Setari Cookie-uri

Anticonceptionalele bune sau rele ?!!

De la: kudika004551, la data 2009-03-27 09:14:23Buna !Eu am luat 12 ani pilule ..le schimbam fara sa cer parerea doctorului ,nu am avut nici o problema cu greutatea doar ca ami crestea parul si unghiile .Acum locuiesc an Germania si am apelat la o metoda mai comoda -injectia de 3 luni.Este foarte practica ,nu mai trebuie sa stau cu grija nu treaca ziua si sa uit pilula ...e ok si an plus ciclu ami vine dupa ce trece efectul injectiei adica din 3 an 3 luni .De ce nu ancerci si tu?

Nu e sanatos sa iti vina ciclu doar la 3 luni...pentru ca prin intermediul lui se elimina toxinele si excesele din organism...o femeie, pentru a fi sanatoasa, trebuie sa aibe ciclu in fiecare luna...asa mi-a spus medicul endocrinolog...
Deci, esti sigura ca injectia asta nu te afecteaza?E adevarat ca e mai comod, dar gandeste in perspectiva, sa nu te trezesti cu cine stie ce probleme de sanatate peste cativa ani...
ramo_88
Postat pe 27 Martie 2009 16:55
imi spune si mie cineva,dak trebuie sa ma protejez dupa pauza de 7 zile!kci iau anticonceptionale si fc pauza de 7 zile pe luna,aia normala.deci tre sa ma protej.?
kudika022610
Postat pe 7 Mai 2009 16:51
Nu trebuie sa te protejezi dupa pauza de 7 zile pt. ca incepi iar anticonceptionalele,nu?!!Doar daca nu le mai iei trebuie sa te protejezi.
diana1981
Postat pe 8 Mai 2009 23:13
Pt. tequilasunrise31: Du-te la endocrinolog fiindca nu mai ovulezi. Organismul tau n-a mai ovulat deloc de cand le iei, asadar nu-si mai aminteste cum se face aia. :P Endocrinologul o sa te trimita sa-ti faci analize de mai multe ori si dupa aceea iti va da hormonul care iti lipseste. Succes!
PPaula
Postat pe 15 Iunie 2009 17:09
Inainte de a lua ANTICONCEPTIONALE trebuie sa faceti un set complex de analize si dupa, cu analizele in fata, se merge la medic si se stabileste ce Anticonceptionale sa luati sau ce metoda contracepticva sa folositi..... din pacate eu am luat la sfatul mediucului o luna dupa o operatie de miomectomie...am capatat o frumoasa trombofeblita...de care nu am stiut 14 ani......( cand am intrerupt tratamentul cu anticonceptionale mi se spusese ca sunt predispusa la trombofeblita)Am mers la medic din nou ptr o alta problema si fara analize la singe nu a stat de vorba cu mine...dupa ce am facut analizele am discutat ce trebuie sa fac ( bineinteles ca aveam deja trombofeblita acuta netratata). Nu o sa pot folosi niciodata medicamente ce contin hormoni, sunt depententa de medicamente ptr trombofeblita toata viata, nu se poate opera pana la intrarea in menopauza, o data instalata aceasta trombofeblita este posibil ca sa o mai fac de 3, 4 si atunci repede la spital la urgente ptr internare si tratament......tratamentul pe care il fac acum este ptr sange....mai trebuie sa stai cu sabia desupra capului ca acel tromb sa nu plece de unde este el,ca daca pleaca.........asta este....... TREBUIE sa va faceti analizele si sa stati de vorba cu medicul cu acestea in fata, nu le luati ca asa ai auzit de la vecina sau ca asa a zis farmacista......
Eu le-am luat la sfatul medicului, dar fara sa fac o analiza la sange, si nici dupa nimeni nu a spus sa merg sa-mi fac analizele sa vad ce este cu mine.....In 14 ani puteam sa mor si sa nu stie nimeni din ce mi s-a tras.......
domdom
Postat pe 15 Iunie 2009 17:57
eu am avut acum vreo 3 ani chisturi la ovare, destul de mari. le-am tratat la recomandarea medicului ginecolog cu diane 35. s-au retras, nu au mai aparut. de atunci le folosesc pentru minunea de dereglare hormonala pe care o am. nu au efecte secundare, cel putin eu nu am observat nimic schimbat. pentru mine sunt foarte bune. reduc acneea, durerile menstruale, regelaza menstruatia etc.
multe beneficii....depinde de fiecare organism, nu se poate generaliza. problema mea e ca eu uneori uit sa o iau seara... in rest...
loomy_dee
Postat pe 15 Iunie 2009 18:23
Si eu iau Marvelon de 9 ani si nu am facut pauza niciodata, nu vreau sa fac pt ca organismul are si el un echilibru pe care il cunosc foarte bine si nu vreau sa-l dau peste cap doar pt ca un medic spune ca asa trebuie! Efecte adverse nu am avut niciodata, dimpotriva, m-am simtit foarte bine! Le-am luat fara nici o analiza si abia dupa vreun an am facut si mi-au iesit perfect! S-a mai intamplat si sa uit sa iau pastila de destule ori si nu s-a petrecut nimic, deci pot considera eficienta de suta la suta! O tendinta spre probleme de circulatie am avut intotdeauna, stiam asta, am si fumat... si ce daca?! Nu am putut niciodata sa folosesc alte metode, nu suport, fac bube, iritatii, urticarie de la orice prezervativ sau alte prostii locale... am preferat s-o fac fara protectie, la risc, ca sa spun asa! Se pare ca cineva m-a pazit... n-am ramas nici gravida si nu am luat nici boli vreodata, slava Domnului! Nu poate hotari medicul cum sa te simti de la anticonceptionale, asta iti dai seama singura dupa cateva saptamani. iar daca nu ti-e bine , le schimbi sau renunti.
darksukkubus69
Postat pe 15 Iunie 2009 23:27
Buna, eu am luat Logest timp de 5 ani fara nici o intrerupere. Ieri ar fi trebuit sa incep o folie noua, dar m-am hotarat sa renunt la pastile o perioada....In tot timpul in care le-am luat...organismul meu nu a avut nici o reactie...a fost totul absolut normal...Acum imi este un pic teama sa nu ma ingras sau mai stiu eu ce reactii sa mai am...
crysavu
Postat pe 28 Iunie 2009 14:54

