Setari Cookie-uri

fosta prietena a iubitului meu..

Am o problema.. prietenul meu a plecat pt 4 zile in Viena in excursie. El a spus q merge cu un amic de-al lui. Pana aici, totul e ok. Chestia e q fosta prietena a lui aqm sta in Ungaria. (a umblat cu ea 1 an jumate, si mi-am dat seama q inq mai tine la ea, q imi mai aduce vorba d ea in discutiile noastre).
A zis q isi inchide telefoanele.. cat timp e plecat si q ma suna cand ajunge aqasa in Romania.. Nu stiu ce sa cred, mi-e teama sa nu fii mers la ea, chiar nu stiu.. mi-e frica. Si d mai multe ori cand ieseam cu el, fosta prietena il suna si vorbeau vreo 15-20 min la tel.. si eram si eu d fata. A spus q e singura cu care a pastrat legatura si vrea s-o pastreze in continuare. Ar trebui sa-mi fac probleme in privinta asta?? (q se intalnesc in excursia asta si.. cine stie??) Noi suntem impreuna d 4 luni..
mely_10
Postat pe 8 Noiembrie 2008 19:09
Pai s-ar putea sa se intalneasca q exa. Tu il kunosti pe amiql lui? S-ar putea sa minta si ala, k probabil daia is preteni, sa se ajute la greu.
Dar fii convinsa daca te iubeste, nu s-a oprit prin ungaria ci a mers direkt la Wien. O sa vezi ce poze are, daca arata Wien sau numai Budapesta
Dar de ce nu ai mers ku el?
Despre ce vorbea q exa lui la tel?Ceva intimitati sau despre vreme si lucruri banale?
Full_Metal_Jacket
Postat pe 8 Noiembrie 2008 20:01
dak au decis sa ramana amici atunci nu e nimik rau,numai sa nu fie mai mult de atat.oricum faptul ca si-a inchis telefoanele pare deja suspect.un baiat sau barbat care isi iubeste prietena nu isi inchide telefonul cand pleaka pt mai mult timp in strainatate.ai grija sa nu umble cu minciunele.
razz
Postat pe 9 Noiembrie 2008 00:05
De la: kamelia_10, la data 2008-11-08 19:09:28 Am o problema.. prietenul meu a plecat pt 4 zile in Viena in excursie. El a spus q merge cu un amic de-al lui. Pana aici, totul e ok. Chestia e q fosta prietena a lui aqm sta in Ungaria. (a umblat cu ea 1 an jumate, si mi-am dat seama q inq mai tine la ea, q imi mai aduce vorba d ea in discutiile noastre).
A zis q isi inchide telefoanele.. cat timp e plecat si q ma suna cand ajunge aqasa in Romania.. Nu stiu ce sa cred, mi-e teama sa nu fii mers la ea, chiar nu stiu.. mi-e frica. Si d mai multe ori cand ieseam cu el, fosta prietena il suna si vorbeau vreo 15-20 min la tel.. si eram si eu d fata. A spus q e singura cu care a pastrat legatura si vrea s-o pastreze in continuare. Ar trebui sa-mi fac probleme in privinta asta?? (q se intalnesc in excursia asta si.. cine stie??) Noi suntem impreuna d 4 luni..stii povestea cu drobu' de sare!!?

Postat pe 9 Noiembrie 2008 00:15
eu nu am putut citi mesajul din cauza Q-ului folosit dupa cam fiecare cuvant...daca vrea cineva sa scrie un rezumat normal poate dau si eu un sfat daca nu...
DeeaCatalina
Postat pe 9 Noiembrie 2008 00:35
De la: bestdevilinside, la data 2008-11-08 20:01:56Pai s-ar putea sa se intalneasca q exa. Tu il kunosti pe amiql lui? S-ar putea sa minta si ala, k probabil daia is preteni, sa se ajute la greu.
Dar fii convinsa daca te iubeste, nu s-a oprit prin ungaria ci a mers direkt la Wien. O sa vezi ce poze are, daca arata Wien sau numai Budapesta
Dar de ce nu ai mers ku el?
Despre ce vorbea q exa lui la tel?Ceva intimitati sau despre vreme si lucruri banale?


