ai dreptul sa-l presezi cu nevoile tale doar pt k il iubesti?! ai grija k intr-o zi - indiferent cat de mult va ajunge sa te iubeasca - sa zik STOP! k nu mai poate trai in atmosfera asta a ta de continua nemultumire!

e un sfat de data asta. multe au patit-o... ei au prefarat sa renunte la ele, crezand k nu le ofera ceea ce doreau ele... deshi le iubeau.
uitarea_aducerii_aminte
Postat pe 27 Octombrie 2008 15:56
Scumpa, o mica mare intrebare am si eu. Vrei sa simti sau sa iti spuna? Ce inseamna sa simti? Sa iti arate?
Daca un barbat nu iti umple memoria telefoului cu te iubesc asta nu inseamna ca nu te iubeste.
Ce anume nu face el din ceea ce iti doresti tu?
Scuze daca m-am bagat mai mult decat imi fierbe oala, da eu nu vad o problema in ceea ce zici tu.
sheeva
Postat pe 27 Octombrie 2008 16:44
am avut si eu o relatie de genul, in care nu mi se dadea destula atentie,adica imbratisari,saruturi,atingeri..nu simteam o apropiere din partea lui,eu il iubeam foarte mult,i-am zis ce ma deranja,dar nu se schimba nimic.s-a intamplat sa cunosc pe altcineva in timp ce inca eram impreuna,acel cineva era total opus iubitului meu!! era foarte lipicios,nu eram obisnuita cu atata atentie,si mi-am dat seama ca se poate si mai bine nu trebuie sa stai intr-o relatie daca nu esti multumita de ea,viata e prea scurta,incearca sa fii fericita!
DeeaCatalina
Postat pe 27 Octombrie 2008 16:55
va multumesc mult,fetelor!

just_because
iti multumesc...m-ai ajutat extrem de mult!ai dreptate in tot ceea ce spui!

sheeva
nu te-ai bagat mai mult decat iti fierbe oala...e adevarat..e mai important sa simti decat sa imi spuna ptr k de zis ,o poate spune oricine,dar totusi as vrea sa o mai aud din cand in cand...ms

DeeaCatalina
iti multumesc!inteleg ce spui dar nu pot sa o fac ...il iubesc enorm...si am avut multe ocazii...am sa incerc sa ma multumesc cu putin!au fost momente cand am fost fericita!si nu mai vreau sa renunt!
april23
Postat pe 27 Octombrie 2008 21:47
si daca nu iti da ...atentie...ce faci?.......plangi?........dc?....

Postat pe 27 Octombrie 2008 22:36
oamenii sunt foarte diferiti,si isi manifesta diferit sentimentele,daca accepti persoana asa cum e,nu vad nici o problema.unii au personalitati mai maleabile,altii mai puternice.daca esti mai maleabila,reusesti sa te simti in largul tau cu el chiar si asa.
DeeaCatalina
Postat pe 28 Octombrie 2008 10:13
DeeaCatalina
tocmai asta e problema...suntem firi diferite,amandoi suntem personalitati puternice...mai lasam de la noi cand unul cand altul dar doar in alte probl...in cazul asta cu atentia..nu prea...incerc sa mai las de la mn in cazul asta dar mi-e teama sa nu las prea mult si sa devin catelusul lui...
april23
Postat pe 28 Octombrie 2008 10:26
heaven_gate
nu,nu plang...sunt doar trista...cum ar trebui sa reactionez?
april23
Postat pe 28 Octombrie 2008 10:43
april23
Postat pe 2 Noiembrie 2008 14:59
deci eu sunt femeie, si nici nu-mi pot imagina cat de enervanta poate fi treaba cu innecatul in SMS-uri pentru un barbat, cred ca maxima.
eu ti-as fi dat reject din prima (fara suparare), dar nu suport sa mi se invadeze spatiul
googoodoll
Postat pe 2 Noiembrie 2008 15:08
un sfat simplu....incearca sa nu ii mai dai sms......fi mai rece cu el...asta inseamna a fi indiferent......nu mai sta tot timpul cocolosindu-l.....incearca sa nu mai fi la dispozitia lui tot timpul.....si atunci vei vedea cum va reactiona.......simplu....schimba-te....fata de el.....