Buna tuturor,

Problema anticonceptioalelor este intra-devar veche dar mereu noua ... prin insasi faptul
ca nu sa decoperit ... calea care sa fie clara si nedureroasa....
Am auzit de curand ca dupa ce si-au facut vise ca anticonceptionalele ar ajuta intr-o evolutie pozitiva ... amanarea sarcinii sau .. o decizie cat de cat multumitoare pe care ar fi trbuit sa o ia cei implicati direct... situatia se zice ca tine de ramura philogiei si pshiatriei... cele mai multe dintre cunostintele mele asa si-au rezolvat problema... ( au fost ajutate astfel de altii...)
ElainaD
Postat pe 1 Noiembrie 2009 21:33
De la: ElainaD, la data 2009-11-01 21:33:38

Buna tuturor,

Problema anticonceptioalelor este intra-devar veche dar mereu noua ... prin insasi faptul
ca nu sa decoperit ... calea care sa fie clara si nedureroasa....
Am auzit de curand ca dupa ce si-au facut vise ca anticonceptionalele ar ajuta intr-o evolutie pozitiva ... amanarea sarcinii sau .. o decizie cat de cat multumitoare pe care ar fi trbuit sa o ia cei implicati direct... situatia se zice ca tine de ramura philogiei si pshiatriei... cele mai multe dintre cunostintele mele asa si-au rezolvat problema... ( au fost ajutate astfel de altii...)

Nu prea am intels ce ai vrut sa spui, adica prin psihologie sau psihiatrie nu mai ramai insarcinata??!!
diana1981
Postat pe 2 Noiembrie 2009 21:37

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ASTM BRONSIC 64 De la: ale_a_z 24 Octombrie 2016 18:35
help!amenoree secundara 9 De la: adrianaflo 22 Aprilie 2010 21:35
Contraceptivele potrivite 189 De la: Mirela_t 1 Aprilie 2011 03:27
INGRASARE DUPA TARTAMENT CU HIDROCORTIZON SI PREDNISON 21 De la: gheorghesimona 27 Mai 2021 22:16
VIITORUL SE POATE AFLA? 35 De la: camelia_27 9 Iulie 2014 19:34