Nu il cunosc p amicul lui. Eu sunt cu scoala aqm si nu puteam merge :(
Abia astept sa vina.. Cu fosta prietena vorbeau despre parintii unuia, altuia, ce fac, cum mai sunt, etc iar el o mai intreba cand va mai veni in Romania..
Stiu q o data m-a invitat iubitul meu in Ungaria pt cateva zile, iar eu am intrebat unde ne vom caza.. si el a raspuns q la ea :0 Nu stiu ce sa cred.
Cand se intoarce din exc ar trebui sa-l intreb daq s-a intalnit cu ea??
tu ce sfat imi dai??
mely_10
Postat pe 9 Noiembrie 2008 18:29
De la: razz, la data 2008-11-09 00:05:42dak au decis sa ramana amici atunci nu e nimik rau,numai sa nu fie mai mult de atat.oricum faptul ca si-a inchis telefoanele pare deja suspect.un baiat sau barbat care isi iubeste prietena nu isi inchide telefonul cand pleaka pt mai mult timp in strainatate.ai grija sa nu umble cu minciunele.


Mi-a spus q isi inchide tel pt q nu s-a trecut in parasire la srevici si sa nu-l sune careva..
Te intreb si p tine? Dupa parerea ta, ar trebui sa-l intreb daq s-a vazut cu fosta?
mely_10
Postat pe 9 Noiembrie 2008 18:36stii povestea cu drobu' de sare!!?[/quote]

Ia spune.. care e? :P
mely_10
Postat pe 9 Noiembrie 2008 18:37
l-ai crede daca ti-ar spune ca NU s-a vazut? ...
morticia_adams
Postat pe 9 Noiembrie 2008 18:49
Parerea mea este sa fii indiferenta,chiar daca in sufletul tau banuiesti ceva,oricum nu vei scoate de la el daca sa vazut cu exa sau nu,si chiar daca sau vazut nu va recunoaste.Mai bine sa nu ii arati ca esti geloasa,ascundeti "mica "gelozie .
E parerea mea
andra_30_tm
Postat pe 9 Noiembrie 2008 18:54
dar de ce a plecat cu un amic?

Postat pe 9 Noiembrie 2008 19:25
ca sa nu se simta singurel!!

Postat pe 9 Noiembrie 2008 21:06
De la: joana_rise, la data 2008-11-09 18:49:39l-ai crede daca ti-ar spune ca NU s-a vazut? ...

Da, probabil q l-as crede.. nu stiu nici eu sigur. Depinde d expresia fetei
Oricum, abia astept sa se intoarca:)
mely_10
Postat pe 10 Noiembrie 2008 16:45
De la: andra_30_tm, la data 2008-11-09 18:54:59Parerea mea este sa fii indiferenta,chiar daca in sufletul tau banuiesti ceva,oricum nu vei scoate de la el daca sa vazut cu exa sau nu,si chiar daca sau vazut nu va recunoaste.Mai bine sa nu ii arati ca esti geloasa,ascundeti "mica "gelozie .
E parerea mea[/quote
Ms d sfat:* Voi tine seama d asta :)
mely_10
Postat pe 10 Noiembrie 2008 16:46
De la: mihajela, la data 2008-11-09 19:25:12dar de ce a plecat cu un amic?

M-a intrebat si p mine si chiar a insistat sa merg cu el, dar eu sunt cu scoala si.. deocamdata nu-mi permit(dpdv financiar)
A vrut sa mearga si singur, numai sa mearga, dar pana la urma a mers cu unul din prietenii lui.
mely_10
Postat pe 10 Noiembrie 2008 16:49
asta e de bine ..dar daca tu esti cu scoala ..poate insista tocmai ptr ca stia ca nu ai cum

oricum eu nu vreau sa fiu rautacioasa si de aceea cred ca tu stii cel mai bine in sufletul tau .. eu nu inteleg faza cu telefonul inchis si nici faza cu "prietenia" cu fosta

pune-te in locul lui ..tu in ce circumstante ai tine cu dintii de o "prietenie cu un fost" ?