Postat pe 2 Noiembrie 2008 15:18
am facut cum m-ati sfatuit voi,fetelor!nu l-am mai sunat eu,nu i-am mai trim nici un sms...desi va rog sa ma credeti k mi-e greu sa nu il sun sau sa nu ii mai trim vreun sms...si mai ales nu i-am mai cerut atentie...cu greu m-am stapanit,dar am reusit,iar acum ma suna el mai des...si ma incanta...nu il mai stresez,dar mi-e greu sa nu ii mai trim sms-uri...
april23
Postat pe 2 Noiembrie 2008 20:55
Fii si tu indiferenta, nu-i mai da mesaje, nu-i mai lasa impresia ca ai atat de multa nevoie de el, si se va schimba, sau cel putin asa cred, incearca si ai sa vezi, sau daca nu esti multumita de relatie, renunta la el, si gaseste-ti pe cineva care sa fie asa cum vrei tu, ai o singura viata si datoria ta este sa ti-o faci fumoasa....
my_melody
Postat pe 3 Noiembrie 2008 11:01
sfatul meu?indiferenta...de acord cu cei de sus
deiutza_20
Postat pe 3 Noiembrie 2008 13:05
ok,indiferenta cand nu sunt cu el...in sensul sa nu il mai sun sau sa nu ii mai trim sms-uri,dar cand sunt cu el cum ar trebui sa fiu?tot indiferenta?nu v-a crede k nu mai sunt interesata de el dak sunt indiferenta?nu mai vreau nici sa vada k am atata nevoie de el...va rog ajutati-ma cum ati facut-o si pana acum!multumesc anticipat!
april23
Postat pe 3 Noiembrie 2008 13:15
Ce conteaza ce va crede?! Trebuie sa vada ca poate fi inlocuit cu usurinta daca nu "corespunde"! Ha gha ha!
darksukkubus69
Postat pe 5 Noiembrie 2008 07:25
april23
Postat pe 9 Noiembrie 2008 00:31
De la: geo32, la data 2008-10-25 22:00:48io cre' ca tu ai problema cu acel k!!

Geo ma ucizi!
Alexandra09
Postat pe 12 Noiembrie 2008 10:31
am fost indiferenta in orice moment si nu ii convine...spune k m-am schimbat extrem de mult si k nu mai sunt ca inainte...ca ii placea mai mult cum eram inainte...eu nu mai inteleg!vrea sa fiu afectuoasa cu el si totusi sa nu il sufoc?chiar nush ce sa mai fac!helllppp!
april23
Postat pe 17 Noiembrie 2008 15:00
baiatul asta nu te merita.... eu zic, ca e mai bine sa inchei relatia asta.....e ceva cu el de iti da un astfel de raspuns la mesajele tale si nu stie cum sa iti zica.....
natasha69
Postat pe 17 Noiembrie 2008 15:05
De la: april23, la data 2008-10-27 21:47:52
am sa incerc sa ma multumesc cu putin!au fost momente cand am fost fericita!si nu mai vreau sa renunt!

De ce sa incerci sa te multumesti cu putin cand precis ai putea avea mai mult? De ce sa te complaci intr-o situatie in care nu-ti este bine? Eu zic sa te mai gandesti pentru ca este pacat sa pierzi ani frumosi din viata langa un om insuficient de iubitor pentru tine.
tematoare
Postat pe 25 Noiembrie 2008 02:33
Parerea mea este sa il lasi ca nu merita ,acelasi lucru am patit si eu.........dar eu nu m-am oprit la asta,am incercat sa-i fiu pe plac pt ca il iubesc ,m-am casatorit cu el si acum va spun sincer ca am inceput sa regret asta, nu se merita ,nu sunt ascultata deloc,nici macar nu ma baga in seama ,poate sa imi fie rau sau ceva de genul dar degeaba,toata ziua pe calculator,imi dau seama ca este foarte egoist,pana si seara in pat .......doar sa se simta el bine si atat....... este greu si acum nu stiu ce sa fac.....
mariell_83
Postat pe 25 Noiembrie 2008 13:03

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
o opinie va rog . 23 De la: iacinta 26 Noiembrie 2009 16:05
SPUNETI-MI VOI 24 De la: Baiat_virgin 26 Iunie 2011 11:33
oare ar trebui sa-l uit? 14 De la: andreea1976 23 Mai 2009 11:45
despre iubit 69 De la: Eva32 3 Mai 2011 01:41
....de ce sunt unii nesimtiti? 84 De la: just_laura 20 Mai 2009 12:41