poate am eu o relatie prea legata..eu sunt zi de zi cu sotul meu si in nici un caz nu simt nevoia de alte prietenii si in nici un caz nu as putea sa inchid telefonul ..dar eu nu am stat nici o zi fara sa vorbesc cu el si sper sa nu se-ntample vreodata ---DAR OAMENII SUNT DIFERITI SI AU NEVOI DIFERITE


Postat pe 11 Noiembrie 2008 16:36
sper din suflet sa reuseti ,sincer,stiu ca este foarte greu si eu am trecut prin asa ceva ,si indiferenta ma facut mai puternica,nu are rost scene de gelozie deoarece asa ii indepartam de noi,barbatii sunt foarte greu de inteles,cand ne iubesc ,cand ne compara cu fostele sotii ,prietene,ceea ce nu ne convine la multe dintre noi
Bafta multa
andra_30_tm
Postat pe 12 Noiembrie 2008 16:23
De la: mihajela, la data 2008-11-11 16:36:18asta e de bine ..dar daca tu esti cu scoala ..poate insista tocmai ptr ca stia ca nu ai cum

oricum eu nu vreau sa fiu rautacioasa si de aceea cred ca tu stii cel mai bine in sufletul tau .. eu nu inteleg faza cu telefonul inchis si nici faza cu "prietenia" cu fosta

pune-te in locul lui ..tu in ce circumstante ai tine cu dintii de o "prietenie cu un fost" ?

poate am eu o relatie prea legata..eu sunt zi de zi cu sotul meu si in nici un caz nu simt nevoia de alte prietenii si in nici un caz nu as putea sa inchid telefonul ..dar eu nu am stat nici o zi fara sa vorbesc cu el si sper sa nu se-ntample vreodata ---DAR OAMENII SUNT DIFERITI SI AU NEVOI DIFERITEImi era frica sa nu se intalneasca cu fosta, stiind q relatia lor s-a rupt in momentul in care ea a trebuit sa plece din tara.. iar daq motivul despartirii lor ar fii fost o cearta sau altceva, poate nu mi-ar mai fii fost asa frica deoarece sanse d impacare nu cred ca existau.
Eii.. important e ca acum a revenit din excursie:D El singur mi-a marturisit ca nu s-a intalnit cu ea, pentru ca nu s-a mai oprit in Budapesta :)
mely_10
Postat pe 12 Noiembrie 2008 19:00
De la: andra_30_tm, la data 2008-11-12 16:23:46sper din suflet sa reuseti ,sincer,stiu ca este foarte greu si eu am trecut prin asa ceva ,si indiferenta ma facut mai puternica,nu are rost scene de gelozie deoarece asa ii indepartam de noi,barbatii sunt foarte greu de inteles,cand ne iubesc ,cand ne compara cu fostele sotii ,prietene,ceea ce nu ne convine la multe dintre noi
Bafta multa


Ms mult d sfat si uite ca am reusit :D
Ai grija de tine si sa fii iubita:) pupici
mely_10
Postat pe 12 Noiembrie 2008 19:04
Ma bucur mult ptr tineeeeee ca ai reusitt.
Iti doersc su eu tie sa fii iubita ,ca doar asta ne dorim noi femeiele cel mai mult dragoste adevarat.
Pusy
andra_30_tm
Postat pe 13 Noiembrie 2008 16:58
Eu una, sincer nu as accepta asa ceva... ca iubitul meu sa pastreze legatura cu fosta, pe bune, mai ales ca din spusele tale inca mai tine la ea. In locul tau i-as spune ca ar fi mai bine sa lase trecutul in urma... si sa termine cu telefoanele si cu tot ce tine de ea... pentru ca nu iti face bine, nu? Daca accepti asa ceva inseamna ca tii foarte mult la el....dar crede-ma ca la un moment dat o sa ti se ia, oricat de mare ar fii iubirea... succes si sa auzim de bine!!!!
hellena85
Postat pe 5 Decembrie 2008 19:07
PAI DEPINDE DACA U AI INCREDERE IN EL.DA II POSIBIL SA SE FI INTALNIT CU EA DA NU ACCEPT SA VB CU EA LA TEL DN MOM CE VB CU VTINE!

Postat pe 11 Ianuarie 2009 01:39
daca si-a inchis tel si nu te suna de acolo e un mare idiot ....eu cred k cel mai bine ar fi sa lamuresti cum sta treaba cu :;fosta prietena" de la iubiti la cei mai buni prieteni ....gandeste-te la ce vrei tu de la viata si daca merita sa stai cu un barbat care "'sta cu trecutul"'multa bafta si ai incredere in tine
caslatoipaula
Postat pe 11 Ianuarie 2009 08:57
desi subiectul e postat de mult nu m-am putut abtine sa nu scriu ceva...vrei un sfat? pe viitor fi mai hoatza! nu vad rostul pentru care sa te agiti ..sa intrebi lumea ce si cum pe forumuri..rezolva problema! Vrea sa plece la Viena?ok...DAR
1.chiar daca insista sa mergi cu el dar stie ca nu poti pentru ca ai anumite lucruri de rezolvat pune-ti un semn de intrebare...Poate insista tocmai pentru ca stie ca nu poti
2.in momentul in care vorbeste cu "fosta" ..si se intreaba unul pe altul de parinti si altele....vorbeste vreodata de tine? il intreaba vreodata "da prietena ta ce face? ai auzit vreodata vreun " aaa..este bine .e aici langa mine" ?
3.daca stie ca tu inafara de scoala ai si probleme financiare de ce nu s-a oferit si sa iti plateasca..ca na...este prietenul tau pana la urma?
4.ok...si-a inchis telefonul din anumite "motive"..pe care tu nu le-ai cam inghitzit..ca altfel nu ajungei pe forum...dar prietenul lui nu avea telefon? sau si ala fugea de la servici?si nici nu a auzit de cartele prepaid? activezi roaming-ul instant si aia 5 euro iti ajung sa dai 2-3 telefoane si sa primesti apeluri...tocmai pentru alea 4 zile !
5.sa spunem ca nu era chiar asha edificat la capitolul convorbiri in afara...da presupun ca ti-a dat un telefon cand a ajuns nu?de pe fixurile alea de prin oras...care iti arata codul tzarii apropo..si de unde ti-ai fi dat seama cam pe unde e si cand..

probabil ca e tardiv acum..dar pe viitor ia baiatul de manutza si pune si tu piciorul in prag! cel mai bine era sa discuti cu el inainte sa plece despre toate temerile tale...despre fosta..despre faptul ca faza cu telefonul nu este prea credibila...despre cum puteti sa faceti cumva sa plece dar sa fi si tu linistita in sufletul tau
ceva genul " iubi..stiu ca poate parea aiurea...si sa nu crezi ca nu am incredere in tine si ca nu te iubesc..tocmai..tin la tine foarte mult si nu as vrea sa te pierd...dar uite...eu simt asta ..si asta..hai sa facem cumva sa fie bine"
sa nu crezi ca daca aveti 4 luni impreuna aveti prea putin ca sa poti sa discuti astea cu el...daca nu il "dresezi " un pic tocmai de la inceput o sa ai mari probleme cu el dupa..invatza-l sa fie mai responsabil...sa se gandeasca si din prisma ta..lui i-ar fi placut sa pleci tu asha? si toate astea se rezolvau cu cateva telefoane de 1-2 minute...
ymirsy
Postat pe 11 Ianuarie 2009 12:24
eu cred si sunt sigura ca inca mai au acea relatie impreuna de aceea te sfatuiesc sa-ti cauti iubirea in alta parte acum cand sunteti doar la inceput.o spun din propia mea experienta.
este pacat de tineretea ta sa stai sa umbli dpa el cand eldeja se gandeste numai la ea.
ti-ai pus intrebarea ca atunci cand faceti dragoste se gandeste la ea?
gandeste-te bine si urmeaza-mi sfatul
lilyana332000
Postat pe 11 Ianuarie 2009 12:32
De la: hellena85, la data 2008-12-05 19:07:00Eu una, sincer nu as accepta asa ceva... ca iubitul meu sa pastreze legatura cu fosta, pe bune, mai ales ca din spusele tale inca mai tine la ea. In locul tau i-as spune ca ar fi mai bine sa lase trecutul in urma... si sa termine cu telefoanele si cu tot ce tine de ea... pentru ca nu iti face bine, nu? Daca accepti asa ceva inseamna ca tii foarte mult la el....dar crede-ma ca la un moment dat o sa ti se ia, oricat de mare ar fii iubirea... succes si sa auzim de bine!!!!


Da, tin f mult la el, d astea poate si accept sa vb cu ea la tel. M-am gandit sa-i spun sa nu mai vb cu fosta la tel, dar ma gandesc q nu am nici un drept, adiq atata timp cat sunt numai prieteni.. e totul ok, dar daq nu e asa.. Mi-e greu sa accept, dar cred q sunt mult prea toleranta. Nu prea stiu ce sa fac, asta pt q sunt la prima relatie, si nu stiu cat e norma sa permit si cat nu.
Ms d sfaturi:*
mely_10
Postat pe 11 Ianuarie 2009 18:27
Daca il iubesti ai incredere in el...daca te iubeste cu adevarat nu ar face ceva rau,sa suferi....eu nu prea cred ca dupa ce au fost impreuna atata timp sa mai ramana amici....te sfatuiesc sa fii cu ochii in patru,sa fii atenta la el ,la reactiile lui,la comportamentul lui...si inca ceva : nu trebuie sa stai in dubii,pur si simplu vorbeste cu el,intreaba-l daca vrea ceva serios cu tine sau daca nu.....

Succes !
liza24_84
Postat pe 11 Ianuarie 2009 18:34
aceeasi problema am avut-o si dar eu am stat de vb cu el si a inteles ca sufar ... i-am explicat daca iar conveni sa fie el in locul meu si el mi-a raspuns ca nu iar acum avem 4 ani impreuna suntem ok
asa te sfatuiesc si pe tine sa faci pentru ca la tine este mai rau ca a plecat si singur in excursie la mine nu a plecat niciodata fara mine si asta iar ma facut sa am incredere in el....vb cu el si vezi reactiile lui...te poop si mult succes
catalina457
Postat pe 11 Ianuarie 2009 18:53
De la: darfur, la data 2009-01-11 12:24:03desi subiectul e postat de mult nu m-am putut abtine sa nu scriu ceva...vrei un sfat? pe viitor fi mai hoatza! nu vad rostul pentru care sa te agiti ..sa intrebi lumea ce si cum pe forumuri..rezolva problema! Vrea sa plece la Viena?ok...DAR
1.chiar daca insista sa mergi cu el dar stie ca nu poti pentru ca ai anumite lucruri de rezolvat pune-ti un semn de intrebare...Poate insista tocmai pentru ca stie ca nu poti
2.in momentul in care vorbeste cu "fosta" ..si se intreaba unul pe altul de parinti si altele....vorbeste vreodata de tine? il intreaba vreodata "da prietena ta ce face? ai auzit vreodata vreun " aaa..este bine .e aici langa mine" ?
3.daca stie ca tu inafara de scoala ai si probleme financiare de ce nu s-a oferit si sa iti plateasca..ca na...este prietenul tau pana la urma?
4.ok...si-a inchis telefonul din anumite "motive"..pe care tu nu le-ai cam inghitzit..ca altfel nu ajungei pe forum...dar prietenul lui nu avea telefon? sau si ala fugea de la servici?si nici nu a auzit de cartele prepaid? activezi roaming-ul instant si aia 5 euro iti ajung sa dai 2-3 telefoane si sa primesti apeluri...tocmai pentru alea 4 zile !
5.sa spunem ca nu era chiar asha edificat la capitolul convorbiri in afara...da presupun ca ti-a dat un telefon cand a ajuns nu?de pe fixurile alea de prin oras...care iti arata codul tzarii apropo..si de unde ti-ai fi dat seama cam pe unde e si cand..

probabil ca e tardiv acum..dar pe viitor ia baiatul de manutza si pune si tu piciorul in prag! cel mai bine era sa discuti cu el inainte sa plece despre toate temerile tale...despre fosta..despre faptul ca faza cu telefonul nu este prea credibila...despre cum puteti sa faceti cumva sa plece dar sa fi si tu linistita in sufletul tau
ceva genul " iubi..stiu ca poate parea aiurea...si sa nu crezi ca nu am incredere in tine si ca nu te iubesc..tocmai..tin la tine foarte mult si nu as vrea sa te pierd...dar uite...eu simt asta ..si asta..hai sa facem cumva sa fie bine"
sa nu crezi ca daca aveti 4 luni impreuna aveti prea putin ca sa poti sa discuti astea cu el...daca nu il "dresezi " un pic tocmai de la inceput o sa ai mari probleme cu el dupa..invatza-l sa fie mai responsabil...sa se gandeasca si din prisma ta..lui i-ar fi placut sa pleci tu asha? si toate astea se rezolvau cu cateva telefoane de 1-2 minute...


1. da si eu m-am gandit la chestia asta. Insista pt q stie q nu pot merge.
2.fosta e f interesata d mine, mereu il intreaba d mine. Si ea l-a sfatuit ce cadou sa-mi ia d Craciun.
Nu stiu ce sa cred
3.Niciodata nu s-a oferit sa-mi plateasca vreo excursie sau ceva. Mereu era vorba q "trebuie sa ai cel putin .. la tine in buzunar". Asa s-a pus problema d cate ori era vorba d vreo excursie.
4.culmea. Si prietenul lui fugea d servici. Iar cand am intrebat cu ce prieten a plecat, nu mi-a spus.
ms d sfaturi:*
Mai am o f mare problema.. avand in vedere q sunt la prima mea relatie, nu comunic f deschis cu el.
Nu stiu ce sa zic, ce sa fac, cat sa permit si cat nu. Poate suna ciudat.. stiu, dar asa e:(
Si d multe ori imi spune q are asteptari mai mari d la mine, isi doreste sa-l surprind.. dar nu stiu cum sa fac. Eu tin mult d tot la el, cu toate q el se cam indoieste d asta, pt q imi spune ca nu-i arat chestia asta..
mely_10
Postat pe 11 Ianuarie 2009 18:55
buna....am fost si eu intr-o situatie asemanatoare eu sunt cu el de 8 luni...la mine din fericire e ceva mai serios eu de 6 luni m-am mutat la el, si avem ganduri mari....la o luna dupa ce m-am mutat la el am observat k primeste foarte des telefoane de la diferite fete chiar si de la exa si vb cu ele cu '' guritza'', ''papusica'' etc... si eu cum sunt de fel geloasa am actionat...am luat numerele la toate si le-am sunat si le-am spus cine sunt si ca as vrea sa iesim la un suc sa vb.... asa am luat eu toate fostele lui si le-am scos la suc k sa vada ca si daka am o varsta mult mai mika decat ele sunt mult mai diplomata decat ele....crede-ma k in 3 luni de zile l-am facut sa le deteste pe fostele m-am interesat de anturaju fiecareia si m-am dat prietena cu multe prietene de ale lor pt a le afla ''jurnalu'' la fiecare... barbatu meu e lautar de meserie si la fiecare chef de lautari planuisem sa afle cate ceva de fievcare in parte asa ca acum cateva luni cand am dat peste niste poze de ale lui cu ele m-a pus sa le dau foc k ii provoaca scarba....eu ii puneam intrebari de ele si el le dadea draqu.....acuma nu poate sa stea 5 minute fara mine....l=am facut sa fie dependent de mine....trebuie sa ia incredere in tine si in propriile tale forte....nu mi-a fost nici mie usor da le-am demonstrat k nu ma las....INCREDE-TE IN TINE SI VEI REUSI....SA AUZIM DE BINE
fitzoasa_lu_mama
Postat pe 11 Ianuarie 2009 20:04

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Care e diferenta intre un Casanova si un tanar obisnuit ? 84 De la: Lucia38 14 August 2009 19:10
Nu stiu ce sa fac 59 De la: kudika029282 16 Februarie 2010 20:59
Barbat fara servici... 96 De la: kudika_34456 27 August 2013 10:47
Salon de coafor in Brasov 1 De la: smada_lina 27 Iunie 2010 13:14
Oare ce simte pt mine? 6 De la: desi_desiree 12 Iulie 2010 01:58